2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, Sinan66, Zafer55, Kapkarakartal, Rasim, annoca, KartalınGücü, sEuL, 38life, Ravenman, mayguntr, Serdar3444, Yokmessi, gokhans, COB, Sinan23, OnurG, Georgetown, Savaş, sefaköykartali, doganay, ahmetekinciogl2, Özgür Gültekin, hasankale, blackeagle35, maıden, murat baltacı, mtorunlu, Monza, Samet Ç, raichu, ulumemo, bull74, Umutcan Kaya, Koa_lAA, AigleBordeaux, Liquidator, murat, kartalbasket, kahyaoglueren, safak_01, Tass, cornelius, kartalizma190399, uno_bjk, Yancos, golazokartal, Reawers, yaço58, Gökhan Kurt, aoguzd, matias_27 ve 482 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 342423 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Benfica 15-20 yildir ayni oynuyor heral benzer takimla, takim kimligi olmasi bu iste.

Orta sahada her zaman 2 tane ayagi duzgun, temposu yuksek, alan kaydeden adam, biri ofansif biri defansif bek, iki tane ters ayakli kenar, defansda bir genc bir tecrubeli ikili.  baskili ofansif oynatan hucum vizyonu, ona gore hoca bulup getiriyolar. bizde son 10 hocanin bi tane benzer yani yoktur heral.
Biz hoca alıp kafamızdaki oyunu oynatmasını bekliyoruz. Olmadığı zamanda hocaya kızıyoruz. Sürekli söylüyorum bir terslik varsa bunun ana sorumlusu kafadakiler sonra da biz taraftarlar diye.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Benficada epey geliştirmiş kendini. Gs deki gibi sahada sünepe sünepe takılmıyor.

gs'de de iyiydi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/kartalhatti/status/1960699860090294724

Deplasmanda bursaya attığı kafa golünü unutamıyorum yahu. Tüm stad saniyesi sus pus olmuştu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

musrati bu hafta gidermiş ve taylan'ın işi çözülecekmiş üst üste güzel haberler, şimdi sıra iki kanatta
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Gs dekinden daha olgun bence.

yani olur o kadar avrupa sonuçta :D yerinde olsam bi sene daha takılır epl falan denerdim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Cerny beğenmiş el bilalin videosunu. :)

Çevrimiçi annoca

O kadar bekleyip te cerny olması beni pek tatmin etmedi. Yaşıda diğerleri gibi gelişim içinde uygun değil. Hayırlısı artık

Çevrimiçi tolga1903

O kadar bekleyip te cerny olması beni pek tatmin etmedi. Yaşıda diğerleri gibi gelişim içinde uygun değil. Hayırlısı artık

Sağ kanat hiç yoktu akıllarında gelsin cerny merny kim varsa gelsin artık rashicayla muçiyle marioyla geçmez

Çevrimiçi Yokmessi

Yüreği ile oynayan adam, gelir direk prime cerny izletir bize, hiçbir zaman sahanın kötüsü olmaz, her maç en iyi 3 oyuncudan biri olur bana göre, gelsin

Çevrimiçi sEuL

Şu Gabriel - Felix ikilisinden de çıkabilsek keşke.

Çevrimiçi KartalınGücü

Yüreği ile oynayan adam, gelir direk prime cerny izletir bize, hiçbir zaman sahanın kötüsü olmaz, her maç en iyi 3 oyuncudan biri olur bana göre, gelsin

Gönül Anthony gibi bir şey istiyor ama mümkün değil bu adamlar konferansa gelmiyor işte. Ben de bunca zaman bekleyip avrupadan elenip sonra gelmesini istemezdim. Ama adam futbolu biliyor .

Çevrimiçi Savaş

Cerny bence bu şekilde düşünenleri hayran edecek kendine. Gelsin bu adam.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Dedic ne kadar güzel ya, sağ bek izlemeyeli uzun zaman oldu. (Rosieri de boşu boşuna gönderdik)

Çevrimiçi sEuL

Dedic ne kadar güzel ya, sağ bek izlemeyeli uzun zaman oldu. (Rosieri de boşu boşuna gönderdik)
Rosier gibi kendini klubun üstünde gören asalagi tam zamanında gönderdik. Milleti ayartmaya çalışan ve takimi göz göre göre sabote eden karaktersizlere gerek yok kadroda.

Çevrimiçi Samet Demir

Rosier gibi kendini klubun üstünde gören asalagi tam zamanında gönderdik. Milleti ayartmaya çalışan ve takimi göz göre göre sabote eden karaktersizlere gerek yok kadroda.
Ben olaya yönetim zaafiyeti olarak bakıyorum.

Çevrimiçi Yokmessi

Rafa silva hariç ilk 11 sil baştan diyorsun,
Takım baştan kuruluyorsa sabırla beklememiz gerekiyor.

Çevrimiçi sEuL

Ben olaya yönetim zaafiyeti olarak bakıyorum.
Sahaya çıkıp alenen oynamiyorsan, takim arkadaslarini sabote ediyorsan ve isteyerek kirmizi gorup takimi eksik bırakıyorsan karaktersizsindir. Yönetiminde hataları vardır ama oyuncunun karakterlisi nasip olur umarım.

Çevrimiçi sEuL

Rafa silva hariç ilk 11 sil baştan diyorsun,
Takım baştan kuruluyorsa sabırla beklememiz gerekiyor.
E bu kadar gelmişken stoper ikilisini de yenilesek fena olmaz diye şey ettiydim

Hadi 1’inden çıkıp stoperi Djalo - Akanji ikilisi gibi bir tandem ile kurgulasak fena olmaz.

Çevrimiçi tolga1903

Hakikaten madem bir iş yapıyorlar tam yapsalar. Bu ikili geldiğinden beri duran top golümüz yok herifler topa kafa vurma özürlü gs kaç maçını stoper golüyle çözdü defansif zafiyetlerini topla olan kötü ilişkilerini falan geçtim berbatlar ya kafa toplarında ikisi de. Djalo akanji yap başka bişey yap ama vakit kalmadı doğru düzgün

Çevrimiçi tolga1903

Bizim şimdiye kadar onana amir svensson musrati rashica felix paulista falan çoktan çıkmamız satıp savmamız lazımdı. Joao mario muçi'den bile çıkılsa itiraz eden çok olmazdı. Çok geç kaldılar göndermeye, yarın aptallık yapıp elenmezsek avrupa için liste vermeye çok az süremiz kalıyor en azından 2 kanat eklemek lazım

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:43:07
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Bizim şimdiye kadar onana amir svensson musrati rashica felix paulista falan çoktan çıkmamız satıp savmamız lazımdı. Joao mario muçi'den bile çıkılsa itiraz eden çok olmazdı. Çok geç kaldılar göndermeye, yarın aptallık yapıp elenmezsek avrupa için liste vermeye çok az süremiz kalıyor en azından 2 kanat eklemek lazım
muçiyi gönderip kendi elimizle şampiyonluğumu verelim ikizleri olacak

Çevrimiçi Zafer55

Eğer olursa,
Cerny ekstra olacak.
Transfer sezonu başında sağ tarafa birinin alınacağını çok da beklemiyorduk.
Başkanın da en iyisini alacaz acele etmiyoruz dediği pozisyon sol kanattı.

Çevrimiçi tolga1903

muçiyi gönderip kendi elimizle şampiyonluğumu verelim ikizleri olacak

Muçi'yi ben de göndermek istemem ama 10+ milyon eurolara satılsa niye sattın diyen az çıkar. Geçen seneki takımda oynayan hiçbir futbolcu vazgeçilmez olmamalı hiçbiri haketmiyor bu statüyü rafa vs dahil. Zaten gideceği de yok çoğunun svensson bile kaldı abi ya 19 yaşındaki çocuk iyi çıksın diye dua edicez artık

Çevrimiçi Zafer55

Taylanı yerli sayarsak şuan 15+1 yabancımız var.

Musrati onana amir gider 12+1 olur.
2 kanat gelirse 14+1 oluyor ve 2 yabancı göndermemiz gerekecek.
İlk akla gelen adaylar rashica ve svenson
Bunları gönderdik diyelim, Arroyo da gün sayıyorken.
Elde sadece 2 yeni kanat ve 1 sağbek oluyor.
Bu eksiği kapatmak,kanatlar ve sağbeki yedeklemek için ya yerli ya da +2 ye uygun yabancılar bulmamız gerekecek kısa zaman içinde.
Muhtemelen kısa süre içinde 4-5 transfer yapabiliriz gibi duruyor

Etiketler: