2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, murat baltacı, aoguzd, Sinan66, Yokmessi, annoca, Ravenman, Kapkarakartal, Mehmet57, Umutcan Kaya, Liquidator, gokhans, Darkeagle, KartalınGücü, sefaköykartali, Gökhan Güvenç, COB, Zafer55, Serdar3444, puntistis, Yusuf Berberoğlu, Özgür Gültekin, Rasim, balkan-kartal, blackeagle35, Samet Ç, golazokartal, NioHH, yaço58, mtorunlu, kartalbasket, hasankale, bull74, Georgetown, ugurkartalizma, mayguntr, Tass, kahyaoglueren, ulumemo, emre_1978, kartalizma190399, Yancos, uno_bjk, 38life, o2bucak, safak_01, murat, Gökhan Kurt, Necmi ve 381 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 378058 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Sol kanat diye almışlardı ama 10 numaraydı. Muçi'nin üstüne Rafa'nın getirilmesi gibiydi o da, takımda Delgado varken Ricardinho getirmişlerdi.

valla o zaman çocuktum gram hatırlamıyorum :D delgado nasıl tutmadı mesela gram bilgim yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

valla o zaman çocuktum gram hatırlamıyorum :D delgado nasıl tutmadı mesela gram bilgim yok
Ricardinho'yu biz kanat olarak almıştık, hatta rico kendisi alex milli takımda benim yedeğim falan demişti. O sözünün arkasında ezildi bence, birde delgadonun olması da büyük etkendi. Sergen ve Tümerin aynı anda sahada olması gibi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

https://x.com/KartalRecord/status/1964069994204893362

zor gol

Bundan bir onceki pozisyonda, kaleci ile karsi karsiya kaldigi bir pozisyon vardi ve etrafinda bir tane savunma oyuncusu yoktu.
O pozisyonda topu kaleciye nisanlamasini yakistiramadim kendisine.
Baya etkili oynamis ama oyuna girdikten sonra ve golunude atmis her ne kadar zor olsada  :tabe:

Çevrimiçi levitate

Ricardinho'yu biz kanat olarak almıştık, hatta rico kendisi alex milli takımda benim yedeğim falan demişti. O sözünün arkasında ezildi bence, birde delgadonun olması da büyük etkendi. Sergen ve Tümerin aynı anda sahada olması gibi.

hmmm en az 30 tane atarım diyen birini hatırlattı :d

sergen-tümer yine yapabiliyormuş en azından

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bundan bir onceki pozisyonda, kaleci ile karsi karsiya kaldigi bir pozisyon vardi ve etrafinda bir tane savunma oyuncusu yoktu.
O pozisyonda topu kaleciye nisanlamasini yakistiramadim kendisine.
Baya etkili oynamis ama oyuna girdikten sonra ve golunude atmis her ne kadar zor olsada  :tabe:

adam kanat abi ya ne yapsa göze hoş geliyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

https://x.com/Hasankarats1903/status/1964100499252146193?t=ohoDnjY2YSapBjh30xLWbw&s=19

https://x.com/Hasankarats1903/status/1964099359437431069?t=O7wV13zxfjKpB4XwIs1CXA&s=19
Konuşulan rakamlara o Gürcǔ çocugu çok rahat alabilirdik iki ay öncesinden bence.

Basiretsiz 3 hafta önce kimseye para verip göndermem, gerekirse Umraniye’de oturturum dedi ve gitti Ox’a parasını verdi. Parasını verme bu adamdan kurtulma demiyoruz ama gidip boş boş konuşup iki hafta sonra kendin ile çelişecek şeyler yapma diyoruz. Beşiktaş başkanının sözünün bir ağırlığı olsun istiyoruz.

Yine o gün yaptığı aciklamalarda (Ağustos 11), yok bilmem biz genç oyunculara yöneleceğiz, 30+ yasindaki oyunculara para yedirmeyeceğiz falan filan dedikten sonra yine gidip 20M Euro’lara 31 yasindaki bu arkadaşı çekerse kendi kendini resmen yine zor duruma sokup agzindan cikan hiçbir sözün degerinin olmadigini gösterir. Bir dediğin de bir dediğini tutsun be adam.

Etiketler: