2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, tolga1903, annoca, bull74, matias_27, kartalizma190399, Kapkarakartal, KartalınGücü, Darkeagle, Rasim, Zafer55, Ravenman, sefaköykartali, Monza, maıden, mtorunlu, Özgür Gültekin, Sinan66, ugurkartalizma, mellfred, murat, ergin, Georgetown, OnurG, hasankale, Serdar3444, Kartal Ç, Tass, doganay, Liquidator, murat baltacı, safak_01, ozeratalay, 38life, golazokartal, o2bucak, yorgo_d(geodem), Reawers, yaço58, cornelius, NioHH, fatihsahin, highflyingeagle, Yokmessi, emre_1978, Irakleio, mrred, Yancos ve 459 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 249414 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Sergen getirecekler ama başarılı olamayacak. Umarım ben yanılırım ama bu oyuncu grubunu kampa değil ısparta dağ komando okuluna koy yine hiçbir şey olmayacak. Bunun üzüntüsüyle bu sezonu izleyeceğim. Umarım yanılırım
Sergen getiriyorsan böyle radikal bi şekilde ağustos ayında ilk 11e minimum 7 oyuncu alman lazım. Yapabilirler mi umudum var mı? Yok

Çevrimiçi mayguntr

Ben mi yapacam operasyonu? Yuzde 80 yonetimin sorumluluguysa, 20 de kendisinde.

Olmayacak oyunculari yarin kadro disi birakmasi lazim. Gerekirse maclara 15 kisilik kadroyla gidecek, geri kalanlar besiktas seviyesinde degil diyecek.

Çevrimiçi COB

Sergen gelse bile başarılı olduğu ekipten 2 eksikle gelir. Çağdaş hoca ve Murat hoca yok artık.

Çevrimiçi KartalınGücü

Ya Allah aşkına Oleyi ben de beğenmiyorum, diğer mevkiiler de iyi değil ama şu takımın kanatlarında en kötü Cerny ayarı iki adam olsaydı, sağ bekinde Kwp/ Semedo ayarı biri olsaydı, kartal veya Ege yerine Gedson oynatılabilseydi bu kadar kolay elenir miydik? Yönetimin bunkarı daha geçen sezondan bitirmiş olması gerekmiyor muydu? Konu direk yönetime yazar. Ole ye bilerek yapmadıkları transferi Sergene veya başkalarına yapacaklarsa da Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyeyim!

Çevrimiçi Yokmessi

En zengin beşiktaşlı kim? Allah için satın alsın şu kulübu bisey yapsın, şirket haline gelelim, profesyoneller yönetsin, çünkü gerçekten bıktım. Yazıktır günahtır ya, 122 yıllık kulübün bunların elinden çektiği nedir ya

Geçen senede rafa ciro ikilisinin kanatlarına düzgün iki isim alsalar vallahi ciro 25 tane yazardı en az. Hoca da hoca, hoca da hoca, hoca kadar taş düşsün başınıza ya

Son 1 sene iyi oldugumuz maclara bakın, hep kanatların işlediği maçlar, o gün kanatta oynayan oyuncu gününde olunca iş yapmışız, her sey çok bariz ortada.

Defansın hali evlere şenlik zaten...
Biz aylık 100k için günde 10 saat calisiyoruz canimiz çıkıyor ayda 10 milyon alan adamların koşmaya hali yok ya
Vallahi akıl sağlığımızla oynuyorlar
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2025, 03:32:48 Yokmessi ]

Çevrimiçi Samet Demir

En zengin beşiktaşlı kim? Allah için satın alsın şu kulübu bisey yapsın, şirket haline gelelim, profesyoneller yönetsin, çünkü gerçekten bıktım. Yazıktır günahtır ya, 122 yıllık kulübün bunların elinden çektiği nedir ya

Geçen senede rafa ciro ikilisinin kanatlarına düzgün iki isim alsalar vallahi ciro 25 tane yazardı en az. Hoca da hoca, hoca da hoca, hoca kadar taş düşsün başınıza ya

Son 1 sene iyi oldugumuz maclara bakın, hep kanatların işlediği maçlar, o gün kanatta oynayan oyuncu gününde olunca iş yapmışız, her sey çok bariz ortada.

Defansın hali evlere şenlik zaten...
Biz aylık 100k için günde 10 saat calisiyoruz canimiz çıkıyor ayda 10 milyon alan adamların koşmaya hali yok ya
Vallahi akıl sağlığımızla oynuyorlar
Biz yinede hocayı değiştirelim 😁

Artık ağlanacak halimize gülüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Biz yinede hocayı değiştirelim 😁

- Cemil Kazancı (Kazancı Holding, 5 milyar dollar servet).

Forbes magazinine göre Türkiyenin 3. zengini.

Çevrimdışı Akil Emre

Biz yinede hocayı değiştirelim

Hoca gönderme işinde baya deneyim sağladık aynı başarıyı sahada yürüyen ve bolca para kazanan ekibide göndererek taçlandırmak lazım.
Adam gibi kadro kurulmayacaksa da başkan kendinide yıpratmadan bıraksın bizlerede yazık.

Çevrimiçi Ravenman

Ya Allah aşkına Oleyi ben de beğenmiyorum, diğer mevkiiler de iyi değil ama şu takımın kanatlarında en kötü Cerny ayarı iki adam olsaydı, sağ bekinde Kwp/ Semedo ayarı biri olsaydı, kartal veya Ege yerine Gedson oynatılabilseydi bu kadar kolay elenir miydik? Yönetimin bunkarı daha geçen sezondan bitirmiş olması gerekmiyor muydu? Konu direk yönetime yazar. Ole ye bilerek yapmadıkları transferi Sergene veya başkalarına yapacaklarsa da Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyeyim!

En büyük problem ne hocadır ne kadro.

En büyük problem YÖNETİM.

Bunlar ANÇ 2.0 yani matruşka. Hasan Arat matruşka derken ne biçim kızardı hatırlıyonmu?

Beşiktaşın mallarına çökecekler derken acayip kızardı Serdar Adalı hemen açıklama yapardı.

Beşiktaşta kıyamet koptu Shaktar ve hocayla iligili bir hafta boyunca: ses yok.

Bu yönetim acik gitmesi lazım. Fikret baba ve Hüseyin baba gelsinler, sen bak nasıl üst düzey külüp gibi normal yönetilicez ve çok radikal kararlar alınacak.

Çevrimiçi o2bucak

4-2-3-1 Oynayacaksak

Tayfur - Paulista - Emirhan - Jurasek
Demir Ege - Orkun
Arroyo - Rafa - Muçi
Abraham

Bir maç olsun bunu deneyelim. Bu takımda çalım deneyen adam eksiltmeyi düşünebilen tek orjinal kanat Arroyo, Muçi hızlı dribling ile adam geçen tek oyuncu bence. Rafa Sahte 9 gibi.  Svenson'dan tüm iliklerime kadar nefret ediyorum maç içinde 1 tane olumlu ileri yönelik pas atmadığı bindirme yapamadığı için. Jurasek tek maçta yememek gerektiğini düşünüyorum zira safkan defansif Emirhan bile Shaktar karşısında etkisiz kaldı. Biliyorduk ki Jurasek Defansif olarak kötü ofansı daha etkili Muçi içeri Kaydıkça ordan sol kanat gibi bindirme yapar. Demir Ege biraz daha haraketlenip defans arasına girmeyi öğrenmesi lazım.

Çevrimiçi Tass

Görmek isteyene çok şey anlatıyor.

son 3 td de yıllarca bosta adamlardı. td degissin ama basarılı, bir takımın basında olan birini alalım. verelim tazminatını gerekirse.

Çevrimiçi Ravenman

St.Pathricks maçı son maç değil.

St.Pathricks’i elersen bir maç daha var.

Bunun kurası pazartesi çekilecek.

Çevrimiçi Tass

keske ole yerine cagdası cekseydik zamanında. okanı kacırdık, ardayı kacırdık... cagdasta da potansiyel var. bu saatten sonra onu da alamayız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sergen rahat adamdır, ligden koptuğu anda "ben napayim rakiplerde osimhen, duran varken bu kadro zaten en fazla 3  olurdu" der çıkar.

Çevrimiçi gokhans

keske ole yerine cagdası cekseydik zamanında. okanı kacırdık, ardayı kacırdık... cagdasta da potansiyel var. bu saatten sonra onu da alamayız.
okan mı? :) okan'ın topu kaybettiğinde yere at taktiğini Beşiktaş'da uygulamaya kalksın, topu almak için sert tekme tokat girişme tekniğini Beşiktaş'da uygulasın, 5-6 hafta sonraya kırmızı kartlardan sahaya sürecek 11 kurmakda zorlanırsın, delik deşik ederler küme düşersin :) okan gs koruması ilerliyor malum sohbetlere katılmış adam, şu elindeki kadroyla az koşan basan takımların adil hakem yönetimiyle nasıl tokatladıklarını, ligde teşvik almayan hırslı bir hatay'ın bile diş geçirdiği bir takım gs. Düşünsene elinde osimhen-saha-sanchez-torreira falan olan bir kadro var, Beşiktaş gelip şu kadroyla tokatlayıp geçiyor, bak 5-0'ı saymadım bile..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

bu oyuncu grubuyla çağdaş en son kişi. Hangi oyuncuyla arkadan pasla çıkacaksın.

Okan demeyin lütfen. Akılda soru işareti kalmasın diye renklileride işin içine katıp örnek vericem. Şenol hoca ligde üst üste 2 kez şampiyon olup ligi domine edince şl namağlup grup birincisi olarak çıktık. Fatih 2 kez ligde birinci olunca şl çeyrek oynadı, hakeza zicoda febede iyi sezon sonrası avrupa iyi başarı elde etmişti. Ama süper lig tarihinde okanın şu anki ligde galibiyet serisi puan ortalaması elde edemedi, sonuç avrupadaki köy takımlarına elenme.

Son sezonlarımıza bak ligin başında iyi gidiyoruz sonra 1-2 maç hakemler tarafından katlediliyoruz. O kadar kırılganız ki sonra kopuş geliyor. Bu yıl en az 10 puan hakemler tarafından çalındı, renklilere en az 10 puan verilmiştir. Bu sonuçları doğrudan etkileyen, dolaylı yoldan ise topçular artık maçı salıyor. Gedson neden sene başında çok iyide sonra kötü veya rashica veya rafa salmışlık görüyoruz.

İnsanlar sanıyor ki hoca gelince şampiyon olucaz. Kim gelirse gelsin şampiyon olamıcaz. Osimeni kırpılmış maç özetğnden izliyonuz, topsuz alanda çekme sataşma vs vs senin topçuna faul yapılıp derbi öncesi senin topçun cezalı duruma düştü. Canere ceza vermek için kural geriye yürüdü…

Arda büyğk hoca olacak. Onun kaçması kötü oldu

Takim çok kötü eyvallah.kabul de hoca da takim kadar kötü kimse kusura bakmasın.
Tekrara girecek biraz ama Rize maçından snr kovardim hocayı o yaptığı değişikliklerden snr.amasıź fakatsız

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Ravenman

1957 önceki şampiyonluklar:

Fenerbahçe 8
Beşiktaş 6
Galatasaray 1

Eğer sayılırsa mevcut durumda şampiyonluk sayıları:

Fenerbahçe 27
Beşiktaş 22
Galatasaray 26

1957 deki önceki şampiyonlukları illerde sayacakları için, Galatasarayı Fenerbahçe ile denkleştirmek için her sezon şampiyon yapacaklar.

Arada biz kalıyoruz.

Çevrimiçi Tass

sinirden ordan oraya laf söylüyorum aslında. yani son 2 gündür aklı başında ben de hareket edemiyorum. ki benim işim değil zaten. tek bildiğim o kadar kötü ki takım nerden tutsan elde kaldıgıdır. okan konusunda dediklerine katılıyorum, bizde o tolerans gösterilmez. zaten avrupada sürekli boyunun ölçüsünü alıp dönüyor. ama ole'den de bi halt olmayacagı, geçen seneki onurun sürkli 12 adam olarak oyuna sokmasıyla anlamıştık.  bunu bu sene necip ve tayfurla sürdürecek... şaka gibi

dediğim gibi bizim işimiz değil bu duruma çare bulmak. yönetim sözlerini yerine getirmesi lazım. sırf inşaat projeleri için gelinmez. sportif olarak bu takımı kalkındırmak lazım.

Çevrimdışı Savaş

Bunu çok üzülerek ve linç yiyeceğimi bilerek yazıyorum ama bu takımın acilen satılması lazım artık.

Şirket kafası ile profesyoneller tarafından yönetilmesi gerekiyor, kar elde edilecek bir yapı kurulması gerekiyor. Seba zamanından beri iş bilmezler tarafından elinde oyuncak edilen, tamamen statü göstergesi olduğu için saçma sapan insanlar tarafından yönetilen, koca kulübü kendisinin reklamı ve çıkar amaçları için kullanan, borca batıran ve sonunda hiçbir hesap vermeden kaçıp giden adamların elinde bitti kulüp.

20 milyar borç, yıllarca kırılmış gelirler, satılamayan ruhsuz bencil çöp adamlardan oluşturulmuş bir kadro ve gelecek vaad etmeyen saçma salak bir oyun var. Taraftarın bile şirazesi kaymış durumda. Her açıdan dipte olan bir kulüp durumundayız şu an.

Bu işin sonu satış olmalı. Bence en doğrusu da bu. Satılan kulüplerin doğru yönlendirme ile başarı elde ettiği çok örnek var. Romantizmi bırakmak ve gerçeklere odaklanmak lazım. Gidecek yer kalmadı maalesef.

Çevrimiçi Tass

Bunu çok üzülerek ve linç yiyeceğimi bilerek yazıyorum ama bu takımın acilen satılması lazım artık.

Şirket kafası ile profesyoneller tarafından yönetilmesi gerekiyor, kar elde edilecek bir yapı kurulması gerekiyor. Seba zamanından beri iş bilmezler tarafından elinde oyuncak edilen, tamamen statü göstergesi olduğu için saçma sapan insanlar tarafından yönetilen, koca kulübü kendisinin reklamı ve çıkar amaçları için kullanan, borca batıran ve sonunda hiçbir hesap vermeden kaçıp giden adamların elinde bitti kulüp.

20 milyar borç, yıllarca kırılmış gelirler, satılamayan ruhsuz bencil çöp adamlardan oluşturulmuş bir kadro ve gelecek vaad etmeyen saçma salak bir oyun var. Taraftarın bile şirazesi kaymış durumda. Her açıdan dipte olan bir kulüp durumundayız şu an.

Bu işin sonu satış olmalı. Bence en doğrusu da bu. Satılan kulüplerin doğru yönlendirme ile başarı elde ettiği çok örnek var. Romantizmi bırakmak ve gerçeklere odaklanmak lazım. Gidecek yer kalmadı maalesef.

galiba bir tek biz buna mecburuz. fb ve gs camiaların zenginleri daima sahip çıkarlar takımlarına. yetmez baska kuluplere de baskan olurlar ve kıyak geçerler ihtiyaç halinde. ama bizdeki zenginler bırak bize destek olmayı giderler rakibe destek verirler.

Çevrimiçi 38life

Son yıllarda teknik direktörlere erken fesih nedeniyle ödediğimiz tazminatlar:

Abdullah Avcı: 1m€
Valerien Ismael: 600k€
Şenol Güneş: 500k€
Santos: 500k€
GVB: 3.4m€
Solskjaer: ?€

3.5m€

https://x.com/DeportesReports/status/1951200050207494153

Çevrimiçi kartalizma190399

Gecen seneki transferler tamamen bos cikti.

Immobile dususteydi, bitmisti, bos yere zar attik Weghorst'u getirmek dururken.
Paulista sakatlik sorunu yasiyordu ve geriye yaslanan takim stoperi, bizim ihtiyacimiz ayagi temiz Nino gibi lider stoperdi.
Rafa iyi topcu ama takiminda Semih ve 10 milyon euro yatirim yaptigin Muci dururken ve o kadar bos mevki varken o oyuncu'ya sirf FB GS'ye calim atmis gibi gozukecegim diye o maasi verirsen dengesizlik yaratirsin.
Rafa-Immobile yapmak yerine Onuachu veya Weghorst'u alip arkasinda Semih ve Muci'yi kullansak dunya kadar para cebimizde kalirdi ve Muci/Semih gelisirdi. Artan para da eksik mevkilere kullanilirdi.

3 sene'dir takimin ihtiyacina gore degil de piyasa bize ne verirse ona bakarak transfer yapiyoruz.
Adi gecen sagbeklerin tamami bosta veya takiminda iskarta'ya cikmis adamlar. Hic takimin ihtiyaci bu mu, gelisme, satis potansiyeli var mi diye bakilmiyor. Orkun dunya kadar para verilerek alindi ama kesinlikle takimin acil ihtiyaci degildi. Hava katsin diye alirsin ama diger transferlere butce kalmayacaksa o kattigi hava'nin ne anlami olacak?

Scout ekibi 2-3 milyon euro'ya bir sagbek bulamayacaksa niye var?

Adali'nin verdigi zarar en az Cebi ve Arat kadar olacak. Abraham, Orkun, Gedson'un bonservisleri taksitle alindi. Bu taksitler sadece bu sene'yi degil onumuzdeki 4-5 sene'yi etkileyecek, elimizi kolumuzu daha da baglayacak. Daha henuz bu tehlike'nin farkinda da degiliz. Taraftar sabirsizlandikca, yonetime baski yaptikca bu dongu devam eder. Artik bitik nokta'da oldugumuzu ve 3 sene disimizi sikip sifirdan baslayacagimizi kabul etmedigimiz surece daha da batmaya devam edecegiz.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2025, 11:56:05 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi gokhans

Sergen 8 transfer şart koşmuş yoksa gelmem demiş, ibre nuri’yi gösteriyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: