2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sozkul, Yancos, AEmre, maıden, underworld, ulumemo, matias_27, Rasim, Ravenman, blackeagle35, Umutcan Kaya, annoca, murat, OnurG, murat baltacı, KartalınGücü, levitate, Zafer55, COB, yaço58, Darkeagle, Sinan66, Serdar3444, Kapkarakartal, Monza, Gökhan Güvenç, Tass, Özgür Gültekin, mtorunlu, ergin, sefaköykartali, Yusuf Berberoğlu, tolga1903, Savaş, eryigitcaner, Mehmet57, hasankale, Samet Ç, 38life, bull74, Kartal Ç, ugurkartalizma, Georgetown, golazokartal, Fikret ve 349 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 227298 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Bir konu daha. Beşiktaş çok dar bir kadro kurmalı. Maksimum 23 kişi olmalı geniş kadroda. 23 kişiden 1 kişi bile fazla olmamalı. (Genç oyuncular dahil)

Beşiktaş takım olma hüviyetini kaybetmiş. Bunu geri kazanmak için gereken en önemli şeylerden biri ve uygulaması en basit olanı bu.

Çevrimiçi Samet Demir

Sakin kafa dünkü maçı düşününce, hep destek olmaya çalıştım ama hocayı daha fazla savunamayacağım. Hocayı eleştirmemiz yönetimi rahatlatmasın keza bu tablonun ana sorumlusu onlar. İsimlerini anmak istemediğim topçular gitmiyorlarsa sen yenisini al, gitmeyenleri de alt yapıya gönder takılsınlar kontratları bitene kadar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

beş sene gese ligi kapadı burada yapılacak şey normalde oyuncu almaktan önce eldeki çöpleri yollamak minimum 18 adam var hemen bugün ilişkisinin kesilmesi gereken bu kadro tamamen sıfırlanmadıkça o ıslıklar hep olacak bunu göremeyen adam başkan falan olmasın

Çevrimiçi Samet Ç

grafı futbol direktörü olarak getiriyorsan işleri o yapacak tepkileri göğüslesin diye birine 450 bin euro para verilmez

Çevrimiçi Samet Ç

Sakin kafa dünkü maçı düşününce, hep destek olmaya çalıştım ama hocayı daha fazla savunamayacağım. Hocayı eleştirmemiz yönetimi rahatlatmasın keza bu tablonun ana sorumlusu onlar. İsimlerini anmak istemediğim topçular gitmiyorlarsa sen yenisini al, gitmeyenleri de alt yapıya gönder takılsınlar kontratları bitene kadar.
top bile oynatmayacaksın onlara gitmiyorlarsa bu kadar basit takılsınlar evlerinde özel antrenörleriyle ne alt yapısı

Çevrimiçi Samet Ç

sen futbol direktörüne ne oynamak istediği anlatacaksın o da gidip o oyunu oynatan hocaları getirecek aralarından sen istersen en pahalısını seç istersen en ucuzunu orası sana kalmış bunu sen yapamıyorsun çünkü gidip oldschool kontra oynatan adamı getirip büyük takım oyunu oynayacağız diye adama palavra anlattırıyorsun sürekli öyle bir oyun hiçbir zaman olmayacak çünkü o oyunu hiçbir zaman oynatmadı seçtiğin hoca

Çevrimiçi Zafer55

Kamp kadrosuna bakıyorum , hazırlık maçı kadrolarına bakıyorum uefa ya verilen listeye bakıyorum. Kimseye gitmesi ima edilmiş gibi durmuyor.

Çevrimiçi yaço58

temmuz 25 deyiz gelen adam 3 giden adam 1 gelmesi gereken 8-10 gitmesi gereken 8-10 ne zaman hızlanacağız ne zaman buna uygunhamleler yapacağız başkan geldiği günden itibaren eksikler belliydi ona uygun yapılması lazımdı olan Beşiktaşa oluyor

Çevrimiçi Akil Emre

Artık net bir şekilde gitmek istemeyenler kadro dışı bırakılsın pafta takılsın, bıktık bu kadar uzun süreli yapılan sözleşmelerden. Başkanı destekliyorum ama bu hocayla olmaz çok net, hem hocayı höndersin hem de havayı değiştirmek için transferleri sıralasın gerçekten çile çekmekten sıkıldık.

Çevrimiçi Samet Demir

Artık net bir şekilde gitmek istemeyenler kadro dışı bırakılsın pafta takılsın, bıktık bu kadar uzun süreli yapılan sözleşmelerden. Başkanı destekliyorum ama bu hocayla olmaz çok net, hem hocayı höndersin hem de havayı değiştirmek için transferleri sıralasın gerçekten çile çekmekten sıkıldık.
Bu hocayı da bu başkan getirdi yanlız. O yüzden suçlu arıyorsan önce kafadan başlayacaksın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Onana chamberlain emrecan uzunhan ve bahtiyar dışında herkes uefa listesine yazılmış.Sadece bunlar haberdar istenilmediklerinden

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Corinthians'dan Sağ bek Matheuzinho ile ilgileniyor.

(Andre Hernan)

Çevrimiçi levitate

elenme paniğiyle kerem'e 25 vereceğiz sanırım

vereceğiz yerine d ile başlayan daha farklı bir kelime kullanmak isterdim de ban yemeyelim şimdi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

yeni hedef jurasek olmuş masuakuyu çok arayacağız diyorlar ya arkadaş varsayalım ki yeni gelen kötü bence değil de hadi kötü diyelim kötü olan eskiyi niye arıyoruz daha iyisini istemektense bu camia önümüzdeki 50 sene yarışma defterini kapamıştır boşuna hiçbir şey beklemeyin
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2025, 16:17:55 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

senin hücumun top tutamıyor orta sahan geçiş engelleyemiyor stoperlerinin biri adam adama savunurken diğeri alan savunması yapmaya çalışıyor ama biz ilk resmi maçına çıkan adamı gömüyoruz :D

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Corinthians'dan Sağ bek Matheuzinho ile ilgileniyor.

(Andre Hernan)
sürekli cüce bakıyoruz beki yasa falan mı var acaba bekin 1.80'den kısa olması lazım diye

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

https://x.com/ahmettbkrr/status/1948509666595799304

imza

sanmıyorum diyeceğimizi shaktar gidip özel olarak brazilyalı bu futbolcuları özellikle buluyor 3 kere mi ne istemişler şu kevini her sene istemişler sonunda almıslar.

Bizim gibi gidip elan ricardo,arroyonun %50'sine 10 milyon € vermemişler 14 milyon e € almıslar.Aldıkları diğer kanat alisson 19 yaşında 14 milyon € vermişler.

Biz böyle adamları bulamayız bulsakta al(a)mayız.Menejer taş mı yiyecek yoksa.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

elenme paniğiyle kerem'e 25 vereceğiz sanırım

vereceğiz yerine d ile başlayan daha farklı bir kelime kullanmak isterdim de ban yemeyelim şimdi :D

Alsınlar gelsinler bir tane daha sorunlu adamı.

Shaktarda dün ki kanat oyuncuları kevin 12 milyon € alisson 14 milyon € almış.26 milyon € ikisi.

Bilgi bu kadar.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Benfica, Milan ve Roma'nın çıkmayı düşündüğü futbolculara talip olmak dışında bir planımız yok anladığım kadarıyla.

Kerem işleyen bir takımda faydalı olur ama bizim sorunlarımıza çare olacak bir oyuncu değil. 25 milyona Kerem'e gelene kadar onlarca daha iyi kanat bulunur. Zaten mental olarak bitik bir takım Kerem gibi kırılgan bir oyuncuyu daha kaldıramaz.

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi KartalınGücü

https://x.com/ahmettbkrr/status/1948509666595799304

imza

Katılmıyorum, Santanayı istatistikleri olmamasına rağmen izleyip almışlar çok da iyi para vermişler. Oyuncunun sadece bizim maçta yaptığı aksiyonları Arroyunun kariyer klibinde göremiyorsun. Avusturya 2. Lig takımlarına karşı izledik bir kere olsun rakibi geçip gidemedi. Şut atıyor kalecinin üstüne gidiyor, orta açıyor bomba gibi, ya da geriye veriyor topu.

Ha ilerde iyi akılı bir oyuncuya evrilir belki ama asla dünkü eleman gibi rakibin içinden geçebilecek bir karaktere evrileceğini sanmıyorum o Allah vergisi bir şey. Zaten bizde hiç bir türlü gelişmez o ayrı.

Çevrimiçi KartalınGücü

Alsınlar gelsinler bir tane daha sorunlu adamı.

Shaktarda dün ki kanat oyuncuları kevin 12 milyon € alisson 14 milyon € almış.26 milyon € ikisi.

Bilgi bu kadar.

Bizi tutan mo var sen de al getir Brezilya u17, u19 dan tuttuğunu, tabi abrahama 15, orkuna 25 verdiğini duyan brezilyalı menejerler bize kaç çeker bilemem :)

Etiketler: