2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, Samet Demir, Mehmet57, Kapkarakartal, Fikret, levitate, gokhans, Zafer55, bull74, kartalbasket, sefaköykartali, Yusuf Berberoğlu, Ravenman, murat baltacı, Samet Ç, murat, kartalizma190399, blackeagle35, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, annoca, Rasim, hasankale, Yokmessi, mellfred, yaço58, Georgetown, tolga1903, NioHH, Tass, maıden, Monza, Sinan66, matias_27, ulumemo, mayguntr, underworld, 38life, Kartal Ç, Yancos, aoguzd, safak_01, Koa_lAA, golazokartal, Umutcan Kaya, pinehitman, c3c2k, emre_1978, o2bucak, sozkul, Liquidator, LORDBJK ve 409 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 370779 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi joseph35

Laporteyi alabilirmişiz.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2025, 22:05:42 joseph35 ]

Çevrimiçi Zafer55

Muçi bence de kalmalı. Yedek lazım, rotasyon lazım.

Svensson hariç bence kimse yerine daha iyisi gelmedikçe gitmesin. 21 kişi gitti. Daha iyisi alınmıyorsa Udokhai bile kalsın. Sol stoper sakatlık - ceza durumunda Emrecan Uzunhan'a kalacak yoksa.
Yerine adam alınmak şartıyla gidecek adamlar:
Svenson-udokhai-mario olmalı bence.
(Sol stoper Emirhan topçu var)

Çevrimiçi murat

Serdar Adalı şimdide Divanı karıştırdı.

Divan aday adayları hepsi tek yumruk olmuş Serdar Adalıya karşı.

Aday adayların birisiyle bir ön protokol imzalamış, tüm statülere aykırı.
divan aday adayı ne oluyor?

Çevrimiçi Zafer55

rakiplerin kadrosuna bakınca kartal ve demir egeyi beğenmememiz gerekiyor bizim seviyemiz böyle anadolu takımı olmamalı rakiplerimizin her bölgesinde 2-3 tane iyi seviyede adam var yada aynı seviyede.
Rakiplerin kadrosuna bakmadan da demir ve kartalı yeterli görmüyorum ben. Ne Kartal ne Demir, Ndidi ve Orkun u yedekleyecek adamlar değil. O bölgeye net bir transfer lazım. ikisi de Ndidi yi yedekleyebilse bile Orkunun yokluğunda ben onların yerine salihi tercih ederim. Sergen benim gibi düşünmeyip Salih i istemiyorsa mutlaka bir transfer istemeli .

Çevrimiçi Ravenman

Muçi bence de kalmalı. Yedek lazım, rotasyon lazım.

Svensson hariç bence kimse yerine daha iyisi gelmedikçe gitmesin. 21 kişi gitti. Daha iyisi alınmıyorsa Udokhai bile kalsın. Sol stoper sakatlık - ceza durumunda Emrecan Uzunhan'a kalacak yoksa.

Hiç bir faydası olmayan ve bedava parayı cebine koyan 34 yaşındaki süperyıldız Necipi gönderme Muci’yi gönder.

Bizde zeka fışkırıyor.

Çevrimiçi Ravenman

divan aday adayı ne oluyor?

Şu anki Divan kurulu başkanının karşısına bir aday çıkması lazım.

O adayın kim olacağıda belli olmadığı için potensiyel adaylar arasında bir ön seçim olacak ve oradan galip gelen 1 kişi çıkacak Divan kuruly başkanı karşısında seçime girecek.

Ben böyle anladım.

Çevrimiçi Ravenman

Ersin, Necip, Salih, Tayyıp ve Emrecan varken Semihi yollamak nedir arkadaş?

Bu hepsi pilanlı.

https://x.com/ekgedik1903/status/1963190031834595403?s=46

Çevrimiçi Tass

rakiplerin kadrosuna bakınca kartal ve demir egeyi beğenmememiz gerekiyor bizim seviyemiz böyle anadolu takımı olmamalı rakiplerimizin her bölgesinde 2-3 tane iyi seviyede adam var yada aynı seviyede.

son uc senenin sampiyonu o pozisyonda yedek olarak berkantı kaanı sokuyor. o yuzden evet begeniyorum bizim cocukları. pırıl pırıllar. takımın kotu gidisatı hepimizi umutsuzluga itiyor anlıyorum ama suc yedek olarak bu ikisinden sebep degil.

Çevrimiçi Tass

takviye olmasın da demedim. zaten salih ozcanı onerdim kac defa. baskası da olur. ama bu ikisinden de istifade ederiz.

Çevrimiçi Tass

necip ve salih ucan gitmesi gerekn yerliler. kaleciler komple degismeli ayrıca. uzunhanı futbolcu olarak gormuyorum zaten.

Çevrimiçi Tass

simdi ve fener vs gs kadrolarına baktım. saglam oyuncu diyecegim 10 tane cıktı her takımdan. bize bakıyorum 7 zorlasan belki 8 tane AS oyuncu diyecegin adam var. onlarda, ozellikle fenerde genişlik fazla. bizim 3 tane iyi takviye ile 11 olarak onlarlın seviyesinde oluruz. dar kadro rotasyonunu sadece ligi dusunecegimiz icin becerebiliriz de... su s.tıgım alanya puan kaybı olmasaydı ve ertelemede yeni oyuncuların yoklugu... bunlar hesapta olmasa 3 takviye ile sampiyonşuga oynarız derdim... bir sekilde onumuzdeki 3-4 mactan 3 puan almamız lazım tekrar o ihtimali diyebilmem icin... tabii sol acık artı 1-2 AS takviye ile.

Çevrimiçi gokhans

İngiltere’de gündem, Bronckhorst sonrası Szoboszlai'nin acayip goller atan bir kanat bekine dönüşmesi. Liverpool taraftarı yere göğe sığdıramıyor Bronckhorst‘u..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Hiç bir faydası olmayan ve bedava parayı cebine koyan 34 yaşındaki süperyıldız Necipi gönderme Muci’yi gönder.

Bizde zeka fışkırıyor.
nasıl bir zeka söylüyot bunu necip göndetdin ne kazanıyorsun hiç birşey muçi yabancı kontenjanda yer açmak için kiralamak bir seçenektir mevkileri aynı değil uyrukları aynı değil geçmişleri aynı değil neciple muçiyi aynı terazide tartmak mukayese etmek için nasıl bir zeka gerekiyor eleştirmek için eleştirme eleştiriyi propaganda olarak kullanmak bu forumda yasak ve sen eleştiri yapmıyorsun yönetim aleyhinde propaganda yapıyorsun ve maksatlısın mesajlarında dikkatli ol

Çevrimiçi Zafer55

simdi ve fener vs gs kadrolarına baktım. saglam oyuncu diyecegim 10 tane cıktı her takımdan. bize bakıyorum 7 zorlasan belki 8 tane AS oyuncu diyecegin adam var. onlarda, ozellikle fenerde genişlik fazla. bizim 3 tane iyi takviye ile 11 olarak onlarlın seviyesinde oluruz. dar kadro rotasyonunu sadece ligi dusunecegimiz icin becerebiliriz de... su s.tıgım alanya puan kaybı olmasaydı ve ertelemede yeni oyuncuların yoklugu... bunlar hesapta olmasa 3 takviye ile sampiyonşuga oynarız derdim... bir sekilde onumuzdeki 3-4 mactan 3 puan almamız lazım tekrar o ihtimali diyebilmem icin... tabii sol acık artı 1-2 AS takviye ile.
Sol kanat-sağ-bek-sol stoper 3 takviye ile oldukça iyimi bir 11 sağlarız.
Bunların yanına da 2-3 tane kadro derinliği için transfer şart.
Gönderilecek oyuncu seçiminde 2 erteleme maçını da hesaba katmamız lazım diye düşünüyorum.
Hele ki alanyaya kaybetmişken 2 maç için adam mı tutulur kadroda diyemiyorum. 4.hafta sonunda 3-5 puan toplamış bir takım olarak görebiliriz kendimizi

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 00:57:29
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
İngiltere’de gündem, Bronckhorst sonrası Szoboszlai'nin acayip goller atan bir kanat bekine dönüşmesi. Liverpool taraftarı yere göğe sığdıramıyor Bronckhorst‘u..
Haha tum Ingiltere bu olayi konusuyormus evet.  :lol:
Szoboszlai'nin sutlari zaten malum. Hayvan gibi tempolu basan, bircok mevkide de oynayan oyuncu yani. J. Milner'i da bek yapmamislar miydi normal isler bunlar.

Bu arada skor iyi giderken hersey boyle gulluk gulistanlik olur. Senol Gunes donemi de yedegin yedegi ile ilgili bile ovgu alirdi. Gslilerin Gunay Guvenc ovmesi falan..

L'Pool 2-0 ondeyken rakip 10 kisilik Newcastle'a 2-2ye dustu. Orada son dk denk gelip atmasalar, yani iki tane kotu skor olsa taraftarlar yapilmayan transferleri, geciken Isak'i konusuyor olurdu.

Bizde de sabirsizligin en buyuk sebebi kotu skorlar.
Orkun transferi sonrasi harika bir hava vardi. Shatkar'a karsi Ole'nin cok ezik top oynatmasiyla yenildigimiz icin iceride o tam tersine dondu.
Lozan sonrasi zaten artik taraftar tamamen bitti.

Djalo-Toure geldi, Sergen iste o 2-3 gun gene belki pozitif birseyler cikacakti ama yok Alanyaspor macinda 2.yari 5-6 net pozisyonu kacirip yenilince hersey negatife dondu gene.
Begenmedigimiz Jurasek simdi fb-gs-ts'de falan olsa, su Alanyaspor macindaki gibi oynayip 2 asist yapsa herkes ovuyor olurdu mesela. Skor kotu olunca tam tersine odaklaniyorsun otomatik olarak.

Cerny sonrasi 2 net adam daha gelse falan bir iki galibiyetle takimin cehresi degisir.

Sadece sorun hakemlerle iteklenen takimin varligi. Normalde lige 1 maglubiyetle baslayinca bu kadar yangin yapilmaz, ama rakibin hakem destegi bilindigi icin taraftar cok karamsarliga dusuyor. Top da oynadiklari yok.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 01:05:27
  • İstanbul
Ersin, Necip, Salih, Tayyıp ve Emrecan varken Semihi yollamak nedir arkadaş?

Bu hepsi pilanlı.

https://x.com/ekgedik1903/status/1963190031834595403?s=46
Iyi ki twitter'daki bu ortalama alti zekali arkadasi ciddi bir pozisyonda degil.

Arkadaslar bu adamlarin isi gucu aldiklari 'click', aldiklari begeni, goruntunlenme sayilari.
Bunlar durmadan yangin yapacaklar, yada birilerini asiri ovecekler.
Camia olarak ihtiyacimiz belli, biraz sakin olalim.

Hem takima 1000 tane transfer lazim diyen, bu sene gonderilen 10-15 adama cop diyen kisiler gelmis surada kontrati olan yerli oyunculara nefret saciyor.
Kimsenin Necip-Salih'i Muci'nin onune koydugu yok. Yabanci siniri var.
Oyle altyapidan da her oyuncu getirip konmuyor. 21 yasina gelmis Emrecan Terzi'yi gorduk, halisahaya getirsen fizik olarak gucsuz kalir. Gerektigi zaman Turkiye kupasi vs yada yedekten Salih-Necip vs girecektir.

Tazminati verip kovmak tamamen kulube zarar. Tayyip'i kiralarken bile illa ki uc yuz dort yuz bin euro falan tasarruf sagliyorsundur mesela.

Serdar Topraktepe bir daha kulupte gecici bas antrenor olsun istemem ama bu adamda bir suru derbide kazandi, kupa macerasi vs. Ne bu dusmanlik?

Muci'dense Svenson-Mario falan yollansin isterim.
Muci'nin 2 sene kontrati var 1 tam sene yollarsak seneye satmak cok zor olacaktir. Ha zaten 10-12m euro'larin ustune soguk su icmek lazim. Arnavutluk milli takiminda 18e zor giren 23 yasinda, Polonya'da oynayan oyuncu bu parayi nasil etmis olabilir?

Atl. Bilbao maci kasetlerini falan iteleyip Rusya'ya falan bir yere satabilsek keske. Yoksa da ortasahada, 10 numarada yedek diye kalsin. Belki Sergen adam eder.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 01:07:20
  • İstanbul

Evet 3u daha acil muhtemelen 5-6 net oyuncu ihtiyacimiz var.

Ama dediginiz gibi 7 tane AS oyuncu var dediginiz oyunculara bakarsak muhtemelen 6sini bu transfer donemi almisiz. Fb-Gs 1 senede kurmadi o kadrolari. Biraz sakin olalim.
Sol acik, laporte, 8 numara kiralik falan. Umarim becerir yonetim.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 01:10:13
  • İstanbul
Laporteyi alabilirmişiz.
Aradigimiz hizi bulamayabiliriz ama kalitesi iyi, oyun kurmasi baya iyi stoper. Onde basma isine de aliskin.

Onde basmak icin sadece stoperlerin Usain Bolt olmasina guvenmek anlamsiz.
Bizim ortasahada da kosup basip o paslari cikartmayacak oyuncuya ihtiyacimiz var. Ndidi-Orkun tamam desek de Rafa ile tam olamiyor o is.
Bu sezon artik Rafa'yi daha cok (sol) kanatta gorsek, yada bazi maclar 45de girse. Tabi bunun icin ortasahaya tempolu oyuncu lazim.

Etiketler: