Asıl sorun yönetim de ya da başkanda idi. Futbolu bilmiyorlar. Yapılan saçma transferlerden bu zaten belli. İpe giden Ole oldu. Sonuçta birilerinin başı yenecekti. Ama dünkü maçında bir açıklaması yok yani, olamaz. Dün galip gelseydi takımın başındaydı. Ole'de başını yedirtmek için ortamı hazırladı. Bir oyun planı, bir direniş bir taktik koyamadı ortaya.
Sergen'i şahsi olarak sevmem ama bize futbolu bilen birisi de lazımdı. Bu transfer hatalarını Sergen yaptırtmazdı. bu yapıyla Sergen maymunla oynar gibi oynar. Konuşulması gereken yerde konuşur. Hakemlere de ayar verilmesi gereken yerde gerek kendisi gerekse de camiayı ayağa kaldırıp gerekli mesajı verdirir. Sergen'e kızabiliriz ama adam bir futbol dahisi, sahanın içini de hepimizden daha iyi okuyacağı kesin.
Kardeşi öldüğü gün burada onun Beşiktaş'ı reddetmesiyle ilgili yazdıklarımdan sonradan çok utandım. Ben kardeşinin hasta olduğuna inanmıyordum. Sergen'in ciddiyetsizliğine vermiştim gelmemesini. Ancak, adam doğru söylüyormuş.
Sergen Beşiktaş'ı tam olarak leş bir kadroyla şampiyon yaptı.
Şu an kurulan kadro takviyelerle felan fena değil. Bir iki takviye ile takımın hamuru kabarır istenen kıvama gelir.
Sonuçta ben ve muhtemelen hepimiz bu seneyi zaten gözden çıkarmıştık.
Sergen birşeyler yapabilir. Onda o yetenek var. Ama kabul edelim ki Ole'de o ışık yoktu. 3-4 yılda yapılanma ile anca şampiyon olurduk. Biz buna katlanamazdık, katlanmazdık. Artık hocamız Sergen'se bize düşen artık Sergen'e, Sergen'e olmazsa da takıma sonuna kadar destek olmaktır.
Fener kadrosu aşırı dengesiz, cinconun kadrosuda daha iyi değil, hakemler bir aradan çekilsin bakalım kaç kuruşluk oyun oynayacaklar..
Kaybedilen çok bir şey yok, Kartlar yeniden dağıtıldı, oyun yeni başlıyor. Bizimde hem oyuncu olarak hemde kulübe olarak elimiz artık daha kuvvetli....