2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, annoca, Kapkarakartal, mellfred, murat baltacı, Yokmessi, Zafer55, Gökhan Güvenç, pinehitman, LORDBJK, KartalınGücü, tolga1903, Özgür Gültekin, Monza, 38life, Rasim, sefaköykartali, Georgetown, Samet Ç, blackeagle35, Akil Emre, Umutcan Kaya, hasankale, mtorunlu, Tass, NioHH, Yancos, Bülent Yiğitcan, bull74, balkan-kartal ve 219 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 308102 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi mayguntr

ben abraham’s beğendim
 bitiriciliği zaten süpriz değil ama top ezmiyor çabuk oynuyor çevresine hakim servisi iyi hava toplarında da yeri gelince farkını hissettirecek
penaltıyı onun çok iyi servisinden bulduk
rafa’nın 6 pasta kaçırdığı topu da o verdi
ben rafa abraham ikilisinin nihat kovecevic tadı bırakacağını düşünüyorum ama rafa ceza alanında  takılacaksa (ki olması gereken o) bizim topu oraya taşıyacak başka bir adama ihtiyacımız var
ndidi biraz form tutunca orkun biraz daha rahatlar, ama bi tane bek + defansin da ayaginin kalitesinin artmasi lazim ki orkun 2'den 3'e top tasisin, 1'den 2'ye degil

Çevrimiçi mellfred

baş altı avrupa takımlarında tabanca gibi topçular var gencecik sancho’ya  verilecek parayla iki kanat  kapatılır
şahtarda bizi tokatlayan kevin ile allisonun yaş ortalaması 21
o kadar scout mıkat topladık yok mu abicim iki pırpır kıvrak brezilyalı

Çevrimiçi mellfred

Tammy'ye Rafa'ya gelene kadar takımda 50 tane eksik var. Şu noktada sosyal medyada hatta spor programlarında yayınlarda forumlarda bu iki oyuncuyu hedef tahtasına koyan kim varsa ona iyi bakın, derdi kesinlikle Beşiktaş değildir. Bunlara Orkun'u,Ndidi'yi de ekleyecekler hatta. Bunu futbolu bilmemekle de açıklayamazsınız.
taraftarın  oyuncu körlüğü var
ya da algıya kapılıyorlar bilmiyorum
geçen sene de koca takımda top oynayabilen 2,5 oyuncu vardı onlara kitlenmişlerdi

Etiketler: