2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

hasankale, Rasim, blackeagle35, KartalınGücü, maıden, kartalizma190399, murat baltacı, Umutcan Kaya, matias_27, Sinan66, COB, annoca, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, tolga1903, bull74, Darkeagle, Zafer55, Ravenman, sefaköykartali, Monza, mtorunlu, Özgür Gültekin, ugurkartalizma, mellfred, murat, ergin, Georgetown, OnurG, Serdar3444, Kartal Ç, Tass, doganay, Liquidator, safak_01, ozeratalay, 38life, golazokartal, o2bucak, yorgo_d(geodem), Reawers, yaço58, cornelius, NioHH, fatihsahin, highflyingeagle, Yokmessi, emre_1978, Irakleio, mrred ve 479 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 250378 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

united, bir tık tottenham, azıcık milan, juventus belki

ama bizden kötüsü manu sonra biz geliriz
Bizde hocayı yollayıp daha iyisini alacağız, herkes bu ortamı düzeltmek için can atıyordu sanki.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Şuan dünya üzerinde Beşiktaş'tan daha sıkıntılı, daha umutsuz, daha fazla dibe batmış bir futbol kulübü var mıdır? Cidden merak ediyorum bunu. Varsa incelemek isterim. Bilen varsa lütfen yazsın.

Bence yok. Sıkıntıda olsa bile 20 milyar tl borçla bu sıkıntıyı çeken bence dünya üzerinde yoktur. Manu diyebilirsin belki ama ellerinde avrupa'nın en gözde hocası 1 milyar euroluk kadro ve 50 milyon taraftarları var. Bu denli berbat durumda olan yoktur kesinlikle global çapta incelenmesi gereken bi berbatlık bu bilerek istesen yapamayacağın duruma düşürdüler.  Çözüm bulamıyorum düşünüyorum sadece kabullenmek zorundayız azalarak bitecek işte.

Çevrimiçi 38life

Bu arada yönetimi çok ağır eleştirmeye başladım ve bunu artırarak devam ettireceğim fakat yönetimin hala her şeyi tersine çevirme şansı var. Bu şansı hak etmiyorlar ama bu şansa sahipler hala. Nasıl mı? Yarın sabahtan itibaren peşpeşe oyuncu fesih bilgilendirmelerini girersin siteden. 1 hafta içinde katlanacağın bedeli göze alarak 5 tane fesih yapar 2 tane kaliteli transfer indirirsin. St. Patricks maçından önce çıkıp her ne olursa olsun Ole hocayla sezon sonuna kadar devam edeceğiz açıklaması yaparsın. Rövanş maçına kadar 2 futbolcu daha gönderip 2 transfer daha indirirsin. Ligin ilk maçına bambaşka bir psikolojiyle (bu toksik taraftarla ne kadar mümkünsel) başlarsın.

Ha bunları yapsa bile yönetimin şuana kadar berbat bir yönetim sergilediği gerçeği değişmez.

Çevrimiçi Samet Demir

Haziran da Sergen yalçın ya da Şenol güneş takımın başına gelmiş olsaydı Shaktar'ı elebilirdik diyen var mı ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Hocanın bu maçta Jurasek'i oynatmaması ve sonradan oyuna "kanat" olarak sokması yönetime çok açık bir mesajdı.
yönetim mesajı aldı .alın size kanat jurasek.

Bence yok. Sıkıntıda olsa bile 20 milyar tl borçla bu sıkıntıyı çeken bence dünya üzerinde yoktur. Manu diyebilirsin belki ama ellerinde avrupa'nın en gözde hocası 1 milyar euroluk kadro ve 50 milyon taraftarları var. Bu denli berbat durumda olan yoktur kesinlikle global çapta incelenmesi gereken bi berbatlık bu bilerek istesen yapamayacağın duruma düşürdüler.  Çözüm bulamıyorum düşünüyorum sadece kabullenmek zorundayız azalarak bitecek işte.
Fener var

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Manchester United :D orda da bi kanser baslamisti bitiremediler, biz de aynisiyiz artik, bi 5-10 sene hic bir sey degismez

Kısa bir süre önceye kadar öyleydi ama şuan ManU'dan daha beter durumda olduğumuzu düşünüyorum açıkçası. Onlar en azından bir şeyler deniyorlar. Biz denemiyoruz.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Yarın hoca bunlardan biri olur kuvvetle muhtemel.

Çevrimiçi Samet Demir

yönetim mesajı aldı .alın size kanat jurasek.
😁😁😁😁 Hoca ve taraftar şok.

Çevrimiçi annoca

bizim paramız var mı yok mu, yoksa orkunla tammy nasıl alındı varsa transfer nerde.

bu saatten sonra cerny  gelirse taraftar isyan eder neden daha önce alıp maça yetiştiremediniz diye.

cebinden para koymayacaksan neden başkan oldun?

musrati istenirse piyasası olan adam nasıl 6-8 bandında satamıyorlar.

hala ox sözleşmesi duruyor oyuncak oldular.

daha gitmesi gereken onca adam var, anadolu kulüpleride istiyor bazılarını, 3-5 de olsa sat.

satın alamıyorsan iyi adamları kirala her yamayı tam kapatamazsın, kovanın tamamen delik olmasındansa azcık su sızdırsın idare edelim.

Çevrimiçi Yokmessi

Şuan dünya üzerinde Beşiktaş'tan daha sıkıntılı, daha umutsuz, daha fazla dibe batmış bir futbol kulübü var mıdır? Cidden merak ediyorum bunu. Varsa incelemek isterim. Bilen varsa lütfen yazsın.

Anderlecht

Çevrimiçi 38life

united, bir tık tottenham, azıcık milan, juventus belki

ama bizden kötüsü manu sonra biz geliriz

Ben bu takımların hiçbirinin bizim kadar düşmüş olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş'ta tamamiyle bir çöküş var. Taraftar, yönetim, futbolcular, hoca. Komple camia olarak çökmüş durumdayız. Ben daha böyle "Finlandiya liginde şöyle bir takım var, şu hale düşmüşler." falan gibi bir cevap bekliyordum.  :)

Çevrimdışı levitate

Ben bu takımların hiçbirinin bizim kadar düşmüş olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş'ta tamamiyle bir çöküş var. Taraftar, yönetim, futbolcular, hoca. Komple camia olarak çökmüş durumdayız. Ben daha böyle "Finlandiya liginde şöyle bir takım var, şu hale düşmüşler." falan gibi bir cevap bekliyordum.  :)

saydığım takımlar temmuzda random adamlara 40-50 gömüp bir şey olacak zannedebiliyorlar bizde o da yok :D
bipbipbupbup

Kartal Yiğit: "Beşiktaş, Kayserispor maçına farklı bir hoca ile çıkacak."

Çevrimiçi Tass

hala hoca diyen diyorsun da bana bu adamın 1 tane olumlu biseyini soyle. dun gelmedi bizim basımıza. gecen sene samsuna gecildik bu hocayla, 9 veya 10 kisi kalan rakipleri dahi yenemedik. tr kupasından elendik, kampa 40 oyuncu goturuyor salak herif. sonra hazır olmayan bu yetersiz kadroyla gayet benim gozumde eh bir takım olan bu shatkara karsı rezil olduk 2 mactır. hazır macların tamamında durum aynıydı. sahada teknik taktik adına bu adam geldiginden beri hic birsey sunulmadı. bu futbolcular geldikleri takımlarda (neredeyse hepsi) belli bir performans gosteriyorlardı. elinde eksik malzeme var ama lucescunun da vardı. bırak bizim efsane kadroyu, gs nasıl sampiyon yaptı adam bizden once hatırlayn.. ben tek suc ole demiyorum. ole benim gozumde artık td bile degil. ama sucta aynı oranda yonetm ve futbolcular da berbatlar. yonetimi simdi degistiremeyiz. zaten gelen de yk. futbolcuları ve bu adamı paketlesinler. tabi yerine duzgun birini getirmek sartıyla. yoksa copu cop ile temizleyemezsin.

Kartal Yiğit: "Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, haftaya takımın başına geçer."

Çevrimiçi 38life

Hoca Beşiktaş'ın bir sorunu olabilir. Ama muhtemelen 18. ya da 19. sorunu falandır.

hala hoca diyen diyorsun da bana bu adamın 1 tane olumlu biseyini soyle. dun gelmedi bizim basımıza. gecen sene samsuna gecildik bu hocayla, 9 veya 10 kisi kalan rakipleri dahi yenemedik. tr kupasından elendik, kampa 40 oyuncu goturuyor salak herif. sonra hazır olmayan bu yetersiz kadroyla gayet benim gozumde eh bir takım olan bu shatkara karsı rezil olduk 2 mactır. hazır macların tamamında durum aynıydı. sahada teknik taktik adına bu adam geldiginden beri hic birsey sunulmadı. bu futbolcular geldikleri takımlarda (neredeyse hepsi) belli bir performans gosteriyorlardı. elinde eksik malzeme var ama lucescunun da vardı. bırak bizim efsane kadroyu, gs nasıl sampiyon yaptı adam bizden once hatırlayn.. ben tek suc ole demiyorum. ole benim gozumde artık td bile degil. ama sucta aynı oranda yonetm ve futbolcular da berbatlar. yonetimi simdi degistiremeyiz. zaten gelen de yk. futbolcuları ve bu adamı paketlesinler. tabi yerine duzgun birini getirmek sartıyla. yoksa copu cop ile temizleyemezsin.

1-)Yönetim
2-)Hoca

Sıralama böyle kadroyu suc bulmuyorum bu vasat ordusu zaten değişmesi gerektiği 3 senedir ortada.Eksik bölgeler var yetersiz bölgeler var bu yüzden yönetime yazar! Ha başkan bu transferleri yapsa bu hoca yine başarılı olur muydu dersen yok o ışık yok o hocada başkanda muhtemelen o yüzden transfer yapmadı zaten hocaya durdu oda gerceği gördü! Keşke yeni sezona bu hoca ile başlanmasaydı.

Çevrimiçi Tass

Hoca Beşiktaş'ın bir sorunu olabilir. Ama muhtemelen 18. ya da 19. sorunu falandır.

moe ile devam edelim. ne kaybederiz? sergenden 1000 kat daha umitli olurum. ben gunu kurtarmak istemiyorum.. sistem istiyorum bu takıma. takımın dengesi yok resmen.

Çevrimiçi Mehmet57

Haziran da Sergen yalçın ya da Şenol güneş takımın başına gelmiş olsaydı Shaktar'ı elebilirdik diyen var mı ?

Sergen zaten o kadar kurnaz ki, asla çalışamayacağı bir kadronun başına geçmez. Bunu kendisi açık açık söylemişken — “bu kadro seni de yer, beni de yer, Ole’yi de yer” diye konuşmuşken — hâlâ “Sergen gelsin” demek için bir insanın nasıl bir düşünce yapısına sahip olması gerekiyor, gerçekten merak ediyorum.

Şenol Güneş zaten başlı başına ayrı bir konu. Trabzon’un kadrosu bizimkinden çok mu kötüydü? Aradaki tek fark Rafa ve belki bir nebze Gedson. Yoksa Malheiro, Eren, Savić, Mendy, Batagov, hatta Serdar, Okay, Zubkov ve 35’lik Nwakaeme ile Visca… Bu oyuncular, bizdeki kanat yokluğunda rahatlıkla oynayabilecek isimlerdi. Peki sonuç?

Ne yazık ki eleştirel düşünce, özellikle bizim camiada bazı kesimler için hâlâ çok zor, hatta imkânsız.

Çevrimiçi 38life

moe ile devam edelim. ne kaybederiz? sergenden 1000 kat daha umitli olurum. ben gunu kurtarmak istemiyorum.. sistem istiyorum bu takıma. takımın dengesi yok resmen.

Benim değişim konusunda okey olacağım tek senaryo bu. Çünkü en azından teknik ekip kalmış olacak. Tanrılara kurban olarak sadece 1 kişi vermiş olacaz. Diğerleri kalacak. Bu da tam bir istikrar olmasa da bir nevi istikrardır.

Çevrimiçi Tass

atiba gelsin, sadece ole gidip yardımcıları kalsın. bu bile sergen veya senoldan iyidir gozumde.

Semih Kılıçsoy ve menajeri yarın Cagliari ile sözleşme imzalamak üzere İtalya’ya gidecek.

(Reşat Can Özbudak)

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/ekgedik1903/status/1950995780363313644

Hocanın taktiğine bak topu Abrahama at olduğun yerde bekle. Hiç yakışmıyor.

Sergen Yalçın’ın bazı istekleri ve şartlarının olduğunu biliyorum.

(Kartal Yiğit)

Etiketler: