2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Serdar3444, Fikret, Özgür Gültekin, KartalınGücü, Kapkarakartal, Yokmessi, Zafer55, Gökhan Güvenç, murat, NioHH, murat baltacı, mayguntr, LORDBJK, bull74, balkan-kartal, eryigitcaner, matias_27, kartalbasket, Monza, blackeagle35, Tass, Gökhan Kurt, Sinan66, Umutcan Kaya, underworld, Ravenman, aoguzd, sefaköykartali, tolga1903, hasankale, cornelius, maıden, mtorunlu, Samet Ç, kartalizma190399, Rasim, İsmail Özyurt, ulumemo, Kartal Ç, kahyaoglueren, safak_01, Koa_lAA, golazokartal, Liquidator, Yancos, yaço58, c3c2k, barisaydin, yorgo_d(geodem), terapati, 38life, emre_1978, Darkeagle ve 453 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 367338 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Ravenman

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/tekinoktay/status/1962619776641179854?s=46

Tekinoktaydan önemli paylaşım
x'de inanılmaz fazla abramoviç satın al güzellemeli tweet kaynıyor son bir kaç gündür. Çok fazla farklı hesaptan yapılıyor, organize olduğu, bu algı için bir troll ordusu tutulduğu o kadar belliki!!! şuan top tag listesinde #AbramovichBeşiktaşa
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

x'de inanılmaz fazla abramoviç satın al güzellemeli tweet kaynıyor son bir kaç gündür. Çok fazla farklı hesaptan yapılıyor, organize olduğu, bu algı için bir troll ordusu tutulduğu o kadar belliki!!!
Benzer troller geçen sene gio'yu bu sene oleyi yolladı. Az gaz alsınlar cengiz yangını da yaparlar. Fazla kaale almamak lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

ya bu ve cerny senin için ölüp bitiyordu istesen haziran'da ikisini de indirirdin boş boş 3 ayımızı yediler
Cerny bizim için ölüp bitmiyordu eşi istanbulda yaşamak istiyormuş cocuklarını burda büyütmek istiyormuş.Cerny bizim için niye yanıp tutussun ne avrupada varız ne ligde ziraat türkiye kupası için mi yanıp tutasacak eşi için gelmek istedi.

x'de inanılmaz fazla abramoviç satın al güzellemeli tweet kaynıyor son bir kaç gündür. Çok fazla farklı hesaptan yapılıyor, organize olduğu, bu algı için bir troll ordusu tutulduğu o kadar belliki!!! şuan top tag listesinde #AbramovichBeşiktaşa

bence kötü bir şey değil klübün satılması psg,city satıldı durumları ortada nereden nereye geldiler.

Biz bu renklilerle başka türlü başa çıkamayız keşke abrahamovich alsa ama alacağını düşünmüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Cerny bizim için ölüp bitmiyordu eşi istanbulda yaşamak istiyormuş cocuklarını burda büyütmek istiyormuş.Cerny bizim için niye yanıp tutussun ne avrupada varız ne ligde ziraat türkiye kupası için mi yanıp tutasacak eşi için gelmek istedi.
Çocuğun anlatmak istediği o değil ki, cerny istesek 2 ay öncede alırdık. Sancho gibi bir durumu yoktu onun. Sancho koşturacağımıza sola da bir adam alsak bitti gitti. En kötü avurpada devam da ederdik.

Bu yönetim biraz daha zorlarsa anç ye rahmet okutacak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

https://x.com/tekinoktay/status/1962619776641179854?s=46

Tekinoktaydan önemli paylaşım

Hayatımda bundan daha kötü bir Türkçe kullanımı gördüm mü emin değilim. Herhangi bir A1 Türkçe sınıfındaki bir Gambiyalı kendini daha iyi ifade eder.

Çocuğun anlatmak istediği o değil ki, cerny istesek 2 ay öncede alırdık. Sancho gibi bir durumu yoktu onun. Sancho koşturacağımıza sola da bir adam alsak bitti gitti. En kötü avurpada devam da ederdik.

Bu yönetim biraz daha zorlarsa anç ye rahmet okutacak.

o konuda haklı bende söyledim onu cerny indirmek için eylüle kadar beklemeye gerek yoktu diye temmuzda alınıp gelinebilirdi belki avrupada devam ediyorduk şuan.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

boku çıktı şu para saçmanın artık 36 milyona şampiyon olacak 11 kurarım ben

Hayranlıkla takip ettiğim Bodo Glimt'in takım değeri 54 milyon. Adamlar Konferans Ligi çeyrek finali, Avrupa Ligi yarı finali derken her sene üstüne koyarak gidiyorlar. Bu sene de ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne kaldılar.

Solskjaer ve Moe gelince umutlanmıştım, isimlerden ziyade sisteme dayalı birşeyler deneriz diye ama hayal kırıklığı oldu.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Hayranlıkla takip ettiğim Bodo Glimt'in takım değeri 54 milyon. Adamlar Konferans Ligi çeyrek finali, Avrupa Ligi yarı finali derken her sene üstüne koyarak gidiyorlar. Bu sene de ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne kaldılar.

Solskjaer ve Moe gelince umutlanmıştım, isimlerden ziyade sisteme dayalı birşeyler deneriz diye ama hayal kırıklığı oldu.

Graf var elimizde yeterince kullanmıyoruz ki, gio vardı sabretmeden yolladık. Sergen hoca varken hele bu tarz yapılanma işi tamamen hayal olur. Menejerlerin önerdiği oyuncular arasından seçim yaparlar artık.

Çevrimiçi matias_27

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi yaço58

https://x.com/433Besiktas_/status/1962620751032283603

Yöneticimiz buram buram vizyon kokuyor.
komedi ya bu adam beşiktaş yöneticisi birde allah bizlere sabır versin

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Zurico loading......
Kaynak sağlam mı yoksa x deki duyumculardan yola çıkarak mı yazdınız

Çevrimiçi Tass

basladılar yine cengiz yangınına. nefret ediyorum bunlardan!

Çevrimdışı ardiles

üçüncü golcü değil birinci golcü lazım
Birnci ikinci değil, golcü yok takımda. Pahalı parçalardan tank yapıyorsun ama ucunda namlusı yok. Geri kalan her şey kusursuz olsa bile nasıl ateş edeceksin. Bize ateş edecek adam lazım. Golcü vuruşu denilen hadiseyi yapacak. Pozisyon almayı, ne zaman ne yapacağını bilecek. Sağa sola anlamsızca koşan golcü olmaz.

Futbolcular ikiye ayrılır; golcüler ve diğerleri... Şu altın kuralı neden unuturlar anlamıyorum. Yönetim, teknik heyet, hakem ve futbolcuların hataları sahaya net şekilde yansır. Kaliteli bitiricin varsa bütün hatalarını tolere eder. Kaybedeceğin maçı kazanırsın. Diğer futbolcuların da kafası rahat olur.

Çevrimdışı levitate

adam çok rahat hayır diyebilirdi kerem mi bu :D zaten yaşayabilecekleri bir sürü güzel şehir var

aynı heyecanı paylaşmış demek ki aşırı mutluydu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

satış işinde trollük bir şey yok, bjk 8 yıldır falan berbat yönetiliyor, millet de doğal olarak diyor ki sahiplik olsun en azından adam gibi yönetmek zorunda kalır
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

cengiz değil aral şimşire gitsinler 3. kanat olarak.

Çevrimiçi Monza

Uğurcan 36 milyon euro. Yok artık ya. Hakikaten yok artık. Euro gelmiş 50 TL ye. 36 milyon eurocuk. Para değil çakıl taşı sanki.

Bu iki sarışına PL den veya La Liga'dan bir akar bağladılar galiba :) zira harcanan para o seviyelerde.

Yıllardır söylüyorum bizdeki yönetimlerin en büyük kusuru bu konuda yangın yapmamaları. Yahu hesap var kitap var. Bakkal işi yapalım 50 bin geliri olan her ay 1 milyon harcayabilir mi? Serdal Adalı veya kim olursa olsun, onlar harcıyor biz de harcayacağız yanlışına girerse bu işin sonu (bizde) kayyum olur.

Arkadaşlar mantıklı olalım. Bu paralar normal değil. Bu ikisi bu şekilde gemi azıya almışken mantıklı olmak lazım. Bu ülkede yok böyle bir para. Başka Beşiktaş yok.

Cruziero, Keny Arroyo transferini açıkladı!

Bizde açıkladık.

https://x.com/Besiktas/status/1962840918974738894

bonservis ücretini yazmamışız yalnız.

Çevrimiçi Tass

Cruziero, Keny Arroyo transferini açıkladı!

bunun gitmesinden ziyade bu tür scout transferlerini yapmayız diye korkuyorum. adamı istediğiniz kadar gömün, oynamadan bile kar ettik. her sene bunun gibi 2 transfer yapılmalı kulube.

Çevrimiçi Ravenman

Uğurcan 36 milyon euro. Yok artık ya. Hakikaten yok artık. Euro gelmiş 50 TL ye. 36 milyon eurocuk. Para değil çakıl taşı sanki.

Bu iki sarışına PL den veya La Liga'dan bir akar bağladılar galiba :) zira harcanan para o seviyelerde.

Yıllardır söylüyorum bizdeki yönetimlerin en büyük kusuru bu konuda yangın yapmamaları. Yahu hesap var kitap var. Bakkal işi yapalım 50 bin geliri olan her ay 1 milyon harcayabilir mi? Serdal Adalı veya kim olursa olsun, onlar harcıyor biz de harcayacağız yanlışına girerse bu işin sonu (bizde) kayyum olur.

Arkadaşlar mantıklı olalım. Bu paralar normal değil. Bu ikisi bu şekilde gemi azıya almışken mantıklı olmak lazım. Bu ülkede yok böyle bir para. Başka Beşiktaş yok.

+1903

Lig şampiyonu 5 milyon euro alıyor TFF’den.

Bunlar şimdi neye göre 200 milyon euro transfer yapıyorlar? Zaten Avrupada hiç bir başarı yok.

Çevrimiçi Monza

FB li çocuğa, ismi neydi, Araplar 22 milyon euro vermişler. Yersen.

Liverpool kendi rekorunu kırıp, bir topçuya 125 milyon bonservis vermiş bu sene. Önceki rekoru 106 milyonmuş. Liverpool'un resmi geliri 1,5-2 milyardır belki de. E bizdeki 'güzide klüp' 75 milyon verdi bi futbolcuya, üstüne bi kaleciye 36 milyon. 2 seneye kalmaz 125 i de verir, eğer ki birisi çıkıp dur demezse.

Bu işin suyu çıktı. Böyle rekabet olmaz.

Etiketler: