2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Sinan66, annoca, Kapkarakartal, mellfred, murat baltacı, Yokmessi, Zafer55, Gökhan Güvenç, pinehitman, LORDBJK, KartalınGücü, tolga1903, Özgür Gültekin, Monza, 38life, Rasim, sefaköykartali, Georgetown, Samet Ç, blackeagle35, Akil Emre, Umutcan Kaya, hasankale, mtorunlu, Tass, NioHH, Yancos, Bülent Yiğitcan, bull74, balkan-kartal ve 229 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 308021 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Sinan66

Rafaya sorarlar son dakika olunca mı düzgün oynamak aklına geldi, bütün maç laylaylom son saniye gol lazım olunca messi!

aynen çok garip

Çevrimiçi Mehmet57

Seni alkışlayan hocayı yuhlamak nedir yahu?

Bunlar gerizekali. Su takimin basina herhangi kariyerli hoca gelmez, hatta Sergen bile “seni de yer beni de yer” dedi bu adam geldi. Hala defansta ayni kisiler, hala sol kanat yok, hala kanatin rashica, hala yedekten girip fark yaratacak oyuncun yok. Su hocayi isliklaman sadece (...)₄ yapacagi bir sey

Çevrimiçi KartalınGücü

Tammy'ye Rafa'ya gelene kadar takımda 50 tane eksik var. Şu noktada sosyal medyada hatta spor programlarında yayınlarda forumlarda bu iki oyuncuyu hedef tahtasına koyan kim varsa ona iyi bakın, derdi kesinlikle Beşiktaş değildir. Bunlara Orkun'u,Ndidi'yi de ekleyecekler hatta. Bunu futbolu bilmemekle de açıklayamazsınız.

Çevrimiçi Zafer55

Adamlar Berkenin ani satışınından sonra 2-3 gün içinde istedikleri kriterde(hocaları ayağı iyi kaleci istiyorduk dedi) kaleci bulup maça çıkartmışlar.
Biz aylardır "herhangi" bir kanat getiremedik

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan şu maçı bitiren 11 i alsın, çerçeveletip duvarına assin.

Eylül ayında ligden kopan takımın başkanı olarak rekor kıracak.

Evin cami kapısı kırık içerisi buz gibi diyoruz, bizimki evin içine şömine yapalım ama mermer İtalya'daki olsun diye mermer araştırması yapıyor.
Aloooo donuyoruz artık farkına var.

Çevrimiçi Zafer55

Ole mi yuhlandı 😲

Çevrimiçi 38life

Beşiktaşlılık dediğimiz o şey bitmiş. Bu beni kahrediyor. Diğer takımlardan bizi ayıran bir şey vardı. Bir duruş vardı. Beşiktaşlı insan iyi insandır, duruşu olan insandır, asil insandır diyebiliyorduk. Övündüğümz Beşiktaşlılık değerleri yok olmuş resmen. Bu 100 sene şampiyon olamamaktan daha üzücü bir şey benim için. Feridun Düzağaç en son Mehmet Demirkol'un programına katıldığında hafiften buna değinmişti. Artık bu camia o övündüğümz değerleri taşımıyor maalesef. Çok üzücü. Şampiyonluk kaybetmek bir şey değil. Ama kimliğini kaybetmek?.. Bundan daha büyük kayıp yok. Ben bugün stada gitsem kendimi evimde gibi hissetmem. Bundan 10 yıl önce kombineli olduğum dönemde stadda evimdeymiş gibi hissediyordum. Artık kendimi ait hissettiğim bir tribün yok. Beşiktaşlı kimliğim artık sadece şahsıma özel bir kimlikmiş gibi hissediyorum. Bir parçası olmaktan övünç duyduğum bir camia artık yokmuş gibi hissediyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ole mi yuhlandı 😲

Bu gerginliği yaratan başkan, ikinci maç puan kaybı olduğunda ortalık yangın yerine döner.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arroyo bu maçta 10 dakika dahi oyuna girmedi. Üstelik kale boşken sut çekmeyi akıl edemeyen Comaryo ile, son dakika 3 kişiyi düşünce gücüyle çalımlamaya çalışan Rashicaya rağmen.

Arroyo ve Ricardo transferleri neden ve nasıl yapıldı, net şekilde açıklanmalı.

Bu gerginliği yaratan başkan, ikinci maç puan kaybı olduğunda ortalık yangın yerine döner.
Hocayi kendilerine kalkan olarak kullanıyorlar.hocayi hiç tutmuyorum abi bana kalsa geçen sene Rize maçından snr kovardim.
Ama kongreden önce atıp tutup gelince isler değişmeyecek.silah mi dayadilar kafanıza ol.ayin o zmn aday.kaybedecek 1 saniye yoktan son gün ghezzal a geldik.
Bugün çıkan 11 de 8 tane geçen sene oynayan adam var.butun. ihale yönetime yazar.daha ne kadar hocanin arkasına  saklanacaksiniz bakalım l

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Golden snr tayyip değişikliğini de atlamayalım 10 dk olsa bir sekilde yerdik mac bitmiş arkadas neyin peşindesin.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

https://x.com/EvrenChicago/status/1957180467574149329

inşallah olur
getir acil bugün kanat olsa skor 5-1 falandı

adamlar çakıldılar ortaya beklediler kenarların boş olduğunu bildikleri için
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abraham bugün yalvaran gözlerle defansın arkasına top istedi ama alamadı.
Eyüp o kadar düz bir hat üzerinde ve mesafeler geniş kalıyordu ki, Abraham bir adım gerileinde bekleyip kosacagi yeri göstermesine rağmen pas alamadı.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:02:50
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
daha ilk maç ve taraftar maçın sonucuna bakmıyor bile tepkili ve tepkisini gösteriyor haklımı kesinlikle haklı bu yönetim bu sezonu zor bitirir korkunç derecede beceriksizler olumlu yada olumsuz bir transfer sonuçlanmadan ikinci transfere bakılmıyor transferi kim yapıyor belli değil yapılıyormu oda belli değil sallayanlar bile artık sallayamıyor takımın tamamı değişmeliyken ben sahada onları ixliyorsam bir zahmet yuhalansınlar hocada aynı kadroyla devam ediyor istifa etmiyorsa oda yuhalansın allahtan maçlarımız erteleniyor yoksa ağustos ayında havlu atacağız

Çevrimiçi LORDBJK

Ya şuraya maçtan sonra 2 keyif almak için giriyorum. Rafa yorumlarını görünce sinir oluyorum.
Af edersiniz ama isterseniz forumdan atın Rafa ya kötü yorum yapan adam ya futbol cahilidir yada renkli takım tutuyordur.
Ben insanların o kadar salak olabileceğini düşünmediğim için bence bu forumda Beşiktaşlıların siniri ile oynayan  büssürü renkli var haberiniz olsun yönetim.

Rafa ilk yarıda da iyiydi ikinci yarıda da.  İlk yarıda Raşit saya attığı ara pasta adam vursa gol olurdu topu geri çekti salak.
Takımın girdiği pozisyonların yarısında adam var oynamadı diyorlar küfür edesim geliyor.
Şu takımda ayağına top gelince beni  heyecanladır an tek topçu, ha geçen sene birde Masuaku vardı ayağına top yakışan ama
bu dediğim forumdaki renkliler, ve tv deki renkli yorumcular Beşiktaş iyi topçu buldu ya hemen devreye girip hemen tüm takımın günah keçisi ilan ediveriyorlar , sonra futboldan anlamayan taraftarlarda yenilgide hemen topçuyu suçluyor, aptal yönetimlerde taraftar istemiyor diye gönderiyor şaka gibi.

Bir Omar Colley diye bir oyuncumuz vardı adam defans oynarken bir yılda 7 gol atmış. Ben Beşiktaş tarihinde hatırlamıyorum. Bu renkliler gene devreye girdi ve bütün herkes adama kötü topçu muamelesi yaptı inanılacak gibi değil...O gittiğinden beri kafa golü atamıyoruz. Kornerlerden kaç gol yedik .

Zaten çok zor iyi topçu buluyoruz. Bide ilginç şekilde her yerde eksik topçu varken gitmesi gereken o kadar topçu varken bunları gönderiyoruz ve hem de bedavaya inanılacak şey değil.
Yerlerine gelenler ede en az 10 milyon bonservis vermişizdir ama inanın bugün o 2 topçu olsaydı bu maç daha erken çözülürdü bence.
Burada yönetim kadar basının gazına gelen taraftarında suçu çok büyük, biraz dönüp taraftarında kendisini sorgulaması lazım.

Buradan hoca konusuna gelicem bugün aynı şeyler yapılıyor. Kardeşim hocayı ıslıklıyorsunuz da Allah aşkına salak Beşiktaş taraftarı bu hoca gidince kim gelecek.
Sergen mi, Şenol mu? İkisi de Allah aşkına taraftar ıslıklayınca zoru görünce taraftar istemiyor diye kaçmadı mı  ? Biraz gururunuz olsun beeee yazık.

Hoca iyi niyeti ile çalışıyor ve transfer yaparken saygınlığı olan bir hoca, istediğiniz yabancı oyuncuları almaya çalışırken hocanın ismi ne kadar önemli biliyor musunuz,
Bundan daha iyisini ne zaman bulacaksınız. Ayrıca takım daha yeni form tutuyor, bugün 3 gün önce maç yapmamıza rağmen takımın temposunu beğendim biraz sabredin.
Adam elinde iyi oyuncu olupta o oyuncuyu oynatmasa ben de bir şey diyeceğim ama adam tüm futbolculara şans verdi eldeki kadro bu kadar anlayın artık.

Siz zannediyor musunuz Okan çok iyi hoca, hadi değişin bakalım takımları Okan'ın hocalığını görelim.

Bu kadar at gözlüklü olamayın ya... Valla sinirlerim bozuldu...

Çevrimdışı levitate

abraham eşek ama geçen sene 5 metrede yaşayan immobile'den sonra ilaç gibi geldi herif her yerde
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Tammy'ye Rafa'ya gelene kadar takımda 50 tane eksik var. Şu noktada sosyal medyada hatta spor programlarında yayınlarda forumlarda bu iki oyuncuyu hedef tahtasına koyan kim varsa ona iyi bakın, derdi kesinlikle Beşiktaş değildir. Bunlara Orkun'u,Ndidi'yi de ekleyecekler hatta. Bunu futbolu bilmemekle de açıklayamazsınız.
Dedigine katilmakla beraber eğer bir iki haftaya takim büyük oranda değişmezse, Orkun kendi isliklayacaktir takimi… sosyal medyaya falan gerek kalmayacak yani.

Geri gelip kaç top aldı, bir oyuncu kendini boşa çıkarmadı bir oyuncu savunma arkasına kosu atmadı. En az iki pozisyonda boşta kimseyi göremeyince elini kolunu sallayarak topu yana attı.

Hele ikinci yarı bir pozisyon vardı ben cildirdim, topu aldı sol kanada bakti bomboş, Mario ileri uçtaydı ve Emrecan joggin atiyordu kadrajda bile degildi. Senin kanatların Rashica Mario ve beklerinde Emirhan/Emrecan - Svenson olmaya devam ederse Orkun’u da bitirmiş oluyorsun maalesef.

Yönetim daha neyi bekliyor anlamak mümkün degil.

Çevrimiçi murat baltacı

Artık yaza yaza söyleye söyleye tükendik yönetimin acil aksiyon alması lazım swenson ersin Tayyip emrecan yolla yedek kaleci al stoper al udokhai satabiliyorsan sat jurasek çıkabiliyorsan çık iki bek birde stoper şart iki kanat şart Abraham iyi ama yeri gelecek bir tane atıp maçı kazanman lazım bugünkü gibi net kaçırırsa ah vah ederiz yedek forvet lazım yeri gelir çift forvete dönersin rafaninda kendini toplaması lazım galibiyet golünü attı ama laubali vuruşlarla maçı sıkıştıranda kendisi iki kanatada iyi adamlar lazım racisha Mario falan yedek olur anca rafa alubali takılırsa yedeğe çeker muciye şans verirsin takımda rekabet olması lazım zaten geç kaldık bari bundan sonra şu eksikler giderilsin başkan oyuncu almak için almam diyorda bu işin riski var zaten her aldığın tutmayabilir bu normal jurasek niye aldın arroyo Ricardo niye aldın o zaman derler bu kafadan çıkıp eksikleri gidermesi lazım hoca kısmına o zaman bakılır ben hocadanda ışık almıyorum dokunduğu çıkardığı oyuncu yok morinho o bollukta Yusuf oynatıyor bu vasatlara tahammül ediyor yolla gitsin kardeşim kampa bile götürme ersinden emrecandan Tayyipden swensondan salihten bir yol olmayacağı açık altta başkaları varsa onları götür kampa belki bir iki oyuncu kendini gösterir bir eksiğin kapanır.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 02:33:14
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
https://x.com/yesitsaqif/status/1957197860149019106?t=Jb3Fp6Nz47n427nU61cUbw&s=19

hepsi ihya eder
iyide dertleri beşiktaş değilki hava atmak yoksa neden tek oyuncu üstünde ısrar edilsin belliki son andada olsa para basılıp bir kanat alınacak ama kadro delik deşik kulübede adam yok diyeceğimde sahadakilerinde yarısından çoğunun gitmesi lazım ama biz hala sancho peşindeyiz ha belkide değiliz oturmuş bekliyorda olabiliriz belki biri gelir transferi toparlar diye

Çevrimiçi mayguntr

su hocaya yapilan saygisizlik cidden uzucu seviyede. "duran toptan gol atamiyorsunuz calistiriyor musunuz",  "taraftar islikladi istifa dusunuyor musunuz", bunlari fb'nin, gs'nin hocasina sorabiliyolar mi. yonetim de cok sahip cikmiyor ki basarisizlik olursa gunah kecisi hazir beklesin.

gecen seneki takimindan en iyi oyuncun gitmis (gedson), yerine gelen orkun/ndidi daha fizik olarak hazir bile degiller, kanat oyuncun yok, yine de baskili oynayip ilk haftada 2.8xg yapip maci oyle boyle kazaniyorsun. hocaya en kotu 1 sene destek cikmamiz lazim, ne olursa olsun.

Çevrimiçi mellfred

abraham eşek ama geçen sene 5 metrede yaşayan immobile'den sonra ilaç gibi geldi herif her yerde
ben abraham’s beğendim
 bitiriciliği zaten süpriz değil ama top ezmiyor çabuk oynuyor çevresine hakim servisi iyi hava toplarında da yeri gelince farkını hissettirecek
penaltıyı onun çok iyi servisinden bulduk
rafa’nın 6 pasta kaçırdığı topu da o verdi
ben rafa abraham ikilisinin nihat kovecevic tadı bırakacağını düşünüyorum ama rafa ceza alanında  takılacaksa (ki olması gereken o) bizim topu oraya taşıyacak başka bir adama ihtiyacımız var

Etiketler: