2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

matias_27, annoca, Serdar3444, Fikret, Özgür Gültekin, KartalınGücü, Kapkarakartal, Yokmessi, Zafer55, Gökhan Güvenç, murat, NioHH, murat baltacı, mayguntr, LORDBJK, bull74, balkan-kartal, eryigitcaner, kartalbasket, Monza, blackeagle35, Tass, Gökhan Kurt, Sinan66, Umutcan Kaya, underworld, Ravenman, aoguzd, sefaköykartali, tolga1903, hasankale, cornelius, maıden, mtorunlu, Samet Ç, kartalizma190399, Rasim, İsmail Özyurt, ulumemo, Kartal Ç, kahyaoglueren, safak_01, Koa_lAA, golazokartal, Liquidator, Yancos, yaço58, c3c2k, barisaydin, yorgo_d(geodem), terapati, 38life, emre_1978 ve 450 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 367382 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Kaç ispanyol, kaç genç stoper başarılı oldu ne alaka şimdi.

Kanat oyuncusu lazım hem as yem yedek en az 3 tane, bir tecrübeli iki de 22 yaş altı  güney amerikalı veya afrikalı genç kanat alsınlar.

yalan olabilir muhtemelen zaten 2026 gelecek sene sözleşmesi bitiyor neden kiralasınlar satacaklarsa orası ayrı.

Çevrimiçi sefaköykartali

Djiku-Cengiz yapıp transferi kapatacak bunlar. Şahsen daha fazlasını beklemiyorum. Gökhan sazdağı istiyomuş Sergen onu bile alamazlar
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2025, 19:50:03 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Akil Emre

Djiku-Cengiz yapıp transferi kapatacak bunlar. Şahsen daha fazlasını beklemiyorum.
İşin kötü tarafı adamların son tercihleri bizde banko oynar.

Çevrimdışı ardiles

Sen taraftarsın, izin verme!, tepkini koy! , 2 yıldız transfere, bir hoca değişikliğine sus pus oturuyorsun. Bu camianın asıl beka sorunu değişen taraftar profilidir. Süleyman Seba'yı, Bilgili'yi bile sosyal medyanın olmadığı bir dünyada tribünden gönderebilecek bir taraftar profilinden, 2-3 influencer'ın, satılmış muhabir'in algısıyla hoca yollayan, yönetimlerin mamalamalarıyla, bedava bilet veya rantlarla yönetime sahip çıkan, ses çıkarmayan bir taraftar profili oluştu, o kadar yozlaştıki beşiktaş taraftarı kulübün şahıslara satılmasını bile savunur duruma geldi. Ya algı için parayla örgütlenen troller ya da tamamen renkli taraftar profiline bölünen imitasyon Beşiktaşlıya dönüştüler. Değişim önce taraftardan başlamalı. Ben semtte büyüdüm, eski esnaflarındandık, çocukluğum yeni açıkda geçti, bülent abiler, ecevitlerin yanında bağırdık, yıldız ve genç takımlarında oynadım, dededen mirastır Beşiktaş bana. Semtim, çocukluğum, ilk aşkımdır. ben şu son zamanlarda tanıdığım taraftar profillerini şu yaşıma kadar gerçekten görmedim, tanımadım. Endüstriyel futbolun esiri olan taraftarları çok geç olmadan renkli takım tutmalarını önerebilirim. Burası beşiktaş, sevinmek için sevmeyenler yuvası burası, bu camianın bir kimyası, bir geni, bir misyonu var. Camianın taraftarın bir karakteri ve çizgileri var. Satılmasını savunan kimseninde gözümde zerre Beşiktaşlılığı olamaz...

Semtçileri Vefa ya transfer edelim BAL liginde oynasınlar. Parası geç ödenen topçu sahaya çıkmıyor çıksa da maçı provoke ediyor. Bazen kulübü icraya bile veriyor. Endüstriyel futboldan şikayet için geç kaldınız. Sizi Vefa ya alalım. Beşiktaş mali anlamda sahipsiz kalmış. Yönetim borç alıyor, vadesi gelince mecburen düşük profil transfer yapıp şişirme yüksek bonservis yazarak para çıkışı yapıyor ki o borcu ödeyebilsin. Bu sarmaldan çıkış arayan taraftar mı suçlu şimdi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Djiku-Cengiz yapıp transferi kapatacak bunlar. Şahsen daha fazlasını beklemiyorum. Gökhan sazdağı istiyomuş Sergen onu bile alamazlar
https://x.com/leuropefootball/status/1962921403612581930?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw djikuyu bile ikna etmeye çalışan yönetim böyle işlere girer mi sanmıyorum

Koskaca Beşiktaşın orta sahası.

Çevrimdışı ardiles

Bizim kulüpte hiç anlamadığım bir durum var, oyuncuyu oynatmadan fayda bekliyoruz. Sürekli oynatıp fayda sağlayamadığımız oyuncudan medet umuyoruz.

Mesela semihin yükselişine ve transferine bakalım, oynatarak oldu bu dimi.

Şimdi sağ bek için taylan diye bir oyuncu alındı, oynatılmadan ne olmasını bekliyoruz?
Ve;
(Örnek)Oynatıldığı maçın 10. Dakikası hatalı bir pas attığında neden tepki gosterip demoralize ediyoruz?
Beşiktaşta sanırım en nefret ettiğim durum bu.

Şahsım adına konuşuyorum; ben bütün sezon ilk 11de taylan bulut izlemek istiyorum. Beğenmezsek de 2 milyon zararla satalım gitsin. Veya kiraya verelim.
Oyuncu oynarken veri toplayalım ve sonucuna göre karar alalım. (Benficanın juraseki kiraya vermesi gibi)

Ama biz ne yapıyoruz, svenson oynatıyoruz, sonra topladığımız veriye bakıyoruz, bu oyuncu bizim seviyemizde değil diyoruz.... peki biz yeni sezona neden hala bu oyuncu ile giriyoruz?

Yemin ediyorum sistemsiz yönetimlerden bıktım.
Bile bile lades demekten bıktım.
Bir kaç yıl öncesine kadar altyapı altyapı sistem sistem diye feryat ederdim. Fakat bugün olağanüstü koşullar var. Sarışın kardeşlerin uzun yıllar sürdürdüğü sinsi işler iyice ayyuka çıktı. Gemileri yakıp transfere parayı basacaklar. Yapamıyorlarsa satacaklar. Aksi halde Vefa oluruz.

Çevrimiçi gokhans

Semtçileri Vefa ya transfer edelim BAL liginde oynasınlar. Parası geç ödenen topçu sahaya çıkmıyor çıksa da maçı provoke ediyor. Bazen kulübü icraya bile veriyor. Endüstriyel futboldan şikayet için geç kaldınız. Sizi Vefa ya alalım. Beşiktaş mali anlamda sahipsiz kalmış. Yönetim borç alıyor, vadesi gelince mecburen düşük profil transfer yapıp şişirme yüksek bonservis yazarak para çıkışı yapıyor ki o borcu ödeyebilsin. Bu sarmaldan çıkış arayan taraftar mı suçlu şimdi.
Aynen, Beşiktaş satılsın diyen haindir. Biz yuvamızdayız, endüstriyel futbol isteyen, başarı için her yol mübah diyen zihniyeti biz renklilere alalım asıl. Bu sarmaldan çıkış arayan dediğin taraftar zihniyetinin sonuçlarını yaşıyoruz zaten. Doğru yapılanma ve doğru scout ağı, doğru özkaynak atılımı ile bütçemizi aşmadan büyüyelim diyen insanlara scout31 diyen insanların vebalini çekiyoruz. Onlar onu bunu alırken bizde alalım ben muhasebecimiyim banane diyen taraftar profilinin eseri bunlar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sEuL

Dijuki - Cengiz'in yaninda Emre Mor'u da alabilirsek Cengiz ve Emre Mor ile birlikte iki kanadinda alternatifi hazir olur.
Orta sahada da alternatif eksigimiz var ama, Djuki - Cengiz'den kurtulmak istiyorlarsa yanina paket olarak Emre Mor ve Mert H. Yandas istemeliyiz.
Eger Serdar Aziz'de halen Fb'de ise - bence Serdar da stoper tandeminde iyi bir alternatif olabilir. Cenk Tosun'da forma goremez su denklemde, o da gelip bizde sans bulabilir.
Sanirim Becao'danda cikmak istiyorlar, Graf ve ekibinin ve Sergen hocanin dunyalari tarmasina gerek yok - Becao - Djiku'yu al ve stoper sorununu hallet.
Cengiz - Emre Mor'u al - kanat alternatiflerin fena olmaz.
Mert Hakan Yandas suan ki yedek oyuncularimizdan cok daha iyi bir alternatif olur orta sahada.
Cenk'te geri gelirse, yedek klubemiz baya guclenir. Ama G. Sazdag'i istiyorsa Sergen hoca ve ekibi - Emre Mor biraz fazlalik olabilir, onun icin G. Sazdag transferi gerceklesmeden o islere girmemek gerek cunku milli olmus ve gelecegi cok parlak bir oyuncu. Ama rekabet istiyorsak o kanatta Sazdagi - Emre Mor ile rekabeti saglayabiliriz.
Gs'de durmadan transfer yapiyor, acaba onlarin coplerinden bir iki tanesini alamaz miyiz  :alala:...kafamda deli sorular

Çevrimiçi Samet Demir

Laporte işi evraklar yetişmediği için iptal olmuş.

Al sana fırsat transferi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

siteye noldu  çöktü bir düzeldi mi şimdi.

Çevrimiçi sEuL

Baskanimiz aciklama yapti iki hafta once 30 yas uzeri oyuncularla isimiz olmaz dedi.

Ama ayni aciklamasinda kimseye para verip gondermem, "Kurtlar Muzigi esliginde" birde gerekirse parasini verip Umraniye'de oturturum da - dedi. Ve bunu dedikten bir hafta sonra Ox'a 1.7M Euro verip gonderdi.

Yani olabilir mi? Neden olmasin...

Çevrimiçi gokhans

Vizyon dersi veriyoruz. Bu arada Emre Mor’un sözleşme feshinide bekliyormuşuz..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

ya adam mı yok gidin oğuz'u alın ya herif her mevkide oynuyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

Aynen, Beşiktaş satılsın diyen haindir. Biz yuvamızdayız, endüstriyel futbol isteyen, başarı için her yol mübah diyen zihniyeti biz renklilere alalım asıl. Bu sarmaldan çıkış arayan dediğin taraftar zihniyetinin sonuçlarını yaşıyoruz zaten. Doğru yapılanma ve doğru scout ağı, doğru özkaynak atılımı ile bütçemizi aşmadan büyüyelim diyen insanlara scout31 diyen insanların vebalini çekiyoruz. Onlar onu bunu alırken bizde alalım ben muhasebecimiyim banane diyen taraftar profilinin eseri bunlar.
Hamdi Tüzün hocanın söylediği ve yazdığı her kelimeyi ben dahi üç kez okudum dinledim not aldım. Özkaynak düzeni için elinizden tutan mı vardı? Eski yönetimler yolsuzluk yapmak için transfer yapardı. Şimdi kendi besledikleri canavarla uğraşsınlar. O transferler yapılacak 100 se 100, 500 se 500. Az yesinler, yediklerine saysınlar

Çevrimiçi Samet Demir

Ertan Süzgün: "Daha işimiz bitmedi. ⚫️⚪️👀"

Altından ne çıkacak bakalım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Vizyon dersi veriyoruz. Bu arada Emre Mor’un sözleşme feshinide bekliyormuşuz..
Menejer itelemesi ben gerçek olacağını düşünmüyorum

Çevrimiçi Tass

Ertan Süzgün: "Daha işimiz bitmedi. ⚫️⚪️👀"

Altından ne çıkacak bakalım

fenerden bisi cıkmasın da. bos gecse razıyım onun yerine.

Çevrimiçi Ravenman

Al Umtiti’yi stopere çek Kurzawa’yı sağbeke zaten her ikisi kulüpsüz.

Gerçektem midem bulandı bu sezon Hüseyin Yücele oy vermeyenler Allahından bulsun.

Çevrimiçi tolga1903

fenerden bisi cıkmasın da. bos gecse razıyım onun yerine.

El bilal'i sol açığa atıp abraham mustafa hekimoğlu santrafor rotasyonuna razıyım fenerden kibrit çöpü bile almasınlar. Varsa alacak güçleri oğuz aydın irfancan orda alsınlar kimse ses etmez ama burası fener'in çöpünü rehabilite merkezi değil sergen şunu anlasın bura alanya değil senin ozan tufan'ı hayata döndürme operasyonun burada sökmez boş yapıyor cerny mi kesecek o leş oğlu leş gelip de yine şans bulamayacak rashica kalsın cengiz yerine yeğlerim

Çevrimiçi Samet Demir

Gerçektem midem bulandı bu sezon Hüseyin Yücele oy vermeyenler Allahından bulsun.
Takım iyice yerin dibine girsin mi istiyorsun ? 😅😅😅

Edit:Kurzawa sol bek bu arada.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2025, 21:42:14 Samet Demir ]

Çevrimiçi Rasim

:ok:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Sadece savunmada değil, hücumda bile birçok problemimizi çözer.

Bu adamın attığı pasları atabilen orta saha yok ligde.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: