2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Ravenman, annoca, KartalınGücü, matias_27, Yancos, gokhans, Monza, Özgür Gültekin, tolga1903, hasankale, Mehmet57, ulumemo, maıden, golazokartal, Darkeagle, Georgetown, Rasim, Gökhan Kurt, NioHH, blackeagle35, Sinan66, Umutcan Kaya, Samet Demir, levitate, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, murat baltacı, Zafer55, yaço58, Yusuf Berberoğlu, murat, ugurkartalizma, mtorunlu, aoguzd, kahyaoglueren, Serdar3444, OnurG, balkan-kartal, Kartal Ç, savaş altay, bull74, zafkan, ozeratalay, o2bucak, sefaköykartali, safak_01 ve 328 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 222795 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Bizi tutan mo var sen de al getir Brezilya u17, u19 dan tuttuğunu, tabi abrahama 15, orkuna 25 verdiğini duyan brezilyalı menejerler bize kaç çeker bilemem :)

Menejerler bize vasat oyuncu çakmakla meşgül hiç benfica,milan dışında başka takımlara gittiğimizi gördünüz mü doğru düzgün ? Genelde 2-3 klüp arasında ne kadar vasat yetersiz oyuncu varsa cakıyorlar bize menejerin kucagından inersek bizde bir gün bulur alırız böyle oyuncuları.

Çevrimiçi Mehmet57

sanmıyorum diyeceğimizi shaktar gidip özel olarak brazilyalı bu futbolcuları özellikle buluyor 3 kere mi ne istemişler şu kevini her sene istemişler sonunda almıslar.

Bizim gibi gidip elan ricardo,arroyonun %50'sine 10 milyon € vermemişler 14 milyon e € almıslar.Aldıkları diğer kanat alisson 19 yaşında 14 milyon € vermişler.

Biz böyle adamları bulamayız bulsakta al(a)mayız.Menejer taş mı yiyecek yoksa.

Kevin'i, Santana'yi biz alsak "bunu nerden aldiniz?" "rakipler Sane aliyor sen ne idugu belirsiz Brezilya cingenesi aliyorsun" "istifa" derdi taraftar. En dengesiz taraftar bizde. Ilk maca cikan adami isliklamak kadar sacma bir sey olamaz.

Kevin'i, Santana'yi biz alsak "bunu nerden aldiniz?" "rakipler Sane aliyor sen ne idugu belirsiz Brezilya cingenesi aliyorsun" "istifa" derdi taraftar. En dengesiz taraftar bizde. Ilk maca cikan adami isliklamak kadar sacma bir sey olamaz.

Bizimkilerin buldukları genç oyuncular ya vasat oluyor ya genç olmuyor ondan taraftar inanmıyordur artık.Elan ricardo,arroyo diye 2 tane adam aldık %50'sine 10 milyon € ödedik.Elan ricardo 1 tane macta oynamadı geçen kıştan beri.Taraftarda cahil değil ki görüyor genç diye alınan oyuncuları ne oldugunu o yüzden almayın diye tepki göstermeleri normal.Bizim ülkede scout göstermelik var sadece.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kendi sahamızda 3 dakika 54 pas yaptıktan sonra gol attı rakip.
Bu ayıp bize, hocaya, oyunculara, en başta yönetime fazlasıyla yeter diyeceğim ama yetmeyecek belli.
Polonya da rezil bir gece ve berbat bir skor bizi bekliyor.

Kendi sahamızda 3 dakika 54 pas yaptıktan sonra gol attı rakip.
Bu ayıp bize, hocaya, oyunculara, en başta yönetime fazlasıyla yeter diyeceğim ama yetmeyecek belli.
Polonya da rezil bir gece ve berbat bir skor bizi bekliyor.

Ben o kadar dile getirdim yenilecez perşembenin gelişi çarşambadan belli hocaya yol verelim kadroyu güclendirelim dedim.

UEFA Avrupa ligin bu sene evimizde oynanacak erkenden havlu atmayalım dedim.

Kadro yetişmedi dedim.

3 tane oyuncu aldık yetmez eksik çok dedim abartma sende dendi.hoca kötü dedim hoca iyi dendi.kadro shaktarı elemeye yetmez dedim yeter dendi.

Rezilliğin daniskası Beşiktaşı bu kadar kücük düşürmeye ne başkanın ne hocanın ne bu oyuncuların hakkı yok yazık.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2025, 17:36:32 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi tolga1903

0

https://x.com/Furkandi0la/status/1948707473793098146?s=19

Yani midem bulaniyor artık yok arkadaş bunu tutmak isteyen bununla oynamaktan memnun olan hocanın aklından şüphe ederim ben

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/oleayvaz/status/1948687578636681459?s=19

Vaslav cerny bile bu takımda ekmek banarak izlenir. Bu herifin videoları karşıma çıktıkça kriz geçiriyorum artık. Sol ön için video çıkmıyor çünkü oyuncu yok

Çevrimiçi KartalınGücü

Öyle olmayabilir çok örnek yok ama Bobo örneği var Brezilya genç milli havuzlarından alınan hücum oyuncusu çok nadiren hayal kırıklığı yaşatır özellikle bizim ligimizde. Tabii izlemek de lazım alt yaşlardan beri devamlılığı var mı vb, bazen çakmak için de oynatıyorlar. Shaktar çok deneyimli orası hakkında izlemeden almazlar zaten.

Çevrimiçi Zafer55

https://x.com/Furkandi0la/status/1948707473793098146?s=19

Yani midem bulaniyor artık yok arkadaş bunu tutmak isteyen bununla oynamaktan memnun olan hocanın aklından şüphe ederim ben
Rashicanın okla çizilen işi yapmaması kötü tamam  Ama Orkunun da kaleciyle karşı karşıya topla buluşturabileceği 2 arkadaşı var. Orkunda kötü tercih yapmış

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaşın hocası böyle olur.

https://youtube.com/shorts/6ONBLJ3TNkA?si=ZIsDVk2EDhYulFpf

Bakın td işine bir dur diyelim şu oyunculardan kurtulalım zaten hiçbir türlü bu takımdan bir halt olmayacak bari şunlar gitsin hoca bulursun sergen gelmez ilhan palut gelir çağdaş atan'ı ikna edersin hoca bulunur buluyoruz 8 tane bulduk bulamadığımız tek şey kanat, bek, 6 numara, stoper. Hala oxlade chamberlain duruyor onana duruyor bahtiyar duruyor leş yerliler duruyor musrati gidemedi 20 tane leş duruyor hala şu takımda rashica oynuyor svenson oynuyor bizim tek odağımız kurtulmak olmalı td konuştukça odak kaybediyoruz biz

Çevrimdışı sEuL

Bakın td işine bir dur diyelim şu oyunculardan kurtulalım zaten hiçbir türlü bu takımdan bir halt olmayacak bari şunlar gitsin hoca bulursun sergen gelmez ilhan palut gelir çağdaş atan'ı ikna edersin hoca bulunur buluyoruz 8 tane bulduk bulamadığımız tek şey kanat, bek, 6 numara, stoper. Hala oxlade chamberlain duruyor onana duruyor bahtiyar duruyor leş yerliler duruyor musrati gidemedi 20 tane leş duruyor hala şu takımda rashica oynuyor svenson oynuyor bizim tek odağımız kurtulmak olmalı td konuştukça odak kaybediyoruz biz

Anlatamazsin.
Bir kesimin taptigi Senol geri geldiginde ne oldugunu gorduk, istifa diye butun forum agliyordu. Avrupa sampiyonu olan Santos'un kicina teneke baglayip gonderdik, 20 sene sonra Feyenord'u Hollanda liginde sampiyon yapip ardindan Glasgow'u UEFA kupasi finaline goturen Gio zaten hoca degildi, hazirlik kampinda playstation oynamis takimi hazirlamamis, arada gelen Turk TD'ler coptu, Ole ile Erling Moe'da boklar zaten.

Sergen bile onunla kazandigimiz sampiyonluga mucize diyordu, son Goztepe maci 5 dakika daha oynansa zaten sampiyon olamazdik o senede. Isimiz mucizelere kalmis zaten gelsin tabi - ama balik hafizali oldugumuz icin Sergen'in son senesini falan da hatirlamiyoruz tabi. Onune gelen 4 atip gidiyordu, Avrupa liginde tarih yazmistik 0 puan cekip averaj takimi oldugumuzda. Maclardan sonra cikip ne yapmaliyiz bilmiyorum ama kesinlikle birseyler yapmaliyiz diye fantastik seylerde soyluyordu. Gelsin Sergen reis, kesin bizi kurtarir takimda saha kalkacaktir elbet.

Çevrimiçi 38life

yeni hedef jurasek olmuş masuakuyu çok arayacağız diyorlar ya arkadaş varsayalım ki yeni gelen kötü bence değil de hadi kötü diyelim kötü olan eskiyi niye arıyoruz daha iyisini istemektense bu camia önümüzdeki 50 sene yarışma defterini kapamıştır boşuna hiçbir şey beklemeyin

3 IQ'lü oldukları için ve kültürsüz oldukları için, ayrıca tembel oldukları için, ayrıca bağnaz oldukları için yeni hiçbir şey hayal edemiyorlar. Eski futbolcular, eski hocalar, eski başkanlar. Vizyonları tamamen bununla sınırlı. Ayrıca hafızaları da yok. Onu söylemeyi unutmuşum. Jurasek istediği kadar kötü olsun Massuaku'yu aramam. Canı isteyince oynayan, istemeyince yatan futbolcuyu özlüyorlar. İnanılır gibi değil. Bu insanların söz hakkı olmaması lazım.

Çevrimiçi 38life

https://x.com/tinercihalil27/status/1948725748971315632?s=46&t=5MHMNamsg1cYqH0lzMzM9g

Bu fikri forumda ilk belirten sanırım bendim. Çok güçlü şekilde inanıyorum buna. Keşke bir şey olsa da şöyle çok uzun süre maçları seyircisiz oynama cezası alsak. Yönetim bişey yapsın mesela öyle bi ceza yiyelim. Herhangi bir yıldız transferinden çok daha fazla umut verir bana.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2025, 19:02:44 38life ]

Çevrimiçi 38life

Öyle olmayabilir çok örnek yok ama Bobo örneği var Brezilya genç milli havuzlarından alınan hücum oyuncusu çok nadiren hayal kırıklığı yaşatır özellikle bizim ligimizde. Tabii izlemek de lazım alt yaşlardan beri devamlılığı var mı vb, bazen çakmak için de oynatıyorlar. Shaktar çok deneyimli orası hakkında izlemeden almazlar zaten.

Bobo döneminde sosyal medya yoktu. Türkiyede futbol sosyal medya öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılır.

Çevrimiçi 38life

Alın size Beşiktaş taraftarı. Futbolcu ıslıklayan, Sergen diye bağıran, sahaya yabancı madde atan tipler bunlar işte.
https://x.com/DeportesReports/status/1948775397966983255
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2025, 19:12:50 38life ]

Çevrimiçi levitate

Alın size Beşiktaş taraftarı. Futbolcu ıslıklayan, Sergen diye bağıran, sahaya yabancı madde atan tipler bunlar işte.

gerizekalılar bir daha ki maçta şov yapsın da görsünler
bipbipbupbup

Çevrimiçi KartalınGücü

İnternete özellikle bizim ülkemizde yaş ve iq sınırı getirilmesi lazım, ehliyetle sokacaksın. Ama balık baştan kokar memlekette düzgün olan ahlaki çöküntünün uğramadığı mecra kaldı mı ki burada olsun.

Çevrimiçi 38life

Bu arada Konferans Ligi Play-Off'unda seribaşılıktan düşebiliriz. Eğer avrupa liginde bizden yüksek puanı olan 2-3 takım süpriz şekilde elenip konferansa gelirse biz seribaşılıktan düşüyoruz. O durumda da olası rakibimiz adını ilk defa duyduğumuz takımlardan değil Fiorentina, Crystal Palace, Mainz gibi takımlardan biri olacak. Yani avrupasız bir sezon yaşama ihtimalimiz var.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2025, 19:26:56 38life ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaşın hocası böyle olur.

https://youtube.com/shorts/6ONBLJ3TNkA?si=ZIsDVk2EDhYulFpf
Bu adam kendi kurduğu kadro için çözüm bulamıyorum dedi mi ? Dedi.

Exden next olmaz diyerek kötü zamanda sana sırt çevirdi mi çevirdi. Nedeni de bir ihtimal fb ye kapak atmaktı.

Lütfen algıya gelmeyelim.

Şurada problem arıyorsak hoca dan önce bir sürü peoblemimiz var. Çözümü de sergen değil.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

Ben o kadar dile getirdim yenilecez perşembenin gelişi çarşambadan belli hocaya yol verelim kadroyu güclendirelim dedim.

UEFA Avrupa ligin bu sene evimizde oynanacak erkenden havlu atmayalım dedim.

Kadro yetişmedi dedim.

3 tane oyuncu aldık yetmez eksik çok dedim abartma sende dendi.hoca kötü dedim hoca iyi dendi.kadro shaktarı elemeye yetmez dedim yeter dendi.

Rezilliğin daniskası Beşiktaşı bu kadar kücük düşürmeye ne başkanın ne hocanın ne bu oyuncuların hakkı yok yazık.

bi tane mesaj gostersene insanlarin kadro yeterli dedigi? herkesin burda 1 aydir 2 kanat 6 numara sag bek diye diye dilinde tuy bitti.
hocaya yol verince getirecegin adam kim? 6-7 ay once gorevden kacan sergen mi? sl de sifir cektiren sergen mi yoksa? 

bu kadroda ilk 18de 8-9 adam degismedigi surece herhangi bir hocayi getirmenin degistirmenin hic bir anlami yok.

Çevrimiçi Samet Demir

https://www.youtube.com/shorts/gNiVFYWK1sM
Sergenin Antalya'daki ilk idmanı aklıma geldi. Topçulara dönüp bakın bu top, siz değil o koşacak diyordu. Bizim bazı taraftar grubu da bunu görünce vaovvvv dedi.

O sene 1 gol sayesinde şampiyon olduk, kadromuz iyi değildi fakat renklilerin kadeo da hatırladığım kadarıyla çok kötüydü. Şimdi ki kadroları ile alakaları yoktu yani.

Biraz vizyon olsun yahu, hocayı istemeyip daha kötüsüne nasıl razı oluyorlar anlamıyorum. Sergenle avrupada 8'de 0 yaptık ya. Bunları nasıl görmüyorlar anlamış değilim. Hepsini geçtim biz bu adama teklif yaptık sırt döndü. Böyle olunca bırakın düşünmeyi adının anılmaması gerekir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

3-5 taraftarın yaptığı bu. Yurt dışında bol bol örnekleri var. Bu lavukda kendince duyar kasıyor. Sanki başına ilk defa gelmiş gibi. (Yapılan bence doğru değil)

Etiketler: