2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, Samet Demir, Georgetown, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, Yusuf Berberoğlu, hasankale, Yokmessi, Akil Emre, cornelius, ahmetekinciogl2, Umutcan Kaya, KartalınGücü, tolga1903, gokhans, COB, golazokartal, balkan-kartal, safak_01, Rasim, mtorunlu, Zafer55, Özgür Gültekin, ergin, sefaköykartali, Liquidator, yaço58, Mehmet57, Reawers, sozkul, kartalbasket, Samet Ç, bull74, kartalizma190399, matias_27, eryigitcaner, emre_1978, murat, fatihsahin, Fikret, murat baltacı, pinehitman, Bülent Yiğitcan, MUSTAFA_, Gökhan Kurt, ugurkartalizma, raichu, Kartal Ç ve 411 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 349802 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Atiba teknik ekipte olacakmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Bir tane delikanlı muhabir çıkıp sergene exten next olur mu sorusunu sorar mı acaba

Çevrimiçi Zafer55

https://x.com/seiko1819/status/1961172768659317064?t=qLSzeiTlryJ4csC_MgFnpw&s=19

Bunu yeni gördüm. Yorum sizin.
Ben yanlış bişey görmedim.
(Ha gerek varmıydı böyle bir açıklamaya tartışılır)
Hedefimiz lig şampiyonluğu diyor.
Avrupada Kendiniz için oynayacaksınız diyor (espiriyle diye ekleyerek) zaten öyle de yapıyor futbolcular diye iğneliyor futbolcuları.

Çevrimiçi Zafer55

Atiba teknik ekipte olacakmış.
Güzel👍
Ozi adı geçiyordu inşallah olmaz. Ozi yerine pascal isterim ben

Çevrimiçi Samet Demir

Ben yanlış bişey görmedim.
(Ha gerek varmıydı böyle bir açıklamaya tartışılır)
Hedefimiz lig şampiyonluğu diyor.
Avrupada Kendiniz için oynayacaksınız diyor (espiriyle diye ekleyerek) zaten öyle de yapıyor futbolcular diye iğneliyor futbolcuları.
Babamdan öğrendiğim çok güzel bir söz var patron harlamazsa işçi terlemezmiş diye.

Başkan iş yapsın espiri değil. Konuşmuyor diye kızıyorum falan da, yüzünü hiç görmesek daha hayırlı olavak gibi duruyor. Zaten sergen geliyor basınla tek başına savaşır artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bir tane delikanlı muhabir çıkıp sergene exten next olur mu sorusunu sorar mı acaba
Ne yapsın adam fb den teklif gelemedi bir türlü.

Çevrimiçi gokhans

Neyse yapacak bir şey yok. Ne kadar istemesemde el mecbur destekleyeceğiz. Allah utandırsın beni inşallah, inşallah yanılırım, inşallah haksız çıkarımda Beşiktaş ayağa kalkar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Neyse yapacak bir şey yok. Ne kadar istemesemde el mecbur destekleyeceğiz. Allah utandırsın beni inşallah, inşallah yanılırım, inşallah haksız çıkarımda Beşiktaş ayağa kalkar..
oleyide desteklemedim sergenide desteklemiyorum adalıyıda umarım olacak olandan daha beter duruma düşeriz de şu kanser  hücrelerinde  trolleriyle birlikte kurtuluruz

Çevrimiçi Savaş

Kesinlikle başarılı olacağını düşünmüyorum. İkinci devre hoca yangını başlar yeniden ama bu sefer yönetimle birlikte giderler.

Çevrimiçi Zafer55

Kanat ,bek ,santrafor , 6numara,8 numara, stoper , HOCA ,yedek santrafor eksiklerimiz vardı eksiklerimizi kapatıyoruz.

Masuaku/terzi gitti jurasek/rıdvan geldi
Ciro/semih gitti abraham/bilal geldi
Gedson gitti ndidi geldi
Ox gitti orkun geldi
Onur gitti taylan geldi
Demir ve kartal geldi
Djalo geldi
Amir gitti
Ole gitti sergen geldi

Kronolojide sıkıntı var ama
Hiç daha fazla demoralize olmadan sıradaki hamleye odaklanmak lazım.
Cerny geldi gelecek
Arroyo/Rashica gitti gidecek
Bakalım başka kimler gelecek.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Fb'de mou'yu göndermiş.

Sergenin kafası karışmasın şimdi ?

Çevrimiçi sefaköykartali

Ne yapsın adam fb den teklif gelemedi bir türlü.
Az önce mourinhoyu kovdular 😅

Çevrimiçi Samet Demir

Kanat ,bek ,santrafor , 6numara,8 numara, stoper , HOCA ,yedek santrafor eksiklerimiz vardı eksiklerimizi kapatıyoruz.

Masuaku/terzi gitti jurasek/rıdvan geldi
Ciro/semih gitti abraham/bilal geldi
Gedson gitti ndidi geldi
Ox gitti orkun geldi
Onur gitti taylan geldi
Demir ve kartal geldi
Djalo geldi
Amir gitti
Ole gitti sergen geldi

Kronolojide sıkıntı var ama
Hiç daha fazla demoralize olmadan sıradaki hamleye odaklanmak lazım.
Cerny geldi gelecek
Arroyo/Rashica gitti gidecek
Bakalım başka kimler gelecek.
Cerny'i 8 e koyunca hoca kimi kesecek? Yine 2 tane kanat eksiğimiz olacak. Sorunlar gidermekle bitmiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Fb'de mou'yu göndermiş.

Ne kafasız camia. Hoca göndermek şimdi mi akıllarına gelmiş

Çevrimiçi Savaş

Cerny'i 8 e koyunca hoca kimi kesecek? Yine 2 tane kanat eksiğimiz olacak. Sorunlar gidermekle bitmiyor.
Bana göre 8 diyip duruyordu. Insallah yapmaz şunu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Onerme: Sergen son sezonunda basarisiz oldu, o gunden bugune de gidip baska takimi sampiyon yapmadi.

Valla konu Sergen Yalcin veya Senol Gunes olunca bambaska standartlar aranmaya baslaniyor.

Ole Besiktas'a gelirken son calistigi takimi sampiyon mu yapmisti?
GVB gelirken son takimini sampiyon yapip mi geldi?
Valerien? Fernando Santos? Avci?

Yahu son takimini sampiyon yapmis olsa Ole zaten Man. United'da kalirdi. Sergen ikinci sampiyonlugu almis olsaydi zaten Besiktas'ta kalirdi.

1. sezonu yarimdi Sergen'in dagilmis takimi aldi toparladi, kotu kadro, pandemi falan filan iyi puan topladi 3. oldu.
2. sezonunda imkansiza yakin bir sampiyonlugu aldi ki 3 buyuk de yarisirken ve ANC'ye ragmen.
3. sezonunda da basarisiz oldu.

Ole gibi tazminatimi isterim diye basin aciklamasi yapmadi. GVB-Valerien-Santos yada Abdullah Avci gibi 3 sene tazminat yemedi.

Son gs sezonu kotuydu diye Fatih Terim'i bir daha getirmeseydi gsnin su an 3-4 sampiyonluk eksigi olurdu. Jurgen Klopp'un son Dortmund sezonu 7.likle bitti. Liverpool simdi son sezonu kotu hocayi, o sezon Dortmund'da bir turlu istedigini yapamayan adami getirmemeli miydi? Sergen Klopp eder demiyorum burada. Mantiginizdaki hatayi gorun. Evet Sergen'in basarili ve basarisiz sezonu oldu Besiktas'ta. Zaten basarisiz olmasaydi halen basinda olurdu takimin.

'Sozlesme yenilemeyip butun yaz tatil' bunu Ahmet Nur Cebi mi girip yazdi diye tekrardan bakmam gerekti.

Ben Sergen Yalçın bizden ayrıldıktan sonra ne yaptı da tekrar bize gelmeyi haketti diye soruyorum, bana başka başarısız hocaların örnekleriyle geliyorsun. Ben Ole'ci, Valerien'ci, Gio'cu şucu bucu değilim ki onları savunayım.

Bir hocanın başarılı olması için illa şampiyon olması gerekmiyor. Beşiktaş için hedef şampiyonluktur, Avrupa'da ilerlemektir. Antalya için ise ligde ilk 8'e vs. girmektir. Bunları yapan hoca başarılıdır, yapamayan başarısızdır.

Sergen bizden ayrıldıktan sonra çalıştırdığı tek takım olan Antalya'yı sezonun 16. haftasında 5. sıradayken devralmış, ligi 10. sırada bitirmiş.

Sergen dönemindeki bütün başarısızlıkları ANÇ'ye yıkıyorsun (ki bazılarında %100 haklısın, ANÇ Beşiktaş tarihinin en rezil, en hain başkanıdır) ama Ole dönemi için tamamen hocayı suçluyorsun, aylardır şu takıma iki kanat getiremeyen yönetimin en ufak kabahati yok. Burada bir tutarsızlık yok mu?

Televizyonlarda ahkam kesmekten, at yarışı reklamlarında oynamaktan başka bir icraati olmayan adamı Beşiktaş'a kurtarıcı olarak görüyorsunuz. Kulübü küçük düşürdüğünüzün farkında bile değilsiniz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Bana göre 8 diyip duruyordu. Insallah yapmaz şunu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapmaz yahu benim moralim çok bozuldu gırgıra vuruyorum artık.

İyi yardımcıları olursa Ole den daha iyi konumda bitirir ligi. Benim kızgınlığım yönetime ve dünden beri zil takıp oynayan gazeteci müsvettelerine.

Çevrimiçi Samet Ç

Cerny 8 değil 10 numara kanatta oyun kurucu öyle milletin bahsettiği gibi sadece kontra oyanayabilen bir oyuncuda değil

Çevrimiçi Savaş

Bu arada dün felix'in yaptığı hareketin kasıtlı ve bilerek olduğunu düşünüyorum. Kariyerinde bir yere gelmiş adam orda o hareketi yapmaz, yapamaz. Hoca'yı mı yemek istediler kendi mi gitmek istiyor anlamadım ama bilerek yaptı bence.

Çevrimiçi Monza

Ben bizim taraftarın iyiden iyiye balık hafızalı olduğunu düşünmeye başladım. Sergen Yalçın 30 sene önce değil, henüz 3-4 sene önce bu takımın başındaydı yahu. Ülkesinde küme düşmüş Rio Ave'lere, Paok'lara elenmesini, ŞL'de ortalama bir grupta sıfır çekmesini, Lizbon'dan birbirinin kopyası goller yiyip "şans golü" demesini, sözleşme yenilemeyip bütün yaz tatil yaptıktan sonra takım doğru düzgün kamp yemediği için herkesin patır patır sakatlanmasını, şimdikinden çok daha oturaklı ve dengeli bir kadroyla Giresun'dan falan iç sahada 4 yemesini, görevdeki son 1.5 ayında 8 maçta 7 mağlubiyet 1 beraberlik almasını, "Kötü gidişe hiçbir çözüm bulamıyoruz" demesini, Beşiktaş'ın başında çıktğı 8 Avrupa maçında 8 mağlubiyet almasını sadece ben mi hatırlıyorum?

Ne değişti, kendini nasıl geliştirdi, nerede ispatladı da bir anda kurtarıcı oldu Sergen?

+1903.

Bunun nedeni sosyali fizikseli medya. Konuşmalarını beğendiğim nadir kişilerden biri olan Çilingiroğlu bile 'Sergen gelsin, kurtarsın' diyordu.

Aslen Adalı'nın projesi kağıt üzerinde yapılanma projesi doğruydu ama maaelesef hoca seçimi yanlış çıktı. Hırslı, bir oyun planı olan ve bu planı kötü olan takıma inandırabilen bir yabancı hoca lazımdı. Takımda az da olsa bir ilerleme, bir dokunuş görse taraftar destek verirdi. Her ay daha kötüye gidince hoca patladı. Kötü sonuçlar bir yana, takım koşamıyor. Kamp arasında GvB nin kondüsyoneri geliyor. Gibi gibi saçma sapan işler.

Geri döndüğüne göre başarılı olmasını dileyip, destek vereceğiz, inşallah eğrisi doğrusuna gelirde şu makus talihimiz değişir.
[ Son Düzenleme: Bugün, 10:59:59 Monza ]

Çevrimiçi Samet Demir

Cerny 8 değil 10 numara kanatta oyun kurucu öyle milletin bahsettiği gibi sadece kontra oyanayabilen bir oyuncuda değil
8 numarada izledin mi hiç ? Büyük konuşma bence.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bu arada dün felix'in yaptığı hareketin kasıtlı ve bilerek olduğunu düşünüyorum. Kariyerinde bir yere gelmiş adam orda o hareketi yapmaz, yapamaz. Hoca'yı mı yemek istediler kendi mi gitmek istiyor anlamadım ama bilerek yaptı bence.
satılsın direkt kadroya almasınlar daha, fo olsa futbol hayatını bitirirdi
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

8 numarada izledin mi hiç ? Büyük konuşma bence.
doğru diyorsun imparator sergenden iyi bilecek halimiz yok

Çevrimiçi tolga1903

Fb'de mou'yu göndermiş.

Keşke karışsa da süre istese

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim taraftarın anlamadığı bir olay var. Sergen ilk geldiğinde imza töreninde bu taraftar tribünleri full doldurdu. Ondan sonra ki süreci saymıyorum bile.

Gittikten sonraki söylemleri olmasaydı, yok exten next olmaz falan, hele hele seçim sonrası bu takım herkesi yer diyerek sorumluluk almamasını düşününce benim gibi taraftarın bu durumu eleştirmesi, çekingen davranması kadar doğal birşey yok.

Ekoltv deki sözlerini siz unutmuş olabilir, sindirebiliyor olabilirsiniz ama ben unutamıyorum. Tek yapabildiğim yutkunmak.

İnşallah başarılı olur.

Etiketler: