2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, safak_01, gokhans, murat, levitate, Tass, Zafer55, sefaköykartali, maıden, Gökhan Güvenç, matias_27, COB, Samet Ç, Monza, golazokartal, o2bucak, Savaş, yorgo_d(geodem), kartalizma190399, Kapkarakartal, Ravenman, Darkeagle, Reawers, Necmi, yaço58, mayguntr, annoca, Özgür Gültekin, ozeratalay, Rasim, cornelius, NioHH, fatihsahin, Georgetown, highflyingeagle, mtorunlu, bull74, Yokmessi, Serdar3444, emre_1978, Irakleio, mrred, Yancos, hasankale, murat baltacı, blackeagle35, Sinan66, doganay, ulumemo, Kartal Ç, umutow ve 457 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 247621 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kahyaoglueren

kimse yuzune konusmuyor ki hocanin, duzgun cevap versin.  bi de tecrumani cok kotu bence cogu seyi duzgun cevirmiyor.
Tercümani sadece ben farketmemisim.
Kafasina gore özet bir konuşma çeviriyor.

Çevrimiçi gokhans

Konu şu değil miydi :
Biz Norveçli TD aldık
Molde'ye taş gibi top oynatan yardımcı aldık
Kuzey ülkelerine bakan scout aldık
Güney Amerika'yı bilen scout aldık
Acaip bir kondisyoner aldık
Genç, diri, makul bütçeli, takım oyunu oynayan kuzey ekolü olma hayallerini aldık.
Böyle değil miydi plan ya?
Teknik kadroya bu kadar yatırım yapan zihniyetin transfer politikası böyle mi başlamıştı?
Yine iklime uyduk, 100M daha battık.
Hayırlısı olsun.
Biz çekeriz derdini.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi ulumemo

2. Transfer sezonunun ortasındayız eksiklerimiz halen kapanmadı. Başkanda bunun sinirini çıkarmaya başladı, bu durumla başa çıkamıyor. Mikrafon karşısında anlamsız açıklamalar yapıyor.

Abi neyin siniri bu anlamıyorum? eksiği ben mi gidericem allah aşkına adamın 1 tane işi var onu da yapmıyor sonra yok hocayı gönderelim yok bilmem ne.

Orkuna 30m vermeyi biliyor ama kanatın k’si yok, imza töreninde şov yapmayı da biliyor ee kusura bakmasın ama bizim de aklımızla alay ediliyor demek ki. Ayranımız yok içmeye atla gidiyoruz uefaya… bu işin meali budur bende

Çevrimiçi mayguntr

Konu şu değil miydi :
Biz Norveçli TD aldık
Molde'ye taş gibi top oynatan yardımcı aldık
Kuzey ülkelerine bakan scout aldık
Güney Amerika'yı bilen scout aldık
Acaip bir kondisyoner aldık
Genç, diri, makul bütçeli, takım oyunu oynayan kuzey ekolü olma hayallerini aldık.
Böyle değil miydi plan ya?
Teknik kadroya bu kadar yatırım yapan zihniyetin transfer politikası böyle mi başlamıştı?
Yine iklime uyduk, 100M daha battık.
Hayırlısı olsun.
Biz çekeriz derdini.

https://www.youtube.com/shorts/xdjS3NVT5i0

Hoca mesela diyor basin toplantisinda biz 1 mac icin 11 aylik sezondan vazgecemeyiz. Ona gore de kondisyon programini ayarliyor ekibiyle. Simdi Temmuzun ortasinda takimi hazir hale getirse 2 ay sonra takim dusecek, ya da gereksiz fazla yukleme yapsalar Sergen'in sampiyonlar ligi macerasi gibi takimin yarisi sakatlanacak.

Ama bilmiyorki bizim ulkede degil 11 ay, 2 hafta sonrasi dusunulmez.

Scout transferi yaparsan, o oyuncuya sans vermen lazim, zaman vermen lazim, Ricardoyu aldik (iyi kotu demiyorum), minumum 1-2 sene beklemen lazim ki gercekten iyi transfer mi diye anlayasin. Iyi topcu olsa zaten aldigin anda ileriye donuk yatirim olmaz.

Dedigin gibi hayirlisi olsun ama biz bu iki gun sonrasini dusunme sorununu cozemedigimiz surece dert cekmeye devam ederiz.

Çevrimiçi Samet Demir

Abi neyin siniri bu anlamıyorum? eksiği ben mi gidericem allah aşkına adamın 1 tane işi var onu da yapmıyor sonra yok hocayı gönderelim yok bilmem ne.

Orkuna 30m vermeyi biliyor ama kanatın k’si yok, imza töreninde şov yapmayı da biliyor ee kusura bakmasın ama bizim de aklımızla alay ediliyor demek ki. Ayranımız yok içmeye atla gidiyoruz uefaya… bu işin meali budur bende
Abi bir kaç gündür sürekli yazıyorum seçimden önce bugünkü eksikliklerden kendisi sitem ediyordu. Sonuç üzerinden kaç ay geçti hala eksiklikler devam ediyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

transfermarktta kadro değerleri diğer 2 takımın 300 milyon € dayanıyor biz 100 milyon € geriliyoruz.

Çevrimiçi Tass

Çevrimiçi Tass

25’den aşağı satılması ihanettir.

bence 15m degeridir. 32 yasina geliyor ve 6m yıllık alıyor. tek sart gedson yerine orkun oldugu gibi rafa yerine daha genc ve kaliteden odun vermeden birini almak.

Çevrimiçi ulumemo

bence 15m degeridir. 32 yasina geliyor ve 6m yıllık alıyor. tek sart gedson yerine orkun oldugu gibi rafa yerine daha genc ve kaliteden odun vermeden birini almak.
Muçi var oynatsınlar işte

Çevrimiçi Zafer55

https://www.youtube.com/shorts/xdjS3NVT5i0

Hoca mesela diyor basin toplantisinda biz 1 mac icin 11 aylik sezondan vazgecemeyiz. Ona gore de kondisyon programini ayarliyor ekibiyle. Simdi Temmuzun ortasinda takimi hazir hale getirse 2 ay sonra takim dusecek, ya da gereksiz fazla yukleme yapsalar Sergen'in sampiyonlar ligi macerasi gibi takimin yarisi sakatlanacak.

Ama bilmiyorki bizim ulkede degil 11 ay, 2 hafta sonrasi dusunulmez.

Scout transferi yaparsan, o oyuncuya sans vermen lazim, zaman vermen lazim, Ricardoyu aldik (iyi kotu demiyorum), minumum 1-2 sene beklemen lazim ki gercekten iyi transfer mi diye anlayasin. Iyi topcu olsa zaten aldigin anda ileriye donuk yatirim olmaz.

Dedigin gibi hayirlisi olsun ama biz bu iki gun sonrasini dusunme sorununu cozemedigimiz surece dert cekmeye devam ederiz.
Gerçekten dedi mi böyle !

Tek santrofor Abrahamı  sakatlanana kadar oynatmasydı
Aynı şekilde Orkunu da
Hatta transfer görüşmesi devam eden Gedsonu riske atmasaydı..
Söyleseydi daha kura çekilmeden ; Beşiktaşın Avrupa ligine katılmak gibi bir hedefi yoktur diye.
Çıksaydı yedek kadroyla o zaman.
Şimdi temmuzda hazır olan shaktar ukranya liginde perişan mı olacak bu sene?

Çevrimiçi Samet Demir

Yerine daha kaliteli oyuncu ile doldurma konusu soru işareti işte.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

orkun zaten gedson’un değil rafa’nın pozisyonuna uyuyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yokmessi

Kulübun geldigi duruma bak gedson gibi ikinci lig topcusunun gidişine üzülür olmuş millet, vasat seviciliginden kurtulmamız lazım, ilk maçta sahadaydı beyefendi alsaydı maçı o zaman, daha önündeki kaleye vuramıyor topu. Artık oyuncumuz olmadığına göre rahatlıkla konuşabilirim. Beşiktaşımı düzeltecek kafa bu değil, ooo sergen atarlı giderli açıklama yapmis, gedson derbide rakip oyuncunun ayağına dalmiş, eeee?

Bize iq seviyesi beşıktaşın seviyesinde, teknik kapasitesi yüksek iyi futbolcular lazım sosa-atiba gibi
Gedson gibi kalaslara rusyada başarılar.

Çevrimiçi Akil Emre

İyiler gidiyor 1. Lig seviyesinde olmayacak kişiler formayı terletiyor şaka gibi, bizim hedef ne acaba  şampiyonluğu geçtim bu kadro ve zihniyet 3. bile olamaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu dizilimde haklısın ama rafa giderse taraftar olarak ben aynı ayarda oyuncu beklerim. Büyük ihtimalle bu haberde sallamasyondur gerçi.

Çevrimiçi Tass

https://twitter.com/TransferPostasi/status/1950957582815817761

maası 4.5m en fazla biz de o kadar sunabiliriz ki bir bek icin asırı fazla sanki mevcut durumumuza gore. bir de bonservisi olacak. bu paralar kanata verilmesi daha dogru olur.

Çevrimiçi Tass

evet aslında ideal 10 numara orkun. gedson yerine bir capa 6 olabilir o halde. orta saha 3 lenecekse o da demirege yedegi kartal olabilir

Çevrimiçi Tass

acık konusayım su saatten sonra degerini bulan istisnasız herkes gidebilir. ins yerlerine daha iyi ve planlı oyuncular alınır. gidene uzulemem bunca rezill sezonların ardından.

maası 4.5m en fazla biz de o kadar sunabiliriz ki bir bek icin asırı fazla sanki mevcut durumumuza gore. bir de bonservisi olacak. bu paralar kanata verilmesi daha dogru olur.

4.5 çok.

Çevrimiçi Tass

ilk 11e baktım. ya 3-5-2 ya da 4-3-3 oynayacaz anladıgım kadarıyla.

Çevrimiçi Tass

4.5 çok.

bu herif 100 gundur sakatmıs ve donus tarihi de belli degil. bos haber o zaman. o kadar da vicdansız ve akılsız degildir yonetim.

Çevrimiçi blackeagle35

Aslında yapılması gereken kadroyu boşaltıp kurduğun scout ekibinin desteğiyle sağlam temellere oturmuş bir yapılanmaydı. Ama 90 milyon iki oyuncuya verdikten sonra ki Orkun transferine lafım yok, artık yarışacak kadro kurmak zorundasın. Scoutu zaten anlaşıldığı kadarıyla takmıyorsun, teknik direktörün olayı, camiayı anlayamamış, hırsı beklentisi ne belli değil. Bu saatten sonra 8-10 adamı acilen yollayıp 6 7 düzgün transfer yapmaktan başka çaren kalmadı. 10 güne lig başlıyor. Bek yok, kanat yok, artık orta saha yok. Biz havanda su dövüyoruz.

Çevrimiçi Tass

o degil de ricardo yine yedeklerde yokmus. birinin bunu izah etmesi lazım. bu kadar da olmaz.

Etiketler: