Nasıl hayır gelmez? Hayrından halen faydalınıyoruz halen.
Demirören gibi bir ultra-zengin hükümet yanlısı 8 yılda 1 çivi çakamadı. Her sezon kendi gazetelerinde sizin gibi taraftarları kandırırdı “Bu yaz inşaat başlayacak!”.
Fikret Orman muhalefet olmasına rağmen (tapelerde ismi geçiyor) het bakanlığa baskı kurdu, Ankara’ya gece gündüz gitti, herkesden söz aldı, stafa karşı çıkan Çevre ve Orman bakını vardı birtane Ertuğrul Yılmaz mıydı neydi hep demeçler verirdi bu stad aynı yerde yapalmaz çevreyi bozuyor deprem tehlikesi var tarihi yapıda inşaat olmaz vesayre.
Fikret Orman onu rezil rüsva etti tüm Türkiyeyi o bakana düşman etti, kendi partisi bile adamı susturdu gönderde.
Bu stad işini çok hafife aldınız. Tarihi bir stadı aynı yerde yıkıp yapmak kolay bir şey değil. Galatasarayın şehir ortasındaki stadını aldılar otoban kenarında beton bir stada gönderdiler.
Fikret Orman olmasaydı bizide Zeytinburnuya göndereceklerdi.
Vagner Love ve Lens’e gelince, onlar ozaman o piyasada tanılmış yıldız futbolculardı. Lens Hollandada ve İngilterede kariyer yaptı Milli Takıma seçildi sonra aldık, Vagner zaten tüm kariyeri boyunca Rusyada oynadı ordaki golleriyle ve Şampiyonlar Ligi performansıyla meşhur oldu.
Bize gelirken son dönemleriydi fakat Onana, Zaynutdinov, Arroyo, Svensson, Jurasek gibi ismi olmayan tanınmayan oyuncular değillerdi.
Fikret Ormanin yaptigi gibi elestiriyi baska yere cekiyorsunuz, ben nerde Demirorenle, Nur Cebiyle falan karsilastirdim Fikret Ormani? Vagner Love Alanyaya kadar dusmusken gittik aldik, kucuk takimda basarili olan forvetlerin buyuk takimlara geldiginde nasil sictiklarini fenerin transfer gecmisinden goremiyolar miydi? Lens tamamen Fikret ormanin egosundan dolayi alindi. Aziz gider Q7'yi alirim dediginde misilleme yapmak icin. Daha konusulmayan Negredo, Boyko, Mitrovic, Karius, Mirin, Ljajic da var son doneminde.
Fikret Ormanin son 2 yilini ben elestiriyorum. En son kafa yapisi neyse o hala duruyor diyorum. Fikret Orman geldiginde o ilk senelerinde bize Stadi kazandiran, transferlerde cok iyi isler yapan Fikret orman yok diyorum, anlatabildiysem. Senol Gunes mevzusu gibi bu mevzu, son 10-20 yilda gelmis en iyi takim onundu, en iyi verimi o verdi, en guzel topu o oynatti, en buyuk basarilari onla elde ettik, ama tekrar geldiginde olmadi, niye?, artik zamani gecmisti diye, kendi egosu inadi dogrularin onune gecmisti diye.