2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, Özgür Gültekin, KartalınGücü, sefaköykartali, Gökhan Güvenç, Samet Ç, Darkeagle, eryigitcaner, Rasim, kahyaoglueren, mtorunlu, tolga1903, Savaş, Umutcan Kaya, gokhans, blackeagle35, murat, Mehmet57, Sinan66, Georgetown, Monza, Yokmessi, annoca, Kapkarakartal, ulumemo, hasankale, bull74, 38life, Zafer55, murat baltacı, yaço58, kartalizma190399, Yancos, doganay, emre_1978, Tass ve 381 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 256800 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Kadroyu güçlendirmek bir yana, 1 Haziran'daki haline göre daha zayıflamış durumdayız...

Yönetim ne yapmak istiyor acaba?
Menejerler ne diyorsa onu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Yakuş Arda Kılıç NoviPazar'a kiralanmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi KartalınGücü

Takımda para edecek oyuncu kalmadığına göre transferi kapatabiliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Yerli gazeteciler sosyal medyaya iyi gaz verdiler, inşallah transfer gelir

Çevrimiçi gokhans

Transfer haberi, dedikodusu yokmu?
[ Son Düzenleme: Bugün, 17:33:56 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi KartalınGücü

Yerli gazeteciler sosyal medyaya iyi gaz verdiler, inşallah transfer gelir

şu saatten sonra Anthony, Sancho, Cerny den ikisini indirip üzerine 6 numara (Kessie/Ndidi), sağ bek, Renan tipi stoper, yedek santrafor indirirlerse anca façayı düzeltirler. Bunlardan en fazla Cerny, Kessie gelir yarım yamalak fazladan para harcadıklarıyla kalırlar anca.

Çevrimiçi eryigitcaner

Bu sakin son hafta sonu haftaya kaos kan gözyaşı

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

şu saatten sonra Anthony, Sancho, Cerny den ikisini indirip üzerine 6 numara (Kessie/Ndidi), sağ bek, Renan tipi stoper, yedek santrafor indirirlerse anca façayı düzeltirler. Bunlardan en fazla Cerny, Kessie gelir yarım yamalak fazladan para harcadıklarıyla kalırlar anca.
Eksik bölgelere cerny kalitesinde topçu indirsinler ben ona da razıyım

Çevrimiçi Samet Demir

Bu sakin son hafta sonu haftaya kaos kan gözyaşı

Sanırım yarın kadro bildirimi var, transfer gelmezse yönetim hiç görmediği tepkiyi bu hafta görür.

Çevrimiçi KartalınGücü

Sanırım yarın kadro bildirimi var, transfer gelmezse yönetim hiç görmediği tepkiyi bu hafta görür.

Shaktara 2. Maçta sadece 2-0 yenilmiş olmamız yönetimi rahatlatmış, hatta şımartmış olmalı. O yüzden konferans maçını kolay görüyorlar.

Sarışınlar olsa akşamına 4 uçak inerdi. Gs ile ara açıldı diyoruz ama fb nin aldığı oyuncuların hemen hepsi bizim ihtiyacımız olan mevkii, tip ve kalitede oyuncular. Semedo, Skriniar, Brown bize cuk otururdu. Bu arada hani olmaz ya, kazayla Sancho işi imza olmadan ciddileşip sızarsa adım kadar eminim araya girer 5 mio + ateşler indirirler. Tadic olayının tıpatıp aynısını yaşarız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Shaktara 2. Maçta sadece 2-0 yenilmiş olmamız yönetimi rahatlatmış, hatta şımartmış olmalı. O yüzden konferans maçını kolay görüyorlar.

Sarışınlar olsa akşamına 4 uçak inerdi. Gs ile ara açıldı diyoruz ama fb nin aldığı oyuncuların hemen hepsi bizim ihtiyacımız olan mevkii, tip ve kalitede oyuncular. Semedo, Skriniar, Brown bize cuk otururdu. Bu arada hani olmaz ya, kazayla Sancho işi imza olmadan ciddileşip sızarsa adım kadar eminim araya girer 5 mio + ateşler indirirler. Tadic olayının tıpatıp aynısını yaşarız.

gese ve febe transferi bitirmeden bize oyuncu düşmez

Çevrimiçi tolga1903

Yahu doğru düzgün bir tane haber yok ne gidecekten ne gelenden ben böyle rezil transfer dönemi olarak en son amarteylerin geldiği dönemi hatırlıyorum o bile bundan iyiydi bu ne arkadaş

Çevrimiçi eryigitcaner

Gelen gelirdi bu saate kadar geçmiş olsun.hadi adam alamıyorsunuz adam gönderin arkadas

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Her hafta "transferde bu hafta hızlanıyoruz" haberleri, iyice sıktı artık.

Etiketler: