2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Necmi, Özgür Gültekin, Zafer55, Yokmessi, Ravenman, murat, annoca, Serdar3444, KartalınGücü, sEuL, hasankale, maıden, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, Yusuf Berberoğlu, 38life, golazokartal, Akil Emre, Samet Ç, kartalizma190399, Sinan66, Mehmet57, Rasim, Fikret, eryigitcaner, Bülent Yiğitcan, Umutcan Kaya, mtorunlu, sefaköykartali, Kartal Ç, Georgetown, mayguntr, kahyaoglueren, Monza, blackeagle35, Gökhan Kurt, Liquidator, cornelius, safak_01, ergin, yaço58, Reawers, sozkul, bull74, matias_27, emre_1978, fatihsahin, murat baltacı, pinehitman, ugurkartalizma ve 426 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 350834 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Hahaha iyi gulduk ama  :lol: :lol: :lol:

En cok puani toplayan, en iyi topu oynatan, Besiktas'i sampiyonluklara goturen iki hoca: Sergen Yalcin, Senol Gunes.

Romantik, Scout31, gitar caliyor, cok kibar, Norvec sistemi, kuzeyli abiii yaaa denilen tazminatcilar: Ole, GVB, Santos, Valerien...

Rasyonel Besiktas basarisi isteyenler tabi ki Sergen Yalcin ve Senol Gunes'i one koyar. Duygusal bag arayanlar guler yuzlu kibar Ole'me komplo diye sayiklar.

Uzun vade, planlama, yabanci bir hoca ideali olanlarin utopyasini anliyorum. Tam bir sosyalizm, komunizm idealleriyle de yasayan cok esimiz dostumuz var. Idealinize saygim olur ama gerceklikse konu basarili teknik adamlar, sistemler belli.

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş, David Jurasek ile de yolları ayırma kararı aldı.

Sol bek için ilk aday Ben Chilwell. Chelsea oyuncuyu uygun maliyetlerle elden çıkarmaya hazır.

(Sabah | Doğukan Yıldız)

Çevrimiçi Samet Demir

Sol bek için ilk aday Ben Chilwell. Chelsea oyuncuyu uygun maliyetlerle elden çıkarmaya hazır.

(Sabah | Doğukan Yıldız)
Disasiyi de çekelim oradan.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 20:47:34
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
fikret senin analiz ve gözlem yeteneğin neden yok biliyormusun? Burda laf söylediğin insanlar  isim bazlı konuşmuyor!! Adalı gio’yu yollayıp ole yerine sergen’i ogün getirseydin, şunlardan fazlası olmayacaktı. Sosyal medyada rantçılar ve şenoltaparlar türeyip sergen’in kuyusu kazılırken biz yine sergen’in ne suçu var diyecektik. Rio gidip şenol hoca gelse, sergen yangını yapacaktınız bu sefer biz şenol güneş’in ne suçu var diyecektik. Dünkü maç özelinde söylemiyorum yanlış anlama, dünkü skorda bana görede hoca hatası ağır basıyordu, sürecin geneli için söylüyorum bunları. Sosyal medyada, tribünde, spor basınında, forumlarda yönetime fatura çıkarmayan tek tayfa sizsiniz. kanatlar gelmez sergen’le takım ilk 8 dışında kalırsa ilk savunan yine bu tayfa olur.  faturaları hep yönetimlere anç’a, arat’a, adalı’ya çıkaran bu tayfa zaten.

ANC yonetimine her gun saydiran benim. Sirf Senol Gunes dusmanligindan, o transferleri ANC yapmadi diyenler vardi burada, simdi zitti konusuyorlar.
Adali yonetimi icin daha geleli 8 ay olmus, 3 transfer sezonu istemisler. Makul duzeyde gidiyorlar, yangin mi yapmamiz gerekiyor? Secim'e zaten 2 yil var en azindan.
Ole'nin rezillikleri eksik transferle aciklanamaz. Burada net bir sekilde savunup, Sergen vs komplo teoricileri adami ilk gunden yipratma derdinde.

Bu tayfa hayatinda Sergen falan savunmaz, uzgunum buna hic inanamadim. Sergen Yalcin ve Senol Gunes dusmanligi tescilli atesli bir guruh var. Tazminatci hocalara bu kadar bilenmemis bir guruh.

Bugun burada Sergen'in ekibinde kim olmali, yeni transfer falan konusmaktansa herkes komplo teorilerinden bahsediyor. Sergen'e hakaret etme pesinde.
Oncelikle sunlara net akillara kazimak lazim.
1. OLE rezil bir yonetim sergiledi, kovulmayi %100 haketti ve de istedi, zaten canli yayinda tazminat istedi en son.
2. Sergen Yalcin TSL'de kendini kanitlamis, Besiktas'i sampiyon yaptigi icin kredisi olan bir antrenordur.
3. Yabanci hoca denemek bol tazminatli ve az basarili bir surec (ayni sey fb-gs-ts icin de gecerli.) Scout31, yabanci hayrani tayfa istedi diye illa bunu kural diye kazimayin kafaniza.

Simdi bu uc maddeyi bir kabullenin ki sonra Sergen Yalcin'li onumuzdeki sezon(lara) duzgun girelim.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 20:49:38
  • İstanbul
Fenerli ve gs'liler Ole kalsın istermiş ki beşinci olalım diye.  :lol: :lol: :lol: Konu Sergen olunca akli melekeler gerçekten kayboluyor bazı insanlarda. Sen fb ve gs'nin Beşiktaş'ı hala umursadığını falan mı sanıyorsun?  :lol: Ole gelsin, Sergen gelsin, Guardiola gelsin. Sence umurlarında olur mu? Beşiktaş'ın içine düştüğü durumdan hala habersizmiş gibi konuşuyorsunuz.

Ole varken umurlarinda degildin. Sergen Yalcin geldi bak twitter-eksi, kendi etrafina da bak himmetspor taraftari nasil deliye donmus  :lol:

3-4 galibiyet, ikna edici bir futbolda oldu mu hakemi, medyasi bu kirli duzenleriyle uzerimize gelecekler.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ben şu zihniyeti anlamıyorum sergen veya şenolu istemediğimiz zaman biz niye ole, gvb veya vitorcu oluyoruz biz Beşiktaşın iyiliğini istiyoruz sergen yerine bu hocalar gelsin demiyoruz, savunmuyoruz!

Anlam veremediğim şekilde Koca kulüp bu iki isim gelmeden kupa kazanamayacak anadolu kulübü imajı çiziliyor yazık…
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

Ole varken umurlarinda degildin. Sergen Yalcin geldi bak twitter-eksi, kendi etrafina da bak himmetspor taraftari nasil deliye donmus  :lol:

3-4 galibiyet, ikna edici bir futbolda oldu mu hakemi, medyasi bu kirli duzenleriyle uzerimize gelecekler.

Tabi tabi. Deliye dönmüşler aynen öyle. Şuan tir tir titriyor gs'liler. Her an şampiyonluk elden gidebilir diyorlar.  :lol:

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 20:53:17
  • İstanbul

Turk hocalarin kac sezondur sampiyon oldugunu gostermek guzel olmus. Lig kirli, himmetspor falan biliyoruz. Mucadele etmek icin, biraz bu durumlari gorup, Anadolu takimi nasil sindirilir, nasil 3 puan alinir, hakem ne zaman bize kazik atari bilmek lazim.

Hocam suna ek olarak bir de en son kim 3lu savunma ile sampiyon oldu konusunu da ekleyelim. Donuyla inatlasan altina yapar.

Scout31, bloklar, gecis oyunu, kuzeyli sistemi falan... Allah askina bir sure bizden uzak durun da basari gorebilelim.

Çevrimiçi 38life

Ben şu zihniyeti anlamıyorum sergen veya şenolu istemediğimiz zaman biz niye ole, gvb veya vitorcu oluyoruz biz Beşiktaşın iyiliğini istiyoruz sergen yerine bu hocalar gelsin demiyoruz, savunmuyoruz!

Anlam veremediğim şekilde Koca kulüp bu iki isim gelmeden kupa kazanamayacak anadolu kulübü imajı çiziliyor yazık…

Kişi kendinden bilir işi

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 20:58:30
  • İstanbul

Cunku rasyonel bir sebebiniz ve daha iyi bir oneriniz yok.
- Super lig ayari bir yerde sampiyonluk.
- Turkiye ligi dinamiklerini bilmek.
- Ofansif, domine eden bir futbol oynatmak
- 2 puan uzerinde ortalamalara sahip olmak
- Genc oyuncuya sans vermek (Ozzy, Cenk, Talisca, Ridvan, Ersin, Serdar)
- Vasat oyuncudan verim almak, gelistirmek

Simdi bu kriterlerin hepsini karsilayan Senol Gunes, Sergen Yalcin var.
Bu adamlar basarili oldular. Basarisiz son sezonlarinin ana sebebi Ahmet Nur Cebi felaket transferleriydi. Yani bu adamlarin buraya gelme yetkinligi var, kredisi var. Yapamadiklarinda tazminatsiz gidiyor.

Avrupa'dan bu kriterleri karsilayan hoca bulmak oldukca zor. Ve son 4-5 denememiz, Fenerin son 4-5 denemesi, GS'nin son iki-uc denemesi hep basarisiz oldu.
Avrupa'dan getirdigin her adam 2-3 sene tazminat cukkalayip gidiyor.

Ozgecmise bakin
Riske bakin
Tutturma yuzdesine bakin

Bu noktada bu iki hocaya yapilan dusmanlik rasyonel degil.

Çevrimiçi levitate

(Sabah | Doğukan Yıldız)

ı ıh
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

sergen yalçının bildiğimiz defoları var ama kötü teknik direktör olduğuna katılmıyorum.doğru bşr takım verilşrse eline mantalite olarak büyük takım hocası gibi düşünen bir adam.son sezonu hatta şöyle söyleyeyim şampiyonluk kutlaması sırasında yönetim ile iplerin koptuğu apaçık ortadaydı.o kutlama zamanı yazmıştım.şampiyon yapan hocayı kerhen kutlamaya çağırıp atmışlar en arkaya.zaten kısıtlı bir kadro vermişsin zor bela şampiyon olunmuş onu da kendileri sahiplenmeye çalıştılar.3 ay sözleşme yapmadılar.sergen de yönetimi kucağında hoplattı fırsat ayağına gelince.o birliktelikten başarı çıkmayacağı belliydi.o seson için sergene kabahat bulmuyorum.sözleşme yapmaya biraz mecbur kaldı.şimdi bu yönetimle başarılı olurmu bilemem ama iş önce yönetimde bitiyor.ne arat ne çebi rüzgrı arkasına alıp takımı havaya sokamadı.o vizyon yok malesef.şampiyon olan takımlara baktığımızda kuvvetli bir adamın arkasında işbitirici yöneticiler olur.ben bu yönetimde öyle bir yönetici göremiyorum.

Çevrimiçi levitate

sergen inşallah djalo ve bilal'i beğenmemezlik etmez en merak ettiğim adamlar anlık
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bi de ben jurasek'i tutacağını düşünüyorum uzun boylu kalıplı falan ona yetiyor bunlar bek için
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Turk hocalarin kac sezondur sampiyon oldugunu gostermek guzel olmus. Lig kirli, himmetspor falan biliyoruz. Mucadele etmek icin, biraz bu durumlari gorup, Anadolu takimi nasil sindirilir, nasil 3 puan alinir, hakem ne zaman bize kazik atari bilmek lazim.

Hocam suna ek olarak bir de en son kim 3lu savunma ile sampiyon oldu konusunu da ekleyelim. Donuyla inatlasan altina yapar.

Scout31, bloklar, gecis oyunu, kuzeyli sistemi falan... Allah askina bir sure bizden uzak durun da basari gorebilelim.

Bu düştüğünüz yanılgıya istatistik biliminde sampling bias denir. Sen sadece şampiyon olan yerli hocaları peşpeşe koyunca ortaya bilimsel bir gerçek koymuş olmuyorsun. Türkiye'de 3 büyük var. Bir teknik direktör başarılı olurken iki tanesi başarısız oluyor. Başarısız olan yerlileri görmezden gelip başarısız olan yabancıların üstüne spot ışıklarını tutuyorsunuz. Bu bir. İkinci olarak Türkiyede son x yılda kaç yabancı hoca kaç lig maçına çıkmış ve kaç yerli hoca kaç lig maçına çıkmış bunun verisi gerekli. Bazı şeylerin anlaşılması içni abartarak örnek vermek gerekir. Mesela diyelim ki Son 30 yılda Türkiyede üç büyüklerde 150 yerli hoca, 5 yabancı hoca çalışmış olsun. Bu 5 yabancı hocanın hiç şampiyonluğu olmayınca zaten geri kalan tüm şampiyonluklar yerli hocalar tarafından alınmış oluyor. Bu sizin "Yabancı hocalar Türkiye'de başarısız oluyor" diye sunabileceğiniz bir istatistik değildir. Yabancı hocaların medya mensupları, taraftarlar ve yönetimler tarafından ne denli baskı altına alınıp, ne denli adaletsiz davranıldığı konusuna hiç girmedim bile.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bu adamlar basarili oldular. Basarisiz son sezonlarinin ana sebebi Ahmet Nur Cebi felaket transferleriydi. Yani bu adamlarin buraya gelme yetkinligi var, kredisi var. Yapamadiklarinda tazminatsiz gidiyor.

Avrupa'dan bu kriterleri karsilayan hoca bulmak oldukca zor. Ve son 4-5 denememiz, Fenerin son 4-5 denemesi, GS'nin son iki-uc denemesi hep basarisiz oldu.

Ozgecmise bakin
Riske bakin
Tutturma yuzdesine bakin

senin saydığın rasyonellerin hepsi = NORMAL SEVİYEDE BİR TÜRK TEKNİK ADAMA çıkıyor o zaman avcıyı da istemen lazım kocamanı da terimi de istemen lazım mantıken

Savunduğunuz şeylerin hiçbir mantığı yok sadece sebep o işte sonra maalesef adamcı diyince kızıyorsunuz
[ Son Düzenleme: Bugün, 21:08:35 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

Ozgecmise bakin
Riske bakin
Tutturma yuzdesine bakin

iso kartal
bipbipbupbup

Çevrimiçi Serdar3444

Asıl suçlu olan bı yönetimdir. Ole onlara göre çok masumdur. Bu konuyu herkes kabul ediyor zaten. Kimse farklı fikirde değil.
Ama bu yönetimese ancak Sergen yön verir. Seversin sevmezsin, Sergen futboldan anlar. Başkan ise hiç anlamıyormuş, bunu uygulamalı gördük.
Mesele iki isim değil aslında, başarı isteği, Sergen'ci olmak meselesi değil, bu Beşiktaş'ın başarısını istemektir.
Ayrıca ihtimal olarak bu iki isim başarılı olabilecek en yüksek yüzdeli isimler.
 Size göre değil belki ama yerli olmazsa olamıyor bu ligde. Birde şenol veya sergen nefretini anlayamıyorum. Bende sergen'i sevmem ama neden bu kadar öfkesi kontrolsüz bir nefret beslenir anlamam.
En mantıklı seçenek Sergen iken Sergen'e gidilmemesi hata olur.
Ben sevmişim sevmemişim kime ne....
Beşiktaş'a normal şartlar altında gelsin istemem ama şartlar normal değil. Bizi bu ligden silecekler.  İnce ince doğruyorlar. V. İsmail, Ole, v. Bronchorst, Santos, v. Pereira nın sikletini  ve çapını fersah fersah aşan bir kumpasın içindeyiz.
Öfke insanı kör eder, öfkenizden arınıp, Beşiktaş'ın etrafında birleşmenin zamanıdır.
Gerçeklik bu artık, konuyu kapatmalıyız. Hocamız Sergen. Birleşelim, kimsenin birbirine laf söylemesine gerek yok..

Çevrimiçi Ravenman

(Sabah | Doğukan Yıldız)

Daha uzun taç kullanan adamımız yok.

Çevrimiçi levitate

yabancı hoca getireceksen (Hakaret Yasak)₅ oğlu (Hakaret Yasak)₅ çirkef adamları getireceksin, getiriyon kuzey avrupalıyı adam :) diye takılıyor

mesela allegri oyun olarak çok kanser ederdi ama hain muhabirler iki saçma soru sorsa ya da garip haber yapsa ağızlarına eder bırakırdı işte böyle adamlar başarılı olur, ki adam 7-8 ay boşta durdu milan ona gelene kadar onun yerine ole seçtiler
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Sergen motive ve kafaya koyduysa bu sene marta kadar ligi izletebilir ama hep -se, -sa, canı isterse. Disiplin eksikliği ve teknik ekibi de zayıf. Benim derdim bu. Yoksa şampiyon olduğu sene ağlamalı sevinip kutladım, eminim buradaki herkes de öyle kutlamıştır. Şampiyonluğa asla bişey söylemiyorum anamızın ak sütü gibi helal ancak o sene galatasaray 8 mağlubiyet almış, bu sene maksimum 2-3 maçta kaybeder o da cl dönüşü, derbiler ve biz diye düşünüyorum, ha önemli olan şampiyonluk değil, mart ayına kadar takip eden ısıran koşan basan Beşiktaş’ ın ne oynayacağını bilen adayların başında bu camiayı bilen Sergen gelir o ayrı. Kırgınım çünkü üç ay önce Candaş ın yanında ‘Ex’ ten next olmaz diyen de kendisiydi. Umarım motive ve isteklidir. Zaten gelmeden kanat bek stoper eksiklerin hepsini çata çat söylemiştir, umarım yönetim de gereğini yapar çünkü Sergene de gereken kadroyu kuramazsan Sergenle beraber sen de gidersin Başkan.
[ Son Düzenleme: Bugün, 21:16:12 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 21:22:18
  • İstanbul
sergen inşallah djalo ve bilal'i beğenmemezlik etmez en merak ettiğim adamlar anlık

Ben de umutluyum bu oyunculardan. Keske konferans liginde de olsaydik is yaparlardi.
Orkun transferi sonrasi olusan o ruzgar, Shatkar'a agir ezildigimiz mac sonrasi dagildi. Simdi daha Besiktas gibi top oynayip yavasca toparlariz havayi.

Serdal Adali zamaninda Quaresma'yi getirdigi gibi soyle imza toreni yaptiracak bir oyuncu daha getirse tadindan yenmez. Konferanstan elenince bizim icin transfer donemi 13 Eylul'e uzadi.

Acikcasi soyle Antony gibi bir adami kiralayabilsek. Quaresma'da olan top cambazligi, cingenelik, belli oranda cirkeflik, tek basina takimi kurtarma, isyan etme. Tam Besiktas seyircisiyle is yapacak oyuncu aslinda.

Antony futbol anlaminda biraz daha Q7-Ghezzal arasi bir yerde oyun stili olarak ice kat ediyor Ghezzal'i andirma acisindan. Cok hizli top surebilme, calim atabilme isleri oldugu icin rakip defansin one cikmasini engelleyecek bir oyuncu. Onde basan Anadolu takimi vs karsisinda da uzun top attin indirir, rakip ayagina basamaz calim yememek icin. Orada 5sn-10sn topu tutup takimin one yerlesmesini saglar.

Bana kalsa sol ve sag kanat ikisine de ortalma oyuncu alacagimiza sol kanadi Muci-Rafa-Toure vs idare edelim, sag aciga Antony gibi tartismasiz yildiz alalim derim.

Etiketler: