2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, Savaş, Gökhan Güvenç, maıden, Georgetown, yaço58, mtorunlu, COB, sefaköykartali, kahyaoglueren, Zafer55, Özgür Gültekin, Umutcan Kaya, Monza, emre_1978, ulumemo, KartalınGücü, golazokartal, ahmetekinciogl2, NioHH, blackeagle35, underworld, kartalizma190399, murat, fatihsahin, annoca, hasankale, Fikret, Ravenman, tolga1903, murat baltacı, eryigitcaner, pinehitman, Liquidator, matias_27, sozkul, Serdar3444, Kapkarakartal, Rasim, Bülent Yiğitcan, kartal meriç, bull74, MUSTAFA_, Gökhan Kurt, ugurkartalizma, raichu, Yokmessi, Kartal Ç, kartalbasket, safak_01, cornelius, Sinan23, Yancos, Reawers, doganay, OnurG ve 407 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 348239 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Transfer dönemi bitince Graf ı da göndericez çok belli. Yönetim büyük hayalkırıklığı

Çevrimiçi Samet Demir

oleden olmayacağı sezon sonunda belliydi inat ettiler lozan kim ya sen yeniliyorsun bu takıma kadroya bakıyorsun emirhan paulista udokai svensson taylan ndidi merti de sayarsak 7 defans oyuncusu ile evinde oynuyorsun şakamı cidden sergeni de bu saatten sonra desteklemek lazım inşallah başarılı olur
Kardeşim hocaya bu konuda kızmak anlamsız. Bu yönetimin problemi. Hocanın oyununu nisan mayıs ayında görmediler mi ? Kötü sonuçta hocanın biletini kesip kendileri adına zaman kazanmış oldular. Başkan nerede ortalıkta yok. Seçim öncesi hatalı gördüğü, eleştirdiği neyse hepsini kendi döneminde de gerçekleşiyor. 2 hafta önce hocayı neden göndermedin mesela ? 3 tane oyuncu geldi bunları 2 hafta önce alamaz mıydık ?

Yanlış anlaşılmasın ole kalınca %100 şampiyon olacağımıza inanıyorum demiyorum ama kendi yaptıkları rezilliklerin üzerini hocayı göndererek örtemezler.

29 ağustos takımda rachica ve arrayo yu saymazsak kanat oyuncumuz 0 (sıfır ). Ortaları yedek kulübesinden Sergen açar artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Atiba teknik ekipte olacakmış.

Çevrimiçi Samet Ç

Bir tane delikanlı muhabir çıkıp sergene exten next olur mu sorusunu sorar mı acaba

Çevrimiçi Zafer55

https://x.com/seiko1819/status/1961172768659317064?t=qLSzeiTlryJ4csC_MgFnpw&s=19

Bunu yeni gördüm. Yorum sizin.
Ben yanlış bişey görmedim.
(Ha gerek varmıydı böyle bir açıklamaya tartışılır)
Hedefimiz lig şampiyonluğu diyor.
Avrupada Kendiniz için oynayacaksınız diyor (espiriyle diye ekleyerek) zaten öyle de yapıyor futbolcular diye iğneliyor futbolcuları.

Çevrimiçi Zafer55

Atiba teknik ekipte olacakmış.
Güzel👍
Ozi adı geçiyordu inşallah olmaz. Ozi yerine pascal isterim ben

Çevrimiçi Samet Demir

Ben yanlış bişey görmedim.
(Ha gerek varmıydı böyle bir açıklamaya tartışılır)
Hedefimiz lig şampiyonluğu diyor.
Avrupada Kendiniz için oynayacaksınız diyor (espiriyle diye ekleyerek) zaten öyle de yapıyor futbolcular diye iğneliyor futbolcuları.
Babamdan öğrendiğim çok güzel bir söz var patron harlamazsa işçi terlemezmiş diye.

Başkan iş yapsın espiri değil. Konuşmuyor diye kızıyorum falan da, yüzünü hiç görmesek daha hayırlı olavak gibi duruyor. Zaten sergen geliyor basınla tek başına savaşır artık.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir tane delikanlı muhabir çıkıp sergene exten next olur mu sorusunu sorar mı acaba
Ne yapsın adam fb den teklif gelemedi bir türlü.

Çevrimiçi gokhans

Neyse yapacak bir şey yok. Ne kadar istemesemde el mecbur destekleyeceğiz. Allah utandırsın beni inşallah, inşallah yanılırım, inşallah haksız çıkarımda Beşiktaş ayağa kalkar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Neyse yapacak bir şey yok. Ne kadar istemesemde el mecbur destekleyeceğiz. Allah utandırsın beni inşallah, inşallah yanılırım, inşallah haksız çıkarımda Beşiktaş ayağa kalkar..
oleyide desteklemedim sergenide desteklemiyorum adalıyıda umarım olacak olandan daha beter duruma düşeriz de şu kanser  hücrelerinde  trolleriyle birlikte kurtuluruz

Çevrimiçi Savaş

Kesinlikle başarılı olacağını düşünmüyorum. İkinci devre hoca yangını başlar yeniden ama bu sefer yönetimle birlikte giderler.

Çevrimiçi Zafer55

Kanat ,bek ,santrafor , 6numara,8 numara, stoper , HOCA ,yedek santrafor eksiklerimiz vardı eksiklerimizi kapatıyoruz.

Masuaku/terzi gitti jurasek/rıdvan geldi
Ciro/semih gitti abraham/bilal geldi
Gedson gitti ndidi geldi
Ox gitti orkun geldi
Onur gitti taylan geldi
Demir ve kartal geldi
Djalo geldi
Amir gitti
Ole gitti sergen geldi

Kronolojide sıkıntı var ama
Hiç daha fazla demoralize olmadan sıradaki hamleye odaklanmak lazım.
Cerny geldi gelecek
Arroyo/Rashica gitti gidecek
Bakalım başka kimler gelecek.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Fb'de mou'yu göndermiş.

Sergenin kafası karışmasın şimdi ?

Çevrimiçi sefaköykartali

Ne yapsın adam fb den teklif gelemedi bir türlü.
Az önce mourinhoyu kovdular 😅

Çevrimiçi Samet Demir

Kanat ,bek ,santrafor , 6numara,8 numara, stoper , HOCA ,yedek santrafor eksiklerimiz vardı eksiklerimizi kapatıyoruz.

Masuaku/terzi gitti jurasek/rıdvan geldi
Ciro/semih gitti abraham/bilal geldi
Gedson gitti ndidi geldi
Ox gitti orkun geldi
Onur gitti taylan geldi
Demir ve kartal geldi
Djalo geldi
Amir gitti
Ole gitti sergen geldi

Kronolojide sıkıntı var ama
Hiç daha fazla demoralize olmadan sıradaki hamleye odaklanmak lazım.
Cerny geldi gelecek
Arroyo/Rashica gitti gidecek
Bakalım başka kimler gelecek.
Cerny'i 8 e koyunca hoca kimi kesecek? Yine 2 tane kanat eksiğimiz olacak. Sorunlar gidermekle bitmiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Fb'de mou'yu göndermiş.

Sergenin kafası karışmasın şimdi ?
Ne kafasız camia. Hoca göndermek şimdi mi akıllarına gelmiş

Çevrimiçi Savaş

Cerny'i 8 e koyunca hoca kimi kesecek? Yine 2 tane kanat eksiğimiz olacak. Sorunlar gidermekle bitmiyor.
Bana göre 8 diyip duruyordu. Insallah yapmaz şunu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: