2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, maıden, Georgetown, Samet Ç, KartalınGücü, ahmetekinciogl2, Serdar3444, Mehmet57, yaço58, Özgür Gültekin, annoca, Samet Demir, golazokartal, Yusuf Berberoğlu, sefaköykartali, ozeratalay, Tass, kartalizma190399, bull74, COB, kahyaoglueren, tolga1903, Darkeagle, underworld, hasankale, murat, mtorunlu, Liquidator, blackeagle35, Sinan66, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, murat baltacı, levitate, mellfred, Monza, Ravenman, ugurkartalizma, Savaş, Zafer55, ulumemo, Gökhan Kurt, OnurG, Rasim, doganay, Yokmessi ve 426 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 259797 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Yalan dolan.

Başkan yazdırıyo bu haberleri.
Bizde eleştiriyoruz da seninki biraz mesnetsiz olmuş. Geçen hafta ki deplasmanda bu gazeteci ablayı içeriye aldırmadı başkan.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat baltacı

Orkunu almışsın, 45bin kişiye karşı imza töreni yapmışsın, renkliler bile şoka girmiş. 2 haftada kulübü bu hale getirmek için nasıl plan yaptınız yahu. İnsan istese taraftarı bu kadar çileden çıkaramaz. İsteyerek yapamaz.

Eğer doğruysa birde fırat ile haber uçuşturması falan, diyecek söz bulamıyorum.

Seçildiğinde de söyledim ya çok iyi olacak ya da anç ye bile rahmet okutacak...
Bu düşünce kafayı yediriyor bana rüzgarı arkasına alıp camiayı birleştirmisken nasıl frene basar umutsuzluğa iter akıl alır gibi değil yukarlardan tehdit falan mı aldı diye düşünüyorum fazla zıplama otur oturduğun yerde falan mı dendi başka birşey gelmiyor aklıma.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

https://x.com/NicoSchira/status/1951777145237254655

Yakında ismi bizle geçer
milanın oyuncularını mendez pazarlıyor ya illaki bize kakalayacak bir kaç tane
o yüzden evet sadece geçmekle kalmaz resmen çabalarlar
biz bu sene benfica ile milan kadrosu dışında bir şeye bakmıyoruz neden acaba

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Serdar3444

Bir kör düğümün içine girmeye başladık. Şahsen ben taraftar olarak çok sıkılmış durumdayım. Kendimi çaresiz hissediyorum. Başkan  Futboldan net anlamıyor, Avrupa'dan Orta sahayı süpürecek, çapa özellikli çok koşan doğru adamı bu başkan, bu ekip getiremez.  Soljkajer de bin yıl geçse bu mevkiye adam devşiremez. Adamda o kafa o özellikler yok. Soljkajer sistem adamı, zaten sorunda tamda burada, bizde sistemin S'si yok.
İşte o yüzden bizde Lucescu hariç yabancı hocalar patlıyor, o nedenle ben ve benim gibi düşünenler  yabancı hoca istemiyoruz diyoruz. Yerli hocanın kara kaşı, kara gözü değil mesele. Mesele yerliler bu işi becerebiliyor, yabancılar beceremiyor meselesi. Yabancı becerebilse onu isteriz ama ne yazık ki olmuyor....
Bizim ilk yapmamız gereken, öncelikle başkanın futboldan, futbolcudan anlayan bir menejer bulup, (Serkan rençber, Önder Özen, Metin Korkmaz...)   herşeyi ona yükleyip çekilmesini sağlamak olmalı. Serkan rençber net gelmek istiyor, zaten bize de böyle birisi lâzım. Yoksa hepimiz kanser olacağız...
Bu işler para ile olacak işler değil akıl tecrübe ve bilgi lâzım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bize genç Darida lazım. Arı gibi her yere yetişen.

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübümüzden Açıklama
Teknik Direktörümüz Ole Gunnar Solskjaer ile yollarımızı ayıracağımız ve ardından Teknik Direktör Nuri Şahin ile sözleşme imzalayacağımız iddiasıyla yazılı ve görsel medyada dış basın kaynak gösterilerek yayımlanan haberler asılsızdır.

Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi ulumemo

Bu düşünce kafayı yediriyor bana rüzgarı arkasına alıp camiayı birleştirmisken nasıl frene basar umutsuzluğa iter akıl alır gibi değil yukarlardan tehdit falan mı aldı diye düşünüyorum fazla zıplama otur oturduğun yerde falan mı dendi başka birşey gelmiyor aklıma.
Ben artık şüphelenmiyorum böyle bir şey var inanıyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Sterling için ne bekliyoruz acaba, sakatlık problemi de yok mis gibi topçu. Yanılıyor muyum? Diğer bölgelere paran kalır hem.

Çevrimiçi Yokmessi

Sterling için ne bekliyoruz acaba, sakatlık problemi de yok mis gibi topçu. Yanılıyor muyum? Diğer bölgelere paran kalır hem.

Bence yoklamışlardır, oyuncu tr istemiyor olabilir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi ulumemo

Bir de demirörene satılması hakkında yazan arkadaşlar, demirören kulübü “satın aldığında” borçlarıyla birlikte almayacak mı? Eğer dediğiniz gibi anç-serdal vs. bu matruşkanın parçalarıysa ve demirören de bu kulübü alacaksa neden planlı bir şekilde beşiktaşı daha da borca soksunlar çok mantıksız değil mi? Herhangi bir şeyi savunduğumdan değil sadece merak ettiğim için soruyorum.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

sahibinden kiralık boş ofis.

Çevrimiçi Georgetown

Bir de demirörene satılması hakkında yazan arkadaşlar, demirören kulübü “satın aldığında” borçlarıyla birlikte almayacak mı? Eğer dediğiniz gibi anç-serdal vs. bu matruşkanın parçalarıysa ve demirören de bu kulübü alacaksa neden planlı bir şekilde beşiktaşı daha da borca soksunlar çok mantıksız değil mi? Herhangi bir şeyi savunduğumdan değil sadece merak ettiğim için soruyorum.
Benim mantigim su an baskan olarak gelemez bence camiada istenen biri degil. Dolayisiyla kulubu oyle hale getirelim ki demirorene muhtac olsun gibi. Ama tabi bu benim hayal dunyamda kurdugum komplo teorim :)
GURURLAN!

Çevrimiçi gokhans

Demirören grup iktidar’ı destekleyen en güçlü şirketlerden biri. Beşiktaş, 25milyon taraftarı ve destekçisi olan, arazi, tesis, stadı olan, stadı istanbul’un en gözde ve pahalı, stratejik yerinde. 16milyar borcu var 2milyar’ı vergi. Demirören’e satış durumunda vergi borcu silinir. 300milyon borcu ile kulübü alan ve vizyonlu, akıllı bir adam 25milyon taraftarı, bu 25milyonun en az 2 milyonu kulüple kanlı canlı bağı olan insanlardan oluşuyor, buna semtide katabilirsin sakininden, esnafına destekleyici. Bunlar potansiyel müşteridir. Ve bu vizyonlu akıllı bir adam burdan çok iyi bir gelir kapısı yaratabilir, karaparasını aklayabilir, arkasındaki iktidar siyasi desteğe çevirebilir bu durumu(tügva vb.) mesela gs’ye bakın oluk oluk para akıyor başarı var kimsenin umrundamı iktidar desteği? Bir fatih altaylı çıktı bikaç bişey dedi gs ye akan paraya onuda içeri aldılar. Kulüp sistematik biçimde borçlandırılıyor ve borçlandıran insanlar aptal insanlar değil kişisel servetlerini, ilişkilerini çok iyi yöneten sektöre yön veren insanlar. Düşünsene yd aldı, zamanında fo’nun kabul etmediği inçnü’nün arazisini devlete bırakıp zeytinburnu’na gs gibi stad yapıldığını? Şurdan oluşacak rantı düşünebiliyormusun? Nevzat demir’in arazisi villa projesi olduğunu ve tesisleri tuzla’ya taşıdığını düşün yada hadımköy’e!! Kulübü alacak insanlar’ın bunun gibi onlarca olanağı var. Kulüp binası, telif hakları, belediye ile anlaşıp kulüp için vergi fonu bile oluşturulabilir sonuçda semtin takımı, aklınıza ne geliyorsa..
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2025, 14:16:32 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

An itibari ile eksiklerimize bir yenisini daha katmış bulunmaktayız.

Forvet için yedeğimizde kalmadı.

Oxlade, onana, rachica... Daha niceleri kadromuzda duruyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Demirören grup iktidar’ı destekleyen en güçlü şirketlerden biri. Beşiktaş, 25milyon taraftarı ve destekçisi olan, arazi, tesis, stadı olan, stadı istanbul’un en gözde ve pahalı, stratejik yerinde. 16milyar borcu var 2milyar’ı vergi. Demirören’e satış durumunda vergi borcu silinir. 300milyon borcu ile kulübü alan ve vizyonlu, akıllı bir adam 25milyon taraftarı, bu 25milyonun en az 2 milyonu kulüple kanlı canlı bağı olan insanlardan oluşuyor, buna semtide katabilirsin sakininden, esnafına destekleyici. Bunlar potansiyel müşteridir. Ve bu vizyonlu akıllı bir adam burdan çok iyi bir gelir kapısı yaratabilir, karaparasını aklayabilir, arkasındaki iktidar siyasi desteğe çevirebilir bu durumu(tügva vb.) mesela gs’ye bakın oluk oluk para akıyor başarı var kimsenin umrundamı iktidar desteği? Bir fatih altaylı çıktı bikaç bişey dedi gs ye akan paraya onuda içeri aldılar. Kulüp sistematik biçimde borçlandırılıyor ve borçlandıran insanlar aptal insanlar değil kişisel servetlerini, ilişkilerini çok iyi yöneten sektöre yön veren insanlar. Düşünsene yd aldı, zamanında fo’nun kabul etmediği inçnü’nün arazisini devlete bırakıp zeytinburnu’na gs gibi stad yapıldığını? Şurdan oluşacak rantı düşünebiliyormusun? Nevzat demir’in arazisi villa projesi olduğunu ve tesisleri tuzla’ya taşıdığını düşün yada hadımköy’e!! Kulübü alacak insanlar’ın bunun gibi onlarca olanağı var. Kulüp binası, telif hakları, belediye ile anlaşıp kulüp için vergi fonu bile oluşturulabilir sonuçda semtin takımı, aklınıza ne geliyorsa..
Demirören ekmeğinde şuan, neden futbol takımı alıp başını ağrıtsın ki onun adına gereksiz bir hamle olur. Herif ihalelesini alıyor, işleri tıkırında.. Gereksiz yani.

Çevrimiçi ulumemo

Yanıtladığınız için teşekkür ederim, yazınız ince mesajlar da içeriyor ama ne yalan söyleyeyim okudukça kalbim daha da sıkıştı. 3 kuruş para için böyle bir kulübü yok etmek demek türkiyenin bir değerini de yok etmek demek. Bunu göze alabiliyorlarsa hele ki beşiktaşta başkanlık yapmış biri buna cürret edebilecekse zaten hepsini allaha havale etmek lazım. Nasıl bir nefret nasıl bir para hırsı. Belki demirörenin kendisi değil onun da üstündeki patronları bunu istiyor bilemeyiz. Neyse konuyu uzatıp kimseyi zan altında bırakmayalım her şey olacağına varır bu hayatta bekleyip görmekten başka çaremiz yok

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Olacağı söyleyeyim ligde ilk 3 maç sidik zoruyla 1 puan  aliriz, sonra panik butonuna basar piyasada kulüp bulamamış ne kadar tapon adam varsa aliriz.

Çevrimiçi blackeagle35

Halen daha 10 civarı oyuncunun gitmesi lazım. 6 7 transferin de gelmesi lazım. Başarılı şekilde operasyon yapılsa bile kadronun oturması kaç maç sürer. Teknik direktör soru işareti, çok sıkıntılı sezon başlangıcı. Umarım Sergenli sezon gibi bi dönüş yaparız.

Çevrimiçi Georgetown

Demirören ekmeğinde şuan, neden futbol takımı alıp başını ağrıtsın ki onun adına gereksiz bir hamle olur. Herif ihalelesini alıyor, işleri tıkırında.. Gereksiz yani.
Bazi paralarin temizlenip piyasaya surulmesi gerekiyordur belki de bunu yapan kulupler var sampiyonluklari caldiklari ummet pesinde kostuklari gibi. Yine kendi kendime komplo teorisi kuruyorum. Sizin dediginiz gibi tabi isleri tikirinda baktigimiz zaman.
GURURLAN!

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Kadroyu güçlendirmek bir yana, 1 Haziran'daki haline göre daha zayıflamış durumdayız...

Yönetim ne yapmak istiyor acaba?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Kadroyu güçlendirmek bir yana, 1 Haziran'daki haline göre daha zayıflamış durumdayız...

Yönetim ne yapmak istiyor acaba?
Menejerler ne diyorsa onu.

Etiketler: