2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kapkarakartal, Georgetown, sefaköykartali, Zafer55, Serdar3444, gokhans, annoca, balkan-kartal, Sinan23, Özgür Gültekin, levitate, KartalınGücü, Yusuf Berberoğlu, Yokmessi, Gökhan Güvenç, Rasim, ulumemo, Ravenman, Monza, maıden, tolga1903, Kartal Ç, blackeagle35, hasankale, Yancos, ahmetekinciogl2, Umutcan Kaya, murat, kartalizma190399, bull74, mtorunlu, 38life, murat baltacı ve 253 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 330824 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

buna rahatluk denmiyor beceriksizlik deniyor zaten beklediğiniz transferler olmayacak bir oyuncu alınırsa şanslı sayın kimse gelmek istemitor kimse gitmek istemiyor sonunda kadromuz yeterli deyip yürüyecekler hocada çaresizlikten artık üçlü savunma deniyor bu brklerle ve kanatsız en mantıklı iş bu tabi üçlü oynayacak stoperde yok o ayrı herhalde hocayı kovup tazminatını ödeseler dünyanın en mutlu adamı olur
barış alper yılmaz gs de 40 miltiyon ediyor diye futbolcu zannedilmeye başlanmış.

Çevrimiçi annoca

Hem Kerem’i hem Barış Alper Yılmaz’ı alırsak böyle bir şeytanlık yaparsak Galatasaray’ın son 3 şampiyonluğu boğazlarında kalır :)

(Barış yıllık 1.5 milyon alıyormuş bizim Onana onun 3 katını alıyor)

Ah nerde öyle kurnaz başkan, şimdi Fikret Orman olacaktı.
zamanında abou tutmuştu veremedi ona parayı sonra her yıl saçma sapan forvetlere parayı bastı. Görende çok iyi transferler yapıyordu sanacak. Fo olsaydı daha transfer sezonunu açmamıştık bile. Ligin 10-11. Haftasına anca hazır olurdu transferler.

Çevrimiçi annoca

Barış alper gese şişirmesidir. Kötü oyuncu tabiki de değil ama sosyal medyadaki şişirdiklerinin çeyreği bile değil. O kadar faul yapıyor formadan çekiyor kartı geçtim düdük bile çalmıyor hakem.

Çevrimiçi Samet Demir

Barış alper gese şişirmesidir. Kötü oyuncu tabiki de değil ama sosyal medyadaki şişirdiklerinin çeyreği bile değil. O kadar faul yapıyor formadan çekiyor kartı geçtim düdük bile çalmıyor hakem.
Siyah beyaz formayı giysin yılı en az 4 kırmızı ile tamamlar. Kaç defa canlı izledim bildiğin beyni olmayan yerli oyuncu.

Bu arada Sterling için olumlu gibiydim ama, 20 milyon bonservis gömmek ahmaklık olur. Getirisi olmayacak para. Yani bir daha bonservis kazanamayız bu adamdan. Free olsa mantıklı olabilir. Yine sola ya da sağ tarafa iyi bir adam almak şartıyla.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

barış alper yılmaz gs de 40 miltiyon ediyor diye futbolcu zannedilmeye başlanmış.
Muci ondan daha kalitelidir. Bunu sosyal medyada yazsan önce bizim taraftar eleştirir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Sterling alırsak öpüp başımıza koyalım. Böyle giderse onun gibi birisinide alamayacağız gibime geliyor.

Bu adamın ortası yok. Ya çok severiz ya da tiksinti duyarız. Ben bu takıma olan tahammül seviyemize bakarak ikinci taraftayım, geçen sene doğru düzgün şans bulamadı ne durumda onu da bilmiyoruz

Çevrimdışı joseph35

Sola Sancho gelecekse sağa Sterling gelebilir. Ama Sterling'in mutlaka iyi bir yedeği bulunmalı. Rashica tutulmalı bu durumda kadroda. Rashica yine takım iyi olunca katkı verebilen bir sağ kanat. Sterling çok büyük kumar. Yedeği Rashica olacaksa gelsin. Sancho yerine sola Leao isterdim ama mümkün değil galiba, Sancho da motive edilirse bu saydıklarımın ismi geçenlerin hepsinden yetenekli kanattır.

Çevrimiçi Samet Demir

Sola Davitashvli sağ tarafa da olsen alın bu iş sulh halinde bitsin. Sancho falan bu saatten sonra gelse de form tutması falan zaman alır.

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş, 28 yaşındaki sağ bek Anthony Caci için Mainz'a 6 milyon euro teklif etti.

(L'Equipe)

Çevrimiçi Samet Demir

Bu adamın ortası yok. Ya çok severiz ya da tiksinti duyarız. Ben bu takıma olan tahammül seviyemize bakarak ikinci taraftayım, geçen sene doğru düzgün şans bulamadı ne durumda onu da bilmiyoruz
20 bonservis falan varmış, hiç gerek yok. Aynı fikirdeyim.  Baştan belki olur kafasındaydım. Hatta fantaziye gerk yok sterling alalım diyordum da gereksiz gerçekten

Çevrimiçi Zafer55

20 bonservis falan varmış, hiç gerek yok. Aynı fikirdeyim.  Baştan belki olur kafasındaydım. Hatta fantaziye gerk yok sterling alalım diyordum da gereksiz gerçekten

Beşiktaş, Raheem Sterling için 8-11 milyon euro bütçe ayırdı. Sterling İstanbul’a gelmeye sıcak bakıyor. Beşiktaş, 2+1 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına yakın.

(Orhan Yıldırım)

!
Adamın  mevcut maaşı 10m falandı sanırım.
Herif free gelse o bütçeyle 2+1 mümkün değil.
Sterling haberinin kaynağı bu orhan yıldırım(fanatik)

Çevrimdışı sEuL

Beşiktaş, Raheem Sterling için 8-11 milyon euro bütçe ayırdı. Sterling İstanbul’a gelmeye sıcak bakıyor. Beşiktaş, 2+1 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına yakın.

(Orhan Yıldırım)

!
Adamın  mevcut maaşı 10m falandı sanırım.
Herif free gelse o bütçeyle 2+1 mümkün değil.
Sterling haberinin kaynağı bu orhan yıldırım(fanatik)
Resmen bizim salak başkanin “yildiz” takintisi yüzünden  transfer döneminde sictik ve sıvamaya geçiyoruz anlaşılan.

Adam hemen hemen her gün Graf dedi scouting dedi ağzından başka bir şey çıkmadı.

Sonucta ilgilendiğimiz oyuncular Sancho, Sterling, falan filan. Ergen cocuklar gibi bizim başkan, yeter ki ortamlarda Quaresma’yi Sterling’i falan getirdim diyebilsin.

Bazi arkadaşlar halen Olsen/Davitashvili falan diyorlar ama bence artık çok zor. Bu adamları bir ay önce daha kolay alabilirdin ama bu oyuncularin ligleri başladı ve ilk 11 oynayıp iyi performans gösteriyorlar. Hem fiyatları arttı hem de transfer penceresi kapanirken adamlar ilk 11 oyuncularını kolay kolay vermek istemeyeceklerdir.

Avrupa’da transfer dönemi kapandıktan sonra kadro dışı kalmis sorunlu topçuları alırız en fazla biz, Ox gibi Dele gibi ya tutarsa transferleri.

Çevrimiçi Ravenman

Kusura bakma tam facia, bal yapmayan arı gibi.

Sterling, Sancho, Oxlade, Dele Alli, Greenwood, Martial, Lingard.

Bunların hiçbirisi devlamlılık getirmedi.

Çevrimiçi Ravenman

SICAK HABER:

- Amir’den ciddi kurtulduk. Hull City sonunda bizimle anlaşmaya vardı. Yarın açıklama bekleniyor.

- Bu Anthony Caci için gerçekten resmi teklif yapmışız. Niye yaptık bende anlanadım çünkü başkan sağ bek pozisyonu tamamdır dedi. Galiba hoca ısrar etti. Demek Svensson daha forma giymez.

Çevrimiçi Zafer55

Resmen bizim salak başkanin “yildiz” takintisi yüzünden  transfer döneminde sictik ve sıvamaya geçiyoruz anlaşılan.

Adam hemen hemen her gün Graf dedi scouting dedi ağzından başka bir şey çıkmadı.

Sonucta ilgilendiğimiz oyuncular Sancho, Sterling, falan filan. Ergen cocuklar gibi bizim başkan, yeter ki ortamlarda Quaresma’yi Sterling’i falan getirdim diyebilsin.

Bazi arkadaşlar halen Olsen/Davitashvili falan diyorlar ama bence artık çok zor. Bu adamları bir ay önce daha kolay alabilirdin ama bu oyuncularin ligleri başladı ve ilk 11 oynayıp iyi performans gösteriyorlar. Hem fiyatları arttı hem de transfer penceresi kapanirken adamlar ilk 11 oyuncularını kolay kolay vermek istemeyeceklerdir.

Avrupa’da transfer dönemi kapandıktan sonra kadro dışı kalmis sorunlu topçuları alırız en fazla biz, Ox gibi Dele gibi ya tutarsa transferleri.
Şu bir hafta içinde kanatları sancho-sterling yapsın.
Bir stoper ve bir santrafor getirsin.
İstediği kadar hava atabilir😁

Çevrimiçi Samet Ç

sterlinge tamamım ben ama kaynak boş

Çevrimdışı Savaş

Şu menajerleri futbolcu almaktan ziyade futbolcu göndermek için kullansanız keşke.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Zafer55

SICAK HABER:

- Amir’den ciddi kurtulduk. Hull City sonunda bizimle anlaşmaya vardı. Yarın açıklama bekleniyor.

- Bu Anthony Caci için gerçekten resmi teklif yapmışız. Niye yaptık bende anlanadım çünkü başkan sağ bek pozisyonu tamamdır dedi. Galiba hoca ısrar etti. Demek Svensson daha forma giymez.
Taylana  6m bonservis verdikten sonra bu adama da bir o kadar bonservis vermek pek mantıklı durmuyor. Verebiliyorsak verelim işin muhasebe kısmına takılmıyorum ama olacak iş gibi durmuyor.
Sağ bek için ya +2 ye uygun bir kiralık ya da vazques veya benzer biri ile 1+1 daha olası görünüyor.

Çevrimiçi Zafer55

Şu menajerleri futbolcu almaktan ziyade futbolcu göndermek için kullansanız keşke.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmediğimden soruyorum:
O iş nasıl olacak? Futbolcunun yetki verdiği bir menejeri var. Adamın görevi oyuncunun menfaatini korumak.niye bizim menfaatimiz için çalışsın..
Başka menejerler halletse desem...Herhangi bir menejer kendisine yetki vermemiş bir oyuncuyu nasıl pazarlayabilir ki?

Çevrimiçi levitate

Bilmediğimden soruyorum:
O iş nasıl olacak? Futbolcunun yetki verdiği bir menejeri var. Adamın görevi oyuncunun menfaatini korumak.niye bizim menfaatimiz için çalışsın..
Başka menejerler halletse desem...Herhangi bir menejer kendisine yetki vermemiş bir oyuncuyu nasıl pazarlayabilir ki?

milan mendese yetki verdi tüm çöplerini boşalttılar, namı olduğu için gelen geçen öneriyor işte bunlardan komisyon alacak bir de ileride bir iki oyuncu çakar o şekilde anlaşırlar

bizde bundan yapabiliriz, gs gardi diye birini buldu herkesi satabiliyor mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

milan mendese yetki verdi tüm çöplerini boşalttılar, namı olduğu için gelen geçen öneriyor işte bunlardan komisyon alacak bir de ileride bir iki oyuncu çakar o şekilde anlaşırlar

bizde bundan yapabiliriz, gs gardi diye birini buldu herkesi satabiliyor mesela
futbolcu pazarlamasımı? Göz göre göre kara para aklanıyor :) barış’a taş çatlasa 5 - 10 veriyorlar, -65milyon olan bütçeyi, denk bütçeye uydurtmak için tiyatro oynanıyor kaç gündür. 8’e 5’e 10’a yolladık dedikleri adamların hepsinin maaşlarını bile kendi ödediler, zaha’lar, zaniolo’lar, bakambu falan hepsinin evrakta sahtecilik hepsinin maaşları yıllarca gs tarafından ödendi, ne menajer başarısı kardeşim?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

Sterling tutmazsa nasıl göndericez. Maaşı düşük oyuncular tercih edilmeli

Çevrimiçi sefaköykartali

Yönetim yalakası tayfa sterling güzellemeye başlamış. Bari Graf Klostermann - Skov Olsen getirsin bitane menajer itelemesi olacaksa.

Çevrimiçi Ravenman

Sterling haberler doğru değilmiş.

Yönetim halen Lauriente ve Davitashvili ile görüşüyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yönetim yalakası tayfa sterling güzellemeye başlamış. Bari Graf Klostermann - Skov Olsen getirsin bitane menajer itelemesi olacaksa.

Klosterman en az sol açık kadar gerekli.
Faes ya da Doekhi ile defansı one cikaramazsin, delik deşik ederler
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2025, 20:30:24 Özgür Gültekin ]

Etiketler: