2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

eryigitcaner, pinehitman, Liquidator, maıden, murat baltacı, Gökhan Güvenç, matias_27, sozkul, Serdar3444, Fikret, emre_1978, 38life, Zafer55, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, annoca, KartalınGücü, Monza, COB, Rasim, gokhans, Bülent Yiğitcan, kartal meriç, sefaköykartali, tolga1903, Özgür Gültekin, bull74, NioHH, MUSTAFA_, yaço58, Georgetown, hasankale, blackeagle35, Gökhan Kurt, balkan-kartal, Ravenman, ugurkartalizma, kahyaoglueren, mtorunlu, Samet Ç, underworld, kartalizma190399, raichu, Yokmessi, Kartal Ç, kartalbasket, safak_01, cornelius, golazokartal, Sinan23, Yancos, Reawers, doganay, OnurG, o2bucak, aoguzd ve 387 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 347545 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 03:18:20
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
kesinlikle katılıyorum ama bu isim samet aybaba veya metin tekin gibi değilde hırslı, agresif olmalı ibrahim üzülmez bu rol için çok uygun görüyorum, tabiri caizse döve döve buranın Beşiktaş olduğunu hatırlatır oyunculara yeri gelir teknik adama

Ibrahim Uzulmez uzaktan oldukca sinirli bir vizyona, anlayisa sahip ve genel olarak olumsuz gozuken biri. Acikcasi Besiktas'ta oynarken de diger futbolcularla kavga ederdi. Kendisini zeki bulan bir Allahin kuluyla da tanismadim daha.

Bize kafasi biraz calisan biri lazim. Sinan Engin eglenceden de anlar, disiplinden de, baskan olacak agir abileri, zenginleri de tanir, onlari eğlemeyi bilir. Eski topcu, magazin vs hayatlarini da yasamis. Yani biraz her dunyanin konusmasini bilmek.

Tam isim su an aklima gelmiyor acikcasi ama benim aradigim sadece dovmek degil, yeri geldi mi gonlunu de yapican. Genc topcuya araba sozu verdirip onemli macta gol mu attiriyorsun? Yabanci oyuncu alisamadi, gece hayati falan neyse yonlendiriyor musun? Arroyo geldi hoca bisi yapti diye terslik mi cikariyor, tamam oglum bana soyle mi diyorsun. Yani nabza gore serbet, idarecilik, yeri geldi mi otorite biraz.

Ali Gultiken, Metin Tekin falan mesela biraz soft kacabilir. Nihat olur muydu acaba? Bilemiyorum. Yeter ama artik su takim durmadan tribune gitmesin. Agustos ayinda kufur yemeye yeni transfer mi yollanir? Hocayi kovacagin gun olacak is degil yani.

Çevrimiçi 38life

Bana hiç kimse bu işin bu kadar hızlı geliştiğini açıklayamaz. Dünyada örneği yok. Bu düpedüz önceden planlanmış bir iş. Hatta öyle bir iki hafta önceden değil, aylar öncesinden. Transferlerin hocanın fikri alınmadan yapılması zaten bunun göstergesi. Sergen ile çok önceden anlaşılmış ve Ole'nin bileti kesilmiş. Fakat yönetim transferleri Eylül ayına kadar sarkıtmayı planladığı için ve Temmuz-Ağustos aylarında kritik Avrupa maçları olduğu için Sergen bu zorlu dönemde eksik kadroyla takımın başına geçip ikinci Beşiktaş döneminin başlamadan bitmesini istemedi. Yönetim'in de işine geldi. Eksik takımı daha da eksilterek Ole'nin kucağına verdi ve kötü sonuçlar gelince günah keçisinin kellesi alınıp camia rahatlatıldı, Sergen'e de konforlu bir çalışma alanı sağlandı. Avrupa yok. Ligde şampiyonluk beklentisi yok. Sergen'in şuan yapması gereken tek şey yeni transferlerin gelişiyle güçlenecek ve eksik mevkiisi kalmayacak takımı ligde üçüncü yapmak. Bunu yaptığı sürece zaten kendisinden beklenen her şeyi başarmış olacak. Sonra bir sonraki sezona da takımın başında başlayabilecek.

Mevzu bundan ibaret. Serdal Adalı zaten ilk seçimde seçim vaadi olarak verdi Sergen'i. Beşiktaş'a gelince yapacağı ilk iş buydu. Fakat Sergen gelmedi. Gelmeyince de Ole'yi getirdi öylesine. Muhtemelen yemesi kolay olur diye de düşünmüştür güler yüzlü, kibar biri diye. Sergen'in keyfi gelince de yol verip gönderdi şimdi 1 sene gecikmeli olarak istediği şeyi gerçekleştirdi Adalı.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 03:30:15
  • İstanbul
şenol güneşe bir şey diyemem ama taraftar olarak sergene kırgınım (imza törenine bile gitmiş biri olarak) yorumculukta diğer takımlara özellikle fbye çok göz kırptı ve yaranacağım diye kulübümüzü çok gömdü, kendisi diyordu taraftarın imza gününe kadar beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum diye, çabuk unutan biraz vefası eksik biri ve istikrarı yok kendini hiç geliştirmek istemedi teknik adamlık konusunda, zamanında yardımcılığını yapmış çağdaş bile bir şey olmak için ne kadar çaba sarfetti hala ediyor

aynı zamanda en sevdiğim özelliği bu yapıyla başa çıkabilecek tek teknik adam olması,  hakemmiş, rakibe saygıymış dinlemez, şenol güneş yerine yüz kere tercih ederim
Bence Sergen'in ekran persona'si ve espri anlayisi yanlis anlasiliyor. Espriler, sakalar, bazen olaylari biraz farkli anlatmalar. Bir ust jenerasyondan bir de tabi belki ondan farkli geliyordur.

Sergen'in bu kadar sevildigimi bilmiyordum dedigi bence bu kadar hala hatirlandigini hissetmemesidir. Zaten yorumculuk daha once de yapiyordu, o zaman da sivriydi. Ustune jurilik vs yapti birseyler. Yani Sergen'in lafi gecildiginde cok elestiriliyordu ve Besiktaslilar da gidip vay bizim camianin evladi diye savunmuyordu hicbir zaman (ki niye savunalim adam hayatini yasiyor, Besiktas'ta oynamiyor). Ve Sergen'e kadar ben stadyumda teknik direktor imza toreni hatirlamiyorum. Quaresma-Guti falan aklima geliyor imza toreni. 110.yil kutlamasi yapmisti Orman donemi Seba da gelmisti sanki, aklima o geliyor en son mac disinda boyle kapalida mesaleler vs olan bir aksam. Yani teknik direktor imza torenine insanlarin gitmesine ben de sasirmistim.

Besiktas'in son 1-2 senesinde gomulmeyecek pek bir tarafi yoktu. Yani Sergen ne dedi de Besiktas haketmemisti o lafi? Ben hatirlamiyorum pek. Yani kadro kotu dedi atiyorum Musrati-Immobile vs begenmedi de ayip mi etti.

Beni ne cok karamsarliga iten nokta su Besiktas'a son 15 senede basarilar yasatmis Senol Gunes ve Sergen Yalcin'a boyle iki aciklama vs birseyler oldu diye cephe alanlar.
Senol Gunes'in oynattigi top ortada. Tolga Zengin Koybasi Serdar Kurtulus vslerle... Sergen'in de basarisi ortada.

Gomez gitti Eysan falan dedik ama yasi genc olsa gene gelsin denmez mi? Fikret Orman zamaninda Sosa'yi geri alma sansini kacirdi mesela buyuk hataydi, Burak Yilmaz'i 1.5 sene gec aldi gene hata.
Yada Gomez gitti Eysan oldu tamam, ama yeni bir Gomez tipi santrafor istemek ayip mi? Senol hoca yasliysa, Sergen gelmek istemiyorsa da bu profilde adam bulalim?

Turk hoca, 4lu savunma falan bunlar olmasi gereken. Gelen hoca da 2-3 tane ortalama oyuncuyu iyi gostersin, 2-3 tane kotu oyuncuyu vasat oynatsin. Yani her mevkiiye top transfer yapilacak beklentisiyle is mi olur.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 03:36:41
  • İstanbul
Bana hiç kimse bu işin bu kadar hızlı geliştiğini açıklayamaz. Dünyada örneği yok. Bu düpedüz önceden planlanmış bir iş. Hatta öyle bir iki hafta önceden değil, aylar öncesinden. Transferlerin hocanın fikri alınmadan yapılması zaten bunun göstergesi. Sergen ile çok önceden anlaşılmış ve Ole'nin bileti kesilmiş. Fakat yönetim transferleri Eylül ayına kadar sarkıtmayı planladığı için ve Temmuz-Ağustos aylarında kritik Avrupa maçları olduğu için Sergen bu zorlu dönemde eksik kadroyla takımın başına geçip ikinci Beşiktaş döneminin başlamadan bitmesini istemedi. Yönetim'in de işine geldi. Eksik takımı daha da eksilterek Ole'nin kucağına verdi ve kötü sonuçlar gelince günah keçisinin kellesi alınıp camia rahatlatıldı, Sergen'e de konforlu bir çalışma alanı sağlandı. Avrupa yok. Ligde şampiyonluk beklentisi yok. Sergen'in şuan yapması gereken tek şey yeni transferlerin gelişiyle güçlenecek ve eksik mevkiisi kalmayacak takımı ligde üçüncü yapmak. Bunu yaptığı sürece zaten kendisinden beklenen her şeyi başarmış olacak. Sonra bir sonraki sezona da takımın başında başlayabilecek.

Mevzu bundan ibaret. Serdal Adalı zaten ilk seçimde seçim vaadi olarak verdi Sergen'i. Beşiktaş'a gelince yapacağı ilk iş buydu. Fakat Sergen gelmedi. Gelmeyince de Ole'yi getirdi öylesine. Muhtemelen yemesi kolay olur diye de düşünmüştür güler yüzlü, kibar biri diye. Sergen'in keyfi gelince de yol verip gönderdi şimdi 1 sene gecikmeli olarak istediği şeyi gerçekleştirdi Adalı.

Komplo teorisinde ciddi bosluklar var:

- Teori Ole'nin felaket bir hocalik yapip 2 Lozan macinda da turu eliyle vermesini aciklayamiyor. Jurasek'i cikarip Emrecan Terzi'yi almasa, 65te taze kan ortasaha soksa oyuna ilk mac zaten 2-0 falan biterdi. Ikinci mac cikardigi 11 gene akil almaz. 6 savunmaci rezaleti. Emirhan'i sol kanat koyma moronlugu.

- Tirt Shatkar'i Barcelona gibi gosteren 3.lig topu oynatan da gene Ole. Amator takimdan ic sahada 0-2 duruma dusen Ole?

- Teoride eksik su madem Sergen'i 'zorlu Agustos'tan koruyacaklardi, 3 gun Veli Kavlak'a birakirlardi takimi, milli arada gelirdi Sergen? Valla Sergen'in yerine baska hoca olsa 3 gun sonra geleyim derdi. Takim bugun 2.yari kosamiyordu bile. Taraftar yuzlerine kufur etti, islikladi. Su ortamda 3 gun sonra Alanya sicaginda galibiyet ongoren kim? Sergen'in egosu yuksektir, cesuruz, sezon kaybolmasin diyip gelmistir. Kredisinden yeme riskini almis belli

Ole savunuculuguna gerek yok. Ha derseniz ki Ole'nin beceriksizligini biliyorlardi, gec kaldilar kovmakta. Ama belli ki Sergen'i yoklamislar... Evet bu olasi gayet. Ama anlasilan o ki yonetimde birileri yada baskan Ole'yle devam etmek icin sonuna kadar zorladi. Koviymisin Agam Kovmiyrem Lo
[ Son Düzenleme: Bugün, 03:39:44 Fikret ]

Çevrimiçi sEuL

Bende böyle düşünuyorum, hocanın kalemi çoktan kirilmisti ve o yüzden her şeyi yavaştan aldılar.

Yoksa sözde yorumcular haftalar öncesinden çıkıp Ole’nin Alanya maçına çıkma şansı yüzde 5 diye kesin konuşamazdı.

Büyük ihtimalle takim hazırlık dönemini geçirsin, Sergen tatilini tamamlasın ve gelsin denilmiş.

İsin diğer yani, yarin Mourinho kovulsa Sergen isi biraz uzatmaya çalismazsa birsey bilmiyorum. Fb’nin başına geçebilmek için yorumcu iken kaç takla attı ve bizi yerden yere vurdu hatirlamiyorum. Yapacak birsey yok artık maalesef. Sergen’in yardimcilari kim olacak diye beklemeye geçeceğiz artık.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Ben bizim taraftarın iyiden iyiye balık hafızalı olduğunu düşünmeye başladım. Sergen Yalçın 30 sene önce değil, henüz 3-4 sene önce bu takımın başındaydı yahu. Ülkesinde küme düşmüş Rio Ave'lere, Paok'lara elenmesini, ŞL'de ortalama bir grupta sıfır çekmesini, Lizbon'dan birbirinin kopyası goller yiyip "şans golü" demesini, sözleşme yenilemeyip bütün yaz tatil yaptıktan sonra takım doğru düzgün kamp yemediği için herkesin patır patır sakatlanmasını, şimdikinden çok daha oturaklı ve dengeli bir kadroyla Giresun'dan falan iç sahada 4 yemesini, görevdeki son 1.5 ayında 8 maçta 7 mağlubiyet 1 beraberlik almasını, "Kötü gidişe hiçbir çözüm bulamıyoruz" demesini, Beşiktaş'ın başında çıktğı 8 Avrupa maçında 8 mağlubiyet almasını sadece ben mi hatırlıyorum?

Ne değişti, kendini nasıl geliştirdi, nerede ispatladı da bir anda kurtarıcı oldu Sergen?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mellfred

hocayı göndermişiz
hayırlısı olsun
çarkıfelek çeviriyoruz
bakalım sergen mi şenol mu  ? ben pas diyorum

Etiketler: