2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Ravenman, Özgür Gültekin, gokhans, Samet Demir, murat, Yokmessi, Kapkarakartal, annoca, Zafer55, maıden, KartalınGücü, Necmi, joseph35, Gökhan Güvenç, Yusuf Berberoğlu, NioHH, Monza, kartalbasket, Sinan66, Tass, blackeagle35, matias_27, Rasim, ulumemo, hasankale, Fikret, kartalizma190399, sefaköykartali, mayguntr, mtorunlu, Samet Ç, underworld, 38life, Kartal Ç, Yancos, aoguzd, safak_01, Koa_lAA, golazokartal, Umutcan Kaya, pinehitman, c3c2k, emre_1978, yaço58, o2bucak, sozkul, bull74, Liquidator, Mehmet57, LORDBJK, mellfred, murat baltacı, Gökhan Kurt ve 414 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 370370 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

73 kişilik gurbetçi listesi vardı başkanın!
6m ye Taylan geldi.
Keşke onda da acele etmeseydik.. Eylül'de fırsat transferi olarak 3 e falan alırdık.

Çevrimiçi gokhans

cengiz ve emre morun sampıyonlugu belirleyebilecek topcular oldugunu gercekten inanıyor musun? asansio akturkoglu singo osimen sane alınan yerde yıllardır bitik olan ve orta yasa gelmiş bu topcular gelmezse mi sampiyonluk sansımız azalacak?

gurbetci alsınlar belki bir olcaya, oguzhana, gokhan toreye denk geliriz... bu bitik adamlardan ne umuyorsunuz?
o yorumu inanmadığım için yazdım zaten. Ben inanmıyorum ama çok istiyor ve inanıyorsa alınsın, alınsınki yarın öbürgün başarısız olursa bunu bahane olarak sunmasın hulk transferinde olduğu gibi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Serdar3444

Yazmayayım diyorum ama bu kadar çelişkili ilişkilerle mantık kurulunca insan şaşırıyor. Şaşkınım...
Torunoğullarını, Umut Güner'i beğenip, Fikret Başkanı, Serdar Bilgili'yi beğenmeyene de ayrıca büyük helal olsun diyorum. Büyük cevherlerimiz var ama kullanamıyoruz.( Bu arada bu iki ismin yani Torunoğullarını, Umut Güner'in kulübe  kendi insiyatifleri ile ne kattığını hep merak ederdim! Aydınlandım Resmen! Meğerse çok önemli futbol dahileriymiş, her şey onlarla güzelmiş, onlar olmayınca kaosa sürüklenmişiz. başkanı bilgi ve dehaları ile aydınlatıp Beşiktaşı yükseltmişler. Vay be!)
Fikret Orman'ın başarılı sezonlarında Torunoğulları veya umut güner'in lafını dinlediğini, sonrasında da anc'nin lafını dinlemediğini bilecek kadarda beşiktaşın kalbine girip kulis bilgiside alabilmiş olmanda senin ayrıcalığındır bu arada.
Tam bir futbol uleması ve istihbarat canavarısın.
 Birde kendi paran olsa hepsinden daha iyisini yapacağını düşünüyorsun. Yaparsın, hedeflerini büyük koy, küçültme. Sana İhtiyacımız var.

[ Son Düzenleme: Bugün, 01:34:10 Serdar3444 ]

Çevrimiçi annoca

Laporte olsa keşke. Fırsatın ağa babası.

Çevrimiçi LORDBJK

Valla adalı konusunda ben Nötrüm, transferleri ilk başta beğenme semde ndidi' ile başlayan transfer sürecini beğeniyorum.
Ama Beşiktaş'ta bir transfer aklı olduğunu da düşünmüyorum ve çok fazla taraftar etkisinde kalıyor bence.

Sadece bir futbol sever olarak izlediğim maçlarda Serdar Adalı geldiğinden beri yaptığı hataları söyleyeyim.

1.cisi Ben eksikleri biliyorum kaybedecek zamanımız yok dedi, şahsen bende hazırlandı araştırdı devre arası 1-2 topçu alır dedim ama aldığı topçular fos çıktı bu kadar
başkan olmak için hazırlıktan sonra ilk transfer döneminde insan bu kadar kötü transfer yapmaz ya ben bunu kabullenemiyorum. Üstüne üstük birde Al Musrati kiralayıp
zaten zayıf olan orta sağımızı daha kötü yaptı. Hoca ayağı temiz diye Chamberlaini oynatacağına Musratiyi oynatır daha çok verim alırdı.

2.cisi Ben maçları seyreden bir futbol sever olarak Beşiktaş'ın en ihtiyacı ne....  Yıllardır kanat diyoruz demi ....bak sen yabancı transfer etmek için yabancı gönderiyorsun demi
elinde yerli kaliten çok az. Ligin ilk yarısında Adana maçında bizi tek başına yenmiş bir Yusuf Sarı var. Sırf o maç yüzünden herkes masuakuya gitsin dedi yaa. Devre arası bir baktım Başakşehire gitmiş. Ya sen bu oyuncuyu nasıl alamazsın yabancı kontenjanın dan yemiyor ligde alabileceğin başka yerli kanat oyuncusu yok. Adana'nın  küme düşeceği kesin eline gelmiş fırsat. Ya hadi sağa adam aldın diyelim abi koy sol kanada gene oynar. Ya hoca sol kanada kimi koysa olmuyor diye kaç maç genç mustafa ile semih oynadı  sol kanatta yapmayın Allah aşkına Yusuf bunlarda kötümü oynardı. Adam en azından çalım atabiliyor. Sonra ne oldu adam geldi Başakşehir maçında gene bizi resmen tek başına yıktı. Şimdi elimizde olsa sağ solu yedeklerdi.

Yani kimse kusura bakmasın ligi 4. bitirmemiz bence hocaya değil Serdar Adalıya yazar. Herkes devre arasında güçlenirken biz daha güçsüz olduk. Ayrıya ten burada hocaya sallayanlar var ama şunu sakın unutmayın  ligin 2. yarıları her zaman ilk yarılarından zor geçer. Çünkü eksik bölgelerine bazı takımlar takviye yapar, bazısı küme düşmemek için canını dişine takar, bazısı küme düşmeyeceği kesinleşince üst sıralarda da umudu kalmayınca üstündeki baskı azaldığı için rahat maç oynar. Bazı takımların ligin başında kondüsyonu kötüdür, maç yaptıkça futbolcular toparlar vs.vs.

Neyse fazla uzatmayalım gelelim bu seneye.

1.cisi ben Beşiktaş'ın bu kadar parası olduğunu bilmiyordum. Madem bu kadar paramız var harcıyoruz ben şahsen kendi adıma bitiriciliği iyi olan bir forvet alırdım.
Mesela Göztepeden Rômulo'yu, Ya hiç mi maç seyretmiyorlar Göztepe nin çoğu serbest vuruşunu bu adam kullanıyordu, geçen yıl serbest vuruştan kaç gol attı.
Benim futbol felsefem dünyada serbest vuruş kullanıp gol atan forvet çok azdır. Demek ki bu adamın ayağı iyi temiz kaliteli vuruşlar yapabiliyor daha 23 yaşında al abi ne kaybedersin.
Adam 20 ye gitti ama lig biter bitmez sen ikili ilişkilerini koysan Göztepe'ye 10-15 milyon teklif etsek bence alabilirdik. Ha hadi 20 den aşağıya inmediler abi git gene al bu çoçuk geçen yıl Göztepe de ne kadar maaş alıyordu. 2,5-3 milyona koşa koşa gelirdi. Abrahama yıllık 6 vereceğine gene karlı olurdun.
Abraham için konuşulan rakamlar doğrumu bilmiyorum 5 milyon kiralama + 15 milyon zorunlu satın alma + 6 milyon maaş bence çok bu adama. Madem bu kadar para verebiliyoruz git sörloth al gerekirse üstüne biraz daha ver en azından ne vereceğini bildiğin topçu al.

2.cisi Madem sezon başın da sol kanat için Rıdvanı alma niyetimiz var. Sen 1 yıl daha sözleşmesi olan masuakuyu niye gönderiyorsun kardeşim. Adamın ne vereceği belli oraya harcayacağın parayı sağ defansa harcasana orası daha kötü görmüyor musun 1 sene Beşiktaşı seyretmedin mi?  böyle plansızlık mı olur.
Vall şu masuaku ile hoca konusu gerçekten içimde bir uhde kaldı .masuaku önünde iyi bir kanat oyuncusu sağında solunda pas verebileceği bir takımla izle mek isterdim.Adam sürati ile 1-2 futbolcu geçiyor bir bakıyor yanında pas verebileceği kimse yok şaka gibi. Hocayı da gerçekten iyi bir kadro ile görmek isterdim. İçimden bir ses Beşiktaş'ın Gordon Milne si olabilirdi diyor.Neyse geçmişe takılmamak lazım.

3.cüsü ise Kesinlikle Serdar Adalıyı affedemediğim konu kanat transferleri abi sen Başkan olmadan Beşiktaş maçlarını izlemiyor muydun Allah aşkına 6 ay ne yaptın hiç mi araştırmadın
lig kapanır kapanmaz ilk sağ ve sol kanat transferlerini açıklaman lazımdı. Gerekirse Orkun'a 30 vermeyip 15 Sağa 15 sola harcayacaktın. Madem paran var planın olacaktı o transferleri kampa yetiştirecektin kardeşim ben bunu kabul edemiyorum. Ya göreve geldiğinden beri bir tane sol kanat alamaz mı insan kafayı yiyeceğim.
Herkes diyor ki fırsat transferi ya ne fırsat transferi arkadaşım. Avrupa'da her kes kadrosunu kurmuş transfer tahtası kapanmış. Adam elindeki düşündüğü oyuncuyu verir mi sana.
Sen iyi futbolcu bulduysan karşı tarafa iyi para teklif edeceksin ki  karşı tarafta gelen para ile planlamasını yapıp yeni bir futbolcu alsın takımını ona göre kursun.
Ya bas bas sol kanat diye bağırıyoruz transfer sezon açılır açılmaz her kese atlayıp ilk yapman gereken bölgeye transfer yapmıyorsun. Şimdi takımların istemediği futbolculardan medet umu caz. Bizim onana gitsin diye uğraştığımız gibi şimdi ben ne deneyim anca kendi kendimizi sinir ediyoruz. Bakmayın bunlara taraftar tepkisi olmasa Cerny'de almazlar Raşitsa ile devam ederlerdi. Nere den bakarsan bak elinde kalıyor ilk yapmamız gereken transferleri sonra yaptığımız için Avrupa gelirinden olduk. Bu takımın en büyük sorunu çalım atan topçu olmaması arkadaşlar. Ne orta saha ne kenarlarda, Bire bir adam eksilten topçumuz yok. Herkes önündeki adamı görünce pas verecek birini arıyor böyle planlama olmaz.

4.cüsü ben başkan olsam 30 milyonu Orkuna vermem. Tamam bende seviyorum Beşiktaşlı ama kesinlikle 30 milyon edecek bir topçu değil. Özellikle önceki yazdıklarımı okuyanlar bilir daha maçlara çıkmadan Rafa ile Orkun orta sahada olmaz demiştim. Anca 3-5-2 oynarsak biri forvet yanı biri 5 li nin ortasında oynaya bilir. Halbuki  dünyada Orta sahaya 30 milyona  futbolun her iki yönünün oynayan iyi bir topçu alına bilirdi üzüldüm açıkçası.

Neyse gene çok uzattım :)

Son olarak ta şimdi yiğidi öldürüp hakkını da yemi yelim. Gönderdiği futbolcular gerçekten bence bir transfer başarısı sayılır kendisine artı yazar.
Ayrıca El Bilal Toure yi gerçekten çok beğendim inşallah daha iyi oynar ve seneye elimizde tutabiliriz.
Ndidi ve Cerny de beklediğimiz güzel transferler ayrıca Djalo dan da umutluyum ilk maç penaltı yaptırsa da bence oynadıkça daha da iyi olacak gibi hissediyorum.
İnşallah başkanda böyle transferler yapmaya devam edip bizi mahcup eder ne diyeyim.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 04:21:07
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
Yazmayayım diyorum ama bu kadar çelişkili ilişkilerle mantık kurulunca insan şaşırıyor. Şaşkınım...
Torunoğullarını, Umut Güner'i beğenip, Fikret Başkanı, Serdar Bilgili'yi beğenmeyene de ayrıca büyük helal olsun diyorum. Büyük cevherlerimiz var ama kullanamıyoruz.( Bu arada bu iki ismin yani Torunoğullarını, Umut Güner'in kulübe  kendi insiyatifleri ile ne kattığını hep merak ederdim! Aydınlandım Resmen! Meğerse çok önemli futbol dahileriymiş, her şey onlarla güzelmiş, onlar olmayınca kaosa sürüklenmişiz. başkanı bilgi ve dehaları ile aydınlatıp Beşiktaşı yükseltmişler. Vay be!)
Fikret Orman'ın başarılı sezonlarında Torunoğulları veya umut güner'in lafını dinlediğini, sonrasında da anc'nin lafını dinlemediğini bilecek kadarda beşiktaşın kalbine girip kulis bilgiside alabilmiş olmanda senin ayrıcalığındır bu arada.
Tam bir futbol uleması ve istihbarat canavarısın.
 Birde kendi paran olsa hepsinden daha iyisini yapacağını düşünüyorsun. Yaparsın, hedeflerini büyük koy, küçültme. Sana İhtiyacımız var.

Gece gec oldu heralde, ise guce strese verelim bu hali.
Oncelikle okumayi ogrenmenizi tavsiye ediyorum. Umut Guner'i begenmek ne demek? Bir insana boyle bir iftira atilir mi valla asabim bozuldu guluyorum  :lol:

Onerme cok basit:
+ F.Orman doneminin ilk 4 yili falan iyi transfer politikasi, fiyat/performans, kadro yapilanmasi, oyuncu profilleri dogru.
- F.Orman'in yaklasik son 3 yili falan kotu transfer politikasi izlendi. Gereksiz maliyetler, bitmis oyuncular, Besiktas'in oyununa uymayan profiller.

+ Benim Altinsay-Ozen-Torunogullari vs'yi tanidigim yok. Sadece bu adamlar ilk 4 olumlu yilda orada bircok transferde adi gecmis yoneticilerdi.
- Umut Guner zaten o son 3-4 yilin bircok kotu transferinde parmagi oldugu biliniyor. Para yedi yemedi falan laflari hic yapmadim cunku konu o degildi. Kotu, pahali, akilsiz transferlerdi.

Yani Umut Guner'in yoneticilik doneminden nefret ediyorum. S.Bilgili ve F.Orman ile ilgili de ideal degillerdi diyorum.
ANC-Arat-D*miroren kulubun kapisindan gecmesin diyorum.
Ha siz cok seviyorsaniz Bilgili ve Orman'i, kusursuz diyorsaniz, gidin yonetimlerine girin yada destek verin. Hersey niyetle de olmuyor para/guc de gerekiyor. F.Orman ve S.Bilgili daha guclu is adami olsalardi belki o dominant sampiyonluklardan sonraki sezonlari hakemlere veya baska guclere vermezdik.
[ Son Düzenleme: Bugün, 04:36:07 Fikret ]

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 04:34:21
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
Valla adalı konusunda ben Nötrüm, transferleri ilk başta beğenme semde ndidi' ile başlayan transfer sürecini beğeniyorum.
Ama Beşiktaş'ta bir transfer aklı olduğunu da düşünmüyorum ve çok fazla taraftar etkisinde kalıyor bence.

Sadece bir futbol sever olarak izlediğim maçlarda Serdar Adalı geldiğinden beri yaptığı hataları söyleyeyim.

1.cisi Ben eksikleri biliyorum kaybedecek zamanımız yok dedi, şahsen bende hazırlandı araştırdı devre arası 1-2 topçu alır dedim ama aldığı topçular fos çıktı bu kadar
başkan olmak için hazırlıktan sonra ilk transfer döneminde insan bu kadar kötü transfer yapmaz ya ben bunu kabullenemiyorum. Üstüne üstük birde Al Musrati kiralayıp
zaten zayıf olan orta sağımızı daha kötü yaptı. Hoca ayağı temiz diye Chamberlaini oynatacağına Musratiyi oynatır daha çok verim alırdı.

2.cisi Ben maçları seyreden bir futbol sever olarak Beşiktaş'ın en ihtiyacı ne....  Yıllardır kanat diyoruz demi ....bak sen yabancı transfer etmek için yabancı gönderiyorsun demi
elinde yerli kaliten çok az. Ligin ilk yarısında Adana maçında bizi tek başına yenmiş bir Yusuf Sarı var. Sırf o maç yüzünden herkes masuakuya gitsin dedi yaa. Devre arası bir baktım Başakşehire gitmiş. Ya sen bu oyuncuyu nasıl alamazsın yabancı kontenjanın dan yemiyor ligde alabileceğin başka yerli kanat oyuncusu yok. Adana'nın  küme düşeceği kesin eline gelmiş fırsat. Ya hadi sağa adam aldın diyelim abi koy sol kanada gene oynar. Ya hoca sol kanada kimi koysa olmuyor diye kaç maç genç mustafa ile semih oynadı  sol kanatta yapmayın Allah aşkına Yusuf bunlarda kötümü oynardı. Adam en azından çalım atabiliyor. Sonra ne oldu adam geldi Başakşehir maçında gene bizi resmen tek başına yıktı. Şimdi elimizde olsa sağ solu yedeklerdi.

Yani kimse kusura bakmasın ligi 4. bitirmemiz bence hocaya değil Serdar Adalıya yazar. Herkes devre arasında güçlenirken biz daha güçsüz olduk. Ayrıya ten burada hocaya sallayanlar var ama şunu sakın unutmayın  ligin 2. yarıları her zaman ilk yarılarından zor geçer. Çünkü eksik bölgelerine bazı takımlar takviye yapar, bazısı küme düşmemek için canını dişine takar, bazısı küme düşmeyeceği kesinleşince üst sıralarda da umudu kalmayınca üstündeki baskı azaldığı için rahat maç oynar. Bazı takımların ligin başında kondüsyonu kötüdür, maç yaptıkça futbolcular toparlar vs.vs.

Neyse fazla uzatmayalım gelelim bu seneye.

1.cisi ben Beşiktaş'ın bu kadar parası olduğunu bilmiyordum. Madem bu kadar paramız var harcıyoruz ben şahsen kendi adıma bitiriciliği iyi olan bir forvet alırdım.
Mesela Göztepeden Rômulo'yu, Ya hiç mi maç seyretmiyorlar Göztepe nin çoğu serbest vuruşunu bu adam kullanıyordu, geçen yıl serbest vuruştan kaç gol attı.
Benim futbol felsefem dünyada serbest vuruş kullanıp gol atan forvet çok azdır. Demek ki bu adamın ayağı iyi temiz kaliteli vuruşlar yapabiliyor daha 23 yaşında al abi ne kaybedersin.
Adam 20 ye gitti ama lig biter bitmez sen ikili ilişkilerini koysan Göztepe'ye 10-15 milyon teklif etsek bence alabilirdik. Ha hadi 20 den aşağıya inmediler abi git gene al bu çoçuk geçen yıl Göztepe de ne kadar maaş alıyordu. 2,5-3 milyona koşa koşa gelirdi. Abrahama yıllık 6 vereceğine gene karlı olurdun.
Abraham için konuşulan rakamlar doğrumu bilmiyorum 5 milyon kiralama + 15 milyon zorunlu satın alma + 6 milyon maaş bence çok bu adama. Madem bu kadar para verebiliyoruz git sörloth al gerekirse üstüne biraz daha ver en azından ne vereceğini bildiğin topçu al.

2.cisi Madem sezon başın da sol kanat için Rıdvanı alma niyetimiz var. Sen 1 yıl daha sözleşmesi olan masuakuyu niye gönderiyorsun kardeşim. Adamın ne vereceği belli oraya harcayacağın parayı sağ defansa harcasana orası daha kötü görmüyor musun 1 sene Beşiktaşı seyretmedin mi?  böyle plansızlık mı olur.
Vall şu masuaku ile hoca konusu gerçekten içimde bir uhde kaldı .masuaku önünde iyi bir kanat oyuncusu sağında solunda pas verebileceği bir takımla izle mek isterdim.Adam sürati ile 1-2 futbolcu geçiyor bir bakıyor yanında pas verebileceği kimse yok şaka gibi. Hocayı da gerçekten iyi bir kadro ile görmek isterdim. İçimden bir ses Beşiktaş'ın Gordon Milne si olabilirdi diyor.Neyse geçmişe takılmamak lazım.

3.cüsü ise Kesinlikle Serdar Adalıyı affedemediğim konu kanat transferleri abi sen Başkan olmadan Beşiktaş maçlarını izlemiyor muydun Allah aşkına 6 ay ne yaptın hiç mi araştırmadın
lig kapanır kapanmaz ilk sağ ve sol kanat transferlerini açıklaman lazımdı. Gerekirse Orkun'a 30 vermeyip 15 Sağa 15 sola harcayacaktın. Madem paran var planın olacaktı o transferleri kampa yetiştirecektin kardeşim ben bunu kabul edemiyorum. Ya göreve geldiğinden beri bir tane sol kanat alamaz mı insan kafayı yiyeceğim.
Herkes diyor ki fırsat transferi ya ne fırsat transferi arkadaşım. Avrupa'da her kes kadrosunu kurmuş transfer tahtası kapanmış. Adam elindeki düşündüğü oyuncuyu verir mi sana.
Sen iyi futbolcu bulduysan karşı tarafa iyi para teklif edeceksin ki  karşı tarafta gelen para ile planlamasını yapıp yeni bir futbolcu alsın takımını ona göre kursun.
Ya bas bas sol kanat diye bağırıyoruz transfer sezon açılır açılmaz her kese atlayıp ilk yapman gereken bölgeye transfer yapmıyorsun. Şimdi takımların istemediği futbolculardan medet umu caz. Bizim onana gitsin diye uğraştığımız gibi şimdi ben ne deneyim anca kendi kendimizi sinir ediyoruz. Bakmayın bunlara taraftar tepkisi olmasa Cerny'de almazlar Raşitsa ile devam ederlerdi. Nere den bakarsan bak elinde kalıyor ilk yapmamız gereken transferleri sonra yaptığımız için Avrupa gelirinden olduk. Bu takımın en büyük sorunu çalım atan topçu olmaması arkadaşlar. Ne orta saha ne kenarlarda, Bire bir adam eksilten topçumuz yok. Herkes önündeki adamı görünce pas verecek birini arıyor böyle planlama olmaz.

4.cüsü ben başkan olsam 30 milyonu Orkuna vermem. Tamam bende seviyorum Beşiktaşlı ama kesinlikle 30 milyon edecek bir topçu değil. Özellikle önceki yazdıklarımı okuyanlar bilir daha maçlara çıkmadan Rafa ile Orkun orta sahada olmaz demiştim. Anca 3-5-2 oynarsak biri forvet yanı biri 5 li nin ortasında oynaya bilir. Halbuki  dünyada Orta sahaya 30 milyona  futbolun her iki yönünün oynayan iyi bir topçu alına bilirdi üzüldüm açıkçası.

Neyse gene çok uzattım :)

Son olarak ta şimdi yiğidi öldürüp hakkını da yemi yelim. Gönderdiği futbolcular gerçekten bence bir transfer başarısı sayılır kendisine artı yazar.
Ayrıca El Bilal Toure yi gerçekten çok beğendim inşallah daha iyi oynar ve seneye elimizde tutabiliriz.
Ndidi ve Cerny de beklediğimiz güzel transferler ayrıca Djalo dan da umutluyum ilk maç penaltı yaptırsa da bence oynadıkça daha da iyi olacak gibi hissediyorum.
İnşallah başkanda böyle transferler yapmaya devam edip bizi mahcup eder ne diyeyim.
Guzel degerlendirme olmus. Adali cok iyi gidiyor diyen zaten dogru konusmamis olur. Ben Adali'nin Muci-Musrati 22m verme, sonra immobile-paulista vs emeklilik oyunculari alma gibi ciddi bir hatasini gormedim simdilik. Ama eksikler var, bazi seyler acaba daha iyi yapilabilir miydi sorulari da mevcut.

Besiktas'in gecen sene kadrosu 9 kisi kalmis takimi yenemeyecek bir kadro degildi. Pekala 3. olunurdu o kadroyla. Benzer kadroyla 3.olup, Turkiye kupasi bile aldi Besiktas bir sene once. Ole'den Gordon Milne falan olmazdi. Kotu hocada ve basarisizlikta istikrarin anlami yok.

Serdal Adali sezon ortasi gene de 3-4 iyi transfer yapsa 3.luk ile kalmazdik belki Senol Gunes'in son geldigi donem gibi galibiyet serisi ve iyi futbolla ligi bitirebilirdik. Yani ikinci devrede fb-gs'ye yakin puan toplamayi deneyebilirdik.
Eger harcanacak para vardiysa; Romulo, Yusuf Sari vs alinabilirdi ustune de belki Real Betis yerine Antony'i biz kiralamis olabilirdik ve UEFA'da bize puan kazandirip ilk 24e sokabilirdi. Dogrusu Adali'dan boyle bir transfer sovu bekleyen cok kisi vardi. Musrati kalsaydi cok degisen birsey olur muydu bilmiyorum acikcasi.

Adali'nin savunmasi muhtemelen para yoktu, odenmemis maaslar, borclar/tazminat davalari onlerinde olmasidir. Huseyin Yucel Besiktaslilardan borc alip bankalar birligi borcunu kapayalim diyordu.
Adali ise iste Dikilitas imari, devlet bankasini dahil etme, Erdogan ile gorusme gibi islere girdi. Sermaye artirimi bununla beraber yapildi. Yani burada Adali muhtemelen oncelikle 100-200m euro getirecek proje icin calistik, borcu yapilandirma, yeni borc alma firsati dogurduk diye savunacak kendini.

Neticede Besiktas sampiyon olamazsa teknik direktorlerin omru 1-2 yil olur genelde. Baskanlarin da omru su sabirsiz haldeyken 2-3 yili gecmez basari gelmeden.
Adali transferlerindeki yeni iskeleti gormek hosuma gidiyor. Orkun-Ndidi-Tammy-Toure-Djalo-Cerny 6 kisi bence baya net oyuncular. Alinan oyuncularin hepsini satmak istedin mi alicisi cikar, benzer paralar kazaniriz gibi gozukuyor. Orkun bence de pahali ama 2 sene sonra satsan gene para edecektir diye dusunuyorum.

Çevrimiçi kartalizma190399

Djalo geldikten sonra djiku tamamen gereksiz. Ilk mac kotuydu ama anlatilana gore atletik onde oynayacak takimin stoperi. Sirf bu ozelligiyle zaten paulista'nin onune gecer. Solda da bir abdulkerim olma potansiyeli olan emirhan oynamali, uduokhai paulista emrecan necip'le zaten tamam stoper hatti.

Cengiz'in sakatlik ve psikolojik durumunu bilmiyoruz. Kroniklesmis durumu yoksa ve hirsliysa bonservissiz ve dusuk maasla gelmesinde sakinca gormuyorum. Gelsin ispatlasin kendini. Djiku'yu alinca rakibi yabanci'dan kurtariyordun ama cengiz'de oyle bir durum yok. Ki kanatta zaten her turlu eksigimiz var.

Çevrimdışı Akil Emre

Hedef caniayı tekrar bütünleştirmek ve şampiyonluk hedefiyse min 4 tane yıldız getireceksin, sağ bek, stoper, kanat ve kaleci bence olmassa olmaz. Bunun yanında ndidi yedekleyecek oyuncu ve hiç işe yaramayan emrecan uzunhan, ersin,tayyip,necip,salih yerli olarak, svenson,felix,paulista,joa,muçi ve rashicadan çıkış yapacaksın. Günün sonunda bunların kaçı gerçekleşecek merakla bekliyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Taylan'ın yerli olması konusunda başvurumuzu yaptık mı ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Koa_lAA

Ben Sergenin cengizi isteyeceğini hala kabullenemiyorum. Yağız ve menejer aparatları oyuncuyu bize çakmaya çalışıyor.
Ben sergen in Cengiz i al.bana başkan die baskı yaptığını düşünüyorum... Sergen bu yerli olsun söz dinlesin kafasindadir... Başını ne agritacak bu yaştan sonra... Ne furbolcuyken ne de hocayken hicbir hedefi olmadı... Anı yaşıyor, geziyor tozuyor... Öyle yeni yöntemler taktikler falan uğraşmaz...ona göre de topçu ister

4-1-4-1'le isimiz zor bence. Bu sistemle en onemli oyuncumuz Rafa Silva tamamen taca cikiyor zaten. Kanatta verimi cok duser, orta saha'da asla olmaz bu haliyle. Alex Teixeira'dan farksiz olur ve top rakipteyken cok kirilgan oluruz.
El Bilal Toure cift forvete kesin uygun, 4-3-3'e uygun, ama 4-1-4-1'de sol acikta ne yapar belli degil. Larin tuttu diye her kanada atacagin santrfor 20 gol atacak diye bir durum olmuyor maalesef, Semih ve Mustafa'da bunu gormusuzdur herhalde.

Ben hala 3-5-2 taraftariyim, ama Sergen Yalcin 2 tane tamamen farkli kadroya ayni dizilis ve strateji'yi oynatmisti ilk doneminde, ilk macta da boyle ciktigina gore degismeyecek. Ben 4-1-4-1'le olacagini hic dusunmuyorum.

Çevrimiçi Ravenman

Taylan'ın yerli olması konusunda başvurumuzu yaptık mı ?

Hiç başlamadık bile. Bilerek yapmıyorlar çünkü yabancı kontenjanı boşalır bu sefer.

Çevrimiçi annoca

Çevrimiçi Samet Ç

4-1-4-1'le isimiz zor bence. Bu sistemle en onemli oyuncumuz Rafa Silva tamamen taca cikiyor zaten. Kanatta verimi cok duser, orta saha'da asla olmaz bu haliyle. Alex Teixeira'dan farksiz olur ve top rakipteyken cok kirilgan oluruz.
El Bilal Toure cift forvete kesin uygun, 4-3-3'e uygun, ama 4-1-4-1'de sol acikta ne yapar belli degil. Larin tuttu diye her kanada atacagin santrfor 20 gol atacak diye bir durum olmuyor maalesef, Semih ve Mustafa'da bunu gormusuzdur herhalde.

Ben hala 3-5-2 taraftariyim, ama Sergen Yalcin 2 tane tamamen farkli kadroya ayni dizilis ve strateji'yi oynatmisti ilk doneminde, ilk macta da boyle ciktigina gore degismeyecek. Ben 4-1-4-1'le olacagini hic dusunmuyorum.
gerideki o stoperlerle herhangi bir üçlü varyasyonu oynayamazsın kadronun oynayabilrceği tek oyun 4-3-3 gerisi zaman kaybı

Çevrimiçi Samet Ç

Batrakov yazmışlar inandırıcı değil ama keşke olsa rafa yerine

Çevrimiçi Samet Ç

Benim Bouanini 15 milyona stutgart yapmış Lennon Miller'da 5.5 milyona udinese gitti millet yapıyor bu işi bizde Cengiz alalım

Çevrimiçi annoca

Batrakov yazmışlar inandırıcı değil ama keşke olsa rafa yerine
pırpır çocuk beğeniyorum ben onuda bizde pek tutmuyor rusya veya ukraynadan gelenler.

gerideki o stoperlerle herhangi bir üçlü varyasyonu oynayamazsın kadronun oynayabilrceği tek oyun 4-3-3 gerisi zaman kaybı

Emirhan-Paulista-Djalo veya Emirhan-Paulista/Djalo-Svensson neden olmasin?

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan-Paulista-Djalo veya Emirhan-Paulista/Djalo-Svensson neden olmasin?
topu geriden çıkaramazsın uzun vurursun orta sahanda zaten orkun dışında top çıkaracak adam yok sürekli uzun vurmak zorunda kalırsın
[ Son Düzenleme: Bugün, 11:52:00 Samet Ç ]

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Rubin Kazan, Ernest Muci'yi kiralık olarak kadrosuna katmak için Beşiktaş ile görüşmelerde bulunuyor.

(Mutko Protiv)

topu geriden çıkaramazsın uzun vurursun orta sahanda zaten orkun dışında top çıkaracak adam yok sürekli uzun vurmak zorunda kalırsın

4'lude ayni stoperler var, yine ayni sekilde cikaramayacaksin.
3'lu oynarsan ve sag ve sol stoperin Emirhan ve Svensson olursa en azindan Jurasek ve Rashica'yi iterlerdi ve daha ofansif bir takim olurdun. Ve Toure ve Rafa Silva ideal pozisyonunda olurdu. Hos, Cerny geldikten sonra zaten 3-5-2 cope gitti. Bu saatten sonra ya 4-1-4-1 olur ya 4-2-3-1 ya da 4-3-3. Ben her turlu yanlis transferler yapildigini ve kadro muhendisliginin kotu oldugunu dusunuyorum.

Çevrimiçi Tass

fener forumlarından bir alıntı:
"Cengizi Beşiktaş'a kitleyemedik bir türlü . 5-10 neyse verip yollayacan maaş yükünden kurtuluruz. "

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

9 gün kaldı bir şey almayacak bunlar.

Etiketler: