Valerian giderken haksızlık olduğunu savunanlardanım, Beşiktaş’ı ve Başkanını milli takım için satan Şenol hocaya nekadar karşıysamda, geldiğinde hayırlı olsun diyerek arkasında durduk. Valerian’ın kurduğu o iskeleti dağıtıp anç ile kendi kadrosunu kurarak bugünlerin temelini attı. Sonrasında santos’u da destekledik, serdar hocayıda, 2 hocayada kendi kadrosunu kurma imkanı verilmedi, rıza’yı ayrı geçiyorum o bambaşka bir durum, rio savunduk, hatta basın altını oyarken bu forumda yedirmeyiz diyede çok bağırdım ole dedikodularında bile rio savundum, onun daha iyi bir hoca oldugunu, transfer dönemi görmesi gerektiğini, istediği mevki ve oyuncular verilmeden yollanmasına karşıyken ole geldi ve dejavu yaşıyorum, gelmesini istemediğim ole’yi savunduruyor kader bana çünkü onunda suçu yok. Yarın sergen,şenol,nuri veya bir başkası gelecek ve el mecbur yine hayırlı olsun diye destekleyeceğiz. Dediğim gibi bu sürecin sonu Fikret Orman’a çıkar, bundan sonrada ne başka hoca kalır ne başkan, olan dikilitaş’da ki araziye oldu…