2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sefaköykartali, KartalınGücü, aoguzd, NioHH, tolga1903, blackeagle35, maıden, pinehitman, murat baltacı, Yokmessi, Kapkarakartal, Sinan66, Mehmet57, Serdar3444, annoca, Samet Demir, Gökhan Güvenç, Zafer55, Rasim, 38life, Ravenman, gokhans, COB, Sinan23, OnurG, Georgetown, Savaş, doganay, ahmetekinciogl2, Özgür Gültekin, hasankale, mtorunlu, Monza, Samet Ç, raichu, ulumemo, bull74, Umutcan Kaya, Koa_lAA, AigleBordeaux, Liquidator, murat, kartalbasket, kahyaoglueren, safak_01, Tass, cornelius, kartalizma190399, uno_bjk, Yancos, golazokartal, Reawers, yaço58, Gökhan Kurt ve 458 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 342916 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

Twitter da dünden beri Cerny güzellemelerine denk geliyorum. Haftalardır gündemde olmasına rağmen dün sanki bir düğmeye basıldı. Cerny bizi çok istiyor, Cerny bizi bekliyor vs...Cerny nin bize gelmeyi çok istediği kanınsına nasıl varıldı anlayamadım!
Bu akşamki transfer videomuzu beğenmesi bir sebep olabilir böyle bir kanıya varmaya ama. videodan önce başladı Cerny çalışması

Çevrimiçi Samet Demir

Twitter da dünden beri Cerny güzellemelerine denk geliyorum. Haftalardır gündemde olmasına rağmen dün sanki bir düğmeye basıldı. Cerny bizi çok istiyor, Cerny bizi bekliyor vs...Cerny nin bize gelmeyi çok istediği kanınsına nasıl varıldı anlayamadım!
Bu akşamki transfer videomuzu beğenmesi bir sebep olabilir böyle bir kanıya varmaya ama. videodan önce başladı Cerny çalışması
Basın için öyle abide, yaz başından beri bizi istediğini yazıyorlardı. Dün Ertan yazınca herkes olumlu hava yaratmak adına güzellemeye başladı. Şahsen ben ilk günden beri istiyorum. Tutar tutmaz %100 emin değilim ama tutma olasılığı yüksek bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: