Teşekkür ederim abi güzel yorumların için kimseyi kırmadan incitmeden görüşlerimi belirtmeye çalışıyorum.Aynı şeyi karşıdan da bekliyorum hepsi bu.Şenol ve sergen konusunda bende anlam veremiyorum sanki cepheyi savunmaya çalışan bir asker gibi hissediyorum kendimi Beşiktaş forumunda.Bu adamlar başarısız da olmadılar ikiside Beşiktaşta iyi işler yaptılar anlam veremediğim bir şekilde düşmanca bir tavır sergileniyor.
Mourinho konusunda sergen hoca zamanında söylemişti zaten bu ligin dinamikleri farklı.
https://youtube.com/shorts/nrRzz2PRNNA?si=4qEbfBZjClVpHv_h
Olay Sergen, Ole, Ismail, GVB, Senol degildi artik son zamanlarda, insanlar bunun farkina varmasi lazim.
Ole savunucusu olan son zamanlarda birisi olarak, beim olayim Ole'yi savunmak degil, olay kim o koltuktaysa onu savunmak aslinda. Yarin Sergen imzayi atsin, ben gidene kadar yine onu savunacagim, devre arasinda 20 puan fark yemis olsak bile sezonu tamamlasin diye burda neyi iyi yapiyorsa onu yazmaya devam ederim.
Bu sadece teknik ekip icin de gecerli degil, oyuncular icinde gecerli. Zamaninda Oguzhan 150milyon lan kafasindan, 30 milyon verdigimiz premier lige gidecekken bize gelen oyuncuya kolayca sallamaya baslayan bir taraftar profiline donduk. Herkes elestirilir, ama zamaninda, ve dozunda yapmak lazim, millet sirf iki uc etkilesim alayim diye orda burda salliyor, kitleler de peslerine katilip devam ediyor. Ben mesela Jurasek'in bu kadar da kotu bir bek olduguna inanmiyorum, ama adamin cocuguna karsina daha bir mac sonrasinda bu kadar soversen, o adamdan ne performans alirsin, ne de aidiyet. Bu toksik kafa yapisindan cikmamiz lazim, forumda, sosyal medyada, stadda, her yerde.