2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Ravenman, ugurkartalizma, Özgür Gültekin, ahmetekinciogl2, sefaköykartali, Rasim, Umutcan Kaya, KartalınGücü, maıden, blackeagle35, Gökhan Güvenç, Samet Ç, Kapkarakartal, Samet Demir, gokhans, aoguzd, hasankale, Serdar3444, annoca, mtorunlu, Yancos, Georgetown, murat baltacı, Mehmet57, Zafer55, joseph35, Yusuf Berberoğlu, COB, eryigitcaner, murat, 38life, Gökhan Kurt, emre_1978, Monza, kahyaoglueren, Tass, tolga1903, doganay, ulumemo, balkan-kartal, cornelius, golazokartal, bull74, Liquidator, AigleBordeaux ve 393 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 326115 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

Rafa gidişine sevinilecek bir topcu deil...

Rafayi cok sevsem de Gedson gibi oynattigin zaman geri kalan oyunculari ona gore ayarlaman gerekiyor. 15 milyon falan bonservis verseler, ustune aldigi maasla gitmesine cok da uzulmem ben normal sartlarda yerine daha iyisi ayni paralara alinabilinir diye, ama bizim yonetim oyle bir seyi beceremeyecegi icin uzulurum sadece :D

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Ridvan gelmis,

artik dua edecez sakatlanmasin diye  :bandit:

Çevrimdışı levitate

gs barış alper'i satınca sancho'ya sulanacak, çalım yeme muhabbetini umursamıyorum ama bu kadar peşinden koşup zaman kaybettikten sonra sol kanat alamadan rakibe kaptırırsa başkan bıraksın gitsin uğraştırmasın bizi
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

gs barış alper'i satınca sancho'ya sulanacak, çalım yeme muhabbetini umursamıyorum ama bu kadar peşinden koşup zaman kaybettikten sonra sol kanat alamadan rakibe kaptırırsa başkan bıraksın gitsin uğraştırmasın bizi
Bu Araplar bi bize gelince cimri oluyor serrolar. Adamlar Osihemin parasını çıkarttılar düz bu oyuncudan, bravo.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu iş kazan kaldırır daha, osimhen transferinin zararları işte barış sözleşme yenilemek için 7-8 istiyomuş. Aynı durum yeni gelecek oyuncular içinde geçerli olacak. Kendilerine zarar verdikleri gibi ülke futbolunun da içinden geçtiler. Fb ile birlikte. Eskiden 5 milyon için çok ütopik bir maaş diyorken şimdi çok kolay teleffuz ediyor olduk. Bu durum bana çok saçma geliyor.

Çevrimdışı levitate

Bu iş kazan kaldırır daha, osimhen transferinin zararları işte barış sözleşme yenilemek için 7-8 istiyomuş. Aynı durum yeni gelecek oyuncular içinde geçerli olacak. Kendilerine zarar verdikleri gibi ülke futbolunun da içinden geçtiler. Fb ile birlikte. Eskiden 5 milyon için çok ütopik bir maaş diyorken şimdi çok kolay teleffuz ediyor olduk. Bu durum bana çok saçma geliyor.
biz gomeze 5-6 verince millet yuh diyordu 3.5 maximum baremdi cidden ayarı kaçtı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bu Araplar bi bize gelince cimri oluyor serrolar. Adamlar Osihemin parasını çıkarttılar düz bu oyuncudan, bravo.
osimhen'in parası çıktı ama 3-4 mevkileri boş, koca yaz hiçbir şey yapmadılar son 5-10 günde çözebileceklerini sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimdışı levitate

yedek forvete belotti ne dersiniz
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Valla gömdük ettik de Rıdvan artık Beşiktaş oyuncusu, umarım fark yaratacak bir performans gösterir, umarım ada temposu sonrası burda sakatlanmaz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Ravenman

Artık bu Rıdvan’ı da Necip gibi bedava zengin yapmaya yeminliyiz.

2 maç depar atacak sonra adalesini tutacak.

Necip’ın hiç bitmeyen ömür boyu sözleşmesi nezaman sona erecek? 34 yaşındaki adama nasıl 2 sene daha kontrat verirsin?

Beşiktaş finansal zor durumdayken, efsane Necip nasıl kontratını fesih etmez gitmez?

Çevrimiçi blackeagle35

Gitmesi gereken halen daha o kadar çok oyuncu var ki çok sıkıcı. Defanstan mesela Emirhan ve Taylan hariç kim gitse ya keşke kalsaydı diyecek kimse çıkmaz herhalde ve biz bu savunma hattına muhtemelen dokunmayacağız bu sezon. Orta sahada en az 4 kişiyi göndermek lazım. Arroyo desen şu an için hayal kırıklığı. İnadı bırakıp bir sezon kiralamak lazım. Rashica keşke gitse ama çok zor görünüyor. Şu temizliği yapmak lazım bir şekilde.

Çevrimiçi Ravenman

Fikret Orman tekrar aday olmalı Hüseyin Yücel ile beraber.

Adam bizi stadsız şampiyon yaptı. Stad biterkende Şampiyonlar Liginde namağlup gruptan çıkardı. Galatasaray ve Fenerbahçe böyle bir adamın heykelini dikerdi, her şehirde hayrına kurban keserlerdi.

Serdar Adalı tam 66 milyon euro bonservis harcadı fakat tarihimizin en kötü kadrosuyla sezonu açıyor.

66 milyon arkadaş. Bu para nasıl ödenecek?

Çevrimiçi ahmetekinciogl2

Bin bir emekle gönderdi gimiz oyuncular,yaren leylek gibi geri geliyorlar... sağlıklı halde bile yetersiz olan bir oyuncuyu bu kadar risk altında transfer etmek tam bir akıl tutulması...sonumuz hayırlı olsun...tercihler hep kusurlu

25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çıkan isimlere bak, hoca önde basacak stoperim yok diyor biz sana birbirinden kağnı Doekhi ile Faes verelim diyoruz.
Bari Klostermani alın.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 11:28:47
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
ucuz
çaprazları kopartmış geçen sene portekizde kiralıkmış porto almadıysa ümitsiz vakka bence ışık görse porto kapardı

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 11:31:24
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Çıkan isimlere bak, hoca önde basacak stoperim yok diyor biz sana birbirinden kağnı Doekhi ile Faes verelim diyoruz.
Bari Klostermani alın.
sorun şu kimse bize gelmek istemiyor istediğimizi drğilde bize g3lmek isteyeni alıyoruz pili tamamen bitmemiş her hangi bir takım bulacak olsa rıdvan bile gelmezdi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İsmi geçen oyuncular arasında en istemediğim Sterling.  Bu oyuncudan çok fena Ox vibe i alıyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sorun şu kimse bize gelmek istemiyor istediğimizi drğilde bize g3lmek isteyeni alıyoruz pili tamamen bitmemiş her hangi bir takım bulacak olsa rıdvan bile gelmezdi

Abi böyle bir şey yok, bu da bizim yönetimin ortaya saldığı ve yarattığı iklim. Kendi beceriksizlkklerini böyle örtmeye çalışıyorlar o yüzden bu lafın bende zerre karşılığı yok.

Etiketler: