Gelen başkan sahip gibi davranmıyor mu ne farkı var adama sol kanat aldıramadık 3 aydır işte sen ben olsak koşa koşa gider 3 tane kanat alırdık şu takıma yalvar yakar cerny getirdiler eylül 1'de. Ne istedi de genel kurul vermedi serdal adalı'ya? Bu kulüplere başkan olan kişi ve yönetimi fiilen oranın sahibi oluyor ali koç'u devirebildiler mi 10 yıldır herif para basıyor kulübe, babasından kalma mülk gibi evirdi çevirdi yıllardır ama sorsan fener'e de kimse sahip olamaz bla bla. Anç gibi bir hain hala genel kurulda alkışlanıyor yüzüne tükürülmesi gereken adam itibar görüyor bu kulüpte biz hiçbir şeyiz taraftar olarak sadece seviyoruz ve destekliyoruz hepsi bu cebimizde 5 kuruş olmasa bizi stadın etrafında gezdirmezler ne taraftar sahipliği bunların hepsi birer kapitalist şirket ve yönetimleri de kendilerine tanımlanan süre boyunca şirket "sahipleri".
Sen taraftarsın, izin verme!, tepkini koy! , 2 yıldız transfere, bir hoca değişikliğine sus pus oturuyorsun. Bu camianın asıl beka sorunu değişen taraftar profilidir. Süleyman Seba'yı, Bilgili'yi bile sosyal medyanın olmadığı bir dünyada tribünden gönderebilecek bir taraftar profilinden, 2-3 influencer'ın, satılmış muhabir'in algısıyla hoca yollayan, yönetimlerin mamalamalarıyla, bedava bilet veya rantlarla yönetime sahip çıkan, ses çıkarmayan bir taraftar profili oluştu, o kadar yozlaştıki beşiktaş taraftarı kulübün şahıslara satılmasını bile savunur duruma geldi. Ya algı için parayla örgütlenen troller ya da tamamen renkli taraftar profiline bölünen imitasyon Beşiktaşlıya dönüştüler. Değişim önce taraftardan başlamalı. Ben semtte büyüdüm, eski esnaflarındandık, çocukluğum yeni açıkda geçti, bülent abiler, ecevitlerin yanında bağırdık, yıldız ve genç takımlarında oynadım, dededen mirastır Beşiktaş bana. Semtim, çocukluğum, ilk aşkımdır. ben şu son zamanlarda tanıdığım taraftar profillerini şu yaşıma kadar gerçekten görmedim, tanımadım. Endüstriyel futbolun esiri olan taraftarları çok geç olmadan renkli takım tutmalarını önerebilirim. Burası beşiktaş, sevinmek için sevmeyenler yuvası burası, bu camianın bir kimyası, bir geni, bir misyonu var. Camianın taraftarın bir karakteri ve çizgileri var. Satılmasını savunan kimseninde gözümde zerre Beşiktaşlılığı olamaz...