2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, mtorunlu, 38life, sefaköykartali, Gökhan Güvenç, Sinan66, Fikret, Zafer55, Serdar3444, Kartal Ç, Ravenman, Georgetown, gokhans, Umutcan Kaya, mayguntr, murat, hasankale, Kapkarakartal, kahyaoglueren, Rasim, Yokmessi, maıden, Monza, Samet Ç, blackeagle35, Gökhan Kurt, Liquidator, kartalizma190399, cornelius, golazokartal, safak_01, Özgür Gültekin, ergin, yaço58, Reawers, sozkul, bull74, matias_27, eryigitcaner, emre_1978, fatihsahin, murat baltacı, pinehitman, ugurkartalizma, raichu ve 413 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 350530 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Kulübü küçük düşürüyorlar başka bir şey değil. Sergen ve şenol olmadan öncede şampiyon olduk biz. Onların bize gelmeden önce ne gibi başarıları vardı ?

Bu ikisine muhtacız havası yaratmak acizlikten başka birşey değil. Bizim vizyonumuzun bu olmaması gerekli. İsimleri kulübün önünde konumlandırmayı bırakmamız gerekiyor.

Küçük insanlar küçük düşünür. "Şenol Güneş şampiyon yaptı", "Sergen Yalçın şampiyon yaptı" gibi tabirleri kullanan spor medyasının da payı var bunda. Beşiktaş Şenol Güneş'i, Sergen Yalçın'ı şampiyon yaptı. Onlar Beşiktaş'ı değil.

Çevrimiçi 38life

En büyük tehlike kimliğimizi kaybediyoruz.
Bunun sonu M. United...

Bence halihazırda ManU'dan daha beter ve umutsuz durumdayız. ManU yarın öbür gün yükselişe geçebilir. Bunun önünde bir engel yok. Siz Beşiktaş'a dair böyle bir umut besleyebiliyor musunuz? Beşiktaş önümüzdeki 10 yıl içinde en az 1 kez şampiyon olur diyebiliyor musunuz mesela? Ben diyemiyorum.

Çevrimiçi 38life

https://x.com/seiko1819/status/1961172768659317064?t=qLSzeiTlryJ4csC_MgFnpw&s=19

Bunu yeni gördüm. Yorum sizin.

Kim ne derse desin, uçuk, komplo desin. Ben kendi teorime inanıyorum. Bu yaşananların hepsi bir planın parçasıydı. Önemli transferlerin bile isteye açık açık ilan ederek Ağustos sonu - Eylül başı yapılacağının söylenmesi vs. Açıkta kalan puzzle parçası yok. Her şey cuk oturuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

"Mourinho aslında dün gece kovulmuştu ve Fenerbahçe'nin hoca adayı Sergen Yalçın idi. Beşiktaş başkanı dün gece Sergen'i evine çağırıp orada işi bitiriyor."

(343Digital)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Fb'de mou'yu göndermiş.

Sergenin kafası karışmasın şimdi ?

Artık çok geç maalesef. Daha önce göndermeleri lazımdı.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ünited da ole ve mourinhonun arka arkaya çalışması, mounun arası iyi oyuncuların biz de olması, aynı anda td değişikliği olması

lan yoksa 😅
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

"Exten next olmaz" diyen, profesyonellikten uzak, her mac oyunculari elestiren yorumcu birini gol farkiyla sampiyon oldu diye o kadar yatirim yapilan takimin basina getirdiler.

Bu takim ilk 5'e zor girer. Mustehak bunu isteyen yonetime ve taraftara. Bilerek OGS'nin kuyusunu kazdilar eline hic bir hocanin kabullenmeyecegi kadro vererek, transferleri Avrupa turuna yetistirmeyerek sirf basarisiz olup bu ganyanciyi getirmek icin. Midemi bulandiriyor.

Kumpas kuruldu ole'ye alen açık. O kanat transferlerini sağ bek transferini bilerek beklettiler djalo ve toure transferini maçtan 1 gün önce açıkladılar ikisinin de gönderileceği belliydi aylardır toure bile olsa sol kanata atar iş yaptırabilirdi. Bilinçli bekletildi dünya üzerinde hiçbir takım en elzem ihtiyacı olan iki mevkiyi 3 ay bekletip son 15 güne sığdırmaya çalışmaz bu takımın kanat ihtiyacı yıllardır var bu sezona özgü değil bunu bile bile gidip abraham aldılar herif uca rafa atmaya başlamıştı geçen sene halbuki.

Ama bu yanına kalmaz yönetimin de sergen'in de elbet çıkar o adama yaptıkları bir gün gerçi olan senin benim kulübüme oluyor şahıslara bir bok olduğu da olacağı da yok.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Kumpas kuruldu ole'ye alen açık. O kanat transferlerini sağ bek transferini bilerek beklettiler djalo ve toure transferini maçtan 1 gün önce açıkladılar ikisinin de gönderileceği belliydi aylardır toure bile olsa sol kanata atar iş yaptırabilirdi. Bilinçli bekletildi dünya üzerinde hiçbir takım en elzem ihtiyacı olan iki mevkiyi 3 ay bekletip son 15 güne sığdırmaya çalışmaz bu takımın kanat ihtiyacı yıllardır var bu sezona özgü değil bunu bile bile gidip abraham aldılar herif uca rafa atmaya başlamıştı geçen sene halbuki.

Ama bu yanına kalmaz yönetimin de sergen'in de elbet çıkar o adama yaptıkları bir gün gerçi olan senin benim kulübüme oluyor şahıslara bir bok olduğu da olacağı da yok.

olenin sürec ile ilgili bir açıklama yapması şart neler yaşandığına dair
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

Ben Sergen Yalçın bizden ayrıldıktan sonra ne yaptı da tekrar bize gelmeyi haketti diye soruyorum, bana başka başarısız hocaların örnekleriyle geliyorsun. Ben Ole'ci, Valerien'ci, Gio'cu şucu bucu değilim ki onları savunayım.

Bir hocanın başarılı olması için illa şampiyon olması gerekmiyor. Beşiktaş için hedef şampiyonluktur, Avrupa'da ilerlemektir. Antalya için ise ligde ilk 8'e vs. girmektir. Bunları yapan hoca başarılıdır, yapamayan başarısızdır.

Sergen bizden ayrıldıktan sonra çalıştırdığı tek takım olan Antalya'yı sezonun 16. haftasında 5. sıradayken devralmış, ligi 10. sırada bitirmiş.

Sergen dönemindeki bütün başarısızlıkları ANÇ'ye yıkıyorsun (ki bazılarında %100 haklısın, ANÇ Beşiktaş tarihinin en rezil, en hain başkanıdır) ama Ole dönemi için tamamen hocayı suçluyorsun, aylardır şu takıma iki kanat getiremeyen yönetimin en ufak kabahati yok. Burada bir tutarsızlık yok mu?

Televizyonlarda ahkam kesmekten, at yarışı reklamlarında oynamaktan başka bir icraati olmayan adamı Beşiktaş'a kurtarıcı olarak görüyorsunuz. Kulübü küçük düşürdüğünüzün farkında bile değilsiniz.

Yönetimi eleştirmeleri için yönetimin gitmiş olması lazım. Öylesi daha konforlu. :) Söv ANÇ'ye rahatla zaten başarısız olmuş gitmiş, herkes hemfikir. Söv Ole'ye rahatla. Geçmişte kaldı nasılsa. Bunlara söv ki mevcuttakilerin kredisi artsın. Eeeeeyy Beşiktaşlılar. Bizden önce bu camiada açlık, sefalet vardı. Biz geldik yol yaptık, köprü yaptık. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Ligi elbirliğiyle iskoçya ligine çevirdiler her sene gese şampiyon olur celtic gibi geçmiş olsun basketten devam inşallah oraya karışıp orayıda bozmazlar

Çevrimiçi 38life

Firat Günayer ve Hakan Gündoğar'a Beşiktaş tesisine girme yasağı gelmeli.

Beşiktaş'ı konuşmamaları lazım.

Girmiyorlar ki zaten. Zarar vermek için buna ihtiyaçları yok. 5 mbps İnternet bağlantısı yeterli.

Çevrimiçi tolga1903

Anlatamaz o bişey ne yazık ki yani söylemek istemiyorum ama pısırık bi karakter, mourinho 300 milyonluk kadrosunu eleştirip yönetimi rezil ederek gitti bu adam hala daha pembe mesajlar veriyordu dün maç sonunda bile. Joao mario ve taylan bulut kanatlarıyla çıkartıldın sen maça insanın hiç mi zoruna gitmez gitmiyor işte gitse böyle olmazdı.

Çevrimiçi 38life

imza

Çevrimiçi 38life

Ole hiçbir şey söylemez. Mourinho olsaydı Arat dönemindekinden daha fena şeyler yaşanırdı yapacağı açıklamalarla.

Çevrimiçi Samet Demir

Olcay Şahan da teknik ekipte olabilirmiş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Hakan Gündoğar hiçbir haber veremezken son 1 aydır falan duyumlar vermeye başladı. Hmm... Neden Acaba? Sergen Yalçın... Hakan Gündoğar... Adalı'nın transferlerde Ole'ye danışmaması... Kime danışıyordu?

Çevrimdışı levitate

sergen dün erken yatsa sabah fener hocası olabilirdi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Yönetimi eleştirmeleri için yönetimin gitmiş olması lazım. Öylesi daha konforlu. :) Söv ANÇ'ye rahatla zaten başarısız olmuş gitmiş, herkes hemfikir. Söv Ole'ye rahatla. Geçmişte kaldı nasılsa. Bunlara söv ki mevcuttakilerin kredisi artsın. Eeeeeyy Beşiktaşlılar. Bizden önce bu camiada açlık, sefalet vardı. Biz geldik yol yaptık, köprü yaptık. :)

İstedikleri adam takımın başına geçti ya, artık Ole döneminde yönetime yapılmayan eleştiriler bir anda yapılmaya başlanır.

Çünkü Ole, Gio, Valerien başarısız olursa onlar suçlu. Sergen, Şenol başarısız olursa yönetim, futbolcular, hakemler, federasyon, zemin suçlu.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Mehmet57

Burda kaybeden biz, kazanan OGS olacak. Gider United'in basina, efsane oldugu kulube, elinde iyi kadro ile. Orda zaten Ten Hag ve Amorim'den sonra basarili olur. Bizde burda ganyancinin tripleriyle ugrasiriz. Aklim almiyor, nasil da elini tasin altina koymasi gerektiginde "exten next olmaz" diyen adama efsane denilip takimin basina gelmesini istiyorlar? Bunu istemek icin nasil bir bakis acin olmali. Hadi Senol'u bir nevi anlarim da, ama hocaliktan cok yorumculuk yapmis birini tarihinde ilk kez bu kadar yatirim yapan takimin basina getirmek istiyorsun?

Medya zaten OGS'i acik acik yedi. Bu Turk hocalarin saksakcilari var ya. Adam zorunluluktan taylan-emirhan ile cikiyor 343 sisteminde. Adamin oyunu tutmak icin Ndidi'nin yanina surebilecegi 6 yok, Uduokhai kirmizi yemisken sahaya surebilecegi stopper yok, "gol lazim forvet sokuyum" diyecek ikinci forveti yok. Kanat bir kenara zaten, ama bunlar bile yok. Saksakcilari da cikmislar "kadro yanlis, formasyon yanlis, oyuncu tercihi yanlis". Gercekten saka mi, bilerek mi, yoksa cidden bu taraftarin bir kismi futboldan bu kadar mi uzak?

Ben OGS'ye basarilar diliyorum. Hakki yendi, umarim hak ettigi gibi MU'a gider ve orda olabildigince basarili olur.

Çevrimiçi Serdar3444

Asıl sorun yönetim de ya da başkanda idi. Futbolu bilmiyorlar. Yapılan saçma transferlerden bu zaten belli. İpe giden Ole oldu. Sonuçta birilerinin başı yenecekti. Ama dünkü maçında bir açıklaması yok yani, olamaz. Dün galip gelseydi takımın başındaydı. Ole'de başını yedirtmek için ortamı hazırladı.  Bir oyun planı, bir direniş bir taktik koyamadı ortaya.
Sergen'i şahsi olarak sevmem ama bize futbolu bilen birisi de  lazımdı. Bu transfer hatalarını Sergen yaptırtmazdı. bu yapıyla Sergen maymunla oynar gibi oynar. Konuşulması gereken yerde konuşur. Hakemlere de ayar verilmesi gereken yerde gerek kendisi gerekse de camiayı ayağa kaldırıp gerekli mesajı verdirir. Sergen'e kızabiliriz ama adam bir futbol dahisi, sahanın içini de hepimizden daha iyi okuyacağı kesin.
Kardeşi öldüğü gün burada onun Beşiktaş'ı reddetmesiyle ilgili yazdıklarımdan sonradan çok utandım. Ben kardeşinin hasta olduğuna inanmıyordum. Sergen'in ciddiyetsizliğine vermiştim gelmemesini. Ancak, adam doğru söylüyormuş.
Sergen Beşiktaş'ı tam olarak leş bir kadroyla şampiyon yaptı.
Şu an kurulan kadro takviyelerle felan fena değil. Bir iki takviye ile takımın hamuru kabarır istenen kıvama gelir.
Sonuçta ben ve muhtemelen hepimiz bu seneyi zaten gözden çıkarmıştık.
Sergen birşeyler yapabilir. Onda o yetenek var. Ama kabul edelim ki Ole'de o ışık yoktu. 3-4 yılda yapılanma ile anca şampiyon olurduk. Biz buna katlanamazdık, katlanmazdık. Artık hocamız Sergen'se bize düşen artık Sergen'e, Sergen'e olmazsa da takıma sonuna kadar destek olmaktır.
Fener kadrosu aşırı dengesiz, cinconun kadrosuda daha iyi değil, hakemler bir aradan çekilsin bakalım kaç kuruşluk oyun oynayacaklar..
Kaybedilen çok bir şey yok, Kartlar yeniden dağıtıldı, oyun yeni  başlıyor. Bizimde hem oyuncu olarak hemde kulübe olarak elimiz artık daha kuvvetli....

Çevrimiçi gokhans

Hakan Gündoğar hiçbir haber veremezken son 1 aydır falan duyumlar vermeye başladı. Hmm... Neden Acaba? Sergen Yalçın... Hakan Gündoğar... Adalı'nın transferlerde Ole'ye danışmaması... Kime danışıyordu?
Benm garibime giden bir kaç muhabir/yorumcu, beşiktaşın bir sonraki lig maçına ole ile çıkma ihtimalinin olmadığını söylemeleriydi, Mehmet Demirkol bile alakasızca bunu söyledi. Valla planlanmış gibi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben şahsen Sergen geçen sene bu kadro seni de yer beni de dedikten sonra Adalı’ nın iyi kadro kuracağız sözü verip hocayla önden anlaştıklarına eminim. Eyübe yenilsek orada yollayacaklardı Ole’ yi. Şimdi Sergeni getiriyoruz ama Sergenin kendi ekibi bile bölük pörçük şu an. Zaten Sergen iyi antrenman yaptıran güçlü ekibi olan bi adam değil, yanına bunları koyduğunda takıma kim ne çalıştıracak? Çok sağlam bi teknik ekibin olur yanına Ozzy-Atiba falan getirip abicilik yaptırıp biraz da işi öğrenmelerini istersen eyvallah da sırf sergen istemeyenleri sindirmek için bu iş göz boyamaktan fazlası değil.
[ Son Düzenleme: Bugün, 12:37:20 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Sergen Beşiktaşımıza hayırlı olsun. :money:

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Tek kulvarda kalmamız belki avantaja dönebilir bu sene gs city,liverpool derken iyice fizik ve mental olarak ezilecek fark yiyecek.Fener de aynı şekilde avrupa lig derken yıpranacak samsun bile yıpranacak. Başakşehir,Ts ve biz avrupada yokuz tek hedef var lig bunu avantaja çevirebiliriz.

Etiketler: