2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

underworld, KartalınGücü, Yusuf Berberoğlu, murat, gokhans, COB, Sinan66, maıden, Fikret, Georgetown, Gökhan Güvenç, Rasim, Yokmessi, Samet Ç, hasankale, blackeagle35, Gökhan Kurt, Serdar3444, Liquidator, ahmetekinciogl2, kartalizma190399, Kapkarakartal, cornelius, Umutcan Kaya, golazokartal, balkan-kartal, safak_01, mtorunlu, Zafer55, Özgür Gültekin, ergin, yaço58, Reawers, sozkul, kartalbasket, bull74, matias_27, eryigitcaner, emre_1978, fatihsahin, murat baltacı, pinehitman, Bülent Yiğitcan, ugurkartalizma, raichu ve 410 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 350111 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

https://x.com/gokhansarimuzik/status/1961150850698473790?t=eVWKhMoYo2O-dtysoHcmrA&s=19

aaaaa açıklamaya bak madem avrupa 2. planda takmıyosun niye hoca kovdun :D

Çünkü dünkü maç hocanın gidişiyle veya kalışıyla ilgili bir şeyi değiştirmedi. 3 gün öne aldı sadece.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Cruzeiro, Keny Arroyo için Beşiktaş'ın istediği bonservis ücreti kabul etti. (@samuelvenancio)

Beşiktaş, Jonas Svensson için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. (Ertan Süzgün)

Çevrimdışı levitate

https://x.com/Eaglereports/status/1961407124229210265

yok yapılanma scouting zart zurt hepsi uçtu bu şekilde :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/Eaglereports/status/1961407124229210265

yok yapılanma scouting zart zurt hepsi uçtu bu şekilde :D

Temizlesin madem şu pisliği geldiğine göre. Sergen ile alakalı tek güvendiğim konu bu leşleri defetme aklına sahip olması ha yerlerine kimi getirtir yeni leşlere yol mu alırız onu zaman gösterecek. Embolo'dan sonra sergen'e de pek güvenim kalmadı

Çevrimiçi Ravenman

Gelip yazmayacaktım dedim, dayanamadım yine geldim, çünkü alttakı yazıyı farkettim bir yerde.

1. Övünç'ün % 5 olayı.
2. Josef'in 30 Ağustos uçak bileti.
3. 4 saatte imza (Bir önceki 2 ay sürmüştü)
4. Musrati'nin aynı gün takım bulması.
5. Udokhai'nin ihaneti
6. 8(!) numara Cerny ile anlaşılması

Bence kumpas yaptılar Ole hocaya.

Çevrimiçi 38life

Şu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? Konu kirlenmesin diye buraya yazmak istemedim.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=6440.new#new

al musrati açıklandı.

https://twitter.com/Besiktas/status/1961429129196163489

2 milyon € kiralama 7 milyon € satın alma iyi iş.

Çevrimiçi Yokmessi

Vitor pereira, Slaven biliç....
Bize bunlar lazımdı,

Çevrimiçi Ravenman

Ligin reyisi geldi beyler

https://x.com/caganjk7/status/1961410845058953719?

Sergen’ın ilk icraatleri:

1.- “Bu çimlerde futbol mümkün değil”
2.- “Halil Umut Meler’ın hakemliği bırakması herkesin hayrına”
3.- Svensson ve Joao Mario kadro dışı.
4.- Altyapıya sık sık ziyaretler
5.- Yönetici tesilere girme yasağı
6.- TFF ve MHK ya meydan okuma
7.- Birinci santrafor El Bilal

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Antony 25M + sonraki satıştan %50 pay karşılığında Betis'e gitmiş.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Amir hull citynin antremanlarına çıkıyor ama niye açıklanmıyor ?

Keny Arroyo'nun paylaşımı: "Tanrı; ailen, kariyerin ve mali durumun için endişelendiğini biliyor."

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:39:53
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Antony 25M + sonraki satıştan %50 pay karşılığında Betis'e gitmiş.
demek bugün başkanın birinci ve üçüncü kanat tercihleri kanatlanıp gitti 😂

Çevrimiçi KartalınGücü

demek bugün başkanın birinci ve üçüncü kanat tercihleri kanatlanıp gitti 😂

Anthony korkunç şartlarda gitmiş 50 mio euroya satsalar kar edemeyecek adamlar.

Çevrimiçi KartalınGücü

Yalnız ne ferahladı takım bir anda gitmez denenler gitti, gönderilemez denenler gönderiliyor. Ben başa geçsem böyle girişirdim.bu kadar kısa sürede nasıl becerecekler bilmiyorum ama 4 - 5 transfer gelecek herhalde en az.

Keşke bunları avrupada rezil olmadan yapsalardı.

🔥 FLAŞ

⚫️⚪️ Hull City, Beşiktaş'tan Ersin Destanoğlu’na talip oldu.

👀 Ersin Destanoğlu için son kararı Sergen Yalçın karar verecek.

(Ajansspor)

Çevrimiçi Serdar3444

Bu arada Yusuf kardeşim Sergen hayırlı olsun. Sen bakma millete, güzel idare ediyorsun ortamı. Neyin kavgasını verdiklerini anlamak zor. Sergen deyince Şenol deyince içlerinden bir anda bir canavar çıkıyor. Öfkelerini kontrol edemiyorlar.
En iyi seçenek değildi belki ama en mantıklı seçenek oydu.
Kralı gelse Türkiye'de olmaz dedim diye burada kıyamet kopmuştu ama kralı  "Mourinho"  geldi olmadı. Olmazdı. Olamazdı. Çok şükür ki bize gelmemiş. İyi geçirdi fenere
     Bu lig kirli bir lig, çirkef bir lig, burada tek geçer akçe oynattığın futbol değil dediğimde olayı aslında çok açıkça anlatmıştım. ve ne demek istediğimi gene anlamak istemeyecekler....Aslında anlıyorlar ama inatlaşıyorlar.
Ben artık konuya bile girmiyorum. Sıktı beni birilerinin anlamsız duygusal taşkınlıkları..
Karşı çıkanların en çok istediği adam da Vitor Pereira. Başka söze gerek yok. Beyni Vitaminsiz portekizli kral. İyi futbolcu seçiyor muş? O zaman gitsin menajer olsun. Olay "futbol manager";oyunu  üzerinden okuyacaksak bu Ülkede bize ekmek vermezler.
Sergen o ekmeği ellerinden söke söke alır. O küçücük beyinlerine ayarın kralını verir.... İhtiyacımız olanda buydu.
Fikret Başkanı getirmeyeceklerine göre ç@k fazla seçeneğimiz de yoktu...
[ Son Düzenleme: Bugün, 18:47:00 Serdar3444 ]

Çevrimiçi gokhans

🔥 FLAŞ

⚫️⚪️ Hull City, Beşiktaş'tan Ersin Destanoğlu’na talip oldu.

👀 Ersin Destanoğlu için son kararı Sergen Yalçın karar verecek.

(Ajansspor)
yürü git yürü git!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Bu arada Yusuf kardeşim Sergen hayırlı olsun. Sen bakma millete, güzel idare ediyorsun ortamı. Neyin kavgasını verdiklerini anlamak zor. Sergen deyince Şenol deyince içlerinden bir anda bir canavar çıkıyor. Öfkelerini kontrol edemiyorlar.
En iyi seçenek değildi belki ama en mantıklı seçenek oydu.
Kralı gelse Türkiye'de olmaz dedim diye burada kıyamet kopmuştu ama kralı  "Mourinho"  geldi olmadı. Olmazdı. Olamazdı. Çok şükür ki bize gelmemiş. İyi geçirdi fenere
     Bu lig kirli bir lig, çirkef bir lig, burada tek geçer akçe oynattığın futbol değil dediğimde olayı aslında çok açıkça anlatmıştım. ve ne demek istediğimi gene anlamak istemeyecekler....Aslında anlıyorlar ama inatlaşıyorlar.
Ben artık konuya bile girmiyorum. Sıktı beni birilerinin anlamsız duygusal taşkınlıkları..
Karşı çıkanların en çok istediği adam da Vitor Pereira. Başka söze gerek yok. Beyni Vitaminsiz portekizli kral. İyi futbolcu seçiyor muş? O zaman gitsin menajer olsun. Olay "futbol manager";oyunu  üzerinden okuyacaksak bu Ülkede bize ekmek vermezler.
Sergen o ekmeği ellerinden söke söke alır. O küçücük beyinlerine ayarın kralını verir.... İhtiyacımız olanda buydu.
Fikret Başkanı getirmeyeceklerine göre ç@k fazla seçeneğimiz de yoktu...

Teşekkür ederim abi güzel yorumların için kimseyi kırmadan incitmeden görüşlerimi belirtmeye çalışıyorum.Aynı şeyi karşıdan da bekliyorum hepsi bu.Şenol ve sergen konusunda bende anlam veremiyorum sanki cepheyi savunmaya çalışan bir asker gibi hissediyorum kendimi Beşiktaş forumunda.Bu adamlar başarısız da olmadılar ikiside Beşiktaşta iyi işler yaptılar anlam veremediğim bir şekilde düşmanca bir tavır sergileniyor.

Mourinho konusunda sergen hoca zamanında söylemişti zaten bu ligin dinamikleri farklı.

https://youtube.com/shorts/nrRzz2PRNNA?si=4qEbfBZjClVpHv_h

Çevrimdışı joseph35

Paulista ve Rafa dışındaki tüm yabancılar gönderiliyor galiba, yeniler hariç, hatta Jurasek yeni olmasına rağmen gönderiliyor galiba.

Çevrimiçi mayguntr

Teşekkür ederim abi güzel yorumların için kimseyi kırmadan incitmeden görüşlerimi belirtmeye çalışıyorum.Aynı şeyi karşıdan da bekliyorum hepsi bu.Şenol ve sergen konusunda bende anlam veremiyorum sanki cepheyi savunmaya çalışan bir asker gibi hissediyorum kendimi Beşiktaş forumunda.Bu adamlar başarısız da olmadılar ikiside Beşiktaşta iyi işler yaptılar anlam veremediğim bir şekilde düşmanca bir tavır sergileniyor.

Mourinho konusunda sergen hoca zamanında söylemişti zaten bu ligin dinamikleri farklı.

https://youtube.com/shorts/nrRzz2PRNNA?si=4qEbfBZjClVpHv_h

Olay Sergen, Ole, Ismail, GVB, Senol degildi artik son zamanlarda, insanlar bunun farkina varmasi lazim.

Ole savunucusu olan son zamanlarda birisi olarak, beim olayim Ole'yi savunmak degil, olay kim o koltuktaysa onu savunmak aslinda. Yarin Sergen imzayi atsin, ben gidene kadar yine onu savunacagim, devre arasinda 20 puan fark yemis olsak bile sezonu tamamlasin diye burda neyi iyi yapiyorsa onu yazmaya devam ederim.

Bu sadece teknik ekip icin de gecerli degil, oyuncular icinde gecerli. Zamaninda Oguzhan 150milyon lan kafasindan, 30 milyon verdigimiz premier lige gidecekken bize gelen oyuncuya kolayca sallamaya baslayan bir taraftar profiline donduk. Herkes elestirilir, ama zamaninda, ve dozunda yapmak lazim, millet sirf iki uc etkilesim alayim diye orda burda salliyor, kitleler de peslerine katilip devam ediyor. Ben mesela Jurasek'in bu kadar da kotu bir bek olduguna inanmiyorum, ama adamin cocuguna karsina daha bir mac sonrasinda bu kadar soversen, o adamdan ne performans alirsin, ne de aidiyet. Bu toksik kafa yapisindan cikmamiz lazim, forumda, sosyal medyada, stadda, her yerde. 

Çevrimiçi Sinan66

ortada bir resmiyet yok ellam :)

Etiketler: