2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Tass, gokhans, Gökhan Güvenç, Ravenman, doganay, Kapkarakartal, kahyaoglueren, Zafer55, maıden, Kartal Ç, annoca, murat, levitate, tolga1903, KartalınGücü, Serdar3444, Darkeagle, kartalizma190399, Özgür Gültekin, mtorunlu, blackeagle35, bull74, hasankale, Monza, Liquidator, murat baltacı, Georgetown, sefaköykartali, Rasim, safak_01, ozeratalay, ulumemo, 38life, golazokartal, o2bucak, yorgo_d(geodem), Reawers, yaço58, cornelius, NioHH, fatihsahin, highflyingeagle, Yokmessi, emre_1978, Irakleio, mrred, Yancos, Sinan66 ve 449 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 248323 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

11'dekilerin abraham hariç hiçbiri yeni transfer değil çok açıklayıcı aslında
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

başkan hocaya sarılmış vs. medyadakiler de hocanın suçu yok ya transferler gelmedi anlatısına geçmişler sanırsam yeme işi iptal oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

o degil de ricardo yine yedeklerde yokmus. birinin bunu izah etmesi lazım. bu kadar da olmaz.

kiralık gidecek büyük ihtimalle.

başkan hocaya sarılmış vs. medyadakiler de hocanın suçu yok ya transferler gelmedi anlatısına geçmişler sanırsam yeme işi iptal oldu

son kez gitmeden gel bir sarılayım demiş olabilir :D

Çevrimiçi Zafer55

o degil de ricardo yine yedeklerde yokmus. birinin bunu izah etmesi lazım. bu kadar da olmaz.
Sadece 45 dakika izledim. Takımdaki çok sayıdaki oyuncudan iyi bir kumaşı var. Şaşırttı beni ben boş bir adam bekliyordum

Serdal Adalı, Shakhtar Donetsk-Beşiktaş maçı için Krakow'da.

Başkan çok mutlu! Yaptığı kadro ile gurur duyuyor!

Çevrimiçi Zafer55

Bence maç sonu bi planları var onu düşünüyorlar 😁

Çevrimiçi mayguntr

Gerçekten dedi mi böyle !

Tek santrofor Abrahamı sakatlanana kadar oynatmasydı
Aynı şekilde Orkunu da
Hatta transfer görüşmesi devam eden Gedsonu riske atmasaydı..
Söyleseydi daha kura çekilmeden ; Beşiktaşın Avrupa ligine katılmak gibi bir hedefi yoktur diye.
Çıksaydı yedek kadroyla o zaman.
Şimdi temmuzda hazır olan shaktar ukranya liginde perişan mı olacak bu sene?

ukranya ligiyle bizim lig ayni mi allah askina? adamlarin tek rakibi var ligde, ve bizden once resmi maclari vardi onceki turda ve diger takimlarla aralarinda ucurum var ligde. ki ben hocayi savunmuyorum, durumu elestiriyorum.  Beşiktaşın Avrupa ligine katılmak gibi bir hedefi yoktur dese buyuk takim hocasi degil diyecek millet. 

Çevrimiçi Zafer55

ukranya ligiyle bizim lig ayni mi allah askina? adamlarin tek rakibi var ligde, ve bizden once resmi maclari vardi onceki turda ve diger takimlarla aralarinda ucurum var ligde. ki ben hocayi savunmuyorum, durumu elestiriyorum.  Beşiktaşın Avrupa ligine katılmak gibi bir hedefi yoktur dese buyuk takim hocasi degil diyecek millet.
Karşımıza kim gelirse gelsin zaten bizden önce bir tur geçip gelecekti. Bu bize sürpriz olmadı ki.
Hangi ligten hangi takım geleceğini bilmiyorduk sezon çalışmasına başlarken. Ama eleme maçı oynayacağımızı biliyorduk.

Çevrimiçi Yokmessi

Adamlardaki topçulara bak arkadaş, bizde jao mario ile top oynamaya calisiyoruz

Çevrimiçi Yokmessi

Yediğimiz golün hocayla ne alakası var simdi? Bu adama sen böyle topçu verdin mi? Veremedin.
Hoca devam etmeli. Transfer yapılmali.
Sergen zaten bu takıma gelmez. Gelmesini de istemiyorum.

Çevrimiçi mrred

4 2 3 1 sisteminde demir ege’yi 8 gibi kullanıyoruz. Çocuk 4 3 3 sisteminin 6 numarası fakat biz hala onu 8 gibi kullanıyoruz. Elimizdeki oyuncu havuzu 4 3 3 sistemine uygun.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi mrred

Ön alan baskısı bizim neyimize ?
Neden gücümüzden fazlasını yapmaya çalışıyoruz…
The great gig in the sky

Çevrimiçi mrred

45 milyon harcadık elde var sıfır. Bir turda Bu başkan zarar versin. Herkes sırayla zarar veriyor. Sahiplik sistemi olmadan bu iş düzelmeyecek.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

45 milyon harcadık elde var sıfır. Bir turda Bu başkan zarar versin. Herkes sırayla zarar veriyor. Sahiplik sistemi olmadan bu iş düzelmeyecek.

adam sinirden foruma dönmüş hoş geldin abi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi mrred

Bu sezon ilk 5 te bile bitiremeyiz. Çoğu anadolu takımının kadrosu bizden iyi. Basketbol sahasının olduğu arsanın gelirini şimdiden harcadık. Orkun bizim neyimize ? 6 mı 8 mi belli olmayan bir adam. Kafayı yicem ama bunlar hep planlı. Bir turda bu başkan dönsün. 30 milyon ne demek ? İnanılır gibi değil.
The great gig in the sky

Çevrimiçi 38life

Hocanın bu maçta Jurasek'i oynatmaması ve sonradan oyuna "kanat" olarak sokması yönetime çok açık bir mesajdı.

Çevrimiçi mrred

Bir takım üst üste bu kadar kötü yönetiliyorsa bunda kesin art niyet var. Bu operasyon başka türlü açıklanamaz. 30 milyon euro kafayı yicem.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mrred

adam sinirden foruma dönmüş hoş geldin abi :D
Hoşbulduk. Herkese sabır diliyorum
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Hocanın bu maçta Jurasek'i oynatmaması ve sonradan oyuna "kanat" olarak sokması yönetime çok açık bir mesajdı.

o sırada yönetim: kadro iyi kardeşim hoca oynatamıyor rashica var işte ne kanadı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

Bu sezon ilk 5 te bile bitiremeyiz. Çoğu anadolu takımının kadrosu bizden iyi. Basketbol sahasının olduğu arsanın gelirini şimdiden harcadık. Orkun bizim neyimize ? 6 mı 8 mi belli olmayan bir adam. Kafayı yicem ama bunlar hep planlı. Bir turda bu başkan dönsün. 30 milyon ne demek ? İnanılır gibi değil.

bu kadro ve taktiksizlikle kume duseriz.

Çevrimiçi 38life

Maçın üzerinden 4-5 gün geçince sağlıklı düşünebilmeye başlamış bir kısım taraftar. Ama yarınki mağlubiyetten sonra rüzgar tekrar terse döner merak etmesin kimse. Yönetim hocanın kellesini alır taraftarın önüne atar. Taraftar bir bayram havası yaşar. Sonrası zaten aynı hikaye.

Çevrimiçi levitate

arda hoca allah razı olsun ilerde geliriz diye fazla zorlamadı :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi blackeagle35

Rafadır odur budur kime ne teklif geliyorsa gönderin artık. Svensson, mario şu bu bu adamları tesise almayın. Paulistaya falan 3 yıllık sözleşme veren adamların kulüp üyeliklerini iptal etmek lazım.

Etiketler: