Mert
Gökhan(Taylan) - Djiku - Djalo - Jurasek(Rıdvan)
Ndidi - Orkun
Cerny - Rafa(Muçi) - Mika Godts
Abraham(El Bilal)
Şunu yapsalar şükredecek hale geldik ama Sergen bu takımı bile yarıştırır. Çok istiyorlarsa Cengizi de getirsinler şunu yaptıktan sonra. Hala kaleci ve orta saha lazım da bu yönetimden öyle bi beklentim yok.
10 gunumuz var. Bir kanat daha, belki bir 8 numara ve stoper. 3 mevki var acele ihtiyac, sonra beklere ve kaleye de takviye lazim yani nerdeyse 6 ihtiyac.
Yarim yamalak is yapmazlar umarim. 3-4 vasat alacagina, 1 tane net oyuncu al, 1-2 tane de kiralik falan zar at.
Sergen'in bu kadroyu yaristirabilecegini dusunuyorum. Ha yarismaktan kastim 34 macta 95 puan almak degil.
34 macta 70-80 puan almak normal sartlarda sampiyonluk yarisidir yada sampyionluktur. Buraya ulasabilirsek bu makul bir sezon olur.
Valla ben Cengiz'i istiyoruz, yada alinacak faydali olur vs diyen kimseyi gormedim. Ama Besiktas Twitter'indaki malum tipler bunun yanginini yaparak gundem ediyor Cengiz de Cengiz.
Bu Besiktas'la ilgili twitter unlusu olanlar, bazi youtuberlar vs. Adamlarin isi gucu o izlenme, like'i almak. O yuzden tum taraftari da bu hype yada doom&gloom kafasina sokuyorlar.
Ya cok boyle havaya sokacak, cosku pompalamaca, yada daha cogunlukla FELAKET senaryolari.
Besiktas'in son transfer gunune 10 gun var, tabi ki 1-2 Eylul transfer aciklama derdi yok. Rakiplerin transfer yapiyor diye normalde Besiktas camiasi bu kadar yandik-bittik kafasina girmezdi. Ama bu yeni nesil twitter-youtube sosyal medya ilgi xxxx yuzunden durmadan taraftarimiz bir yandik-bittik moduna giriyor.
Yonetim 3 transfer sezonu istiyorum demis, 6 net transfer gelmis, ama 6 tane daha lazim evet. Ole kotu isler yapti, Sergen geldi, biraz da sanssiz maglubiyet. Ama biten birsey yok.
Elindeki kisitli imkanla yarismaya calisican. Nani-Van Persie-Diego vs dosuyordu Fener, ben bizim taraftarin bu kadar aglanip vahlandigini hatirlamiyorum. Sorun su ki Besiktas'in maddi kaynaklari hicbir zaman fb yada himmetciler kadar olamayacak yani biraz sakin olmamiz lazim.