Gittiginden beri Ridvan’i takip edip maçlarını izleyen var mı?
Bizdeyken nasıl her deparindan sonra kasigini tutup beni çıkarın oyundan dediyse aynı şeyi Glasgow’da yaptı.
Neymiş Emrecan’dan iyiymis. Bu mu olmalı bir oyuncunun Beşiktaş’ta oynama kıstası?
Adam kronik sakat, ama olsun ‘idare eder’ diyorlar. Ben vasat topçu izlemek istemiyorum artık, yedek kulübesine transferde istemiyorum. Alacağın her oyuncu ilk 11 için olmalı, forma için rekabet olmali. Ama biz Ridvan sırf altyapıdan çıktı ve Besiktas’li diye gelsin diyoruz.
İçinde bulunduğumuz durum tamda bu yüzden işte, hep idare etmeye çalisiyoruz bi yerleri. Bunu kabul etmiyorum ve kabullenmekte istemiyorum.
Seneye de eminim Emirhan Ilkhani alalım diye tutturur bazilari. Arkadaşlar, Beşiktaş forması bu kadar ucuz olmamalı artık.
Ridvan Rangers’a gittikten sonra daha iyi bir bek olabilseydi, geliştirdiği yönleri olsaydı, Rangers ile sampiyon olup Iskocya’da ligin en iyi bekleri arasına girebilseydi amenna - diğer takımlarla transfer savaşına girelim ve geri getirelim derdim.
Ama bu arkadaş gittiğinden beri doğru düzgün performans gösterememiş, 3 maç üst üste oynayamamış, gittiginden beri sakatlıklarla bogusmus, sakatliklarindan sonra Iskoc taraftarlari da çileden çıkarmış ve don dönemde kadroya bile girememiş. Şu haldeki oyuncuyu neden kadroda görmek istiyorsunuz? Benim tepkim Beşiktaş formasının bu kadar ucuz hale gelmesinde.