2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Zafer55, Yusuf Berberoğlu, gokhans, KartalınGücü, sEuL, Özgür Gültekin, Gökhan Güvenç, 38life, Serdar3444, OnurG, Rasim, sefaköykartali, Monza, ulumemo, blackeagle35, ugurkartalizma, ahmetekinciogl2, Umutcan Kaya, murat baltacı, ergin, matias_27, annoca, hasankale, mtorunlu, kahyaoglueren, Yokmessi, murat, maıden, NioHH, Kapkarakartal, Ravenman, golazokartal, Samet Ç, kartalizma190399, Sinan66, Fikret, Bülent Yiğitcan, Kartal Ç, Georgetown, Gökhan Kurt, Liquidator, cornelius, safak_01, yaço58, Reawers, sozkul, bull74, fatihsahin, pinehitman ve 419 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 351534 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yokmessi

Futbol , Türkiye de sistem işi değil. Ne kulüp ne federasyon başkanının koltukta 1 yılı garanti değil. Ki hocanın olsun.
2 sene sistem kuralım , oturtalım , 3.sene meyvelerini toplayalım falan işlemiyor bizde. Sadece futbolda geçerli değil bu dediğim her alanda böyle. Biz sistem ülkesi değiliz.

Haklısın. Malesef.
Ama camia olarak slaven bilic(729 gün) - şenol güneş(1460 gün)
Sekansından doğru dersleri çıkarabilmeliydik. O bölümü iyi analiz edip camiada ortak fikir yerleşmeliydi.

Çevrimiçi Zafer55

Benim kafama takılan herkes gönderiliyorda biz ertelenen maçları kiminle oynayacağız
😂
 Abraham kanata , mert santrafor , kalede ersin bi 11 çıkıyor
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2025, 23:05:34 Zafer55 ]

Çevrimiçi gokhans

Futbol , Türkiye de sistem işi değil. Ne kulüp ne federasyon başkanının koltukta 1 yılı garanti değil. Ki hocanın olsun.
2 sene sistem kuralım , oturtalım , 3.sene meyvelerini toplayalım falan işlemiyor bizde. Sadece futbolda geçerli değil bu dediğim her alanda böyle. Biz sistem ülkesi değiliz.
katılmıyorum, gayet işliyor bence. Sistem plan programı doğru hitap ve iletişimle anlatırsan işliyor. Fikret orman ilk geldiğinde durumu anlattı, kan ve gözyaşı vaadetti, melemen dedi, feda dedi ve destek istedi. Taraftar ve basında baskıda olmadı. Sen gelmeden önce abidik gubidik konuşursan, bekleyecek 1dakiksmız yok dersen acil şunlar bunlar inecek dersen, biz herkesi alabiliriz, şampiyonluğun en büyük adayıyız dersen, camiayı soktuğun bu psikolojininde sonuçlarına katlanırsın. Bu kadar transfer yapılıyor ama kimse elden giden dikilitaş arazisinin farkında değil…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

😂
 Abraham kanata , mert santrafor , kalede ersin bi 11 çıkıyor
ersini hullcity istiyor deniyordu
Gönderelim eksik çıkarız ha kalede olmuş ha kalecisiz çıkmışız farketmiyor nasılsa 😂

Çevrimiçi sEuL

Sergen hoca değil
Ama beşiktaşa kolay kolay yabancı hoca getiremezsin bu saatten sonra
Sergeni severim ve her türlü şenola tercih ederim
Ama sergen hoca değil
+1

Allah’tan Senol gereksizi gelmedi. Lugano mugano dagitiyordu bizi kendi sahamızda - gerçekten balik hafizali oluyoruz bazen ve neler çektiğimizi çok çabuk unutuyoruz.

Hadi bizden gideli oldu biraz, arkadaşlar stada isminin verildiği klupten kovulması için kampanya başlattı Ts’liler. Gitsin diye adamlar resmen ağladı. Yok artık 75’ine gelmiş adamdan medet ummak falan hey Allah’ım ya.

Segen’in teknik direktörlüğü yardımcılarının ne kadar iyi olduğuna bagli. Sergen akilli adamdır ve yanina iyi birilerini getirir elbet. Sergen’i getirenler zaten teknik direktörlüğü için degilde medyayı taraftarı idare etmesi için getiriyorlar.

Ben olsam Sergen’i bir zamanlar Sinan Engin’i kullandığımız gibi kullanmaya calisirdim. Takimdakileri motive edecek, medyadaki itleri susturacak, hakemlere ve federasyona giydirecek ve rakiplerle  uğraşacak cinsten.

Neyse, Sergen hiç olmazsa temizlik faslini iyi yapacaktır. Yorumcu iken bunlardan bi cacık olmaz dediği oyuncuları bir bir göndertir en kısa zamanda. Insallah mucizevi bir başarı elde eder yine, çünkü isimiz yine mucizelere kaldı.

Çevrimiçi Necmi

+1

Allah’tan Senol gereksizi gelmedi. Lugano mugano dagitiyordu bizi kendi sahamızda - gerçekten balik hafizali oluyoruz bazen ve neler çektiğimizi çok çabuk unutuyoruz.

Hadi bizden gideli oldu biraz, arkadaşlar stada isminin verildiği klupten kovulması için kampanya başlattı Ts’liler. Gitsin diye adamlar resmen ağladı. Yok artık 75’ine gelmiş adamdan medet ummak falan hey Allah’ım ya.

Segen’in teknik direktörlüğü yardımcılarının ne kadar iyi olduğuna bagli. Sergen akilli adamdır ve yanina iyi birilerini getirir elbet. Sergen’i getirenler zaten teknik direktörlüğü için degilde medyayı taraftarı idare etmesi için getiriyorlar.

Ben olsam Sergen’i bir zamanlar Sinan Engin’i kullandığımız gibi kullanmaya calisirdim. Takimdakileri motive edecek, medyadaki itleri susturacak, hakemlere ve federasyona giydirecek ve rakiplerle  uğraşacak cinsten.

Neyse, Sergen hiç olmazsa temizlik faslini iyi yapacaktır. Yorumcu iken bunlardan bi cacık olmaz dediği oyuncuları bir bir göndertir en kısa zamanda. Insallah mucizevi bir başarı elde eder yine, çünkü isimiz yine mucizelere kaldı.
sergende en çok hoşuma giden bu hoca yiyen rşeklerden hiç birini takımda tutmaz kendi ayağını kaydırmasınlar diye 😂

Çevrimiçi sEuL

sergende en çok hoşuma giden bu hoca yiyen rşeklerden hiç birini takımda tutmaz kendi ayağını kaydırmasınlar diye
Aynen öyle, iki sene önce yapmamiz gereken şeylerdi bunlar. Biz ne yaptık? Bu esseklerin hepsini kampa götürdük ve yeni getirdiğiniz oyuncularla hasir neşir ettik. Neyse, geri kalan çöplerdende en kısa zamanda kurtulmak dileği ile.

Çevrimdışı Savaş

sergende en çok hoşuma giden bu hoca yiyen rşeklerden hiç birini takımda tutmaz kendi ayağını kaydırmasınlar diye
Alayını gönderiyor valla. Keyifli bi 2 hafta olacak.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

15 günlük milli arada kamp istediği söyleniyor. Bu doğruysa güzel. Hırslı gelmiş.

Hırslı bi sergen herseyi yapabilir. Özellikle kardeşi için de istediğini düşünüyorum.

Hayırlısı olsun hakkımızda. En azından artık ruhsuz bir oyun izlemeyeceğimizi düşünüyorum.

kartalist bu kamp kararını hafta başı yazdı, sergen işi uzun süredir varmış yani
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sergene video çekiyorlarmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İsterlerse 1 ay öncesinden kumpas kurup Sergeni getirsinler.
Ole de akıllı olacaktı, kusura bakmasın kendisi ortamı hazırladı.
Sergen hocadır değildir geçiyorum adam lider ruhlu.
2. Sezon bosverme nedeni ANC nin yaptığı komedi ötesi kerhen tekliftir.
Ben  başarılı olacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi 38life

Bu ikinci sezonun başlangıcı.

- 11 oyuncu sakat
- Adana Demir maçında hakem doğrama
- Gençleri mecburen oynatma
- Ghezalı ve Rosier gitsin dedi ANÇ kalsınlar dedi
- Hulk’ı alın dedi ANÇ almadı Cenk Tosunu aldı oda 5 ay sakat oldu yeni sezona bok gibi başladı
- Aboubakarın sözleşme problemini çözün dedi ANÇ çözmedi Abuyuda formdayken kaybetmek
- koskoca sezon bitti halen Sergenin sözleşmesini yenilemediler moralına sıçtılar

Her maç sonrası hatırşıyorum tek hakemler konuşan Sergen. Koskoca sezon ne ANÇ ne yönetimden biri açıklama yapmadılar.

Sergen 21 takımlı ve 40 haftalı ligde 13 oyuncuyla ve santraforda Gökhan Töreyle bizi şampiyon yaptı, 15 sene sonra Kadıköyde galip geldi (yine 3-4), Ömer Erdoğana kestiği raconlu maç geldi geldi bizi son haftada şampiyon yaptı, sezon biraz daha uzasaydı zaten kaybederdik fakat en uzun sezon buydu zaten (40 maç), dahada uzanması mümkün değildi, ne seyirci nede yönetimin desteğini ful aldı.

Tabiki hataları var fakat bunun yaptığı şampiyonluk lig tarihin en zor şampiyonluğudı. Ne Ole, ne GvB, ne Biliç, ne Schuster, ne VI nede Santos yapabilirdi.

Her başarısızlığın bahaneleri vardır.

Çevrimiçi gokhans

Çok fazlada bir şey demeye gerek yok. Yeni hoca sergen. Bize düşen desteklemek ve sahiplenmek…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

Alayını gönderiyor valla. Keyifli bi 2 hafta olacak.

Kayseri ve konya maçları ilginç olacak.
Taylan ve Rıdvan Kayseri maçında oynayamıyor.
Djalo , Bilal ve diğer  gelecek olanlar iki maçta da oynayamayacak.
Gitmesi muhtemelleri de düşününce eyvah eyvah ,😊

Çevrimiçi levitate

+1

olcay, ozzy, atiba, josef hepsini toplasın iyi kulübe olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yani iyi hoş ama şu yaşa gelmiş bir şeyi çok yapınca sıkılması falan saçma geliyor, ne güzel kulüpte bekleyenin var işini düzgün yapsan 10 sene burda kalır keyfine bakarsın asılsa keşke

ole konusunda katılıyorum ama kuzey-batı avrupalı adamlar tutmaz burada başkanın hatası, fransa-italya-doğu avrupa-güney amerika vs. buralara bakıcaktı buraların lig kültürü bizim gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Musrati bugün gitti (takımla ilişkisini kafada bitirmiş idi zannediyorum, yoksa uzun ligde yedek olarak faydalı olabilirdi).
Amir de gayri resmi gitmiş galiba.

Yeni gelen ve hakkında çıkan gidecek haberlerine şüpheyle yaklaştığım Jurasek ve de çift dalış uzmanı Udokhai yi saymaz isek ki bu ikisi yakın tarihe kadar kalabalık gitmesi gerekenler listesinde yoktular, ceset tayfadan geriye Onana kaldı galiba.

Her ne kadar işin ekonomik tarafından haberimiz yoksa da, yıllardır biriken bu kitleyi yönetim iyi eritti, diye düşünüyorum.
En azından fuzuli yabancı futbolcu grubunda.

Çevrimiçi Zafer55

olcay, ozzy, atiba, josef hepsini toplasın iyi kulübe olur
Ozyy ye lisans çıkartsak aslında.
Orkunu yedekleyecek adam yok

Çevrimiçi Mehmet57

Çok fazlada bir şey demeye gerek yok. Yeni hoca sergen. Bize düşen desteklemek ve sahiplenmek…

Kimse kusura bakmasin, ama oyle bir dunya yok. Sen bu takim sana en muhtac halinde kamera karsisinda “exten next olmaz” diyerek dalga gececeksin, kadroya yatirim yapildiginda Besiktas’in hocasina kurulan kumpasin icinde olacaksin ve ondan sonra “tam destek”? Baskan 11 agustos da cikip “Avrupanin onemi yok, oyuncular orda oynarsa kendileri icin oynarlar” gibi demec veriyor. Bilerek Avrupa macina transferler yetismiyor ki Ole’yi kovmak icin zemin olusturulsun. Madem Avrupanin onemi yoksa ne diye hocayi kovdun? Madem oyuncular orda kendileri icin oynuyorlarsa?

Degil yenilgide, beraberlikten tut sahada verilen kotu pasa kadar yerin dibine kadar elestirecegim. Bu kulubun efsanesi falan da degil. Efsane dedigin ezeli rakiplerinde forma giymez. Benim icin sampiyonluktan onemli seyler var, o da bu kulubun kulturu ve durusu.
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:29:00 Mehmet57 ]

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:35:13
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
ole beşiktaşın hocası değildi onu kenara koyalım ama yönetim resmen kumpas kurmuş ve bu yüzden bizi iki kupadan elettiler beşiktaşta böyle şeyler olmaz anadolu kulübüne çevirdiler istemiyorsan çağırır gönderirsin ligin başlamasını beklemeden rezil bir kadroyla elenşyorsun akşam toplanıp hoca gönderiyorsun başkana soruyorum hiçmi utanmadın bunu yaparken taraftardan tepki yememek için hoca yedin ayıp ya beşiktaş başkanına yakışırmı bu
Seviyeniz yerlerde beşiktaşıda oraya çekiyorsunuz

Çevrimiçi mayguntr

ole beşiktaşın hocası değildi onu kenara koyalım ama yönetim resmen kumpas kurmuş ve bu yüzden bizi iki kupadan elettiler beşiktaşta böyle şeyler olmaz anadolu kulübüne çevirdiler istemiyorsan çağırır gönderirsin ligin başlamasını beklemeden rezil bir kadroyla elenşyorsun akşam toplanıp hoca gönderiyorsun başkana soruyorum hiçmi utanmadın bunu yaparken taraftardan tepki yememek için hoca yedin ayıp ya beşiktaş başkanına yakışırmı bu
dur abi daha sergen biraz kotu gitsin ilk bi iki yoneticiyi istifa ettirir kendisinin sucu degilmis gibi gostermek icin, sonra bi iki tane daha sacma transfer, en son para bittiginde borclar kapiya dayandiginda istifa eder secime goturur kulubu en sacma aylarda.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:40:41
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Ozyy ye lisans çıkartsak aslında.
Orkunu yedekleyecek adam yok
cernyi aldık ya o yedekler sergene göre 8 numara ya

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi mellfred

udokhainin ortasahada taca giden elemana çift dalması bile tesadüf gelmiyor bana

Etiketler: