keske masuaku kalsaydı ve rıdvan yedegi olarak alınsaydı terzi yerine. gecmişte kaldı artık kara oglan yapcak bisey yok.
rıdvanın besiktas sakatlıgı:
21/22 49 gün 4 kez 10 mac
20/21 22 gün 1 kez 4 mac
19/20 15 gün 1 kez 0 mac
bizdeki son senesi:
33 mac 3 gol 4 asist 2.439 dk
rangerste izlemedim. ama umudum oradan biseyler kapıp, gelisip gelmiş olmasıdır.
yonetim oyle bi umut veriyor ki millet masuaku'yu ozlemeye baslamis. masuaku nun sorunu 2 mactan 1 inde sahada uyuyup gol yedirmesi, mac secip istediginde oynayip oynamamasiydi, defans oyuncusunda son isteyecegin sey.
ridvan teknik olarak bizim seviyemiz icin yeterli olsa da fiziksel olarak ikinci lig topcusu bile degil. kucuk cam adam diyolar burada

, transfer haberine yorumlar tamamen zaman ve para kaybiydi diye.
biz de gidip bu adama para bagliyoruz, akil tutulmasindan baska bir sey degil. gerci biz burda bosuna transferleri mantik, taktik, vs yorumluyoruz, ridvan'in manajeri aramistir baskani, kadrosunda duzgun solbeki olmayan rangers bize dedi ki ridvani kadroda dusunmuyoruz, size caksam futbolcuyu nasil olur? rangers bedavaya da birakir ama biraz komisyonumuz gorulsun 2-3 sallayin siz onlara, oyuncuya da 3+1 cakalim, ne de olsa alt yapinizdan cikti, futbolcu yaptiniz zengin yaptiniz ridvani, size vefa borcunu odesin 3+1 guzel bir sozlesmeyle.