2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, Özgür Gültekin, Yancos, Kapkarakartal, Samet Demir, maıden, Samet Ç, tolga1903, Ravenman, KartalınGücü, ahmetekinciogl2, Zafer55, aoguzd, kartalizma190399, sefaköykartali, Umutcan Kaya, blackeagle35, hasankale, mayguntr, annoca, bull74, mtorunlu, Rasim, 38life, murat, Yokmessi, murat baltacı, Sinan66, Serdar3444, kahyaoglueren, Gökhan Kurt, COB, ugurkartalizma, Georgetown ve 251 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 330255 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

+1903

Bu Emrecan böyle kötü değildi hatırlıyorum. Bronckhorst buna bir kaç defa süre verdi okadar kötü değildi.

Serik dün 5-0 kaybetti. İnşallah orada çok forma giyer kendini geliştirir. Bek pozisyonlarını herzaman kenfi altyapıdan çıkarman lazım, oraya çok para harcamanın manası yok.

Mustafa Denizli bizi Ekrem Dağ ve İbrahim Üzülmez ile şampiyon yaptı.
ibrahim üzülmez gibi bir bek bulursak şükür namazı için arafat’a tırmanırım :D küçümsediğin isim ibrahim üzülmez :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Ravenman

ibrahim üzülmez gibi bir bek bulursak şükür namazı için arafat’a tırmanırım :D küçümsediğin isim ibrahim üzülmez :D

Boşver İboyu, bize Saiss gibi adam lazım. Adam her maç en az 15 tanr kilit pası verirdi, hele o adrese teslim hava topları.

Saiss ve Colley’i gönderen zihniyete…..

Udokhai Saiss’ın yanında TOFAŞ gibi kalır.

https://x.com/merttsoyluu/status/1958944550485205260?s=46

Çevrimiçi Ravenman

Çevrimiçi Ravenman

Hem Kerem’i hem Barış Alper Yılmaz’ı alırsak böyle bir şeytanlık yaparsak Galatasaray’ın son 3 şampiyonluğu boğazlarında kalır :)

(Barış yıllık 1.5 milyon alıyormuş bizim Onana onun 3 katını alıyor)

Ah nerde öyle kurnaz başkan, şimdi Fikret Orman olacaktı.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

❌ Devre arasında 5 transfer yapacağız.
❌ Mayıs'ta bankalar birliğinden çıkacağız
⏳ Şampiyonluğa oynayan bir kadro kuracağız.

(UEFA'ya kadro bildirimi için son 9 gün)

Bologna, Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Jonathan Rowe'yi yaklaşık 20 M€ karşılığında kadrosuna kattı.

Çevrimiçi Samet Demir

Hem Kerem’i hem Barış Alper Yılmaz’ı alırsak böyle bir şeytanlık yaparsak Galatasaray’ın son 3 şampiyonluğu boğazlarında kalır :)

(Barış yıllık 1.5 milyon alıyormuş bizim Onana onun 3 katını alıyor)

Ah nerde öyle kurnaz başkan, şimdi Fikret Orman olacaktı.
Keremin maaş isteği 4-5 milyon, barış söylenene göre gs den 6-7 istiyor. Kaldı ki barış o söylenen bonservisi hak eden biri de değil.

Onana 4.5 maaş aldığını nerede okudun ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Keremin maaş isteği 4-5 milyon, barış söylenene göre gs den 6-7 istiyor. Kaldı ki barış o söylenen bonservisi hak eden biri de değil.

Onana 4.5 maaş aldığını nerede okudun ?

Ben alırdım. Barış bunların sadece taraftarının değil yapılarında simgesidir, Barışın sayesinde Milli Takımda hiçbir santrafor süre alamıyor, Montella’da bu yapının bir parçası. Sen bu yapıyı kırmak için elinden ne gelirse yapman lazım.

—Kerem———-Abraham———-Barış—

————————Rafa————————-
—————Orkun———Ndidi——————

Hem Milli Takımın 3 as oyuncusu sende olurdu hemde medyanın yere göğe sığdıramayan iki Türk kanat oyuncularını kapardın, bakalım bi lobinin, medyanın ve yapının ibresi bize nasıl dönecekti.

Fikret Ormanın zamanında Caner ve Gökhanın getirdiği şafak operasyonu gibi bir şey. Ortalığı bazen kaosa sürükleyip yangın yerine çevirmen lazım. Futbolu inşaat ve jokey kulübü olarak değil savaş sanatı olarak gören bi başkanımız olsaydı keşken.

Ox, Onana, Rashica, Tayyıp, Necip, Svensson, Salih, Joao Mario, Amir, bunlara verdiğin toplam maaş zaten Kereme ve Barışa vereceğinden fazla. Yani finansal anlamda çok şey değişmez.
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:37:29 Ravenman ]

Çevrimdışı Savaş

Yahu kardeşim neden transfer yapmıyorsunuz? Yaprak kımıldamiyor ya. Ben bu kadar eksiği olan bu kadar rahat davranan başka bir takım görmedim he. Ulan herşey şahane sanki delirtecekler insanı.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Ben alırdım. Barış bunların sadece taraftarının değil yapılarında simgesidir, Barışın sayesinde Milli Takımda hiçbir santrafor süre alamıyor, Montella’da bu yapının bir parçası. Sen bu yapıyı kırmak için elinden ne gelirse yapman lazım.

—Kerem———-Abraham———-Barış—

————————Rafa————————-
—————Orkun———Ndidi——————

Hem Milli Takımın 3 as oyuncusu sende olurdu hemde medyanın yere göğe sığdıramayan iki Türk kanat oyuncularını kapardın, bakalım bi lobinin, medyanın ve yapının ibresi bize nasıl dönecekti.

Fikret Ormanın zamanında Caner ve Gökhanın getirdiği şafak operasyonu gibi bir şey. Ortalığı bazen kaosa sürükleyip yangın yerine çevirmen lazım. Futbolu inşaat ve jokey kulübü olarak değil savaş sanatı olarak gören bi başkanımız olsaydı keşken.

Ox, Onana, Rashica, Tayyıp, Necip, Svensson, Salih, Joao Mario, Amir, bunlara verdiğin toplam maaş zaten Kereme ve Barışa vereceğinden fazla. Yani finansal anlamda çok şey değişmez.
Bu 2 oyuncunun maliyetini bir yazar mısın ? Ona göre konuşalım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Yahu kardeşim neden transfer yapmıyorsunuz? Yaprak kımıldamiyor ya. Ben bu kadar eksiği olan bu kadar rahat davranan başka bir takım görmedim he. Ulan herşey şahane sanki delirtecekler insanı.

Acele edip kötü oyuncu mu alalım?  Başkan iyiki kaybedecek 1 saatimiz yok dedi. Sürekli adamın yüzüne vuruyorsunuz. Olmaz ama böyle. Sabredin.

Çevrimiçi 38life

Roma sportif direktörü Sancho için "futbola motivasyonu yok, paraya motivasyonu var" minvalinde açıklama yapmış. Bizden başka talibi kalmadı gibi. 1 hafta sonra bize imzayı atar maalesef.

Çevrimiçi Ravenman

Bu 2 oyuncunun maliyetini bir yazar mısın ? Ona göre konuşalım.

Kerem 20
BAY 40

Toplam bonservis 60 milyon euro

(Serdar Adalı şu ana kadar 66 milyon euro harcadı transferlere)

Kerem yıllık maaş 5
Barış yıllık maaş 6

Yılda 11 milyon maaş.

8 tane oyuncunun yıllık maaşı (Onana, Oxlade, Salih, Necip, Talha, Amir, Musrati, Joao Mario).

Kazancın: Süperlig şampiyonluğu & Konferans Ligi şampiyonluğu.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 14:10:33
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena

buna rahatluk denmiyor beceriksizlik deniyor zaten beklediğiniz transferler olmayacak bir oyuncu alınırsa şanslı sayın kimse gelmek istemitor kimse gitmek istemiyor sonunda kadromuz yeterli deyip yürüyecekler hocada çaresizlikten artık üçlü savunma deniyor bu brklerle ve kanatsız en mantıklı iş bu tabi üçlü oynayacak stoperde yok o ayrı herhalde hocayı kovup tazminatını ödeseler dünyanın en mutlu adamı olur

Çevrimiçi Samet Demir

Kerem 20
BAY 40

Toplam bonservis 60 milyon euro

(Serdar Adalı şu ana kadar 66 milyon euro harcadı transferlere)

Kerem yıllık maaş 5
Barış yıllık maaş 6

Yılda 11 milyon maaş.

8 tane oyuncunun yıllık maaşı (Onana, Oxlade, Salih, Necip, Talha, Amir, Musrati, Joao Mario).

Kazancın: Süperlig şampiyonluğu & Konferans Ligi şampiyonluğu.
Kızıyorum da Allahtan başkan senin kafanda değil. Barışa 40 milyon versen gs liler 10 sene dua eder.

Çevrimiçi Samet Demir

buna rahatluk denmiyor beceriksizlik deniyor zaten beklediğiniz transferler olmayacak bir oyuncu alınırsa şanslı sayın kimse gelmek istemitor kimse gitmek istemiyor sonunda kadromuz yeterli deyip yürüyecekler hocada çaresizlikten artık üçlü savunma deniyor bu brklerle ve kanatsız en mantıklı iş bu tabi üçlü oynayacak stoperde yok o ayrı herhalde hocayı kovup tazminatını ödeseler dünyanın en mutlu adamı olur
Abi hocayı kovamazlar ki, en kolayı sergen bile gelmek istemiyor. 2 aydan beri kanat alamayan yönetim bir çırpıda hoca getiremez. Bu durumun farkında oldukları için hocayla devam kararı aldılar.

Çevrimdışı Savaş

Roma sportif direktörü Sancho için "futbola motivasyonu yok, paraya motivasyonu var" minvalinde açıklama yapmış. Bizden başka talibi kalmadı gibi. 1 hafta sonra bize imzayı atar maalesef.
Geliyor son çivi. Sonra da gömerler bizi.

Çevrimdışı Savaş

Üst üste bu kadar beceriksiz adamın başkan olması tesadüf mü? Bu kadarı olamaz. Neyin planı yapılıyor anlayamıyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Raheem Sterling ile 2+1 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına yakın. (Orhan Yıldırım)

Çevrimiçi Zafer55

Adamın elinde et var, patlıcan yok sende neden hünkar beğendi yapamıyor diye adamı sorumlu tutuyorsun. Doğrusu bu.

Göbek harici hiç bir bölgemiz tam değil. 1 tane forvet var. Rachicayı ve marioyu saymazsan kanat sıfır. Rotasyonda olması gereken stoperler sende her maç 11 çıkıyor. Kaleci zaten bir var bir yok.

Kaleci
Sağ bek - stoper - stoper - sol bek
Ndidi - Orkun - rafa
Kanat - kanat
Abraham.

Yedeklerde - mert, taylan, emirhan,udokha/paulista- demir ege, kartal, muci, mario, gurbetçi kanat, yabancı forvet, Mustafa

Şampiyon olup, Avrupa'da ilerlemek istiyorsak 11 e 7 oyuncu, yedeklere de 2 oyuncu alınması gerekiyor.
Hayır ben pilav yapamıyor diyorum.
Yazdığın eksiklere,ihtiyaçlara kaleci hariç katılıyorum. Ve hünkarbeğendi beklemiyorum zaten.
Takımın eksik olması başka bir şey, hocanın mevcut kadrodan aldığı verim başka birşey.
İyi hoca elindeki mevcuttan max verim alandır benim gözümde.

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş, Raheem Sterling ile 2+1 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına yakın. (Orhan Yıldırım)
Solda Sancho, sağda Sterling
Vay vay vay 😁

Çevrimiçi Zafer55

Kedi ciğer olayı romanın ki😊

Çevrimiçi tolga1903

Takımdaki zeka özürlü futbolcu sayısı azdı baya sterling o muazzam futbol zekasıyla baya katkı verir. Abi neyle sınıyorlar bizi ya

Çevrimiçi Samet Demir

Hayır ben pilav yapamıyor diyorum.
Yazdığın eksiklere,ihtiyaçlara kaleci hariç katılıyorum. Ve hünkarbeğendi beklemiyorum zaten.
Takımın eksik olması başka bir şey, hocanın mevcut kadrodan aldığı verim başka birşey.
İyi hoca elindeki mevcuttan max verim alandır benim gözümde.
Elinde mevcut diyebileceğin bir kadro yok ki abi. Çürük ve yanındakileri de çürütebilecek oyunculardan dahi kurtulamadık. Hal böyle olunca iyi bir yemek beklemek anlamsız. Hoca pürüpak demiyorum, oluşan tabloda en suçsuz olanı hocadır diyorum. Bunuda isimden bağımsız söyledim yani gio varken aynısını gio içinde telaffuz ediyordum. VI zamanı da aynı kafadaydım, o zamanda ana problem yönetim öncelikli olarak yönetim gitmeli diyordum. Ki dediklerimizde çıktı malesef. Sürekli hoca değiştirip farklı sonuç almayı düşünüyoruz. Yıllardır ders alamamışız demek ki

Etiketler: