2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Zafer55, Yusuf Berberoğlu, gokhans, KartalınGücü, sEuL, Özgür Gültekin, Gökhan Güvenç, 38life, Serdar3444, OnurG, Rasim, sefaköykartali, Monza, ulumemo, blackeagle35, ugurkartalizma, ahmetekinciogl2, Umutcan Kaya, murat baltacı, ergin, matias_27, annoca, hasankale, mtorunlu, kahyaoglueren, Yokmessi, murat, maıden, NioHH, Kapkarakartal, Ravenman, golazokartal, Samet Ç, kartalizma190399, Sinan66, Fikret, Bülent Yiğitcan, Kartal Ç, Georgetown, Gökhan Kurt, Liquidator, cornelius, safak_01, yaço58, Reawers, sozkul, bull74, fatihsahin, pinehitman ve 420 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 351517 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

sergen yalçının bildiğimiz defoları var ama kötü teknik direktör olduğuna katılmıyorum.doğru bşr takım verilşrse eline mantalite olarak büyük takım hocası gibi düşünen bir adam.son sezonu hatta şöyle söyleyeyim şampiyonluk kutlaması sırasında yönetim ile iplerin koptuğu apaçık ortadaydı.o kutlama zamanı yazmıştım.şampiyon yapan hocayı kerhen kutlamaya çağırıp atmışlar en arkaya.zaten kısıtlı bir kadro vermişsin zor bela şampiyon olunmuş onu da kendileri sahiplenmeye çalıştılar.3 ay sözleşme yapmadılar.sergen de yönetimi kucağında hoplattı fırsat ayağına gelince.o birliktelikten başarı çıkmayacağı belliydi.o seson için sergene kabahat bulmuyorum.sözleşme yapmaya biraz mecbur kaldı.şimdi bu yönetimle başarılı olurmu bilemem ama iş önce yönetimde bitiyor.ne arat ne çebi rüzgrı arkasına alıp takımı havaya sokamadı.o vizyon yok malesef.şampiyon olan takımlara baktığımızda kuvvetli bir adamın arkasında işbitirici yöneticiler olur.ben bu yönetimde öyle bir yönetici göremiyorum.
Abi benim sergene kızıyor oluşum hocalığı ile alakalı değil. İlk sebebim geçen sene zor zamanımızda bizi istememiş olması, diğer sebebimde ekoltv deki saçma sapan açıklamaları.

Onun harici medya ve hakem konusunda elimizi rahatlatacaktır. Oleye oranla şampiyonluk şanşımız çok daha fazla olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim Haziran’ da getirdiği adamı gönderip transfer yapıyor, umarım bu saatten sonra daha önce yaptıkları gibi plan proje anlatmazlar. En başta niye getirdin diye soran yok. Zaten Sergen geldiğinden beri minimum 4-5 transfer gelir diyodum, sol bek de ekstrası herhalde. https://x.com/dogukannhaber/status/1961420720895864864?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw
Tam kafa yemelik, hele şu avrupa maçı için kendi adınıza kendinizi düşünerek oynayın demek başlı başına amatörlük. Neyse günah keçisini yolladık. Sergenin Allah yardımcısı olsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Abi benim sergene kızıyor oluşum hocalığı ile alakalı değil. İlk sebebim geçen sene zor zamanımızda bizi istememiş olması, diğer sebebimde ekoltv deki saçma sapan açıklamaları.

Onun harici medya ve hakem konusunda elimizi rahatlatacaktır. Oleye oranla şampiyonluk şanşımız çok daha fazla olur.

Adamın açıklaması var neden zor zamanlarda hep biz geliyoruzda ballı börek zamanında başkası geliyor diye bir kere de biz sezon başı gelelim kendi kadromuzu kuralım diyor haksız mı bence haksız değil ? Ekol TV'ye adam Beşiktaş amigosu olarak çıkmıyor TV yorumcusu olarak çıkıyor bu yüzden tarafsız olması gayet normal.

Şu 2.kısmı söylediğin için teşekkür ederim.

Çevrimiçi murat

başaramayacını düşünüyor ve gelmiyorsa nasıl suçlayabiliriz.şu an başarılı olabileceğini düşünüyor ki geliyor.ben öyle düşünüyorum.geçen sene adalı ile gelseydi o takımı ayağa kaldırıp birşeyler yapabilirmiydi bilemiyoruz ama o riske girmek istememesi normal.şimdi sıfırdan bir takımla başlayacak ama psikolojik olarak hem takım hem taraftar demoralize.iyi bir başlangıca ihtiyacı var.şu aşamada daha iyi kimi bulup getirebilirdik çokta seçenek yok gibi.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

+1
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Adamın açıklaması var neden zor zamanlarda hep biz geliyoruzda ballı börek zamanında başkası geliyor diye bir kere de biz sezon başı gelelim kendi kadromuzu kuralım diyor haksız mı bence haksız değil ? Ekol TV'ye adam Beşiktaş amigosu olarak çıkmıyor TV yorumcusu olarak çıkıyor bu yüzden tarafsız olması gayet normal.

Şu 2.kısmı söylediğin için teşekkür ederim.
Bak dünden beri yazıyorum bir tane sergenin taktiği ya da oynattığı oyun için eleştirdiğim birşey bulamazsın. Şenol g olsa söylerim ama.

Ben Sergen ile büyüdüm. O yüzden söyledikleri ve yaptıkları koyuyor. Rıza hocadan hiç duydun mu biz neden hep kötü zamanda geliyoruz dediğini. Sergen söylüyor ama. Kendisi de kötü bıraktı onu neden söylemiyor.

Neyse inşallah başarılı olur.

Çevrimiçi Fikret

Yönetim Haziran’ da getirdiği adamı gönderip transfer yapıyor, umarım bu saatten sonra daha önce yaptıkları gibi plan proje anlatmazlar. En başta niye getirdin diye soran yok. Zaten Sergen geldiğinden beri minimum 4-5 transfer gelir diyodum, sol bek de ekstrası herhalde. https://x.com/dogukannhaber/status/1961420720895864864?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Jurasek tutmadi ve taraftarla da bu kadar arasinin acilmasi cok hizli oldu. Ismail Koybasi, NSakala falan daha cok dayanan kotu sol beklerimiz olmustu acikcasi.

Kiralik transferlerinin riski az diye seviyorum acikcasi. 0 kiralama bedeli, ucuz maasla geldi Jurasek. 300-500k euro zararla cikabiliriz istenirse. Masuaku ile 3 sene uzatsaydik kim bilir basimiza ne is gelecekti. Onana-Bahtiyar falan 2 yil oldu anca kurtuluyoruz.

Son Sergen ve Senol hoca sampiyonluklarinda da kiralik 2ser oyuncu vardi takimda. Ghezzal-Rosier vardi, Talisca-Aboubakar. Bu 4 isimin de bize gelmeden onceki sezonlarinda sorunlar, sakatliklar, formsuzluklar vardi esasen.

Simdi Bilal Toure geldi kiralik tam Abou gibi biraz cilalanip adam etmelik. Bir tane daha bulabilirsek transfer donemi kapaninca cok iyi olur.

Çevrimiçi Samet Demir

başaramayacını düşünüyor ve gelmiyorsa nasıl suçlayabiliriz.şu an başarılı olabileceğini düşünüyor ki geliyor.ben öyle düşünüyorum.geçen sene adalı ile gelseydi o takımı ayağa kaldırıp birşeyler yapabilirmiydi bilemiyoruz ama o riske girmek istememesi normal.şimdi sıfırdan bir takımla başlayacak ama psikolojik olarak hem takım hem taraftar demoralize.iyi bir başlangıca ihtiyacı var.şu aşamada daha iyi kimi bulup getirebilirdik çokta seçenek yok gibi.
Abi şu aşamada VI kalibresinde yabancı hoca bile alamazsın. Eldeki en iyi ihtimalden birisini aldık. Allahtan süreç uzamadı.

Çevrimiçi Zafer55

Benfica juraseke 14m€ bonservis ödemiş.
10m üstü bonservis verip aldığı adamları 30-40-50 ye falan satan bir kulüp Benfica.
Jurasek , benficanın nazar boncuğu mu yoksa üstünü çizmek için acele mi ediyoruz acaba!

Çevrimiçi Samet Demir

Benfica juraseke 14m€ bonservis ödemiş.
10m üstü bonservis verip aldığı adamları 30-40-50 ye falan satan bir kulüp Benfica.
Jurasek , benficanın nazar boncuğu mu yoksa üstünü çizmek için acele mi ediyoruz acaba!
Jurasek'i önünde kanat oyuncusu ile hiç izlemedik ki bence rıdvan ile ikisi her türlü idare eder. Yeterki önlerine sağlam kanat oyuncusu gelsin.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi murat

Jurasek'i önünde kanat oyuncusu ile hiç izlemedik ki bence rıdvan ile ikisi her türlü idare eder. Yeterki önlerine sağlam kanat oyuncusu gelsin.
jurasek bana biraz 352 nin kanadı gibi geliyor defansı ve hücumu zayıf.o kanadı biraz git gel kullansın tarzı. ama büyük takım 352 oynayavaksa o özellikteki oyuncunun hem defansı hem hücumu olması lazım.

Çevrimiçi sEuL

Jurasek'in onunde Messi olsa ondan yine bir sey olmaz kivamindayim. Savunmasi yazi ile sifir rakam ile 0.
Pas atamiyor, boy pos var kafa topuna cikamiyor, calim atacam derken kendini sakatlayacak oluyor bazen, geldiginden beri bir iki ortasi disinda 6 macta hicbir sey gosteremedi. O kadar sahada ben kalsam inan bir iki iyi orta da ben acarim.

Benfica su kadar vermis falan onlarida gecelim, Benfica'lilarda topcudan anliyor ki 3 mac ilk 11'de denedikten sonra bundan olmaz diyip Hoffenheim'e sutlamislar. Hoffenheim'de 4 maca cikabilmis ilk senesinde, ardindan bir sonraki sene 11 mac dayanabilmisler.

Isin kisasi Slavia Prag'da gecirmis oldugu iyi bir sezon var ve 4 yildir o tek sezonun kaymagini yiyor arkadas. Bazi oyuncular vardir sahaya cikar, kotu oynasalar bile dersin ki bu adamin kumasi saglam biraz form tutunca iyi olacaktir  diye, yada belli bir ozelligi olur dersinki ofansta bundan bir cacik olmaz ama savunmadayken top gecer adam gecmez, yada oyle bir teknigi olurve dersin ki - 90 dakika kotu de olsa bir iki duran topta ya attirir yada attirir falan filan. Maalesef Jurasek bunlarin hicbirini gosteremedi ve taraftar gozundede yok hukmunde suan icin. Isler kotu giderse ilk isliklanacak adam konumunda kendisi - parayi bulduk sanirim ki aniden Ox'tan falan ciktik - Jurasek'inde tazminatida en fazla 1M Euro falandir - kontratindan cikilmasi her iki tarafinda hatrina olur.

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2025, 22:19:54 sEuL ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Yokmessi

10 kere yazdım bıkmadan usanmadan 11.ye yazıyorum
Sergen de şenolda iyi hoca değiller. Beşiktaşın seviyesinde hiç değiller.

Şimdi bu yazdığıma "ole çok mu iyi" tepkisi vermeyi düşünenler düşünmesin. Konu bu değil.

Kabul etsenizde etmesenizde bu kulubun ihtiyacı olan hoca tipi Van Bronckhorsttu, taraftar en az 1.5 sene sabredip destekleyecekti. Yönetim hoca ve ekibine kulak verecekti. Doğru planlama ustüne camia kenetlenip sabredecektik, sonra keyfimize bakacaktık,
Ama ne oldu? Yolladık.
2 gün sonrada gitti liverpoolda hoca oldu. Biz bilmiyoruz bu işi dimi, liverpool biliyor.

Bu kulubun en buyuk problemi matruşkacılar, sergenciler senolcular, aynı muhabir tayfası....
Aynı yerden dönüp durun....
Futbol sistem işidir arkadaşlar, onun için önce sistemi kurabilecek hoca getireceksiniz ondan sonra hocaya uygun sartları sağlayacaksın ve sonra sabredeceksiniz. Bilgisayar oyunu oynamıyoruz gercek dunyaya dönün.

Futbol geçmişi olan biri olarak söylüyorum hiç futbol oynamamis taraftar kitlesi özellikle çok zarar veriyor kulube. 2025 yılında hala "gorusecegiz cumartesi gunu ne olacagini" diyerek mac kazanabileceklerini dusunuyorlar ama şundan çok eminim sergen 1 sene hazirlasın takimı yine bodo/glimt  genk kopenhag şaktar gibi takımları yenemeyecektir. Rizespora 3 atmış önemli degil benim için, besiktaşın forması buralarda gezer zaten, ben avrupada ne yaptigina bakarım. Sergen getirerek yine 1 senemizi boşa attigimizi dusunuyorum, fark daha da acilacak malesef. Yapacak bir sey yok desteklemeye calisacagız.

Çevrimiçi Ravenman

sicip batirma görmek istiyorsan bu tabloya bakabilirsin. Çünkü 122 yılın en büyük sicip batirma hikayesi bu.

Bu ikinci sezonun başlangıcı.

- 11 oyuncu sakat
- Adana Demir maçında hakem doğrama
- Gençleri mecburen oynatma
- Ghezalı ve Rosier gitsin dedi ANÇ kalsınlar dedi
- Hulk’ı alın dedi ANÇ almadı Cenk Tosunu aldı oda 5 ay sakat oldu yeni sezona bok gibi başladı
- Aboubakarın sözleşme problemini çözün dedi ANÇ çözmedi Abuyuda formdayken kaybetmek
- koskoca sezon bitti halen Sergenin sözleşmesini yenilemediler moralına sıçtılar

Her maç sonrası hatırşıyorum tek hakemler konuşan Sergen. Koskoca sezon ne ANÇ ne yönetimden biri açıklama yapmadılar.

Sergen 21 takımlı ve 40 haftalı ligde 13 oyuncuyla ve santraforda Gökhan Töreyle bizi şampiyon yaptı, 15 sene sonra Kadıköyde galip geldi (yine 3-4), Ömer Erdoğana kestiği raconlu maç geldi geldi bizi son haftada şampiyon yaptı, sezon biraz daha uzasaydı zaten kaybederdik fakat en uzun sezon buydu zaten (40 maç), dahada uzanması mümkün değildi, ne seyirci nede yönetimin desteğini ful aldı.

Tabiki hataları var fakat bunun yaptığı şampiyonluk lig tarihin en zor şampiyonluğudı. Ne Ole, ne GvB, ne Biliç, ne Schuster, ne VI nede Santos yapabilirdi.

Çevrimiçi murat

Şimdi bu yazdığıma "ole çok mu iyi" tepkisi vermeyi düşünenler düşünmesin. Konu bu değil.

Kabul etsenizde etmesenizde bu kulubun ihtiyacı olan hoca tipi Van Bronckhorsttu, taraftar en az 1.5 sene sabredip destekleyecekti. Yönetim hoca ve ekibine kulak verecekti. Doğru planlama ustüne camia kenetlenip sabredecektik, sonra keyfimize bakacaktık,
Ama ne oldu? Yolladık.
2 gün sonrada gitti liverpoolda hoca oldu. Biz bilmiyoruz bu işi dimi, liverpool biliyor.

Bu kulubun en buyuk problemi matruşkacılar, sergenciler senolcular, aynı muhabir tayfası....
Futbol sistem işidir arkadaşlar, onun için önce sistemi kurabilecek hoca getireceksiniz ondan sonra hocaya uygun sartları sağlayacaksın ve sonra sabredeceksiniz. Bilgisayar oyunu oynamıyoruz gercek dunyaya dönün.

Futbol geçmişi olan biri olarak söylüyorum hiç futbol oynamamis taraftar kitlesi özellikle çok zarar veriyor kulube. 2025 yılında hala "gorusecegiz cumartesi gunu ne olacagini" diyerek mac kazanabileceklerini dusunuyorlar ama şundan çok eminim sergen 1 sene hazirlasın takimı yine bodo/glimt  genk kopenhag şaktar gibi takımları yenemeyecektir. Rizespora 3 atmış önemli degil benim için, besiktaşın forması buralarda gezer zaten, ben avrupada ne yaptigina bakarım. Sergen getirerek yine 1 senemizi boşa attigimizi dusunuyorum, fark daha da acilacak malesef. Yapacak bir sey yok desteklemeye calisacagız.
1.5 sene nedir yahu butası Türkiye.hasan aratın geliişi ,vaatleri ve gidişi,Serdar adalı gelişi vaatleri scautlar yardımcı hocalar vs .ne başkanlarda o vizyon ne taraftarda o sabır var.başkan ayrı transfer ister hoca ayrı sacut ayrı sd ayrı.sözde sistem kuruyorduk.

Çevrimiçi Necmi

Sergen hoca değil
Ama beşiktaşa kolay kolay yabancı hoca getiremezsin bu saatten sonra
Sergeni severim ve her türlü şenola tercih ederim
Ama sergen hoca değil

Çevrimiçi Necmi

Benim kafama takılan herkes gönderiliyorda biz ertelenen maçları kiminle oynayacağız

Çevrimdışı Savaş

Sergen hoca değil
Ama beşiktaşa kolay kolay yabancı hoca getiremezsin bu saatten sonra
Sergeni severim ve her türlü şenola tercih ederim
Ama sergen hoca değil
+1

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

15 günlük milli arada kamp istediği söyleniyor. Bu doğruysa güzel. Hırslı gelmiş.

Hırslı bi sergen herseyi yapabilir. Özellikle kardeşi için de istediğini düşünüyorum.

Hayırlısı olsun hakkımızda. En azından artık ruhsuz bir oyun izlemeyeceğimizi düşünüyorum.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Zafer55

Ama ne oldu? Yolladık.

Futbol , Türkiye de sistem işi değil. Ne kulüp ne federasyon başkanının koltukta 1 yılı garanti değil. Ki hocanın olsun.
2 sene sistem kuralım , oturtalım , 3.sene meyvelerini toplayalım falan işlemiyor bizde. Sadece futbolda geçerli değil bu dediğim her alanda böyle. Biz sistem ülkesi değiliz.

Çevrimiçi Samet Demir

Benim kafama takılan herkes gönderiliyorda biz ertelenen maçları kiminle oynayacağız
Ne fark eder forvetsiz takımı şampiyon yapan hocamız var. Bulur çaresini.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: