2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kapkarakartal, gokhans, mtorunlu, sefaköykartali, Rasim, sEuL, Yokmessi, 38life, Mehmet57, Özgür Gültekin, Kartal Ç, kartalbasket, Zafer55, maıden, safak_01, cornelius, kahyaoglueren, Serdar3444, Savaş, golazokartal, Sinan23, Yancos, Reawers, Monza, Georgetown, doganay, Liquidator, yaço58, emre_1978, kartalizma190399, matias_27, OnurG, ugurkartalizma, bull74, Gökhan Kurt, balkan-kartal, o2bucak, Umutcan Kaya, NioHH, aoguzd, blackeagle35, pinehitman, murat baltacı, Sinan66, AigleBordeaux, murat ve 426 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 345334 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

Twitter da dünden beri Cerny güzellemelerine denk geliyorum. Haftalardır gündemde olmasına rağmen dün sanki bir düğmeye basıldı. Cerny bizi çok istiyor, Cerny bizi bekliyor vs...Cerny nin bize gelmeyi çok istediği kanınsına nasıl varıldı anlayamadım!
Bu akşamki transfer videomuzu beğenmesi bir sebep olabilir böyle bir kanıya varmaya ama. videodan önce başladı Cerny çalışması

Çevrimiçi Samet Demir

Twitter da dünden beri Cerny güzellemelerine denk geliyorum. Haftalardır gündemde olmasına rağmen dün sanki bir düğmeye basıldı. Cerny bizi çok istiyor, Cerny bizi bekliyor vs...Cerny nin bize gelmeyi çok istediği kanınsına nasıl varıldı anlayamadım!
Bu akşamki transfer videomuzu beğenmesi bir sebep olabilir böyle bir kanıya varmaya ama. videodan önce başladı Cerny çalışması
Basın için öyle abide, yaz başından beri bizi istediğini yazıyorlardı. Dün Ertan yazınca herkes olumlu hava yaratmak adına güzellemeye başladı. Şahsen ben ilk günden beri istiyorum. Tutar tutmaz %100 emin değilim ama tutma olasılığı yüksek bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Taylanı yerli sayarsak şuan 15+1 yabancımız var.

Musrati onana amir gider 12+1 olur.
2 kanat gelirse 14+1 oluyor ve 2 yabancı göndermemiz gerekecek.
İlk akla gelen adaylar rashica ve svenson
Bunları gönderdik diyelim, Arroyo da gün sayıyorken.
Elde sadece 2 yeni kanat ve 1 sağbek oluyor.
Bu eksiği kapatmak,kanatlar ve sağbeki yedeklemek için ya yerli ya da +2 ye uygun yabancılar bulmamız gerekecek kısa zaman içinde.
Muhtemelen kısa süre içinde 4-5 transfer yapabiliriz gibi duruyor

Transfer bence Avrupaya geç kalacak.

Anca lige yazılır.

Çevrimiçi Mehmet57

Derhal cikip bir sol stoper ceksek. Badiashillle hala transfer yapmadi. Djalo-Badiashille muthis olur.

https://x.com/AjansHaber_1903/status/1960973861475762453

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Derhal cikip bir sol stoper ceksek. Badiashillle hala transfer yapmadi. Djalo-Badiashille muthis olur.

https://x.com/AjansHaber_1903/status/1960973861475762453

Dün yazmıştım cuesta sakat çıkınca iptal olmus s.moskova bizim felixe talipmiş diye umarım bu iş gerçekleşirde stoper tandemini de değiştiririz.

Ben bu el bilali sevdim mac günü paylaşımını beğeniyor yetmiyor story'de paylaşıyor oynamayacak olmasın rağmen aidiyet duygusu baya iyi :) Sakatlanmazsa bide çok canlar yakarsa tadından yenmez.

[ Son Düzenleme: Bugün, 11:36:24 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi tolga1903

Şu arroyo gitmek istiyor belli ki kiralayın 2 yıllık gitsin gelişsin ya

Çevrimiçi Samet Ç

Musrati verona 2 milyon kiralık opsiyon 7

Çevrimiçi kahyaoglueren

Onana'dan da çıkmamız lazım hızlıca. 

Çevrimiçi Samet Ç

Herkes cerny diyorda ben ilgi olduğunu bile sanmıyorum

Çevrimdışı levitate

2 milyon zarar yazdık ama neyse
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Onana'dan da çıkmamız lazım hızlıca.
ilgi bile yoktur
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Herkes cerny diyorda ben ilgi olduğunu bile sanmıyorum
zhergova
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Stopere disasi sağa nico gonzalez alın
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:17:10 Samet Ç ]

Çevrimdışı levitate

juve yapacak o büyük ihtimal
yapacak olsa şimdi yapmıştı :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

yapacak olsa şimdi yapmıştı :D
gonzalezi gönderip alacaklar onlarda bizim kafadan göndermeden almıyorlar

Çevrimiçi Samet Demir

Çok iyi, sat gitsin

Çevrimdışı levitate

gonzalezi gönderip alacaklar onlarda bizim kafadan göndermeden almıyorlar
geçen sene salak salak iş yaptılar bizim gibi normal

nico'yu bize önermesinler
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

sanırsam svensson ve rashica'yı da yollamaya çalışıyormuşuz
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

onana'nın menajerini çağırmışız ve uduokhai'yi kulüplere önermişiz (kartalist)
bipbipbupbup

Etiketler: