Bizim hocanın oyuncu havuzu varmiymis ya... Şaşırdım... Cengiz under, gokhan sazdagi falandır bence
Ya yorumcu olarak bir maci degerlendirmeye katildigi programda Cerny icin "Ya o kel'e bayildim, adi ney onun - varya bir tane Hollandali" diyen biri Sergen hoca ne oyuncu havuzu

. Su noktada Sergen hocanin Graf ile oturup benim aklimdaki oyun plani su su su, ve benim acilen su su su pozisyonlara bu ozellikteki oyuncular gerekiyor demesi lazim (ideal bir senaryoda ama klupte ideal olan ne var ki ....)
Ayni sekilde yorumcuyken Cengiz'i bana verin 1 ay icinde yildiz yaparim diyip orneklemesini Alanyaspor'dayken Ozan Tufan'i rehabilite edisini ve milli takima cikarisini anlatmisti.
Simdi Cengiz ismi dillendiriliyor Besiktas'la - bir kisi de demez mi - hocam Alanyaspor'da degil Besiktas'tasin bunu en cok senin bilmen gerekiyor die.
Burasi rehabilitasyon merkezi degil, illa birilerini rehabilite edeceksen takimin tamami zaten mental olarak cokmus - buyur buradan basla ne gerek var mental sorunlar yasayan birini daha takima getirmeye.
Basiretsiz Adali'nin 73 kisilik gurbetci listesinde bir tane gurbetci kanat oyuncusu yokmuymus takima kazandirabilecegi.... offfff offfff