2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, gokhans, Sinan66, Zafer55, matias_27, Gökhan Güvenç, 38life, Rasim, hasankale, COB, Georgetown, bull74, maıden, Serdar3444, ugurkartalizma, annoca, sefaköykartali, mtorunlu, Ravenman, Samet Ç, Kapkarakartal, aoguzd, ulumemo, Sinan23, OnurG, Kartal Ç, tolga1903, joseph35, Gökhan Kurt, Monza, doganay, safak_01, kahyaoglueren, Yancos, o2bucak, golazokartal, yaço58, Reawers, Umutcan Kaya, sozkul, murat baltacı, Yokmessi ve 386 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 334204 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi joseph35

El bilal toure gelsin

Sen daha iyi bilirsin, istiyorsan güveniyorum, ben pek izlemedim ya da izledim hatırlamıyorum ve ikna edilmeye ihtiyacım var ama; Bu adamın son 3 sezonda 3 büyük sakatlık yaşadığını ve oynamadığı maç sayısının oynadığından fazla olduğuna ne diyeceğiz? Ayrıca ligde 10 golü bulduğu sezon yok.

2024/2025 Sezonu >>> 25 maç yok

2023/2024 Sezonu >>> 32 maç yok

2022/2023 Sezonu >>> 13 maç yok.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2025, 11:45:56 joseph35 ]

Çevrimdışı mellfred

Beşiktaş'ta, stoper bölgesine yapılacak transfer için Eduard Graf'ın tam yetki aldığı, Almanya ve Avrupa’nın diğer büyük liglerinde detaylı bir araştırma yaptığı öğrenildi.

TRT Spor
güç kalkanları devrede

Çevrimiçi joseph35

Kap geldi El Bilal Toure için

Çevrimdışı levitate

geldi :D
içine mi doğdu kral bir günde çözdün işi

bir de djalo kitlesene :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Sen daha iyi bilirsin, istiyorsan güveniyorum, ben pek izlemedim ya da izledim hatırlamıyorum ve ikna edilmeye ihtiyacım var ama; Bu adamın son 3 sezonda 3 büyük sakatlık yaşadığını ve oynamadığı maç sayısının oynadığından fazla olduğuna ne diyeceğiz? Ayrıca ligde 10 golü bulduğu sezon yok.

2024/2025 Sezonu >>> 25 maç yok

2023/2024 Sezonu >>> 32 maç yok

2022/2023 Sezonu >>> 13 maç yok.
oyun stili bu lige uygun o yüzden istiyorum ben kanat da oynuyor bence iyi transfer bu sene lig ekstra kötü burada parlayabilir

Çevrimiçi Samet Ç

içine mi doğdu kral bir günde çözdün işi

bir de djalo kitlesene :D
djalo paulista tandemi iyi olur sakatlık olmazsa o da gelsin

Çevrimdışı levitate

"şarta bağlı opsiyonla kiralanması" allah allah
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

djalo paulista tandemi iyi olur sakatlık olmazsa o da gelsin
juve dün maç kadrosuna almamış
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

di marzio djalo bitmek üzere demiş, toure'de saat 3'te geliyormuş çok hızlı oldu her şey :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi joseph35

oyun stili bu lige uygun o yüzden istiyorum ben kanat da oynuyor bence iyi transfer bu sene lig ekstra kötü burada parlayabilir

Anladım, umarım sakatlanmaz ve bizde kariyerinde çıkışa geçtiği sezonu yaşar ve satın alırız.

Çevrimiçi Samet Ç

Djalo da geliyor yanına renanı da alın komple önde oynayalım

Çevrimiçi KartalınGücü

Bizim takıma kanat almamak için malzemeci bile alırlar öncelikle.  Stadı bile değiştirebiliriz kanat almadan önce 😁

Çevrimiçi sefaköykartali

Yeni aboubakarımı alayım, o da gelirken sakatlık geçmişiyle gelmişti inşallah El bilal toureden de aynı katkıyı alırız. Güzel hamle. Kaldı kanatlar ve stoper

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Renan yerine muhtemelen kiralik Klostemana gideceğiz

Çevrimiçi Samet Demir

Hocada sergen olsun 😅
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

djalo + 2 yabancı kanat aldık diyelim bizim yabancı sayısı noluyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Toure yüksek eforlu oynayan oyuncu direkt birinci santrafor olsa karşı çıkardım ama bu ligde sonradan girip 30 dakika falan süre alıp mükemmel şeyler yapabilir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

+2 genç yabancı kuralına uyuyor mu

Çevrimiçi Samet Ç

+2 genç yabancı kuralına uyuyor mu
uyuyor yükseltmişlerdi kuraldaki yaşı

Çevrimiçi gokhans

Bilal kardeşimiz kanat da oynuyor mu? lütfen oynuyor olsun :)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

El Bilal Touré almışız tanımıyorum nasıl biri ?

Çevrimiçi Mehmet57

Feyenoord taraftari sportif direktorlerinin istifasini istiyor. Uzun suredur El Bilal Toure'i istiyorlar, dun aksam Hollanda haberleri anlastilar mesajlarini gecmislerdi.

Yetenekli oyuncu, guzel oldu. Atletizm katar, ama ayni tipte arkaya lazim. Verin ordan Djalo ve Renan, rakip kaleye 25 metrede oynayalim.

Çevrimiçi Sinan23

Bugünkü transferler Konya dep oynayabilir mi? Maç normalde ptesi miydi?

Etiketler: