2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Zafer55, KartalınGücü, COB, Yokmessi, Sinan66, NioHH, tolga1903, Sinan23, OnurG, Georgetown, Savaş, Kapkarakartal, sefaköykartali, Ravenman, Rasim, doganay, Serdar3444, ahmetekinciogl2, Özgür Gültekin, hasankale, Gökhan Güvenç, mayguntr, blackeagle35, annoca, maıden, murat baltacı, mtorunlu, Monza, Samet Ç, raichu, ulumemo, bull74, Umutcan Kaya, Koa_lAA, AigleBordeaux, Liquidator, murat, kartalbasket, kahyaoglueren, safak_01, Tass, cornelius, kartalizma190399, uno_bjk, Yancos, golazokartal, Reawers, yaço58, Gökhan Kurt, aoguzd, matias_27 ve 486 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 342115 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

sondaki şapkalı abi kim acaba
verilen zarfın içinde ki mektubu da yaktı.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

holosko’yu görünce duygulandım.. inönü’ye veda maçına gittim bir anda!!

gerekirse bir miktar para ver kısmında güldüm ben :D

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Sondaki kel ghezzal diyorlar benziyor bu arada durusu sakalı filan.

Çevrimdışı joseph35

şapkalı Ghezzal. Saçları kazıtmış sanki. Ona verilen zorlu görev de Cerny'i getirmek. İsmi görüp kağıdı yakıyor delil bırakmıyor. Cerny de Ghezzal gibi sol ayaklı sağ kanat oyun kurucu kanat.

Çevrimiçi Samet Ç

Gs ile ismi geçtiğinden beri keşke biz alabilsek diye içimden geçiriyorum.

Herifler birde Yves’i falan alacak gibi haberler var, umarım ikisi de olmaz.
30 verip singo aldılar stopere keşke akanjiyi alsak bissouma abartıldığı kadar iyi oyuncu değil gram rahatsız etmedi ndidi onun yaptığı her şeyi yapıyor ama singo iyi topçu

Çevrimiçi Zafer55

Rıdvana kimse  forma vermedi!

Rıdvana kimse  forma vermedi!

o zaten buraya ait ben yolu biliyorum dedi o götürdü :)

Çevrimiçi KartalınGücü

30 verip singo aldılar stopere keşke akanjiyi alsak bissouma abartıldığı kadar iyi oyuncu değil gram rahatsız etmedi ndidi onun yaptığı her şeyi yapıyor ama singo iyi topçu

gs 30 milyona stoper alacak 250 mio kulüp değil çok garip işler çeviriyorlar. Çok enteresan paralar dönüyor gerçi şampiyonlar ligine gitmeyi bunlara garanti eden bir yapı varken, hükümetle bunca alışverişi varken, ligin sahbi bunlara sponsorluk bağlarken kimi kime şikayet edeceksin.

200 mio euro kaç kulüp harcayabiliyor bir transfer döneminde avrupada?

Çevrimiçi Zafer55

o zaten buraya ait ben yolu biliyorum dedi o götürdü :)
👍 Doğru ya

Çevrimdışı joseph35

Şapkalı Baki Mercimek diyolar. Alacağı oyuncuyla Baki'nin bir bağlantısı varsa Hollandalı olabilir oyuncu, Baki Hollanda'da yetişti. Donyell Malen olabilir. D.Rensch olabilir sağ beke.

Çevrimiçi Zafer55

şapkalı Ghezzal. Saçları kazıtmış sanki. Ona verilen zorlu görev de Cerny'i getirmek. İsmi görüp kağıdı yakıyor delil bırakmıyor. Cerny de Ghezzal gibi sol ayaklı sağ kanat oyun kurucu kanat.
Bende ghezal a benzettim ama ghezall olmamalı. Ayıp adama ... henüz futbolu bırakmamış boştaki bir kanat oyuncusuna kanatt getir dememişlerdir😃

Çevrimiçi Koa_lAA

Bize bu gs nin aldığı gibi atletik bek lazım... Adamlar tr de yeteceğini biliyor tabi fizikli topcunun...  Ah Beşiktaş ım ah

Çevrimiçi Zafer55

Bize bu gs nin aldığı gibi atletik bek lazım... Adamlar tr de yeteceğini biliyor tabi fizikli topcunun...  Ah Beşiktaş ım ah
https://youtu.be/u_FOZTFlwJs?si=i-vzOformwOe5bBL
😊

Çevrimiçi Zafer55

Bir önceki videoda Ahmet Dursun ve İbo vardı.Bu videoda  Bir forvet bir sol bek vardı.
Bu videoda ise Olcay ve holosko vardı.. demek ki gelecek videoda iki kanat birden olacak 😃
(Arada djalo kaynıyo ama olsun)

Çevrimiçi Samet Demir

Fener elenirse kerem hayırlı olsun diyebiliriz sanırım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Ox sülüğünden kurtulmuşuz çok şükür. Futbolcunun da karakterlisi nasip olsun.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oh be. Neredeyse sol açık transferi gerçekleşmiş kadar sevindim bunun gittiğine.

İyi para hortumlamış gider ayak ama yapacak bir şey yok.

Çevrimiçi levitate

gol attı bi de hahahs
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

gol attı bi de hahahs
Benficada epey geliştirmiş kendini. Gs deki gibi sahada sünepe sünepe takılmıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

benficada şampiyonlar liginden devam eder.

Çevrimiçi mayguntr

Benfica 15-20 yildir ayni oynuyor heral benzer takimla, takim kimligi olmasi bu iste.

Orta sahada her zaman 2 tane ayagi duzgun, temposu yuksek, alan kaydeden adam, biri ofansif biri defansif bek, iki tane ters ayakli kenar, defansda bir genc bir tecrubeli ikili.  baskili ofansif oynatan hucum vizyonu, ona gore hoca bulup getiriyolar. bizde son 10 hocanin bi tane benzer yani yoktur heral.

Çevrimiçi Samet Demir

Benfica 15-20 yildir ayni oynuyor heral benzer takimla, takim kimligi olmasi bu iste.

Orta sahada her zaman 2 tane ayagi duzgun, temposu yuksek, alan kaydeden adam, biri ofansif biri defansif bek, iki tane ters ayakli kenar, defansda bir genc bir tecrubeli ikili.  baskili ofansif oynatan hucum vizyonu, ona gore hoca bulup getiriyolar. bizde son 10 hocanin bi tane benzer yani yoktur heral.
Biz hoca alıp kafamızdaki oyunu oynatmasını bekliyoruz. Olmadığı zamanda hocaya kızıyoruz. Sürekli söylüyorum bir terslik varsa bunun ana sorumlusu kafadakiler sonra da biz taraftarlar diye.

Etiketler: