Ben şu zihniyeti anlamıyorum sergen veya şenolu istemediğimiz zaman biz niye ole, gvb veya vitorcu oluyoruz biz Beşiktaşın iyiliğini istiyoruz sergen yerine bu hocalar gelsin demiyoruz, savunmuyoruz!
Anlam veremediğim şekilde Koca kulüp bu iki isim gelmeden kupa kazanamayacak anadolu kulübü imajı çiziliyor yazık…
Asıl suçlu olan bı yönetimdir. Ole onlara göre çok masumdur. Bu konuyu herkes kabul ediyor zaten. Kimse farklı fikirde değil.
Ama bu yönetimese ancak Sergen yön verir. Seversin sevmezsin, Sergen futboldan anlar. Başkan ise hiç anlamıyormuş, bunu uygulamalı gördük.
Mesele iki isim değil aslında, başarı isteği, Sergen'ci olmak meselesi değil, bu Beşiktaş'ın başarısını istemektir.
Ayrıca ihtimal olarak bu iki isim başarılı olabilecek en yüksek yüzdeli isimler.
Size göre değil belki ama yerli olmazsa olamıyor bu ligde. Birde şenol veya sergen nefretini anlayamıyorum. Bende sergen'i sevmem ama neden bu kadar öfkesi kontrolsüz bir nefret beslenir anlamam.
En mantıklı seçenek Sergen iken Sergen'e gidilmemesi hata olur.
Ben sevmişim sevmemişim kime ne....
Beşiktaş'a normal şartlar altında gelsin istemem ama şartlar normal değil. Bizi bu ligden silecekler. İnce ince doğruyorlar. V. İsmail, Ole, v. Bronchorst, Santos, v. Pereira nın sikletini ve çapını fersah fersah aşan bir kumpasın içindeyiz.
Öfke insanı kör eder, öfkenizden arınıp, Beşiktaş'ın etrafında birleşmenin zamanıdır.
Gerçeklik bu artık, konuyu kapatmalıyız. Hocamız Sergen. Birleşelim, kimsenin birbirine laf söylemesine gerek yok..