2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

LORDBJK, Zafer55, pinehitman, mayguntr, KartalınGücü, levitate, tolga1903, Sinan66, Özgür Gültekin, Monza, 38life, COB, Rasim, Yokmessi, sefaköykartali, Georgetown, Samet Ç, blackeagle35, Akil Emre, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, hasankale, mtorunlu, Tass, annoca, NioHH, Yancos, Bülent Yiğitcan, bull74, balkan-kartal ve 229 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 307428 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Sanırım hocayla yönetim arasında bir savaş var.

Ole çok kibar olduğu için hiç şikayet etmiyor. Medya önünde söylemediği gibi arkaplanda birebirde de söylemiyor olabilir yönetime. Ama ortadaki tablo bir savaş varmış gibi.

Yönetim geçen sene devre arasında Elan Ricardo ve Arroyo'yu aldı. Hoca Elan Ricardo'yu hiç adamdan saymadı bile. Arroyo'ya ara sıra şans verdi ama hiçbir zaman yeterli bulmadı. Profesyonel olmayı öğrenmeli dedi. Jurasek alındı daha 1. haftada yedeklerde bile yok. Yerine stoper oynuyor.

Hoca "Bana Abraham, Ndidi, Orkun alırsan oynatırım, Jurasek Murasek alırsan oynatmam. Boşa almış olursun." diyor gibi bir tablo var.

Çevrimiçi sEuL

Vasco de Gama Futbol Direktörü Admar Lopes, Beşiktaş - Eyüpspor maçını tribünden takip edecek.

Cuesta için gelmiş bu adam.Paulistayı ya da Udokahi yi alıp gitse keşke
Ya ne Cuesta’si Allah aşkına, Gabriel gibi kapı gibi stoper dururken

Milletin yedeklerini izlemeye geliyorlar, size as futbolcu verelim maçtan hemen sonra alip gidin.

Çevrimiçi Tass

Sanırım hocayla yönetim arasında bir savaş var.

Ole çok kibar olduğu için hiç şikayet etmiyor. Medya önünde söylemediği gibi arkaplanda birebirde de söylemiyor olabilir yönetime. Ama ortadaki tablo bir savaş varmış gibi.

Yönetim geçen sene devre arasında Elan Ricardo ve Arroyo'yu aldı. Hoca Elan Ricardo'yu hiç adamdan saymadı bile. Arroyo'ya ara sıra şans verdi ama hiçbir zaman yeterli bulmadı. Profesyonel olmayı öğrenmeli dedi. Jurasek alındı daha 1. haftada yedeklerde bile yok. Yerine stoper oynuyor.

Hoca "Bana Abraham, Ndidi, Orkun alırsan oynatırım, Jurasek Murasek alırsan oynatmam. Boşa almış olursun." diyor gibi bir tablo var.

dedigin gibi oldugunu varsayarsak ben aferin derim hocaya.

Çevrimiçi Samet Demir

dedigin gibi oldugunu varsayarsak ben aferin derim hocaya.
Yönetim taraftara da söz verdi hocaya da. Kimseye sözünü tutamadı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yokmessi

Ciddiyetsiz rafa silvadan da sıkıldım yeteneksiz kazma raşitsadan da sıkıldım, futbolu unutmuş defans oyuncularından da sıkıldım, ben güzel formamızı beşiktaş seviyesinde olmayan oyuncuların üzerinde görmekten bıktım.
Yeter artık.

Çevrimiçi Yokmessi

Bu arada jao marioyu tebrik ediyorum, düzeltti kendini, kilo verip form tuttu, mactada gayet ciddi ve etkili oynuyor. Darısı rafa beyfendinin başına

Çevrimiçi Yokmessi

Rafaya sorarlar son dakika olunca mı düzgün oynamak aklına geldi, bütün maç laylaylom son saniye gol lazım olunca messi!

Çevrimiçi levitate

Bu arada jao marioyu tebrik ediyorum, düzeltti kendini, kilo verip form tuttu, mactada gayet ciddi ve etkili oynuyor. Darısı rafa beyfendinin başına
katılıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

taylan 10 dkda bende iş var dedi utan svensson
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

taylan svensonun kaç yıldır yapamadığını girdiği dakika yaptı abraham atamadı tabi
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2025, 23:37:02 Samet Ç ]

Çevrimiçi Mehmet57

Lozan macina bari yetisseydi kanat. Hadi sag solu bosver, sadece bir tanesi bile gelseydi. Lig baslayali iki hafta oldu hala yok, AL’den elendin ve hala yok. Sanki tek eksik kanatmis gibi. Yok Sancho’idi yok Kerem. Su takima Nkoudou-Ghezzal seviyesinde kanat bile 3 level attirirdi.

Bu arada Lozan bizi eler. Young Boys - Gs eslesmesinin kopyasi olur. Bizim stopper hatti dosta korku, dusmana guven veriyor.

Çevrimiçi sEuL

Bu kadrodan ancak bu kadar olur. Küme düşmemeye oynayan takımlar bizim maçları iple çekeceklerdir büyük ihtimalle.

Hoca’da zerre suç bulmuyorum. Svenson ve Emirhan var bek olarak. Rezil Paulista’ya birsey olsa Necip ve Tayyip girecek oyuna.

8 aydır bir tane kanat transferi yapamadılar. Yıllık 6+ Milyon Euro ödedikleri Abraham’i da yazdık burada. 10 pozisyona girip bir tanesini atarsa öpüp basimizin üstüne koyariz diye. Yıldız diye 4 yılımızı heba ettiler önümüzdeki sezon 7M Euro maaşı var sittin sene bu yere gönderemezsin.

Eskiden yedek kulübemiz çok zayıf derdik şimdi ilk 11’e 8 transfer lazım. Yatacak yeriniz yok yönetimdeki basiretsizler.

Çevrimiçi Samet Ç

Lozan macina bari yetisseydi kanat. Hadi sag solu bosver, sadece bir tanesi bile gelseydi. Lig baslayali iki hafta oldu hala yok, AL’den elendin ve hala yok. Sanki tek eksik kanatmis gibi. Yok Sancho’idi yok Kerem. Su takima Nkoudou-Ghezzal seviyesinde kanat bile 3 level attirirdi.

Bu arada Lozan bizi eler. Young Boys - Gs eslesmesinin kopyasi olur. Bizim stopper hatti dosta korku, dusmana guven veriyor.
yetişmez

Çevrimiçi sefaköykartali

Xgsi 2.72 takımın 90+ golüyle kazandık. Uzun süredir bu kadar kaçırdığımız maç hatırlamıyorum, tamamen bireysel kaliteyle alakalı. Joao mario rotasyonda 30 dk, rashicanın hiç oynayamadığı bir kanat transfer yapmamız şart oğlu şart. Taylan 10 dkda Svenssonun yapamadığını yapabileceğini gösterdi inşallah böyle devam eder. Acilinden Kanat, stoper ve yedek santrafor alın, bugün Abrahama bişey olsa koyacak forvet yok yahu.

Çevrimiçi levitate

Bu kadrodan ancak bu kadar olur. Küme düşmemeye oynayan takımlar bizim maçları iple çekeceklerdir büyük ihtimalle.

Hoca’da zerre suç bulmuyorum. Svenson ve Emirhan var bek olarak. Rezil Paulista’ya birsey olsa Necip ve Tayyip girecek oyuna.

8 aydır bir tane kanat transferi yapamadılar. Yıllık 6+ Milyon Euro ödedikleri Abraham’i da yazdık burada. 10 pozisyona girip bir tanesini atarsa öpüp basimizin üstüne koyariz diye. Yıldız diye 4 yılımızı heba ettiler önümüzdeki sezon 7M Euro maaşı var sittin sene bu yere gönderemezsin.

Eskiden yedek kulübemiz çok zayıf derdik şimdi ilk 11’e 8 transfer lazım. Yatacak yeriniz yok yönetimdeki basiretsizler.
+41903
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

taylan svensonun kaç yıldır yapamadığını girdiği dakika yaptı abraham atamadı tabi
son gol ezelin kör anasının bile atabileceği bir pozisyondu ama o kafa vuruşunda yapılabilcek hiç bir şey yoktu. Bize karşı anadolu kalecileri god mod açıyorlar. Adam vücudu kolları ile tamamen kapadı, içeriye çıkarsa kafayla daha akıllıca olurdu tabi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Yönetim şu maçta yedek kulübesine bir bakıp utansın. Ağustos ortasını geçtik, ligin 2. haftası oynandı, Haziran'da ne eksiğimiz varsa aynı şekilde duruyor.

Hadi sol kanat için fırsat transferi bekliyorsun, diğer mevkiler ne olacak? Abraham'a birşey olsa kulübede forvet yok.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

son gol ezelin kör anasının bile atabileceği bir pozisyondu ama o kafa vuruşunda yapılabilcek hiç bir şey yoktu. Bize karşı anadolu kalecileri god mod açıyorlar. Adam vücudu kolları ile tamamen kapadı, içeriye çıkarsa kafayla daha akıllıca olurdu tabi..
karşı karşıya köşeye yuvarlayamadı soğukkanlılık sıfır etrafına skorer dizmen lazım diyoruz umarım yaparlar

Çevrimiçi Mehmet57

Abraham o golu atmaliydi, ama ayni pozisyonda bir cok santroforun kacirdigini gordum. 80mioluk osimhenin bile yuh dedirtecek pozisyonlari var.

Abraham bu gun cok calisti, cok iyi duvar oldu. Yaninda iyi, pozisyon ureten kanatlarla izlemek gerek.

Ama yonetim gercekten sinifta kaldi. Orkuna 30 mio vermekle basarili olunmuyor. Beklerinde svensson ve emirhan oynuyor, bundan daha kotusu var mi?

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Arroyo bugün bile oyuna giremiyorsa gönderin gitsin, yazık günah ödenen paraya

Çevrimiçi 38life

Keşke bir şey olsa ve 17 maç seyircisiz oynama cezası alsak.

Çevrimiçi Zafer55

Hücumda abraham ile rafa ya
Savunmada paulista ile mert e bu kadar iş düşmemeli.
Yanlar olmayınca merkez hırpalanıyor

Çevrimiçi Samet Demir

Seni alkışlayan hocayı yuhlamak nedir yahu?

Etiketler: