2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, annoca, Sinan66, Umutcan Kaya, levitate, Zafer55, Fikret, KartalınGücü, Monza, Serdar3444, Kapkarakartal, COB, Rasim, gokhans, Bülent Yiğitcan, kartal meriç, sefaköykartali, 38life, tolga1903, Özgür Gültekin, Liquidator, sozkul, bull74, NioHH, MUSTAFA_, yaço58, Georgetown, hasankale, blackeagle35, Gökhan Kurt, balkan-kartal, Ravenman, ugurkartalizma, kahyaoglueren, mtorunlu, Samet Ç, maıden, underworld, kartalizma190399, raichu, pinehitman, Yokmessi, Kartal Ç, kartalbasket, safak_01, cornelius, golazokartal, Sinan23, Yancos, Reawers, doganay, emre_1978, OnurG, o2bucak, aoguzd ve 391 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 346983 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Dunyada baska hoca yokmus gibi bu iki yetersize kaldik. Bunlardan biri olacaksa Sergen gelsin, digeri bi gitsin emekli olsun artik ya

Emin ol 50 yaşındaki sergen 75 yaşındaki şenol güneşten kafa olarak daha emekli. Sergen'i tek şartla kabul edebilirim; hemen yarın svenson udokhai paulista joao mario milot rashica rafa silva jurasek ile fesih/satış usulü defetme operasyonu cektirirse. Böyle bişeye gücü varsa su operasyonu yaptırıp da kalan 10 günde 5 6 oyuncu attırabilirse içeri buyursun gelsin onun dışında lütfen ama lütfen genç sevgilisi ile bodrum'da takılmaya devam etsin.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:16:11
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
ya yapmayın gözünüzü seveyim şu kadroyu yenmek için çok mükemmel bir kadroya ihtiyac yok lütfen algı yapılıyor şuanda.Golü atan 22 yaşında ki çocuk ilk profesyonel golünü atmış.isviçre ligi 12 takımlı bu adamlar ligde 8.sırada.Piyasa değerleri 40 milyon € nerdeyse bizim orkunla eşit.orkun 30 milyon €.Şu maçta 1 tane kanat olsa sancho olsa her şey çok daha farklı mı olacaktı farklı bir oyun mu görecektik buna mı inanıyorsunuz ? Oyun namına hiçbir şey yok.Bizim çok iyi dediğimiz shaktar panotinakosa elendi.Servette ile en son berabeydi hoca bizi o kadar kötü gösterdi ki biz shaktarın karşısında bölgesel amatör lig takımı gibi kaldık.Biraz gerçekleri konuşalım başkanın hatası yok mu var ama su takımı yenmek içinde öyle uçuk kaçık oyunculara ihtiyac yoktu.Başkanın bir diğer hatası bu hoca ile bu sezona başlaması olmayacağını sezon sonunda söyledik direk yolların ayrılması gerekiyordu.
bu takım şurdan 11 çıkartsak onu bile yenemez hoca ile alakası yok oyuncu ahlaksız
Rakip atak yapıyor ceza sahamızda 6 oyuncumuz var biri mücadele ediyor diğer beşi kıpırdamadı bile
Şu takımdan tek bir oyuncu kalmamalıydı lig bittiğinde biz bu takımla iki kupadan elendik

Çevrimiçi 38life

Kotu kadro yapilanmasi, yonetimin yetersizliginden dolayi Gio’dan sonra ikinci iyi hocayi yedik.

Rezillik gercekten.

Daha çook hoca yenir, futbolcu yenir... İlimden, bilimden bu kadar nefret eden bir toplum burnunu oktan kurtaramaz. Kadro planlaması, sistem, taktik kelimelerinden en ufak nasibini almamış insanların sesi çıktığı sürece hiçbir halt olmaz bizden. 11 tane iyi futbolcu ile iyi futbol oynanabileceğini sanan insanların sesi çıktığı sürece başarılı Beşiktaş bize haram.

Çevrimiçi sefaköykartali

1 seneden beri ekoltv de söylemediği kalmadı, başarılı olmama gibi bir şey söz konusu değil. İnşallah kendine çeki düzen vermiştir. Biraz disiplinli ve gayretli olur.
Bugünün yaşanmasının sebebi hoca kadar yönetimdir. Hocayı değiştirdi diye kendini kurtardı sanmasınlar hiç. Bugünkü yedeklere bi baktım sıfır değişiklik. Sezonun 8. Maçına çıkıyoruz bugün sol kanada sancho bekliyoruz. Al şimdi sanchoyu getirirsin.

Çevrimiçi tolga1903

Sergen sen aptal bi adam değilsin kurnazsın akıllısın senin svenson'un udokhai'nin falan olduğu yerde işin yok abicim gelme lütfen fenerbahçe'yi bekle onların kadrosu da parası da daha iyi daha fazla ora da senin camian çocukken sen fenerliydin gelme baba git clublarda takıl deniz kum güneş yap gelme sergen nolur reddet yine

Çevrimiçi Samet Demir

Bugünün yaşanmasının sebebi hoca kadar yönetimdir. Hocayı değiştirdi diye kendini kurtardı sanmasınlar hiç. Bugünkü yedeklere bi baktım sıfır değişiklik. Sezonun 8. Maçına çıkıyoruz bugün sol kanada sancho bekliyoruz. Al şimdi sanchoyu getirirsin.
juve,napoli falan reddeden sancho bize kesin gelir. Ne desek boş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Adamın eline devre arası elan ricardo ve arroyo verdi 3.culugu kaptırdı. Yazın mal bulmuş mağribi gibi gitti ilk transfer olarak jurasek ve abraham aldı daha ortada fol yok yumurta yokken. Geçen sene de immobile aldirdilar bu kulübe ilk transfer olarak. Birilerini fena zengin etti fena vurdular parayı bu kulüpten iki yıldır yaptırdıkları transferler bile benzer sanki kulüp ele geçirildi ve bazı kişi kurumları fonlama görevi görüyor sadece. Onlarca santrafor varken en acil elzem olan senin kanat oyuncu transferinken eylül geldi tek kanat inmedi ama abraham'ı koşa koşa aldın. Tam tersi bugün 2 kanat almış olsan ve santrafor için fırsat kovalayıp rafa'yı en uca atsan shaktarı da elemistin belki.

Velhasıl kelam bu kulüp ele geçirilmiş durumda harcatılan paralara falan bakılırsa bu işlerin pisliği ileriki yıllarda ortaya çıkar yiyenlerin bize bunu cektirenlerin çoluğu çocuğundan çıksın

Kesinlikle katılıyorum. Abraham'ın gelişinin hırs katkısı dışında hiçbir katkısı yok şu takıma. Hem ihtiyaç olarak öncelik değildi hemde zaten "iyi futbolcu değil." Bunu geldiği gün de söylemiş olmanın rahatlığıyla söylüyorum. Nasıl bir kazma olduğunu herkes yavaş yavaş görecek. Eyüp maçı 1, bu maç 2... Daha çok göreceksiniz böyle saç baş yoldurduğu pozisyonları.

Jurasek mevzusu zaten çok garip. Takımın başında hoca var ama hocaya rağmen transfer yapılıyor. Çok acayip mevzular. Serdal Adalı iki kelimeyi bir araya getiremiyor, saftır, temizdir, mahçuptur, konuşamıyor oluşundan belli dedik. Masum olduğu tek konu konuşamıyor oluşu sanırım.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bu takım şurdan 11 çıkartsak onu bile yenemez hoca ile alakası yok oyuncu ahlaksız
Rakip atak yapıyor ceza sahamızda 6 oyuncumuz var biri mücadele ediyor diğer beşi kıpırdamadı bile
Şu takımdan tek bir oyuncu kalmamalıydı lig bittiğinde biz bu takımla iki kupadan elendik

oyuncular koşmuyorsa mücadele etmiyorsa buda hocaya yazar hoca kenarda buz kesmiş gibi duruyor ülkesinden midir nedir norvecli sıfır reaksiyon naif kibar vur ensesine al lokmasını bir bağır cağır sahaya gir oyuncuları ateşle tepki göster hakem misal bugün çok kötüydü bir sarı kart gör oyuncularının hakkını savun oyuncular isyan ediyor hakeme yok hoca öyle duruyor.Örneğin x oyuncu mücadele ediyor sürekli sonra bakıyor ki diğer arkadaşı mücadele etmiyor sonra diğeride salıyor hocaya yazar bu oyncuları macın içine sokamıyor oyuncularda hocanın oynattığı oyuna inanmıyorlar zaten ne oynadığımızda belli değil diye.eskiler hadi kaşarlanmış ruhsuzlar diyelim yeni gelenler de mi ruhsuz kaşarlaşmış diyeceğiz.Taylan,jurasek,ndidi,orkun,abraham  5 yeni oyuncu vardı sahada şu takımda 1 tane daha kanat gelmiş olsa bu oyunda yine bir değişiklik olmayacaktı gelecek olan kanat messi gibi biri değilse yine aynı oyunu görecektik.

Çevrimiçi Samet Demir

Kesinlikle katılıyorum. Abraham'ın gelişinin hırs katkısı dışında hiçbir katkısı yok şu takıma. Hem ihtiyaç olarak öncelik değildi hemde zaten "iyi futbolcu değil." Bunu geldiği gün de söylemiş olmanın rahatlığıyla söylüyorum. Nasıl bir kazma olduğunu herkes yavaş yavaş görecek. Eyüp maçı 1, bu maç 2... Daha çok göreceksiniz böyle saç baş yoldurduğu pozisyonları.

Jurasek mevzusu zaten çok garip. Takımın başında hoca var ama hocaya rağmen transfer yapılıyor. Çok acayip mevzular. Serdal Adalı iki kelimeyi bir araya getiremiyor, saftır, temizdir, mahçuptur, konuşamıyor oluşundan belli dedik. Masum olduğu tek konu konuşamıyor oluşu sanırım.
Vizyonu ne parayla satın alabilirsin, neden öğrenebilirsin. Bence doğuştan gelen bir özellik. Başkanda vizyon yok.

Taraftar kazan kaldırmış tek bir açıklama yapıldı, hocayı gönderdik. Tamam eyvallah. Çok rahatladık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Dunyada baska hoca yokmus gibi bu iki yetersize kaldik. Bunlardan biri olacaksa Sergen gelsin, digeri bi gitsin emekli olsun artik ya

Başka ihtimal yok ki. Ne yabancıya gidebilirler artık ne de yabancı bunlara evet der. Ben de artık makarasındayım. Öylesine diyorum yani Sergen geleceğine Şenol hoca gelsin diye. Yoksa kim gelirse gelsin zaten ne fark edecek ki. Hikaye bitmiş, kitabın kapağı kapanmış. Ne Sergen'i ne Şenol'u hala nasıl heyecan duyabiliyorsunuz bu forumda ben ona hayret ediyorum. Benim için hikaye bitti. Hoca gitti diye demiyorum ha bunu. Elendik diye diyorum. Eletti bu takımı Serdal Adalı. Kendi elleriyle eletti.

Çevrimiçi Monza

Abi zamanlama hatası, geçen hafta o nedenle taraftar hocaya destek mesajları attı. Mayısda kovacaktın o zaman işler bu raddeye gelmezdi.

Başkan diyor ya kulübün içi cadı kazanı diye o kazan kaynamaya devam ediyor.

Su bulandı, bekleyelim bi durulsun.

Hani geçen sene Samet konuştu, sonrasında ağzımız açık kaldı ya. Samet, Friedel, Kaan, Hasan Arat.

Kol kırılır yen içinde kalmazsa bu seferde enteresan şeyler duyabiliriz. Futbolcular veya başka bir odak, Moe diyecem ama ne alaka diye düşünüyorum, acaba hocayı sabote mi etti ya da yanlış mı yönlendirdi. Yani bu Solşeya hoca bu kadar kötü, bu kadar da etkisiz olamazdı normalde.

Çevrimiçi Samet Demir

Hani geçen sene Samet konuştu, sonrasında ağzımız açık kaldı ya. Samet, Friedel, Kaan, Hasan Arat.

Kol kırılır yen içinde kalmazsa bu seferde enteresan şeyler duyabiliriz. Futbolcular veya başka bir odak, Moe diyecem ama ne alaka diye düşünüyorum, acaba hocayı sabote mi etti ya da yanlış mı yönlendirdi. Yani bu Solşeya hoca bu kadar kötü, bu kadar da etkisiz olamazdı normalde.
Abi bu adamlar geri zekalı değil. Geçen sene oxlade'i sezon sonuna kadar neden oynatılar bunun düşüsene. Bu sorunun cevabını net şekilde verebilirsek ana problemi de çözmüş oluruz.

Çevrimiçi tolga1903

Bu paralara mauro icardi geldi bu ülkeye. Verilen paranın acayipliğini de geçtim ole'ye iki kanat getiricez topla ilişkisi iyi olan skor katkısı olan deseler herif forvet rotasyonunda rafa bilal toure mustafa erhan bile kabul ederdi. Jurasek işi apayrı bir skandal hoffenheim gibi geçen sene bundesliga 2'de bile düşmemeye oynayacak iğrenç bir takımda süre bulamadı bu adam yedeğe hapsoldu. Ben masumiyetine inanmıyorum kimsenin bahsi geçen şu 2 futbolcuyu ilk etapta apar topar getirmeleri seytanlığın daniskası iş bilmezlik vs değil

Çevrimiçi 38life

Bu sefer konuşacak kişi yok ki. Tek adam rejimi var Beşiktaş'ta. Beşiktaşta şuan Serdal Adalı dışında başka bir yönetici var mı? Ben görmedim. Gören varsa söylesin.

Çevrimiçi sEuL

Başka ihtimal yok ki. Ne yabancıya gidebilirler artık ne de yabancı bunlara evet der. Ben de artık makarasındayım. Öylesine diyorum yani Sergen geleceğine Şenol hoca gelsin diye. Yoksa kim gelirse gelsin zaten ne fark edecek ki. Hikaye bitmiş, kitabın kapağı kapanmış. Ne Sergen'i ne Şenol'u hala nasıl heyecan duyabiliyorsunuz bu forumda ben ona hayret ediyorum. Benim için hikaye bitti. Hoca gitti diye demiyorum ha bunu. Elendik diye diyorum. Eletti bu takımı Serdal Adalı. Kendi elleriyle eletti.

Kaybedecek bir saniyeimiz bile yok diyen Serdal'in yatacak yeri yok zaten.

TD konusundada, 2. Sergen yada 3. Senol donemine hic gerek yok.

Atiba'yi getirsinler Atiba'yi - biraz da Atiba denesin. Takimi, klubu, ligi, hakemleri, medyayi herseyi iyi biliyor. 

Çevrimiçi sefaköykartali

Eylül ayındayız neredeyse, geldiklerinde her şeyin farkındayız kaybedecek zaman yok diye geldiler, zemin bile rezil halde. Yav bi işi becerin bari be kardeşim o kadar yönetici alıyosunuz, bitanesine diyin ki sahadan sen sorumlusun vallahi sokaktan geçen bi adam koysan 6-7 ayda öğrenir araştırır yaptırması gereken şirketi bulur yaptırırdı.

https://x.com/akayhate/status/1961125699395502391?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Çevrimiçi sEuL

Eylül ayındayız neredeyse, geldiklerinde her şeyin farkındayız kaybedecek zaman yok diye geldiler, zemin bile rezil halde. Yav bi işi becerin bari be kardeşim o kadar yönetici alıyosunuz, bitanesine diyin ki sahadan sen sorumlusun vallahi sokaktan geçen bi adam koysan 6-7 ayda öğrenir araştırır yaptırması gereken şirketi bulur yaptırırdı.

https://x.com/akayhate/status/1961125699395502391?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Yonetimin her tarafindan basiretsizlik liyakatsizlik akiyor.

Gecen de burada cok konusuldu, yonetim daha zemine bakamiyor ama adamlardan yarisacak kadro kurmalarini bekliyoruz diye.

Nasil bir izdiraptir bu arkadas.  :s20:

Çevrimiçi sefaköykartali

Sergende bizi önümüzdeki fikstürden çıkaracak çap yok, gs maçından sonra onu da yollarız

Çevrimiçi 38life

Sergen'in ekibinde Atiba olabilir diyen var. Artık bunu da görürse bu gözler... Kafama sıkarım herhalde. Yeter artık.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Sinirden gülüyorum. Üç transfer (Cerny de geliyorsa dört) hocayla tek maça çıkmadan kovuyorsun. Şu adamları bir hafta önce getirsen bugün yedek kulübesi bomboş olmazdı, hocanın elinde hamle şansı olurdu.

Futbolcudan, hocadan önce yönetime ihtiyaç var.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi 38life

Sergen'in ekibinde Atiba olabilir diyen var. Artık bunu da görürse bu gözler... Kafama sıkarım herhalde. Yeter artık.

Atiba zekasında biri Sergen zekasında birisinin yanında yardımcı...  :s20: :s20: :s20: Sadece Beşiktaş'ta görebileceğiniz şeyler.

Çevrimiçi levitate

ozzy falanda diyolar ne alaka ekip
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Oğuzhan gelecek Atiba bile değil

Çevrimiçi 38life

ozzy falanda diyolar ne alaka ekip

Güya taraftarın sevdiği isimleri oraya koyup takım için taraftarın gözünde kredi yaratacaklar.

Çevrimiçi levitate

Güya taraftarın sevdiği isimleri oraya koyup takım için taraftarın gözünde kredi yaratacaklar.
birkaç maç sıkıntı çıksın sergeni de çiğ çiğ yerler baskıya direnebilecek tek adam şenol
bipbipbupbup

Etiketler: