Ya şuraya maçtan sonra 2 keyif almak için giriyorum. Rafa yorumlarını görünce sinir oluyorum.
Af edersiniz ama isterseniz forumdan atın Rafa ya kötü yorum yapan adam ya futbol cahilidir yada renkli takım tutuyordur.
Ben insanların o kadar salak olabileceğini düşünmediğim için bence bu forumda Beşiktaşlıların siniri ile oynayan büssürü renkli var haberiniz olsun yönetim.
Rafa ilk yarıda da iyiydi ikinci yarıda da. İlk yarıda Raşit saya attığı ara pasta adam vursa gol olurdu topu geri çekti salak.
Takımın girdiği pozisyonların yarısında adam var oynamadı diyorlar küfür edesim geliyor.
Şu takımda ayağına top gelince beni heyecanladır an tek topçu, ha geçen sene birde Masuaku vardı ayağına top yakışan ama
bu dediğim forumdaki renkliler, ve tv deki renkli yorumcular Beşiktaş iyi topçu buldu ya hemen devreye girip hemen tüm takımın günah keçisi ilan ediveriyorlar , sonra futboldan anlamayan taraftarlarda yenilgide hemen topçuyu suçluyor, aptal yönetimlerde taraftar istemiyor diye gönderiyor şaka gibi.
Bir Omar Colley diye bir oyuncumuz vardı adam defans oynarken bir yılda 7 gol atmış. Ben Beşiktaş tarihinde hatırlamıyorum. Bu renkliler gene devreye girdi ve bütün herkes adama kötü topçu muamelesi yaptı inanılacak gibi değil...O gittiğinden beri kafa golü atamıyoruz. Kornerlerden kaç gol yedik .
Zaten çok zor iyi topçu buluyoruz. Bide ilginç şekilde her yerde eksik topçu varken gitmesi gereken o kadar topçu varken bunları gönderiyoruz ve hem de bedavaya inanılacak şey değil.
Yerlerine gelenler ede en az 10 milyon bonservis vermişizdir ama inanın bugün o 2 topçu olsaydı bu maç daha erken çözülürdü bence.
Burada yönetim kadar basının gazına gelen taraftarında suçu çok büyük, biraz dönüp taraftarında kendisini sorgulaması lazım.
Buradan hoca konusuna gelicem bugün aynı şeyler yapılıyor. Kardeşim hocayı ıslıklıyorsunuz da Allah aşkına salak Beşiktaş taraftarı bu hoca gidince kim gelecek.
Sergen mi, Şenol mu? İkisi de Allah aşkına taraftar ıslıklayınca zoru görünce taraftar istemiyor diye kaçmadı mı ? Biraz gururunuz olsun beeee yazık.
Hoca iyi niyeti ile çalışıyor ve transfer yaparken saygınlığı olan bir hoca, istediğiniz yabancı oyuncuları almaya çalışırken hocanın ismi ne kadar önemli biliyor musunuz,
Bundan daha iyisini ne zaman bulacaksınız. Ayrıca takım daha yeni form tutuyor, bugün 3 gün önce maç yapmamıza rağmen takımın temposunu beğendim biraz sabredin.
Adam elinde iyi oyuncu olupta o oyuncuyu oynatmasa ben de bir şey diyeceğim ama adam tüm futbolculara şans verdi eldeki kadro bu kadar anlayın artık.
Siz zannediyor musunuz Okan çok iyi hoca, hadi değişin bakalım takımları Okan'ın hocalığını görelim.
Bu kadar at gözlüklü olamayın ya... Valla sinirlerim bozuldu...