2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, ulumemo, gokhans, Kapkarakartal, Koa_lAA, Darkeagle, Samet Ç, maıden, annoca, Kartal Ç, Yusuf Berberoğlu, blackeagle35, murat, Monza, kartalizma190399, Tass, mtorunlu, Ravenman, doganay, kahyaoglueren, tolga1903, KartalınGücü, Serdar3444, Özgür Gültekin, bull74, hasankale, Liquidator, murat baltacı, Georgetown, sefaköykartali, Rasim, safak_01, ozeratalay, 38life, golazokartal, o2bucak, yorgo_d(geodem), Reawers, yaço58, cornelius, NioHH, fatihsahin, highflyingeagle, Yokmessi, emre_1978, Irakleio, mrred, Yancos, Sinan66 ve 473 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 248578 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/ekgedik1903/status/1950995780363313644

Hocanın taktiğine bak topu Abrahama at olduğun yerde bekle. Hiç yakışmıyor.
Bu kadroya çok bile oynatıyor. Abraham dışınds yeni transfer yoktu bugün. Sergen efendi çok istiyorduysa zamanında gelseydi, candaşın programı salladı salladı, tatilini yaptı kamp sonrası gelecek 3 ay sonra yolcu

Çevrimiçi 38life

https://x.com/ekgedik1903/status/1950995780363313644

Hocanın taktiğine bak topu Abrahama at olduğun yerde bekle. Hiç yakışmıyor.

Burada da Svensson'a "oyuncuyu karşılama! kale çizgisinde dur!" diye talimat vermiş hoca. Ah hoca ah.

Çevrimiçi 38life

Bu arada bugün benim ayıldığım konu Paulista oldu. Paulista yedek olur, arada bir oynar falan diye düşünüyordum fakat Paulista futbolu bırakmış. Bitmiş tamamen. Kesinlikle kadroda tutmanın hiç anlamı yok. İki tane sağ stoper alacaksanız da, 1 tane alacaksanız da gönderin.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada bugün benim ayıldığım konu Paulista oldu. Paulista yedek olur, arada bir oynar falan diye düşünüyordum fakat Paulista futbolu bırakmış. Bitmiş tamamen. Kesinlikle kadroda tutmanın hiç anlamı yok. İki tane sağ stoper alacaksanız da, 1 tane alacaksanız da gönderin.

Alındığı dönemde demiştim iyi bir stoper değil, yaşı fazla ilerledi diye, yani Trabzonspor'a giden Savic'in yedeğiydi, o zaman bile alınmasi hataydı. Şimdi bakarsan misal Saiss bir de Colley ikilisine, Colley belki bireysel olarak çok iyi bir stoper değildi, hatta vasat idi, ama Saiss ile iyi bir tandem oluşturdulardı. O tandem Paulista-Uduokhai tandeminden çok daha iyiydi. En azından ikili mücadelelerde ayakta duruyorlardı, hava toplarında etkililerdi, özellikle Saiss zaten bence Pepe'den sonra benim izlediğim en iyi Beşiktaş stoperiydi.

Colley böylelikle zaten en iyi yapabildiğini yapıyordu sahada. O da rakibiyle sert temas, adam adama defans, yakın defans. O da bunu yapıyordu ve böylelikle başarılı oluyorlardı. Ama şu defanstaki Paulista olsun veya Uduokhai olsun ikisi de bırak Saiss’i, Colley’in gösterdiği performansı bile gösteremiyorlar bireysel olarak. O yarım senelik Colley’im döneminden bahsediyorum Saiss’in yaninda.

Çevrimiçi 38life

Buradaki genç kardeşlerimiz üzerine alınmasın ama işte şimdiki Twitter jenerasyonuyla eski "Beşiktaş taraftarı" jenerasyonu arasındaki fark bu. Eskiden taraftarın basireti vardı. Beşiktaş taraftarı aynı futbol takımını tutan bir "kalabalık" değildi. Bir organizmaydı. Düşünme yetisi vardı. Olayları katman katman düşünebiliyordu. En bariz seçeneğe, en konforlu düşünceye terliksi hayvan gibi düşmüyordu. O herkesi tavlayan, helal olsun ne kadar zekilermiş dedirten besteler nasıl çıktı sanıyorsunuz? O sahada maç oynanırken tribünde sıfırdan tezahürat üreten tribün bunu nasıl yapıyordu? Bugün niye hiç yeni beste çıkmıyor? Ben sürekli taraftarı eleştirince beni taraftar düşmanı sanıyorlar. Alakası yok. Ben bugünkü taraftarın düşmanıyım.

https://x.com/karasdi_/status/1950992665408921987

Çevrimiçi mayguntr

Burada da Svensson'a "oyuncuyu karşılama! kale çizgisinde dur!" diye talimat vermiş hoca. Ah hoca ah.

10.oyuncumuz nerde ben onu merak ediyorum, saymayi mi unuttum yoksa. rafa/abraham bile kadraj da

Çevrimiçi mayguntr

https://x.com/farketmez_jk/status/1950994229552951432?s=46 bence rafa sol kanat forvet oynamalı.
Bence duzgun transferler yapilip herkes pozisyonunda oynamali. kadronun kalitesi biraz artsin, yarisan takim olsun bak o rafa nasil duzgun pres yapiyor, kanser hucresi gibi su an ki kadro, nerde saglikli hucre varsa onlarida tumore ceviriyor.

Çevrimiçi 38life

https://x.com/farketmez_jk/status/1950994229552951432?s=46 bence rafa sol kanat forvet oynamalı.

Rafa kanat oynarsa o kanattaki bekin hayatı biter. Orta sahadaki bir oyuncuyu o açığı kapatmak üzere vazifelendirmen gerekir. Onun içinde malzemelerin doğru seçilmesi gerek. Hep dolambaçlı bizim işlerimiz. Rafa işi sıkıntı. Teklif de gelmiyor. Gelse de zaten satamayız. Taraftar tepene biner.

Çevrimiçi tolga1903

Bu adama yer bulamayacağız yineliyorum satılmalı. Hele bu yaşta 9 milyon euro demek 15 milyon euro boşluk demek. Sol kanatsızlıktan geberirken bir de bunun sol kanat performansı çekecek durumda mıyız 1 sene? Pazarlıkla 11 12 kopar sat doğru düzgün bir 4 3 3 takımı kur bir de as kaleci al ver adamın eline yine yarışmacı olamazsan en azından o takıma gelmeye istekli birileri bulursun bugün buna tenezzül edip gelmek isteyecek yerli bile zor. Satılmalı.

Çevrimiçi 38life

Alındığı dönemde demiştim iyi bir stoper değil, yaşı fazla ilerledi diye, yani Trabzonspor'a giden Savic'in yedeğiydi, o zaman bile alınmasi hataydı. Şimdi bakarsan misal Saiss bir de Colley ikilisine, Colley belki bireysel olarak çok iyi bir stoper değildi, hatta vasat idi, ama Saiss ile iyi bir tandem oluşturdulardı. O tandem Paulista-Uduokhai tandeminden çok daha iyiydi. En azından ikili mücadelelerde ayakta duruyorlardı, hava toplarında etkililerdi, özellikle Saiss zaten bence Pepe'den sonra benim izlediğim en iyi Beşiktaş stoperiydi.

Colley böylelikle zaten en iyi yapabildiğini yapıyordu sahada. O da rakibiyle sert temas, adam adama defans, yakın defans. O da bunu yapıyordu ve böylelikle başarılı oluyorlardı. Ama şu defanstaki Paulista olsun veya Uduokhai olsun ikisi de bırak Saiss’i, Colley’in gösterdiği performansı bile gösteremiyorlar bireysel olarak. O yarım senelik Colley’im döneminden bahsediyorum Saiss’in yaninda.

Saiss'i Kişisel meselesi için harcayan adamı geri istiyoruz şimdi de.
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:43:09 38life ]

Çevrimiçi 38life

10.oyuncumuz nerde ben onu merak ediyorum, saymayi mi unuttum yoksa. rafa/abraham bile kadraj da

Altı pasın sağ iç köşesinde yerde bir futbolcumuz daha var.

Çevrimiçi Ravenman

Şuan dünya üzerinde Beşiktaş'tan daha sıkıntılı, daha umutsuz, daha fazla dibe batmış bir futbol kulübü var mıdır? Cidden merak ediyorum bunu. Varsa incelemek isterim. Bilen varsa lütfen yazsın.

Valencia var aynı sıkıntıyla.

Renklerimiz bile aynı.

Çevrimiçi tolga1903

Rafa kanat oynarsa o kanattaki bekin hayatı biter. Orta sahadaki bir oyuncuyu o açığı kapatmak üzere vazifelendirmen gerekir. Onun içinde malzemelerin doğru seçilmesi gerek. Hep dolambaçlı bizim işlerimiz. Rafa işi sıkıntı. Teklif de gelmiyor. Gelse de zaten satamayız. Taraftar tepene biner.

9 milyon euro teklif gelmiş söyleyen kişi trabzon muhabiri, teklif geldiğini bilen bizim muhabirler dillendiremiyor bile sapık sosyal medya taraftarı linçler diye allah bellemişler şu rafa'yı en ufak eleştiri olumsuz bir şey yazınca saldırıya geçiyorlar.

Çevrimiçi 38life

9 milyon euro teklif gelmiş söyleyen kişi trabzon muhabiri, teklif geldiğini bilen bizim muhabirler dillendiremiyor bile sapık sosyal medya taraftarı linçler diye allah bellemişler şu rafa'yı en ufak eleştiri olumsuz bir şey yazınca saldırıya geçiyorlar.

Teklif gelmesine üzüldüm. Çünkü gelmese "neyse zaten teklif gelmemişti" diyip hayıflanmayacaktım. Ama şimdi satılmama sebebi teklif gelmemesi değil taraftar zorbalığı olacak. Bu üzer işte.

Çevrimiçi tolga1903

Hepsine ek herifler topa kafa vurma özürlü. 1 tane golleri yok geldiklerinden beri kaç korner faul kullanıldı. O davinson sanchez abdülkerim ha keza fener'in stoperler ne kadar ekstra iş yapıyor sıkışan anadolu maçlarında bu ikisi her duran topta koşa koşa gidip tehlike bile oluşturamıyor colley'e vida'ya falan kurban olsunlar

Çevrimiçi Mehmet57

Hepsine ek herifler topa kafa vurma özürlü. 1 tane golleri yok geldiklerinden beri kaç korner faul kullanıldı. O davinson sanchez abdülkerim ha keza fener'in stoperler ne kadar ekstra iş yapıyor sıkışan anadolu maçlarında bu ikisi her duran topta koşa koşa gidip tehlike bile oluşturamıyor colley'e vida'ya falan kurban olsunlar

Ciddiyim, gidip Fenerbahçe’nin elden çıkarmak istediği Djiku’ya bile razıyım.

Çevrimiçi tolga1903

Teklif gelmesine üzüldüm. Çünkü gelmese "neyse zaten teklif gelmemişti" diyip hayıflanmayacaktım. Ama şimdi satılmama sebebi teklif gelmemesi değil taraftar zorbalığı olacak. Bu üzer işte.

https://x.com/Transferhaber6/status/1950938419275943988?s=19

Varsa umudun hala bu kulübün düzeleceğine dair yorumları okuyabilirsin. Şunlar tepki verecek diye reddediyorlar bomboş bir takımsın üstüne bu denli defansif yüke katlanıyorsun ve senelik 6 milyon veriyorsun. Minimum 2 ideal 3 kanat alman lazimken bunu kanat oynatıp iyice verimini düşürecek üstüne kanat eksiğini giderememiş olacaksın. Üzgünüm çok hem de.

Çevrimiçi 38life

https://x.com/Transferhaber6/status/1950938419275943988?s=19

Varsa umudun hala bu kulübün düzeleceğine dair yorumları okuyabilirsin. Şunlar tepki verecek diye reddediyorlar bomboş bir takımsın üstüne bu denli defansif yüke katlanıyorsun ve senelik 6 milyon veriyorsun. Minimum 2 ideal 3 kanat alman lazimken bunu kanat oynatıp iyice verimini düşürecek üstüne kanat eksiğini giderememiş olacaksın. Üzgünüm çok hem de.

Yorumlarda benim beklentimden daha fazla satılsın diyen var. Ama onlar da muhtemelen bu akşamki maçın gazıyla diyorlar bunu.

Çevrimiçi 38life

Görmek isteyene çok şey anlatıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi sefaköykartali

Sergen getirecekler ama başarılı olamayacak. Umarım ben yanılırım ama bu oyuncu grubunu kampa değil ısparta dağ komando okuluna koy yine hiçbir şey olmayacak. Bunun üzüntüsüyle bu sezonu izleyeceğim. Umarım yanılırım

Etiketler: