bahtiyara sevindim.
gedsona biraz ortadayım.. gelen para buyuk değil ve kadro kalitemiz o kadar dusuk iken daha da zayıflamak iyi olmadı... ama bir yandan da bu sene de satamazsak bir daha bu fiyatlara da cıkmayacaktır.
semih icin konusulan 1+12 opsiyon çok çok dusuk. daha 19 yaşında, zaten abraham dışında forvetin yok, bir tane daha alman gerekirken var olanı da ve sadece 19 yasında olan en iyi alt yapı oyuncunu bedava fiyata veriyorsun. bu olmaz arkadaş. 3-4 sene daha tut yine aynı hatta fazlasına verirsin. bu acele nedir? hani 25-30 teklif gelse bişey diyemezdim değerini buldu diye. şaka gibi bunlar. ole gönderilmekten bahsediliyor, belki gelen semihin performansını yukarıya tasıyacak. harbi anlamıyorum bu kafa yapısını. kim oynayacak abraham olmayınca forvette? 1 metre boyuyla rafa mı tek planımız?
Rafayı da her an bir yere gönderebilirler, takımda yetenek bırakmamaya and içmişler gibi.
Geçen seneden oturup 30 kişiden kim kalsın desek benim listem şu olurdu:
Rafa, Gedson, Mert performanslarına göre kalsın, Semih, Mustafa, Emirhan potansiyellerine göre kalsın geri kalan herkes gidebilir.
Diğer 24 kişiden 3 kişi, bu listeden 2 kişi yolladılar vallahi helal olsun. Üstüne rotasyonda iyi bir yedek olabilecek İmmobileyi de parasını verip yolladık. Savunması kötü hücumu iyi Masuakuyu yollayıp savunması aynı derecede kötü görünen Juraseki aldık.
Şunu merak ediyorum geçen 2 sezonda Gedson düzenli Benfica ortasahasında oynamış olsa, Orkun bizim takımda olsa, bugün:
1. Gedsonu Benficadan kaç paraya alabilirdik? Alabilir miydik?
2. Orkunu kime kaç paraya satabilirdik?