2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

COB, Rasim, Özgür Gültekin, 38life, Serdar3444, Gökhan Güvenç, gokhans, KartalınGücü, Yusuf Berberoğlu, Darkeagle, hasankale, tolga1903, Monza, Samet Demir, levitate, ulumemo, Georgetown, Ravenman, blackeagle35, Sinan66, Yokmessi, annoca, sefaköykartali, balkan-kartal, ergin, eryigitcaner, Akil Emre, Tass, mellfred, Samet Ç, maıden, mayguntr, NioHH, Mehmet57, Kapkarakartal, golazokartal, Umutcan Kaya, Gökhan Kurt, murat, Yancos, Zafer55, bull74, safak_01, Liquidator, yaço58, ozeratalay, kahyaoglueren, barisaydin, Irakleio, ugurkartalizma, murat baltacı ve 366 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 241000 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Ya Gedson satıldı haberleri yalan ya da yönetim Ole'yi göndermeyi düşünüyor haberleri yalan. Ya da yönetimin aklının başında olduğu iddiası yalan.

Eğer hoca gidecekse sen nasıl takımın en değerli ikinci oyuncusunu satabilirsin bu süreçte? Yeni gelecek hocanın bu konudaki fikrinin ne olacağını nereden biliyorsun?

Çevrimiçi COB

Gedson 25+ kaça giderse büyük başarıdır gözümde. 12,5 milyon euro'su bize kalıyor belki ama bu da bize iyi bir ders olsun. O paraya iyi bir 6 numara alıp

6 - Orkun - Rafa üçlüsü ile devam edelim.

Gedson o paraları edecek bir futbolcu değil ve nerede oynasa oynasın sahada ortasahanın bir tarafı boş kalıyor.

Çevrimiçi annoca

Gedson gitti gibi hayırlısı olsun. Ben beğeniyordum muhakkak eksikleri de var ama takımın yaşı da göz önüne alınca en değerlisiyidi, muazzam savunma performası vardı hayırlısı artık.

Rashica gedson bunlar eski takımlarında beğenilen ve bize gelince herkesi mutlu eden transferlerdi ama bazı çiçekler bazı topraklarda yeşermiyor veya bizim beklentilerimiz çok başka. Kimden ne isteyeceğimizi bilemiyoruz.

Çevrimiçi 38life

Sizin gibi zihniyet yüzünden tarihimizin önemli başarılarını elde etmiş hocaya karşı antipatimiz oluşmaya başladı yemin ederim sadece ben olsam iyi, bazı şeyler güzel hatırlanmalı şenol güneş Beşiktaş efsanesi değil kulüpten büyükte değil o olmadan da kaç yıllık çınar ayakta kalmaya devam eder

Duygularla mantığı karıştırmadığımız sürece kimseye antipati beslemek zorunda kalmayız.

Ben Şenol Güneş'i karakter olarak çok severim. "Sahte filozof" falan diyip dalga geçiyorlar ya hani… Ben tam tersi, en çok o yönünü severim. Olaylara felsefi pencereden bakması hoşuma gidiyor.

Ama teknik direktör olarak beğenmiyorum. Hücum futbolu oynatmasını seviyorum, bu keyifli oluyor. Beşiktaş’a da yakışan bir oyun ortaya çıkmıştı. Fakat kendini yenileyebilen biri değil. Oyuncudan anlamayan biri ama oyunculardan bireysel olarak verim almayı bilen biri.

Fakat taktisyenliği yeterli değil. Ayrıca Sais ile yaşadığı sorun ve Sais'in bu yüzden gitmiş olması benim için çok belirleyici bir konudur. O olay Beşiktaş’a çok zarar verdi ve ben Şenol hocaya çok kızdım. O noktadan sonra bir daha eskisi gibi bakamam Şenol hocaya.

Sergen Yalçın’ın karakterini hiçbir zaman çok sevmedim. Olaylara çok yüzeysel bakan bir insan. Benim tam zıttım. Teknik direktörlüğünü de hiç beğenmedim.

Sergen Yalçın, benim için Beşiktaş tarihinin en büyük yerli futbolcusudur. Bir efsanedir. Sergen Yalçın öldüğünde, onu 10 numaralı formasıyla gol sevincine koşarkenki haliyle hatırlayacağım. Kendi imajını ne kadar zedelerse zedelesin, benim aklımdaki imajı böyle kalacak. Çünkü o imaj benim çocukluğuma ait.

İstediği kadar TV’lerde boşboğazlık etsin, saçmalayıp dursun… Sergen, Sergen’dir. Beşiktaş’ın efsane futbolcusudur. Teknik direktör müdür, tartışılır. Ama Beşiktaş’ta teknik direktör olarak da şampiyonluk yaşaması beni çok mutlu etmiştir.

Fakat teknik direktör müdür, emin değilim. Pandemi şampiyonluğu birçok faktöre bağlıydı. Beşiktaş basit oynadı ve kazandı. Fakat lig birkaç hafta daha uzasaydı, şampiyonluk gidiyordu. Bunu da unutmayalım.

Zaten ertesi sene yaşanan ilk zorlukta çözümsüz kaldı ve "beceremiyorum" deyip gitti. Bu bize çok şey anlatıyor. Ama Sergen’in televizyonlarda yaptığı bazı akıl almaz açıklamalar bize daha da çok şey anlatıyor. Bu açıklamaları yapan bir kafadan iyi bir teknik direktör olmaz diyorsunuz, bazı lafları duyunca.

Pandemi döneminde yaptığı şey basit oynatmaktı. Basit oynadık ve eğrisi doğrusuna geldi. Şampiyon olduk. Keşke Sergen Yalçın çok iyi bir teknik direktör olsa da hem futbolcu olarak hem hoca olarak efsane olsa. Ama böyle bir ışık görünmüyor.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Duygularla mantığı karıştırmadığımız sürece kimseye antipati beslemek zorunda kalmayız.

Ben Şenol Güneş'i karakter olarak çok severim. "Sahte filozof" falan diyip dalga geçiyorlar ya hani… Ben tam tersi, en çok o yönünü severim. Olaylara felsefi pencereden bakması hoşuma gidiyor.

Ama teknik direktör olarak beğenmiyorum. Hücum futbolu oynatmasını seviyorum, bu keyifli oluyor. Beşiktaş’a da yakışan bir oyun ortaya çıkmıştı. Fakat kendini yenileyebilen biri değil. Oyuncudan anlamayan biri ama oyunculardan bireysel olarak verim almayı bilen biri.

Fakat taktisyenliği yeterli değil. Ayrıca Sais ile yaşadığı sorun ve Sais'in bu yüzden gitmiş olması benim için çok belirleyici bir konudur. O olay Beşiktaş’a çok zarar verdi ve ben Şenol hocaya çok kızdım. O noktadan sonra bir daha eskisi gibi bakamam Şenol hocaya.

Sergen Yalçın’ın karakterini hiçbir zaman çok sevmedim. Olaylara çok yüzeysel bakan bir insan. Benim tam zıttım. Teknik direktörlüğünü de hiç beğenmedim.

Sergen Yalçın, benim için Beşiktaş tarihinin en büyük yerli futbolcusudur. Bir efsanedir. Sergen Yalçın öldüğünde, onu 10 numaralı formasıyla gol sevincine koşarkenki haliyle hatırlayacağım. Kendi imajını ne kadar zedelerse zedelesin, benim aklımdaki imajı böyle kalacak. Çünkü o imaj benim çocukluğuma ait.

İstediği kadar TV’lerde boşboğazlık etsin, saçmalayıp dursun… Sergen, Sergen’dir. Beşiktaş’ın efsane futbolcusudur. Teknik direktör müdür, tartışılır. Ama Beşiktaş’ta teknik direktör olarak da şampiyonluk yaşaması beni çok mutlu etmiştir.

Fakat teknik direktör müdür, emin değilim. Pandemi şampiyonluğu birçok faktöre bağlıydı. Beşiktaş basit oynadı ve kazandı. Fakat lig birkaç hafta daha uzasaydı, şampiyonluk gidiyordu. Bunu da unutmayalım.

Zaten ertesi sene yaşanan ilk zorlukta çözümsüz kaldı ve "beceremiyorum" deyip gitti. Bu bize çok şey anlatıyor. Ama Sergen’in televizyonlarda yaptığı bazı akıl almaz açıklamalar bize daha da çok şey anlatıyor. Bu açıklamaları yapan bir kafadan iyi bir teknik direktör olmaz diyorsunuz, bazı lafları duyunca.

Pandemi döneminde yaptığı şey basit oynatmaktı. Basit oynadık ve eğrisi doğrusuna geldi. Şampiyon olduk. Keşke Sergen Yalçın çok iyi bir teknik direktör olsa da hem futbolcu olarak hem hoca olarak efsane olsa. Ama böyle bir ışık görünmüyor.

Doğru yerlere değinmişsin tespitlerin güzel, benim kızdığım noktada biz niye td çıkaramıyoruz eskiden küçükken hatırlarım Beşiktaşlı hocalar süper ligde büyük takımlara kafa tutardı. Şimdi hiç hocamız yok gibi bir şey dalga geçtiğimiz gs okandan sonra ardası hazır, bu çok önemli faktör çünkü ülkenin yapısını biliyor ligi biliyor sergenin şampiyon olmasının en önemli nedenlerinden biride buydu ama o zaman gerçekten diğerleri de çok kötüydü ve sergenin buna yönelik bir çabası olduğunu düşünmüyorum, yorumculuk ona daha basit geliyor.
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

Arkadaş 1.5 hafta sonra lig başlıyor. Ne doğru düzgün transfer yapıldı ne de gitmesi gereken oyuncularla yollar ayrildi. Acilen vedalaşmamız gereken isimler hala takımda:
1.   Ox
2.   Onana
3.   Musrati
4.   Svensson
5.   Amir
6.   Joao
7.   Zainutdinov

Bunların ardında da:
8. Udokhai
9. Rashica
10. Arroyo (kiralık)
11. Ricardo (oynatmayacaksak bari kiralık verelim)

var. Ve bunların dışında bir o kadar da gitmesi gereken yerli oyuncu var:
12.   Ersin
13.   Tayfur
14.   Tayyip
15.   Emrecanlar
16.   Can Keleş
17.   Mustafa (kiralık)

Daha Necip, Paulista ve Jurasek’i de yazacağım ve kesin unuttuklarım vardır ama neyse…

Gerçekten ne yaşadığımızı anlamakta zorlanıyorum. Bir yandan hala 4-5 iyi transferle FB’ye, GS’ye rakip olabiliriz diyenlere üzülüyorum. Son iki sezonda bu iki takımdan 30-40 puan fark yemişiz. Onlar kadro iskeletini koruyup eksik yerleri kaliteli oyuncularla tamamlıyor, hala transfer yapmaya devam ediyorlar.

Biz ise iyi transferler yapsak bile bu oyuncuların takıma, kulübe, ülkeye alışması zaman alacak. O yüzden bu sezon kişisel olarak bir başarı beklemiyordum ama en azından gelecek sezonun iskeletini kurmaya başlarız diye umut ediyordum. Ama geldiğimiz noktada daha kimleri göndereceğimiz bile belli değil.

Tüm eksikliklerine rağmen Gedson ve Semih’in takımda kalmasını istiyorum çünkü bu yönetimin onlardan daha iyisini getirebileceğine inanmıyorum. Ama ne yazık ki, onca eksik varken ilk ayrilacak isimler bunlar olacak gibi görünüyor.

Bir kulüp ancak bu kadar kötü yönetilebilir. Ama sanırım bize bu mustehak. Hala burada neyin tartışıldığını anlamakta zorlanıyorum. Kime, ne zaman, ve nasıl tepki koyacagimizi bile bilmiyoruz. Offf ya

Transfer döneminde hoca konusturuyorlar herkese.bu takımdan gitmesi gereken 12 adam gelmesi gereken minimum 10 adam varken hoca konusturuyorlar bile isteye.
Yaziklar olsun bizden ne köy olur ne kasaba.hocayi tutmuyorum ama yapılan ahlaksızlık.cok kötü döngüye girdik.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Ravenman

Seçimden aylar öncede dedim sonrada dedim.

Bu Serdal Adalı Beşiktaş başkanlığı yapamaz.

Futboldan zerre kadar anlamadığı yanı sıra, bir çalışma sistemide kuramaz. Tek adam gibi herşeyi ben yaparım ben karar veririm; resmen impulsif küçük bir Aziz Yıldırım.

Beşiktaş başkanı dinamik,profesyonel, radikal, devrimci ve displinli olacak.

Bunda o çap yok. Serdar Adalı reaksiyoner bir adam. Ancak birşeyler olduktan sonra reaksiyon verir, oda hem çok geç hem çok pasif.

Çevrimiçi Ravenman

Herkes bu senin istediğin 2 hocayı istemiyor, bir sen istiyorsan demek ki burada bir problem var.

Bende isterim. Bu bataklıktan ancak o ikisi kurtarabilir.

Yabancı olarak Schuster/Biliç.
Yerli olarak Sergen/Şenol.

Çevrimiçi Akil Emre

Arkadaş 1.5 hafta sonra lig başlıyor. Ne doğru düzgün transfer yapıldı ne de gitmesi gereken oyuncularla yollar ayrildi. Acilen vedalaşmamız gereken isimler hala takımda:
1.   Ox
2.   Onana
3.   Musrati
4.   Svensson
5.   Amir
6.   Joao
7.   Zainutdinov

Bunların ardında da:
8. Udokhai
9. Rashica
10. Arroyo (kiralık)
11. Ricardo (oynatmayacaksak bari kiralık verelim)

var. Ve bunların dışında bir o kadar da gitmesi gereken yerli oyuncu var:
12.   Ersin
13.   Tayfur
14.   Tayyip
15.   Emrecanlar
16.   Can Keleş
17.   Mustafa (kiralık)

Daha Necip, Paulista ve Jurasek’i de yazacağım ve kesin unuttuklarım vardır ama neyse…

Gerçekten ne yaşadığımızı anlamakta zorlanıyorum. Bir yandan hala 4-5 iyi transferle FB’ye, GS’ye rakip olabiliriz diyenlere üzülüyorum. Son iki sezonda bu iki takımdan 30-40 puan fark yemişiz. Onlar kadro iskeletini koruyup eksik yerleri kaliteli oyuncularla tamamlıyor, hala transfer yapmaya devam ediyorlar.

Biz ise iyi transferler yapsak bile bu oyuncuların takıma, kulübe, ülkeye alışması zaman alacak. O yüzden bu sezon kişisel olarak bir başarı beklemiyordum ama en azından gelecek sezonun iskeletini kurmaya başlarız diye umut ediyordum. Ama geldiğimiz noktada daha kimleri göndereceğimiz bile belli değil.

Tüm eksikliklerine rağmen Gedson ve Semih’in takımda kalmasını istiyorum çünkü bu yönetimin onlardan daha iyisini getirebileceğine inanmıyorum. Ama ne yazık ki, onca eksik varken ilk ayrilacak isimler bunlar olacak gibi görünüyor.

Bir kulüp ancak bu kadar kötü yönetilebilir. Ama sanırım bize bu mustehak. Hala burada neyin tartışıldığını anlamakta zorlanıyorum. Kime, ne zaman, ve nasıl tepki koyacagimizi bile bilmiyoruz. Offf ya
Duygulara tercüman olmuşsun inanılmaz şekilde şu ekipten kimseyi gönderemediler, elimizdeki nadir kalburustu oyunculardan da çıkıp sıradan bir takım olmaya gidiyoruz. İlk kez sezona bu kadar beklentisiz başlıyacağız.

Çevrimiçi kartalizma190399

Once bir realist bakis acisiyla yerimizi bilmek, kabul etmek gerekir.
Daha gecen hafta burada birisi AL finali stadimizda mutlaka konsantre olmamiz gerekir diyordu.
Sen daha Brugge'yi falan gecemiyorsun grup asamasini gecemiyorsun, kalkmis final diyorsun.
Final'den bize ne, ister uzayda olsun ister bizim stadimizda.

Su an ligde GS ve FB'nin isik yili gerisindeyiz. 2-3 transfer donemiyle para harcayip kalite alarak kapanacak fark degil, cunku bu donemde rakipler de durmayacak. Ustelik rakiplerden maddi olarak guclu degiliz. 30-40 puanlik kalite farkini 2-3 transfer ve dusuk butcelerle 2-3 transfer doneminde kapatacagini dusunmek hayal'den ote degil.

Para'yi anca akil ve organizasyon'la yenersin. O da 1 sene'de 2 transfer doneminde olacak sey degil. Ama bunu bir turlu kabul etmek istemedigimiz icin surekli kisir dongu'de basa donuyoruz maalesef.

Çevrimiçi kartalizma190399

Gedson 25+ kaça giderse büyük başarıdır gözümde. 12,5 milyon euro'su bize kalıyor belki ama bu da bize iyi bir ders olsun. O paraya iyi bir 6 numara alıp

6 - Orkun - Rafa üçlüsü ile devam edelim.

Gedson o paraları edecek bir futbolcu değil ve nerede oynasa oynasın sahada ortasahanın bir tarafı boş kalıyor.

Kimin ne kadar para edecegi konusunda camia olarak biz pek de uzman sayilmayiz, bunu son 3-4 yildan anlamisizdir sanirim.
Gedson, Semih gibi oyuncular bu kadar takip ediliyorsa ve o tur paralar konusuluyorsa emin ol Avrupa kulupleri bizden daha iyi biliyordur bu isi ve bir isik gormuslerdir.

Bizim taraftarin cop, berbat ilan ettigi Masuaku'yu daha ilk mactan ariyoruz iste mesela. Ornekler cogaltilabilir.

Gedson klasik set oyunu icin o kadar da uygun degil, ama kullanilmaz diye birsey de yok. Bu kadar iyi pas arasi yapan, tempo ve pres yapan, iyi top kapan oyuncu'yu gayet ikame edersin. Etrafinda onun eksiklerini kapatacak oyunculari kurgularsin ve tas gibi katki saglar. Bunu yapamadigimiz icin zaten butun oyuncularin defolari ortaya cikiyor. Buna 1 sene evvel sampiyon takimda catir catir oynamis Rashica, Rafa Silva falan da dahil.

Çevrimiçi KartalınGücü

Duygulara tercüman olmuşsun inanılmaz şekilde şu ekipten kimseyi gönderemediler, elimizdeki nadir kalburustu oyunculardan da çıkıp sıradan bir takım olmaya gidiyoruz. İlk kez sezona bu kadar beklentisiz başlıyacağız.

Gedson ve Semih ile zaten ligde sıradan bir takımdık, her anadolu maçımız %50 idi, ama Gedson derbilerde olağanüstü performans göstererek takımı yükseltiyordu. şimdi alt sıra takımı olduğumuzu düşünüyorum kalite olarak.

Bugün Gedsonun gitmesine sevinen arkadaşlar en geç 1 seneye kalmadan Orkunu göndermek isteyecekler. 2 aya Rafaya saracaklar. Bu kafa hiç değişmez takımda sorumluluk alan az buçuk yetenekli kim varsa gözlerine kestirir yiyene kadar eleştirirler hiç şaşmaz.

Derbilerde ortasahamız paspas olurken "Gedison ehyi adam değildi, bizi bozuyördü yea" dersiniz.

Çevrimiçi Samet Demir

Bahtiyardan da kurtulduk çok şükür, darısı diğerlerinin başına
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

Gedson ve Semih ile zaten ligde sıradan bir takımdık, her anadolu maçımız %50 idi, ama Gedson derbilerde olağanüstü performans göstererek takımı yükseltiyordu. şimdi alt sıra takımı olduğumuzu düşünüyorum kalite olarak.

Bugün Gedsonun gitmesine sevinen arkadaşlar en geç 1 seneye kalmadan Orkunu göndermek isteyecekler. 2 aya Rafaya saracaklar. Bu kafa hiç değişmez takımda sorumluluk alan az buçuk yetenekli kim varsa gözlerine kestirir yiyene kadar eleştirirler hiç şaşmaz.

Derbilerde ortasahamız paspas olurken "Gedison ehyi adam değildi, bizi bozuyördü yea" dersiniz.
+1903

Çevrimiçi 38life

Bahtiyar'dan 2.8 milyon euro kazanmışız. Yani aslında 1.7m€ zarar ettik demek lazım da. Şuan için 2.8m€+

Çevrimiçi Tass

bahtiyara sevindim.

gedsona biraz ortadayım.. gelen para buyuk değil ve kadro kalitemiz o kadar dusuk iken daha da zayıflamak iyi olmadı... ama bir yandan da bu sene de satamazsak bir daha bu fiyatlara da cıkmayacaktır.

semih icin konusulan 1+12 opsiyon çok çok dusuk.  daha 19 yaşında, zaten abraham dışında forvetin yok, bir tane daha alman gerekirken var olanı da ve sadece 19 yasında olan en iyi alt yapı oyuncunu bedava fiyata veriyorsun. bu olmaz arkadaş. 3-4 sene daha tut yine aynı hatta fazlasına verirsin. bu acele nedir? hani 25-30 teklif gelse bişey diyemezdim değerini buldu diye. şaka gibi bunlar. ole gönderilmekten bahsediliyor, belki gelen semihin performansını yukarıya tasıyacak. harbi anlamıyorum bu kafa yapısını. kim oynayacak abraham olmayınca forvette? 1 metre boyuyla rafa mı tek planımız?
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2025, 11:36:32 Tass ]

Çevrimiçi Samet Demir

bahtiyara sevindim.

gedsona biraz ortadayım.. gelen para buyuk değil ve kadro kalitemiz o kadar dusuk iken daha da zayıflamak iyi olmadı... ama bir yandan da bu sene de satamazsak bir daha bu fiyatlara da cıkmayacaktır.

semih icin konusulan 1+12 opsiyon çok çok dusuk.  daha 19 yaşında, zaten abraham dışında forvetin yok, bir tane daha alman gerekirken var olanı da ve sadece 19 yasında olan en iyi alt yapı oyuncunu bedava fiyata veriyorsun. bu olmaz arkadaş. 3-4 sene daha tut yine aynı hatta fazlasına verirsin. bu acele nedir? hani 25-30 teklif gelse bişey diyemezdim değerini buldu diye. şaka gibi bunlar. ole gönderilmekten bahsediliyor, belki gelen semihin performansını yukarıya tasıyacak. harbi anlamıyorum bu kafa yapısını. kim oynayacak abraham olmayınca forvette? 1 metre boyuyla rafa mı tek planımız?
Başkan söyledikleri ile çelişen icraatler gerçekleştiriyor. Sürekli kendini tuş ediyor. Bizede hayırlısı olsun demek düşüyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi KartalınGücü

bahtiyara sevindim.

Rafayı da her an bir yere gönderebilirler, takımda yetenek bırakmamaya and içmişler gibi.

Geçen seneden oturup 30 kişiden kim kalsın desek benim listem şu olurdu:

Rafa, Gedson, Mert performanslarına göre kalsın, Semih, Mustafa, Emirhan potansiyellerine göre kalsın geri kalan herkes gidebilir.

Diğer 24 kişiden 3 kişi, bu listeden 2 kişi yolladılar vallahi helal olsun. Üstüne rotasyonda iyi bir yedek olabilecek İmmobileyi de parasını verip yolladık. Savunması kötü hücumu iyi Masuakuyu yollayıp savunması aynı derecede kötü görünen Juraseki aldık.

Şunu merak ediyorum geçen 2 sezonda Gedson düzenli Benfica ortasahasında oynamış olsa, Orkun bizim takımda olsa,  bugün:

1. Gedsonu Benficadan kaç paraya alabilirdik? Alabilir miydik?
2. Orkunu kime kaç paraya satabilirdik?

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson 35'e gitti kerem hayırlı olsun

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Bu kadar gedson yangını yapmaya gerek yok arkadaşlar, bazı özellikleri ile elite bazı özellikleri ile vasat seviyede bir oyuncuydu. Kontra aranılan, geçiş kovalanan maçlarda çok büyük silah ama set oyununda takımı 10 kişi bırakan, takımıda düşüren, pas opsiyonu yerine kara deliğe dönüşen mevkisiz bir oyuncu. Rio onu çok doğru ve iyi şekilde oynatabiliyordu ama büyük maçlarda, zayıf rakiplere karşı kimse bir denkleme oturtamıyor gedson'u, kanatta süper olur dedik son shaktar maçında anladıkki kanatda olmuyor, ben hala bek olarak çok iyi olabileceğini düşünüyorum ama artık çok geç geçmiş olsun. Beşiktaş içinde hayırlısı olsun, cajuste'nin gelmesi için yer açıldı artık..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

kerem işi güzel oldu sevindim ama ah çebi ah alsaydı tamamını 3 mevki birden kaliteli adamlarla kapanabilirdi.

Çevrimiçi tolga1903

25 diyor ama yağız. Bizim muhabirlerden çıt çıkmaması da enteresan sercan hadi linç yedi bu işten şiir falan yazıyor peki diğerleri neden girmiyor haberi

Etiketler: