2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

NioHH, sefaköykartali, Samet Demir, gokhans, Serdar3444, matias_27, 38life, blackeagle35, Ravenman, Zafer55, Gökhan Güvenç, hasankale, ulumemo, annoca, aoguzd, Özgür Gültekin, maıden, Umutcan Kaya, mtorunlu, kahyaoglueren, KartalınGücü, Gökhan Kurt, COB, ugurkartalizma, ahmetekinciogl2, tolga1903, Rasim, underworld, Georgetown, Yokmessi, murat, doganay, Kapkarakartal, joseph35, Yancos, OnurG, bull74, Kartal Ç, murat baltacı ve 317 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 327882 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş, Felix ve Paulista’ya teklif gelirse ikisiyle de yolları ayırmak istiyor.

(Ertan Süzgün)

Çevrimdışı sEuL

Beşiktaş, Felix ve Paulista’ya teklif gelirse ikisiyle de yolları ayırmak istiyor.

(Ertan Süzgün)
Teklif gelirse, teyzemin oğlu giderse, Memet amcam didiyse…. ölme esegim ölme

Çevrimiçi mayguntr

Nasıl hayır gelmez? Hayrından halen faydalınıyoruz halen.

Demirören gibi bir ultra-zengin hükümet yanlısı 8 yılda 1 çivi çakamadı. Her sezon kendi gazetelerinde sizin gibi taraftarları kandırırdı “Bu yaz inşaat başlayacak!”.

Fikret Orman muhalefet olmasına rağmen (tapelerde ismi geçiyor) het bakanlığa baskı kurdu, Ankara’ya gece gündüz gitti, herkesden söz aldı, stafa karşı çıkan Çevre ve Orman bakını vardı birtane Ertuğrul Yılmaz mıydı neydi hep demeçler verirdi bu stad aynı yerde yapalmaz çevreyi bozuyor deprem tehlikesi var tarihi yapıda inşaat olmaz vesayre.

Fikret Orman onu rezil rüsva etti tüm Türkiyeyi o bakana düşman etti, kendi partisi bile adamı susturdu gönderde.

Bu stad işini çok hafife aldınız. Tarihi bir stadı aynı yerde yıkıp yapmak kolay bir şey değil. Galatasarayın şehir ortasındaki stadını aldılar otoban kenarında beton bir stada gönderdiler.

Fikret Orman olmasaydı bizide Zeytinburnuya göndereceklerdi.

Vagner Love ve Lens’e gelince, onlar ozaman o piyasada tanılmış yıldız futbolculardı. Lens Hollandada ve İngilterede kariyer yaptı Milli Takıma seçildi sonra aldık, Vagner zaten tüm kariyeri boyunca Rusyada oynadı ordaki golleriyle ve Şampiyonlar Ligi performansıyla meşhur oldu.

Bize gelirken son dönemleriydi fakat Onana, Zaynutdinov, Arroyo, Svensson, Jurasek gibi ismi olmayan tanınmayan oyuncular değillerdi.

Fikret Ormanin yaptigi gibi elestiriyi baska yere cekiyorsunuz, ben nerde Demirorenle, Nur Cebiyle falan karsilastirdim Fikret Ormani? Vagner Love Alanyaya kadar dusmusken gittik aldik, kucuk takimda basarili olan forvetlerin buyuk takimlara geldiginde nasil sictiklarini fenerin transfer gecmisinden goremiyolar miydi? Lens tamamen Fikret ormanin egosundan dolayi alindi. Aziz gider Q7'yi alirim dediginde misilleme yapmak icin. Daha konusulmayan Negredo, Boyko, Mitrovic, Karius, Mirin, Ljajic da var son doneminde.

Fikret Ormanin son 2 yilini ben elestiriyorum. En son kafa yapisi neyse o hala duruyor diyorum. Fikret Orman geldiginde o ilk senelerinde bize Stadi kazandiran, transferlerde cok iyi isler yapan Fikret orman yok diyorum, anlatabildiysem. Senol Gunes mevzusu gibi bu mevzu, son 10-20 yilda gelmis en iyi takim onundu, en iyi verimi o verdi, en guzel topu o oynatti, en buyuk basarilari onla elde ettik, ama tekrar geldiginde olmadi, niye?, artik zamani gecmisti diye, kendi egosu inadi dogrularin onune gecmisti diye.

Çevrimiçi annoca

(Ertan Süzgün)
menajerle oyuncu alırken değil gönderirken çalışacaksın asıl. İkisine takım bul, 10-11 bizim üzeri senin dicen ruslarla araplarla nasıl anlaşıp bulurlar.

Neom kulübüyle bizimkilerin konuşması lazım. Adamlarda para var buraya kadar gelmişken musrati muci veya fahiş fiyatla rafa

Çevrimdışı levitate

menajerle oyuncu alırken değil gönderirken çalışacaksın asıl. İkisine takım bul, 10-11 bizim üzeri senin dicen ruslarla araplarla nasıl anlaşıp bulurlar.

Neom kulübüyle bizimkilerin konuşması lazım. Adamlarda para var buraya kadar gelmişken musrati muci veya fahiş fiyatla rafa

+1903 milan şu dediğinizle tüm kadroyu boşalttı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

+1903 milan şu dediğinizle tüm kadroyu boşalttı
Öyle menejerle çalışırken araya sokulturulan oyuncu olunca da ses etmeyeceksin ama :) julio alves mi ne vardı, sonra bebe diye gider bu liste.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Öyle menejerle çalışırken araya sokulturulan oyuncu olunca da ses etmeyeceksin ama :) julio alves mi ne vardı, sonra bebe diye gider bu liste.
akıllı olup iyi topçu çaktırsınlar o zaman bunu da biz mi diyelim :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

akıllı olup iyi topçu çaktırsınlar o zaman bunu da biz mi diyelim :D
Milan örneğini için verdim. Elinde graf var onu kullanmak en akıllıca olanı ama kullanmıyoruz işte.

Bu arada japonu hoca veto etmiş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Milan örneğini için verdim. Elinde graf var onu kullanmak en akıllıca olanı ama kullanmıyoruz işte.

Hocadan yaşam belirtisi.

Çevrimiçi Ravenman

Nasıl istemez anlamadım hiç kanat almasak daha mı iyi?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Samet Ç

nakamura bizde rashica muamelesi görür hiç gerek yok davitashvili alın bitsin eziyet

Çevrimiçi annoca

Sola gürcü sağa skov olsen bitti gitti

Çevrimiçi Samet Demir

Nasıl istemez anlamadım hiç kanat almasak daha mı iyi?
Daha iyisini istemek suç mu ?

Çevrimdışı levitate

Sola gürcü sağa skov olsen bitti gitti

skov olsen zor gibi bugün yazmış bi tane
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

skov olsen zor gibi bugün yazmış bi tane
Davitashvli / ismi duyulmayan ve rachica olur fazlası olmaz.

Çevrimdışı levitate

Davitashvli / ismi duyulmayan ve rachica olur fazlası olmaz.

gürcü dost gayet yeter artar niye hala lauriente sancho falan kovalıyoruz anlamıyorum kalan paraya da sağa birini çek yeter işte, rashica'da sol kanat yedeği olsun o kalan kontenjanlarıda stoper 2. forvet şekli harcayalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

daha transfer döneminin bitmesine 20 gün var 10-15 gün daha gelmez kanat bence

Çevrimdışı levitate

daha transfer döneminin bitmesine 20 gün var 10-15 gün daha gelmez kanat bence

2 eylülde uefa kaydı son yetişmezse olay çıkar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bizim bu seneki hedefimiz konferansta gidebileceğimiz yere kadar gitmek olmalı ligde şansımız %5 bile değil

Çevrimiçi Samet Ç

2 eylülde uefa kaydı son yetişmezse olay çıkar
yetişmez bence

Çevrimiçi Samet Demir

bizim bu seneki hedefimiz konferansta gidebileceğimiz yere kadar gitmek olmalı ligde şansımız %5 bile değil
Kadro lige göre kuruluyor ama. 2 eylülden sonra alacağın adamı avrupada oynatamayacaksın

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Kadro lige göre kuruluyor ama. 2 eylülden sonra alacağın adamı avrupada oynatamayacaksın
konferansın lig aşaması pek zor olmaz her türlü çıkarsın şu kadro ile bile

Çevrimiçi Samet Demir

gürcü dost gayet yeter artar niye hala lauriente sancho falan kovalıyoruz anlamıyorum kalan paraya da sağa birini çek yeter işte, rashica'da sol kanat yedeği olsun o kalan kontenjanlarıda stoper 2. forvet şekli harcayalım
Son dakika hiç birini alamayıp, saçma sapan sırf kanat aldık demek için biri çakmazlar inşallah

Etiketler: