2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, Samet Ç, KartalınGücü, Tass, Yusuf Berberoğlu, hasankale, murat baltacı, tolga1903, murat, matias_27, annoca, blackeagle35, Darkeagle, gokhans, Gökhan Güvenç, bull74, doganay, Liquidator, Ravenman, Gökhan Kurt, maıden, mayguntr, Zafer55, Rasim, Özgür Gültekin, yaço58, OnurG, Georgetown, kartalbasket, Yancos, Serdar3444, Yokmessi, Mehmet57, Savaş, Umutcan Kaya, Kartal Ç, Kapkarakartal, golazokartal, emre_1978, Irakleio, c3c2k, ulumemo, sefaköykartali, aoguzd, Sinan66, COB, NioHH ve 362 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 380390 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

https://x.com/KartalRecord/status/1964069994204893362

zor gol

Bundan bir onceki pozisyonda, kaleci ile karsi karsiya kaldigi bir pozisyon vardi ve etrafinda bir tane savunma oyuncusu yoktu.
O pozisyonda topu kaleciye nisanlamasini yakistiramadim kendisine.
Baya etkili oynamis ama oyuna girdikten sonra ve golunude atmis her ne kadar zor olsada  :tabe:

Çevrimdışı levitate

Ricardinho'yu biz kanat olarak almıştık, hatta rico kendisi alex milli takımda benim yedeğim falan demişti. O sözünün arkasında ezildi bence, birde delgadonun olması da büyük etkendi. Sergen ve Tümerin aynı anda sahada olması gibi.

hmmm en az 30 tane atarım diyen birini hatırlattı :d

sergen-tümer yine yapabiliyormuş en azından

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bundan bir onceki pozisyonda, kaleci ile karsi karsiya kaldigi bir pozisyon vardi ve etrafinda bir tane savunma oyuncusu yoktu.
O pozisyonda topu kaleciye nisanlamasini yakistiramadim kendisine.
Baya etkili oynamis ama oyuna girdikten sonra ve golunude atmis her ne kadar zor olsada  :tabe:

adam kanat abi ya ne yapsa göze hoş geliyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

https://x.com/Hasankarats1903/status/1964100499252146193?t=ohoDnjY2YSapBjh30xLWbw&s=19

https://x.com/Hasankarats1903/status/1964099359437431069?t=O7wV13zxfjKpB4XwIs1CXA&s=19
Konuşulan rakamlara o Gürcǔ çocugu çok rahat alabilirdik iki ay öncesinden bence.

Basiretsiz 3 hafta önce kimseye para verip göndermem, gerekirse Umraniye’de oturturum dedi ve gitti Ox’a parasını verdi. Parasını verme bu adamdan kurtulma demiyoruz ama gidip boş boş konuşup iki hafta sonra kendin ile çelişecek şeyler yapma diyoruz. Beşiktaş başkanının sözünün bir ağırlığı olsun istiyoruz.

Yine o gün yaptığı aciklamalarda (Ağustos 11), yok bilmem biz genç oyunculara yöneleceğiz, 30+ yasindaki oyunculara para yedirmeyeceğiz falan filan dedikten sonra yine gidip 20M Euro’lara 31 yasindaki bu arkadaşı çekerse kendi kendini resmen yine zor duruma sokup agzindan cikan hiçbir sözün degerinin olmadigini gösterir. Bir dediğin de bir dediğini tutsun be adam.

Çevrimiçi Samet Ç

valla o zaman çocuktum gram hatırlamıyorum :D delgado nasıl tutmadı mesela gram bilgim yok
Sıradan oyuncuydu o yüzden tutmadı bizimkilerin gereksiz abarttığı 1500 topçudan herhangi birisi

Çevrimiçi Samet Ç

Trossard'ı da alırsak tam 4-3-3'lük kadro oluyoruz Rafa ve Orkun çift 8 arkalarında Ndidi kesici 6 önlerinde Cerny, Trossard ve Bilal arkaya da Laporte ve orta sahalaşabilecek bir sağ bek ile %70'lerle oynar bu kadro
[ Son Düzenleme: Bugün, 08:56:47 Samet Ç ]

Çevrimiçi Zafer55

Başkan çok öngörülü bir insanmış.
Avrupadan komple eleneceğimizi aylar öncesinden öngörnüş ve transfer çalışmalarını o şekilde planlamış.

Çevrimiçi Ravenman

Ricardinho'yu biz kanat olarak almıştık, hatta rico kendisi alex milli takımda benim yedeğim falan demişti. O sözünün arkasında ezildi bence, birde delgadonun olması da büyük etkendi. Sergen ve Tümerin aynı anda sahada olması gibi.

Ne futbolcuydu be, aşırı teknik.

Kadıköyde 0-0 biten derbide bi şutu vardı kaleye, Volkan çıkarmasaydı son anda, lig tarihimizin en güzel golü olacaktı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Muci yolu açık olsun, bence bizde yanlış yerde oynadı ve psikolojik olarak kırılgan, eğer tesede Onuachunun arkasında serbest oynarsa ciddi katkı vereceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi Ravenman

Sıradan oyuncuydu o yüzden tutmadı bizimkilerin gereksiz abarttığı 1500 topçudan herhangi birisi

Ne sıradan oyuncusu yahu, bi aralar Galatsarayda birtane Felipe oynardı 3 ay oynadı kaçtı gitti, Ricardinhoda onun gibi çok zekalı bi 10 numaraydı ve aşırı teknik fakat çok kırılgan.

Fenerbahçe derbisi sonra Kadıköy otoparkında Aurelio tarafından saldırıya uğradı ve tüm medya Aurelionun tarafını tuttu Ricardinho ırkçılık yaptı diye (her ikiside Brezilyalı olmasına rağmen). Bizim yönetim ve taraftar sahip çıkmadı (nasıl Jozefın kırmızı kartına sessiz kaldığımız gibi) ve ondan sonra hem moral hem motivasyon hem performans düştü.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ndidi nin olmadığı ya da dinlendirilecegi maçlar için Salih Ozcan çok iyi alternatif olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Trossard sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış, bu sene satmazlarsa seneye oyuncu bedava gidecek. Bu işi 10-12m bandında bir yerde bitirebilmek için oyuncunun bastirmasi lazım.12m üstüne çıkmamalı.

Çevrimiçi KartalınGücü

Fena bir oyuncu değildi, olduğundan da abartılmıyordu . Çok düzgün ayağı vardı fantastik goller atardı. İşini yapardı sahada.

Çevrimiçi gokhans

Delgado’nun oynadığı sezonda, takımda adam akıllı ayak uydurabilen tello, cisse ve bobo vardı sadece. Baki mercimek, gökhan zan, koray avcılı takımın maestroluğunu yaptı adam işinide gayet iyi yaptı. Adam oyunda kuruyordu, golde atıyordu. Abartıldıyı geçtim, hakettiği değer bile verilmedi adama. Fikret orman döneminde olsaydı çok farklı iz bırakmıştı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi blackeagle35

Delgado takımı mahveden oyunculardan biriydi. Fantastik golleri iyi hatırlatıyor kendisini ama Tello merkezde oynadığında takım daha derli toplu oluyordu. Rafanın arkasında Ndidi Orkun zayıf kalır mı diyoruz o dönem Cisse-Delgado-Tello-Holosko orta sahasının önünde Nobre-Bobo oynuyordu. Denizli gelip orta sahayı toplayınca şampiyonluk gelmişti.

O kadar adam gönderdik halen daha gidecek 4-5 yabancı var gönder gönder bitmiyor. Svensson, Uduokhai, Rashica belki Mario ve Paulista.

Çevrimiçi Samet Ç

Ne sıradan oyuncusu yahu, bi aralar Galatsarayda birtane Felipe oynardı 3 ay oynadı kaçtı gitti, Ricardinhoda onun gibi çok zekalı bi 10 numaraydı ve aşırı teknik fakat çok kırılgan.

Fenerbahçe derbisi sonra Kadıköy otoparkında Aurelio tarafından saldırıya uğradı ve tüm medya Aurelionun tarafını tuttu Ricardinho ırkçılık yaptı diye (her ikiside Brezilyalı olmasına rağmen). Bizim yönetim ve taraftar sahip çıkmadı (nasıl Jozefın kırmızı kartına sessiz kaldığımız gibi) ve ondan sonra hem moral hem motivasyon hem performans düştü.
hem delgado hem ricardinho ikside bomboş topçuydu

Çevrimiçi Samet Ç

mesela sivokta kötü stoperdi ama o da abartılıyor alex sivok toraman sayesinde bize her maç atardı çünkü adamlarda pozisyon bilgisi sıfırdı ligde en fazla gol attığı takımda biziz derbilerde :D

Çevrimiçi Darkeagle

En iyi ihtimal bence  Trossard + Laporte ye ilaveten genç olarak no name sağ bek ve 8 no ya takviye olabilir. Giden olarak ta Sivensson - Mario ve Uduokhai den 2 si olabilir. Maalesef bunların olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Artık devre arasında da iş işten geçtikten sonra kaleci bakarız. 
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimiçi KartalınGücü

hem delgado hem ricardinho ikside bomboş topçuydu

Kardeşim sen 9-10 yaşlarındayken izlediğin oyunu farklı algılamış olabilir misin? Kaç maçlarını canlı izledin, stadda gördün?

İkisi de kaliteli oyunculardı, Ricardinho tutmadı ayrı. O zamanlar Alex vardı onun istatistikleri insan üstü idi dolayısıyla aynısını yapamayan herkese çöp derdi yüzeysel bakanlar.

Bugün benzerini Rafa'ya yapılıyor, dün Gedsona yapıldı. Öncesinde prime döneminde Talisca'ya, takımı yukarıda tutan tek adam olan Quaresmaya yapıldı. Negredoya hatta İlhan Mansıza kadar gider bu iş. Beşiktaş'ın herhangi bir futbolcusunu abartma şansı yok çünkü  oyun hamuru gibi bir taraftar kitlesi var azıcık medyadan sağdan soldan gaz alsım, rakibe kalmadan gömer zaten Messi'yi de getirsek.  Bakın Orkun imza attığı gün 3 ay sonra Orkunu gömecek bu taraftar yazdım, 3 ay dayanamadılar bile. Bu takımda sorumluluk alan, skoru değiştirmeye çalışan her topçu her isabetsiz şutunda her isabetsiz pasında gömülür çöp olur isterse yanında 10 gol 10 asist yapsın. Sorumluluktan kaç al ver yap kimsenin gözüne batmazsın.

Çevrimiçi Samet Demir

Laporte'm gelmedi mi hala ? Söz bu adamı alsınlar cengize laf etmeyeceğim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

devre arası transfer dönemi geldi başkanımız arayışlarını sürdürüyormuş acele etmeyin beyler en iyisini alacağız sol tarafa serdal adalı.

Beşiktaş'ın sol kanat transfer arayışı halen sürüyor. (Sercan Dikme)

Etiketler: