2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, Akil Emre, Kapkarakartal, Yusuf Berberoğlu, Mehmet57, Georgetown, Samet Ç, Gökhan Güvenç, Serdar3444, Tass, Samet Demir, sefaköykartali, NioHH, Zafer55, hasankale, cornelius, yaço58, golazokartal, Rasim, Yancos, murat, KartalınGücü, isaacXL, Özgür Gültekin, annoca, Yokmessi, kahyaoglueren, bull74, OnurG, safak_01, matias_27, kartalizma190399, sozkul, 38life, Ravenman, Umutcan Kaya, blackeagle35, murat baltacı, pinehitman, LORDBJK, tolga1903, Monza, mtorunlu, Bülent Yiğitcan ve 300 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 309617 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

abraham eşek ama geçen sene 5 metrede yaşayan immobile'den sonra ilaç gibi geldi herif her yerde
ben abraham’s beğendim
 bitiriciliği zaten süpriz değil ama top ezmiyor çabuk oynuyor çevresine hakim servisi iyi hava toplarında da yeri gelince farkını hissettirecek
penaltıyı onun çok iyi servisinden bulduk
rafa’nın 6 pasta kaçırdığı topu da o verdi
ben rafa abraham ikilisinin nihat kovecevic tadı bırakacağını düşünüyorum ama rafa ceza alanında  takılacaksa (ki olması gereken o) bizim topu oraya taşıyacak başka bir adama ihtiyacımız var

Çevrimiçi mayguntr

ben abraham’s beğendim
 bitiriciliği zaten süpriz değil ama top ezmiyor çabuk oynuyor çevresine hakim servisi iyi hava toplarında da yeri gelince farkını hissettirecek
penaltıyı onun çok iyi servisinden bulduk
rafa’nın 6 pasta kaçırdığı topu da o verdi
ben rafa abraham ikilisinin nihat kovecevic tadı bırakacağını düşünüyorum ama rafa ceza alanında  takılacaksa (ki olması gereken o) bizim topu oraya taşıyacak başka bir adama ihtiyacımız var
ndidi biraz form tutunca orkun biraz daha rahatlar, ama bi tane bek + defansin da ayaginin kalitesinin artmasi lazim ki orkun 2'den 3'e top tasisin, 1'den 2'ye degil

Çevrimdışı mellfred

baş altı avrupa takımlarında tabanca gibi topçular var gencecik sancho’ya  verilecek parayla iki kanat  kapatılır
şahtarda bizi tokatlayan kevin ile allisonun yaş ortalaması 21
o kadar scout mıkat topladık yok mu abicim iki pırpır kıvrak brezilyalı

Çevrimdışı mellfred

Tammy'ye Rafa'ya gelene kadar takımda 50 tane eksik var. Şu noktada sosyal medyada hatta spor programlarında yayınlarda forumlarda bu iki oyuncuyu hedef tahtasına koyan kim varsa ona iyi bakın, derdi kesinlikle Beşiktaş değildir. Bunlara Orkun'u,Ndidi'yi de ekleyecekler hatta. Bunu futbolu bilmemekle de açıklayamazsınız.
taraftarın  oyuncu körlüğü var
ya da algıya kapılıyorlar bilmiyorum
geçen sene de koca takımda top oynayabilen 2,5 oyuncu vardı onlara kitlenmişlerdi

Çevrimiçi Samet Demir

Dünkü maçta emrecanın umursamazlığını hala aşamadım ben. Forma şansı doğmuş, önünde oynaması için transfer edilen adam gözden düşmüş çocuk sahada yürüyor. Önüne top geliyor zahmet edip koşmaya yeltenmiyor bile. Berkayların masaya 3. olma yolunda hızla ilerliyor. Yazık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Dünkü maçta emrecanın umursamazlığını hala aşamadım ben. Forma şansı doğmuş, önünde oynaması için transfer edilen adam gözden düşmüş çocuk sahada yürüyor. Önüne top geliyor zahmet edip koşmaya yeltenmiyor bile. Berkayların masaya 3. olma yolunda hızla ilerliyor. Yazık.
Beşiktaşta oynayabilecek bir futbolcu değil ama Beşiktaşta idman yapan herhangi bir 21 yaşındaki genç bundan iyi koşar.
Yeteneği yetmediği gibi fiziği de yetmiyor Beşiktaş oyuncusu olmaya

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaşta oynayabilecek bir futbolcu değil ama Beşiktaşta idman yapan herhangi bir 21 yaşındaki genç bundan iyi koşar.
Yeteneği yetmediği gibi fiziği de yetmiyor Beşiktaş oyuncusu olmaya
Mevzu fiziki kalite değil, çocuk kaç defa pozisyon içinde kaldı ve bile isteye koşmadı. Oyunda nasıl bug'a girersin ya bu çocuk bugdan çıkamadı hiç.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetime gelince en iyisini almak için hadi fırsat transferi kovalıyorsun buna eyvallah dedik de(demiyoruz) dün sözde ofsayt diye bir penaltımızı yediler. Hami açıklama ? Maç sonu neden bir yönetici konuşmuyor ?  Hani Beşiktaş için gerekirse kapıda yatıyordunuz ? 96.dk Rafa gol atma saydı tepkiniz yine bu mu olacaktı? Halen gazeteci geçinenler maç sonu hocaya istifa edecek misiniz diye soruyor, bir karar verin hocanın arkasında mısınız, değil misiniz. Hocayı destekliyorsanız bu gazeteci olarak geçinenlere taraftar mı had bildirmesi gerekiyor ?

Çevrimiçi Zafer55

Mevzu fiziki kalite değil, çocuk kaç defa pozisyon içinde kaldı ve bile isteye koşmadı. Oyunda nasıl bug'a girersin ya bu çocuk bugdan çıkamadı hiç.
Yeteneğini , fiziğini gömdüm. Mentalini gömmeyim bari dedim😁
Herif maçta olduğunu idrak edemedi.Maça giremedi.
Emrecan 70 de Taylan 85 de girdi oyuna.
Taylan Girer girmez bir başarısız çıkış yaptı ama demoralize olmadı tekrar yaptı ve quaresmadan sonra ilk defa öyle bir orta gördük sağ kanattan.
Çocuk dün geldi ülkeye ve 2 yaş küçük emrecandan.

Çevrimiçi Zafer55

Başkan kumar oynuyor.
Başkanın kumar oynarken elini rahatlatan faktörler var. Bunlar :
Avrupa ligine kalamamayı çok da büyük bir kayıp olarak görmemesi.
Taraftarın hoca ve kadro konusundaki fikir ayrılığı ile hoca ve oyunculara kurulup başkana olan tepkinin bir nebze azalacak olması.
Taraftarın arat ve çebi nefreti.
Orkun transferi.
Halen daha da  oynadığı kumarı kaybetmiş de sayılmaz.
Dün akşam thiam 1-1 ken o kafayı atsaydı. Maç başka biryere gidebilirdi.
Giden sadece 1 maç da olmazdı.
Ne hoca kalırdı ne mert kalırdı ne paulista ne rafa ne mario ondan sonra sancho+antony de getirsen bi halta yaramazdı.

Çevrimiçi Samet Demir

Yeteneğini , fiziğini gömdüm. Mentalini gömmeyim bari dedim😁
Herif maçta olduğunu idrak edemedi.Maça giremedi.
Emrecan 70 de Taylan 85 de girdi oyuna.
Taylan Girer girmez bir başarısız çıkış yaptı ama demoralize olmadı tekrar yaptı ve quaresmadan sonra ilk defa öyle bir orta gördük sağ kanattan.
Çocuk dün geldi ülkeye ve 2 yaş küçük emrecandan.
Son dakika tribünden beni çağırsa hoca anca bu kadar şaşkınlık yaşayabilirdim. Çok sinirlerimi bozdu ya.

Çevrimiçi Tass

bu maç için takımı beğendim. kazanamayabilirdik ama hakketmiştik. özellikle maçın ilk ve son 15 dakikalarında futbolcular hep arzuladığımız mucadeleyi yaptılar ve saygıyı hakkettiler. bu maçta ıslıklayanlar hadiszlik etmişler.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Bu takıma kaleci lazım.

Çevrimiçi Tass

Bu takıma kaleci lazım.

+1

ben olsam alt yapıdaki çocuklara şans verirdim - ersin hariç.

Çevrimiçi Ravenman

Rafa Silva’ya dokunanlar Beşiktaş taraftarı olamaz.

Sıra Rafa’ya gelene kadar 50 tane çöp oyuncu var.

Rafa Silva bugün sana puan kazandıran tek oyuncu.

Rafa’yı satmak isteyen tayfa, Omar Colley’i satan tayfala aynı IQ’den.

Beşiktaş tarihin en çok gol atan stoperini gönderdiler, nedenini bile kimse bilmiyor. Forvetlerimizden daha çok gol atmıştı eğer haksız yerine sayılmayan kafa gollerini saysaydık.

Evet, hakemler bile Colley’nin gollerini iptal etmeye uğraşırdı yok havaya kalkarken dirsek kullandı bilmem ne, okadar ki tehditvari bir stoperdi.

Yazıklar olsun. İçimizde çok İrlandalı var, burada da var.

[ Son Düzenleme: Bugün, 10:10:22 Ravenman ]

Çevrimiçi Tass

bu maç için takımı beğendim. kazanamayabilirdik ama hakketmiştik. özellikle maçın ilk ve son 15 dakikalarında futbolcular hep arzuladığımız mucadeleyi yaptılar ve saygıyı hakkettiler. bu maçta ıslıklayanlar hadiszlik etmişler.

bu hırsı özlemişiz :)

https://x.com/Besiktas/status/1957190112841695657

Çevrimiçi 38life

Abraham'ın defoları var ama hırsı onu bi kaç adım öne çıkarıyor. Yeni alınacak futbolcularda da kriter bu olmalı. Hırslı futbolcu lazım. Gol olduğunda böyle sevinmeli. Böyle kendini vermeli oynadığı oyuna.

Çevrimiçi Zafer55

Bu takıma kaleci lazım.
Evet ama benim öncelik sıralamam:
Kanat
Bek
Santrafor
Stoper
Kaleci

+1

ben olsam alt yapıdaki çocuklara şans verirdim - ersin hariç.

Bu ligin bugu atan ve tutanın iyi olması bizim atan fena değil tutan kötürüm.Ona bir şey olsa yerine gelecek adam ondan daha kötürüm ersin.Alt yapıdan ziyade iyi bir yabancı kaleci tercihim.

Evet ama benim öncelik sıralamam:
Kanat
Bek
Santrafor
Stoper
Kaleci

Benim sıralamamda böyle.

Kanat (Hiç kanat yok)
Santrafor(2.santrafor yok)
Stoper(Var yetersiz)
Bek(Var yetersiz)
Kaleci(Var yetersiz)

Beşiktaş, Jadon Sancho transferini bitirmeye yakın.

Manchester United ile anlaşmaya varıldı. Sancho ile son detaylar görüşülüyor. (AS)

Bu adama karşı soğudum bizi en son çare olarak gördü bir abraham hırsı göremeyiz bu adamdan keşke vazgeçsek bundan.

Çevrimiçi Zafer55

Benim sıralamamda böyle.

Kanat (Hiç kanat yok)
Santrafor(2.santrafor yok)
Stoper(Var yetersiz)
Bek(Var yetersiz)
Kaleci(Var yetersiz)
%90 falan aynı düşünüyoruz.
Mert'in yetersiz olduğunu düşünmüyorum ama yedeği Ersine güvenmiyorum. Sıralamam da kaleci olmasının sebebi ersin.
Mert formda  değil kabul ediyorum. Ama yerine adam alınacak kaleci değil.
Çok pozisyon veriyoruz bu sebeple de formsuzluğu göze batıyor.

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş, Jadon Sancho transferini bitirmeye yakın.

Manchester United ile anlaşmaya varıldı. Sancho ile son detaylar görüşülüyor. (AS)

Bu adama karşı soğudum bizi en son çare olarak gördü bir abraham hırsı göremeyiz bu adamdan keşke vazgeçsek bundan.
Adamdan değil de isminden gına geldi bana da.
Bize bakışını yadırgamıyorum.( Eğer yazılıp çizildiği gibiyse) Öyle çok gelinmek istenilecek bir kulüp profilimiz yok şuanda. Diğer kulüplerden daha iyi maddi imkanlar sunmuşuzdur. Buna rağmen iş uzadıysa adamın tek derdi para değil demektir.

Etiketler: