2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Tass, kartalizma190399, golazokartal, sefaköykartali, Mehmet57, maıden, mtorunlu, Georgetown, Zafer55, 38life, matias_27, Liquidator, Özgür Gültekin, kahyaoglueren, Ravenman, bull74, annoca, NioHH, hasankale, sozkul, Darkeagle, Samet Ç, blackeagle35, murat baltacı, Yokmessi, tolga1903, Kapkarakartal, Serdar3444, Umutcan Kaya, Monza, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Yusuf Berberoğlu, ugurkartalizma, Rasim, yaço58, murat, AEmre, Kartal Ç, Yancos ve 314 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 230836 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

parasına bakar adam umurunda olmaz tabi iyimser konuşacak

her türlü tazminatını alacak zaten dobra olmaktan çekinecek ne var
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

memnun değillerdir herhalde ama yıldız diye çıtayı yükselttiler ama adamlar gelmek istemiyor, no name biri gelirse başa iş açarız diye korkuyorlar? başka açıklama bulamıyorum, svensson'dan memnun olan adam 1 ay sağ bek aramaz yoksa

hocada da eşeklik var çık desene geçen seneden kimse gitmedi yeni adam gelmedi onun yerine "olur öyle ya çeviririz np" deyip geçiştiriyorsun, sonra böyle yerler seni

Hoca kendini norveç'de falan çalışıyor zannediyor heralde. Farkında değil ki şafak malatyalar sercan dikmeler kazdı bile kuyusunu. Bu adam gidecek lamı cimi yok milletin aklına soktular bir kere valerian ismael'in kaderi neyse o olacak onun da koltuğu hazırlık maçlarıyla sallandı ve çok dayanamdı ama o herife bile en azından transfer yapıp verdiler eline bunun transfer yapmayı geçtim elindeki çöpleri bile almıyorlar adam birer gün arayla maç koyduruyor bişeyler yakalar mıyım diye şunlardan ama nafile slovakya 2.lig takımına ptt takımına bile kaybediyor elindeki leşler.

Çevrimdışı levitate

Hoca kendini norveç'de falan çalışıyor zannediyor heralde. Farkında değil ki şafak malatyalar sercan dikmeler kazdı bile kuyusunu. Bu adam gidecek lamı cimi yok milletin aklına soktular bir kere valerian ismael'in kaderi neyse o olacak onun da koltuğu hazırlık maçlarıyla sallandı ve çok dayanamdı ama o herife bile en azından transfer yapıp verdiler eline bunun transfer yapmayı geçtim elindeki çöpleri bile almıyorlar adam birer gün arayla maç koyduruyor bişeyler yakalar mıyım diye şunlardan ama nafile slovakya 2.lig takımına ptt takımına bile kaybediyor elindeki leşler.

valla hakkımızda hayırlısı ama bu yönetimden de bir halt olmayacağı belli oldu, ole giderse graf scout departmanı zart zurt hepsi çöpe gider olan yine paralara olur

sergen falan gelmesin kafi şenol hocayı tercih ederim en azından işini ciddiye alıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yokmessi

Kanatlar gelene kadar Yönetim gitsin﹗!
Kanatlar geldikten 1 ay sonra da hocayı degerlendiririz. Şuan hocanın yaptigi pasta ile ilgilenmiyorum malzemesi eksikti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fransız basınına göre yabancı hoca yoklamlarina başlamışız
Ole hocaya geçmiş olsun, yönetimin kayigina binersen ilk indirilen sen olursun. Bu saatten sonra bu değişim olacak diye görüyorum.
Mou nsil topu yönetime attı, hoca dediğin biraz öyle olacak.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ABİ FORUMA ADAM AKILLI YAZI OKUMAK İÇİN GİRİYORUZ YATMADAN ÖNCE 10 SAYFADAN ÇOĞU ŞENOL GÜNEŞ SERGEN YALÇIN!!

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

valla hakkımızda hayırlısı ama bu yönetimden de bir halt olmayacağı belli oldu, ole giderse graf scout departmanı zart zurt hepsi çöpe gider olan yine paralara olur

sergen falan gelmesin kafi şenol hocayı tercih ederim en azından işini ciddiye alıyor

Şenol hocam severim sayarım ama 74 yaşında artık. Sergen gelmez bu kadroya merak etme yine reddeder. Ole kovulacaksa erling moe ile devam etsinler herif baya td ole sevgisinden midir kabul etti geldi zaten istese norveç'de hocalık yapmaya devam ederdi. Schimit falan şu sirke gelmez moe'yi dönelim bir tur da nolcak

Çevrimiçi sefaköykartali

Transfer sezonunun ortasında kadroyu değiştirmemiz gerekirken hoca değiştirmeyi düşünüyoruz. Şaka gibi yönetiliyoruz. Bari bahtiyar, rashica, muçi, gedson, amir, svensson, musrati bunlardan çıkın da bütçe olsun.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Adminlere sesleniyorum Beşiktaş’ın Hocasına! neler denmiş burada, zamanında Beşiktaş oyuncusu, teknik adamına laf edilmez diye defalarca uyarı yiyen arkadaşlar gördüm adam sırf şenol ve sergeni övmek için Beşiktaşın hocasına sövmedi kalmış tamam arkadaşım biz de adama bayılmıyoruz ama Beşiktaş hocasını gömeceğiz diye x başka kulübün efsanelerini önplana çıkarmak Beşiktaşlılık değil bunun adı!
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca devam etsin veya gitsin fark etmez.

Şunu çok merak ediyorum, bu yapılanma Grafin eseri mi?
Öyle olmadığını düşünüyorum bu durumda başkanın akıl hocası kim?
Bu kadar saçma bir planı kim nasıl oluşturuyor ve Graf, Ole bunu nasıl kabul diyor?

Çevrimdışı levitate

Şenol hocam severim sayarım ama 74 yaşında artık. Sergen gelmez bu kadroya merak etme yine reddeder. Ole kovulacaksa erling moe ile devam etsinler herif baya td ole sevgisinden midir kabul etti geldi zaten istese norveç'de hocalık yapmaya devam ederdi. Schimit falan şu sirke gelmez moe'yi dönelim bir tur da nolcak

o sırada ole'yi kovarken tüm ekibi yollayan adalı...
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

rashica'nın göreceği 9. hoca olacakmış mesela şu bile çok açıklayıcı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Hoca tartışması sınırlama olmalı hoca gitmeden, hoca önermek şu veya x kişi gelsin demek tamamen takıma zarar bugün ole değil başka biri olsun aynı şeyi savunacağım, hoca gider görüşlerinizi önerilerinizi sunarsınız diğer türlüsü her maçta laf ettiğimiz tribünlerden farkımız kalmayacak maalesef
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Adminlere sesleniyorum Beşiktaş’ın Hocasına! neler denmiş burada, zamanında Beşiktaş oyuncusu, teknik adamına laf edilmez diye defalarca uyarı yiyen arkadaşlar gördüm adam sırf şenol ve sergeni övmek için Beşiktaşın hocasına sövmedi kalmış tamam arkadaşım biz de adama bayılmıyoruz ama Beşiktaş hocasını gömeceğiz diye x başka kulübün efsanelerini önplana çıkarmak Beşiktaşlılık değil bunun adı!

transfer sezonundayız dostum oyuncuda eleştirilir hocada eleştirilir başkanda eleştirilir transfer nerde diye!

İş işten geçtikten sonra eleştirinin bir anlamı yok.

Çevrimiçi tolga1903

Hoca tartışması sınırlama olmalı hoca gitmeden, hoca önermek şu veya x kişi gelsin demek tamamen takıma zarar bugün ole değil başka biri olsun aynı şeyi savunacağım, hoca gider görüşlerinizi önerilerinizi sunarsınız diğer türlüsü her maçta laf ettiğimiz tribünlerden farkımız kalmayacak maalesef

Ağzın bal yesin. Şu sergen videoları falan sezon başlığına taşınsın hiç olmazsa kimle adımız geçiyor kim gidiyor diye başlığa giriyorum herif sergen videosu paylaşmış e mecbur cevap veriyorsun transfer sezonu başlığı oluyor sana sergen şenol başlığı. Forum adminleri eskiden daha dikkat ederdi böyle şeylere hoca kovup başka hoca getirmek her an olabilecek bir durum transfer sezonu dediğin şeyse 3 aylık kısıtlı zaman dilimini içeren "futbolcu" alım satımı. Sezon başlığına taşınmasını talep ediyorum ben de ve bu başlığa özen gösterilmesini.

ben bahtiyar,tayfur bingöl,chamberlain,raşitsayı ve bu hocanın kanser oyununu izlemek istiyorum başkanda transfer yapacak istediği projelerin onayını aldı.!

Eleştirmekten korkmayın çekinmeyin.!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Ağzın bal yesin. Şu sergen videoları falan sezon başlığına taşınsın hiç olmazsa kimle adımız geçiyor kim gidiyor diye başlığa giriyorum herif sergen videosu paylaşmış e mecbur cevap veriyorsun transfer sezonu başlığı oluyor sana sergen şenol başlığı. Forum adminleri eskiden daha dikkat ederdi böyle şeylere hoca kovup başka hoca getirmek her an olabilecek bir durum transfer sezonu dediğin şeyse 3 aylık kısıtlı zaman dilimini içeren "futbolcu" alım satımı. Sezon başlığına taşınmasını talep ediyorum ben de ve bu başlığa özen gösterilmesini.

Transfer sadece futbolcu olarak mı yapılıyor ? Hoca transferide olur başkan transferide olur.

Mesajlarımdan rahatsız olan arkadaşlar varsa beni engellesin mesajlarımı görmezler bu şekilde.

Sergen ve şenol renklilerin canını çok yaktı zamanında ordan kalma acılar var herhalde.

semih instagramda Beşiktaş fotoğrafını kaldırmış milli takımlı fotoğrafını koymuş!

https://www.instagram.com/semihkilicsoy9/

gedson rusya yolcusu sanırım sercan dikmede bunu paylaşmış.

Çevrimiçi tolga1903

Transfer sadece futbolcu olarak mı yapılıyor ? Hoca transferide olur başkan transferide olur.

Mesajlarımdan rahatsız olan arkadaşlar varsa beni engellesin mesajlarımı görmezler bu şekilde.

Sergen ve şenol renklilerin canını çok yaktı zamanında ordan kalma acılar var herhalde.

Ben 10 yıldır bu forumdayım, senin haddine değil fener yalakası sergen'ini istemiyor diye insanlara renkli yaftası yapıştırmak 2.kez aynı şeyi yazıyorsun bak. Kötü bir şey söylemiyoruz Beşiktaş'ın başında hocası varken henüz gitmemişken kadrosunun akıbeti transfer başlığında olası hoca değişikliği futbol sezonu başlığında konuşulsun, he duaların kabul olur da ole giderse bu muhteşem kadroya kim yakışır herkes derdine düşer bunun zaten merak etme.

Ben 10 yıldır bu forumdayım, senin haddine değil fener yalakası sergen'ini istemiyor diye insanlara renkli yaftası yapıştırmak 2.kez aynı şeyi yazıyorsun bak. Kötü bir şey söylemiyoruz Beşiktaş'ın başında hocası varken henüz gitmemişken kadrosunun akıbeti transfer başlığında olası hoca değişikliği futbol sezonu başlığında konuşulsun, he duaların kabul olur da ole giderse bu muhteşem kadroya kim yakışır herkes derdine düşer bunun zaten merak etme.

Ben kimseye renkli yaftası yapıştırmıyorum güzel kardeşim.Sen istemiyor olabilirsin ama isteyen adama laf edemezsin üstü kapalı şekilde nedir bu sergen,şenol sıktı artık diyemezsin burası Beşiktaş forumu herkes istediğini yazmakta özgür hakaret,küfür,argo olmadığı sürece ama kolayı var benim mesajlarımı görmek istemiyorsan engeli basabilirsin.
Ne saçma bir düşünce yapısı bu Beşiktaşın hocası var henüz gitmemişken hoca konusunu açıyorsun diyorsun! O zaman ne gerek var sağ bek svenson varken,sağ kanat raşitsa varken buralara transfer yapmaya! Senin söylediğin şey bu saçma sapan sonuca çıkıyor.Transfer sezonundayız ben hocayı beğenmiyorum gitmesini istiyorum kaldı ki bir çok muhabirde yazmaya başladı duman olmayan yerden ateş çıkmaz demek ki bir düşünce oluştu yönetimde de.Sezon başladıktan sonra konulşa ne olur konuşulmasa ne olur önemli olan şimdi konuşulması iş işten geçmeden! Burda herkes yazı yazmakta özgür mesajlarım rahatsız ediyorsa engelleyebilirsiniz 2.kez yazıyorum!

Çevrimiçi Samet Demir

vittek'i boyu uzun diye stoper sanan adam gerçi diğeri de farklı değil osimhen falan tanımıyor adam o kadar uzak
Yav milli takımda sağ bek yoktu nazımı yabancı diye kadroya dahil etmedi. Daha ne konuşuyoruz ki biz. Sanki Beşiktaşın kötülüğünü istiyoruz. Anç zamanı da geldi o zaman gs bizden 1 puan gerideydi, önümüze geçip şampiyon oldular. Bizde 2 küsür MBOP yaptı diye övündük.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

tamam sen kendi takımını kur 25 tane oyuncuyla 10 senelik sözleşme yap ama kimseyi göndermek için uğraşma sadece 6 ayda bir hoca değiştir süper lige en kötü ptt ligine çıkarsın Beşiktaş forumu da renkli hoca önerisinden kurtılur
Sadece Beşiktaş

Etiketler: