2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kapkarakartal, sEuL, Gökhan Güvenç, 38life, murat baltacı, levitate, Samet Demir, Zafer55, annoca, KartalınGücü, Özgür Gültekin, tolga1903, yaço58, Yusuf Berberoğlu, matias_27, Sinan66, Samet Ç, murat, Darkeagle, hasankale, Monza, ugurkartalizma, mtorunlu, Rasim, aoguzd, kahyaoglueren, gokhans, Georgetown, Ravenman, Serdar3444, NioHH, golazokartal, OnurG, balkan-kartal, Kartal Ç, savaş altay, Umutcan Kaya, Yancos, bull74, zafkan, ozeratalay, o2bucak, sefaköykartali, safak_01, Tass, Gökhan Kurt ve 339 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 221303 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

https://x.com/kartalhatti/status/1948492509929505222?s=19

Rafa'ya yer bulma sorunu daha ilk maçtan başladı ole'nin de kafası karışık şekil a daki gibi. Hele sol öne doğru düzgün bir oyuncu gelince iyice ayyuka çıkacak bu problem bu sefer sağ öne atacak ama senin oraya da ters ayaklı hızlı rakip beki eksiltebilecek oyuncuya ekmek su gibi ihtiyacın var. Senin kevin ve santana'ya ihtiyacın var.

Söyleyince linçleniyoruz ama iki kere iki maalesef hep dört ediyor.

Çevrimiçi tolga1903

rafa'yı sol kanatta oynatma işini becersek çok fazla sorun çözülecek ama olmuyor bir türlü

ya da gidecekler hayvan gibi bir 6 alacaklar başka yolu yok

Tercih meselesi kendi adıma sol önde bu oyuncudan memnun değilim belki beğenen vardır ama rafa'nın sol ön halinden iyisi lazım bu takıma yıllardır hasreti çekilen. Dediğin gibi hayvan 6 gelecekse de gedson denklem dışı kalıyor. Transfer dönemi bittiğinde gedson veya rafa'nın birisinden çıkılmış olması lazım ikisi de rotasyona düşecek oyuncu değil

Çevrimiçi 38life

Bu yüzden Palhinha diyorum zaten. Son sözleşmesiymiş. Astronomik bonservismiş vs. beni ilgilendirmiyor. Böyle oyuncular aldıysan Palhinha veya adı Palhinha olmayan başka bir Palhinha almak zorundasın. Alamıyorsan başka mevkilere transfer yapma. Egzajere etmiyorum. Dümdüz söylüyorum. Yapma başka transfer. Anlamı yok çünkü.

Çevrimiçi levitate

Tercih meselesi kendi adıma sol önde bu oyuncudan memnun değilim belki beğenen vardır ama rafa'nın sol ön halinden iyisi lazım bu takıma yıllardır hasreti çekilen. Dediğin gibi hayvan 6 gelecekse de gedson denklem dışı kalıyor. Transfer dönemi bittiğinde gedson veya rafa'nın birisinden çıkılmış olması lazım ikisi de rotasyona düşecek oyuncu değil

gedson'un satış işi var belli ama şu pay işinin çözülmesi lazım ama çözmüyorlar da :D

dediğinde haklısın ama yine de bilmiyorum benfica'da her mevkide oynamış adam (üçlün sağında solunda bile maçları var) burada olmuyor, olsa bir mevkinin derdinden kurtulacağız ama işte
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Şuanda ilk 11'e 7 transfer ihtiyacı var ama bana 2 mevki söyle ki o bölgelere iki iyi transfer yapınca takımın çehresi baya bi değişsin derseniz 6 numara ve sol kanat derdim. Parayı bu iki mevkiye ayırsınlar. Elbette arka dörtlüye ve sağ kanata da iyi futbolcular almak zorundalar fakat kasayı kırarcasına bir harcama yapılacaksa bu iki mevkiye yapılmalı. Şu ahraz kadroda bile Palhinha ve Sancho olsa başka bir şey seyrederiz.

Çevrimiçi annoca

Beşiktaşta hoca ve yönetim kötüdür fakat hoca ve yönetim değişikliğiyle sorunların çözülme olasılığı yok. Çünkü sorun çok daha derin. Camia mental olarak bitmiş durumda. Düşünme yeteneği tamamen yok olmuş. Takıma yeni katılmış bir futbolcu daha ilk maçında ıslıklanıyor, hatta maçın en çok ıslıklanan oyuncusu oluyor. Böyle bir ortamda oyuncudan verim beklemek imkânsız.

Mesela şu an Jurasek tamamen bitmiş durumda. Zaten yeterli seviyede bir oyuncu değildi ama artık zihinsel olarak da sezonu kapattı. Verim alma ihtimali kalmadı. Bu durumda oraya bir transfer şart ama Jurasek’i gönderemeyeceğin için yabancı kontenjanı da çöpe gitmiş oluyor.

Taraftar sağ kanat transferi istiyor. Ama sağ kanat alınması için Rashica’nın satılması gerek. Ve bu oyuncu oyundan çıkarken taraftar tarafından ıslıklanıyor. Böyle bir ortamda Rashica’ya kim talip olur? Taraftar, istediği transferin önündeki en büyük engel haline geliyor.

Takım gol atıyor, iki dakika sonra taraftar sahaya yabancı madde atarak oyunu durduruyor, soğutuyor. Daha büyük bir düşmana ihtiyaç var mı? Üstelik ilk resmi maçta Sergen Yalçın tezahüratı yapılıyor. Zor günde takıma gelmeyi reddetmiş birinin ismini haykırıyorlar.

Bu yüzden diyorum ki; ne hoca değişikliği ne yönetim değişikliği bir şey değiştirir. En iyi ihtimalle takım 100 üzerinden 30 seviyesindeyse 40 olur, 45 olur. Hepsi bu.

Tek çözüm tüm mevkilere 20 milyon euro’luk oyuncular almak. Çünkü bu hasta camianın havasını değiştirecek başka hiçbir yol yok. Şu an ilk 11'de 7 eksik oyuncu var. Sol ve sağ kanat, 6 numara, arka dörtlü… Toplam 7 transfer. Ve bu transferlerin hepsi üst düzey olmak zorunda. Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynayabilecek seviyede isimler. Ancak bu şekilde bu “hasta camia”nın havası değişebilir. Bunun dışında herhangi bir umut ışığı ben göremiyorum. Bakıyorum, arıyorum, düşünüyorum ama yok.
kesinlikle. şu an en büyük sıkıntı taraftar. sosyal medyada bu durumu iyice kışkırtıyor. 3-0 mağlupken destek veren taraftar geri gelmeli.

Çevrimiçi tolga1903

Bu yüzden Palhinha diyorum zaten. Son sözleşmesiymiş. Astronomik bonservismiş vs. beni ilgilendirmiyor. Böyle oyuncular aldıysan Palhinha veya adı Palhinha olmayan başka bir Palhinha almak zorundasın. Alamıyorsan başka mevkilere transfer yapma. Egzajere etmiyorum. Dümdüz söylüyorum. Yapma başka transfer. Anlamı yok çünkü.

En mantıklı gelen şey senin dediğin gibi 7 oyuncu 20'ser milyon euro. Sermaye mi artırır mal mı satar kredi mi çeker ne halt yerse yesin 140 daha harcasın bu takıma gitmeyeni de parasıyla göndersin. Palhinha sancho anthony ola aina tuta ramulo ne varsa verip alsın başka türlü öyle 3 transfer dönemi falan imkansız bu camiada hayal görmesinler kovacak hoca kalmadı kaçacak başkan kalmadı yeter para harcasın

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim yetersiz, hoca yetersiz, takım eksik. Tek suçlu hoca.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Shakhtar Donetsk’in golünden sonra Tammy Abraham’ın Rashica’ya tepkisi.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Fredrik Aursnes
Bu adam 4-5 mevki de sorunu çözer de alma ihtimalimiz yok.inanilmaz iyi oyuncu
Rize maçı sonrası bu hocayı kovmaliydik.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Takım ruhsuz, bunu kalite ile, oyuncuların yetersizliği ile savunamayız. Adamlar 5 dk topla oynayıp gol attı. Bunun izahı yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi KartalınGücü

Rafa olmuyor diye bir şey yok, sen çevresinin iqsünü yükseltirsen Rafa olur.  1 yıldır olduğu üzere Rafa dahil 1,5 hücumcuyla hücum edersen Rafa da olmaz Messi de olmaz.

Elin oğlu üzerimize 3 brezilyalı bir de sudakov saldı, sağdan soldan hücumcu bekler sürekli geldi ki hep verkaç, içeri pas kovaladılar mal mal 50 tane orta açmadılar etti mi 6 hücumcu? Hangisini tutacağımızı düşünürken hiçbirini tutamadık.

Beşiktaş'ta durum nasıl peki? Sağ bekin yok hükmünde, sağ kanadın top kaybetme makinesi ne pas ne orta ne dripling yok. Sol bekin hücuma çıkıyor yaptığı şey topu dikip dua etmek. 8 numaranda skprerlik az. Bu düzende Rafayı sola da koysan 10 numaraya da koysan işlemez tabii.

Sen göbeği palhinha orkun yap, sola sağa en kötü Shaktarınkiler gibi iki kanat koy ( kötü dediğim böyle iki oyuncunun maliyeti 25-30 milyonu geçiyor), sağ bekin KWP ayarı olsun bak bakalım Rafa oluyor mu olmuyor mu? Rafadan bağımsız zaten bu dediklerimin olması gerekiyor.

Hocaya da yazıklar olsun, adamların stoperleri dahi kalemiz3 kasar geldiler. Biz Orkunu bizim ceza sahasında top bloklamaya çalışsın diye mi 25 milyona aldık? Tammy ortasahada top tutmaya çalışsın diye mi 15 mio verildi? Al işte gömülü savunma yaptın 4 yedin. Hücum yapsan 10 mu yiyecektin?
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2025, 01:27:53 KartalınGücü ]

Çevrimiçi Samet Demir

Gedsonu sol kanat ve sağ bek yazanlar iyi izlemiştir sanırım. Hele hele rafayla ikisi aynı anda hiç olmuyor. Hayal ettiğimiz gibi değilmiş.

Çevrimdışı mellfred

bu takımın deli danalar gibi basan en az 3-4 tane 6 numaraya ihtiyacı var
top kazanamıyoruz ki top oynayalım
adamlar rezil ettiler
dakikalarca top göstermediler
 taraftar baktı takım geziniyor ıslık fırtınası kopardı biraz kımıldar gibi oldular yine kazanamadılar ve golü yediler
inanılmaz
o kadar kolay maç kaybediyoruz  içerde kaybetmeyi o kadar normalleştirdik ki
rize konya antep işgal altındaki donesk falan fark etmiyor
taraftar ıslıklamasına kızamıyorum
200 sene önce olsa kazığa oturturlar böylelerini 

Çevrimdışı mellfred

şahtar buz pistindeki artistik cimnastik ekibi biz ise ilk defa buza çıkan ypzgatlı emmiler gibiydik
takımlar arasındaki kalite fizik taktik farkı bence skora tam yansımadı
bunu iç sahada olmamıza bağlıyorum
polonya’da daha büyük rezillik yaşanacak

Çevrimiçi sEuL

Her şeyden önce birilerinin cikip bu transferleri kimin yaptigini açıklaması gerekiyor.  Ve sorumlular derhal istifa ettirilmeli.

Takim rezil rüsva iken Arroyo ve Ricardo’yu kim aldırdı. Bunlari bulan halen klupte mi? Teknik heyetin bunca eksige rağmen bu oyuncular transfer edilirken tamam mı dediler?

Jurasek, Orkun, ve Abraham transferlerini kim yaptırdı. Hadi Orkun haber gönderdi beni alin dedi aldık ona birsey demiyorum ama Jurasek ve Abrahim’i Graff mi önerdi yoksa bir iki menajerin elinde mi Adali?

Bundan sonra yapilacak transferleri kim yapacak? Transfer edilen oyuncuları yeni gelen scout ekibi önermiyorsa onlara neden maaş bagladik. Hani paramiz yok durumu da yok, Emerson salagina 10M Euro bağlayacaktık neredeyse, Jurasek yeteneksizine 10M Euro baglamis bile olabiliriz çünkü sözleşme detaylarını tam olarak bilmiyoruz.

Ya bir klup bu kadar amatörce yönetilebilir mi? Cildirmamak elde değil arkadaş, resmen ızdırab çekiyoruz. Lig başlamadan bitse de gitsek moduna girdik şimdiden. Yazık, gerçekten çok yazık.

Çevrimiçi COB

6 numara gelsin istiyoruz da göndermemiz gereken 3 yabancı 6 numaramız var ve 3'ü de halen gönderilemedi!

Çevrimiçi mayguntr

asıl canımı sıkan futbolculardan cok taktigimiz. kendi sahamızda ve bana gore hic te buyuk bir takım olmayan ekibe karsı 11 kisi defans yapmaya calıstık... ki onu zaten bu defans ile yapmamız mumkun degildi.

ne zaman defansi biraz ileri cikarip onde bastik 2 topta kalemize geldiler, bazi taktikler elindeki oyuncular yuzunden yapiliyor. 

orkun-demir-rafa cok yumusak orta saha icin, hic biri top kazanma meziyeti yuksek oyuncular degil, oyle olunca da topu alinca karsi rakip geri kazanamiyorsun mecburen defans yapmaya basliyorsun uzun sure. beklerin de temposu asiri dusuk, pres yetenekleri cok kisitli.

bu arada hoca da sinifta kaldi bu macta, orkun'un 30dklik  kondisyonu vardi, taraftar tepkisinden cekindiginden kesin 11 de oynatti.

Çevrimiçi Serdar3444

ne zaman defansi biraz ileri cikarip onde bastik 2 topta kalemize geldiler, bazi taktikler elindeki oyuncular yuzunden yapiliyor. 

orkun-demir-rafa cok yumusak orta saha icin, hic biri top kazanma meziyeti yuksek oyuncular degil, oyle olunca da topu alinca karsi rakip geri kazanamiyorsun mecburen defans yapmaya basliyorsun uzun sure. beklerin de temposu asiri dusuk, pres yetenekleri cok kisitli.

bu arada hoca da sinifta kaldi bu macta, orkun'un 30dklik  kondisyonu vardi, taraftar tepkisinden cekindiginden kesin 11 de oynatti.
Sadece "orkun-demir-rafa cok yumusak* değil Abraham, jurasek'te aşırı yumuşak...
Bu kadar basmayan adama basarlar...
Nasıl olacak, bu kadronun açıklaması izahı yok, sahada nizamı hiç olmaz...
Olmaz, olamaz...
Biz adamların antrenman performansını bilmiyoruz, görmüyoruz. Hocam bunları görüpte nasıl sürdün sahaya...

Çevrimiçi sefaköykartali

Sen hocaya ilk 11 kalitesinde 11i geçtim 9 tane adam vermedin ki hocayı eleştirelim. Ağustosa kadar veremezsem, kasımda yine göndericen. Saçmalık.

Çevrimiçi Serdar3444

Mevcut 6 numaralar;
HadjiAhmedoviç
Demir ege
Kartal
El  musratı
tamam hiçbiri sert değil, o konuda hepsi eksi'de ama sahada ne verecekleri belli; bugün hiç top yapamadık, doğru pozisyon alıp, doğru yerde duramadık.
Hangisini pozisyon-oyun bilgisi, pozitif oyuna katkısı daha iyi, hangisini oynatırsın, cevap aşırı belli değil mi?
Sadece Bu bile çok şeyi değiştirebilirdi...

Çevrimiçi Serdar3444

Ben hocasında değilim, kalsın, zaten kalmalı, hoca değişikliği bizi hep belirsizliğe götürdü, ama adam gibi bir kadro verelim. Çöpleri ayıklayalım.
Fedaysa feda, cefaysa cefa....
Bu ya da herhangi bir ekibin kadroyu, belirli bir oyun kültürünü artık oturtması gerekiyor.
Takımın ne yaptığı belli değil...

Çevrimiçi sefaköykartali

Geçen sezon bittiğinden beri 10-12 topçu yollamamız lazım diyoruz, hala oradayız.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ulan bu moe ne işe yarıyor o kadar övdük adamı hiç çıkıp demiyor biz ne yapıyoruz transfer böyle olmaz rapor sunar oyuncu önerir insan, kuzey takımı çalıştırsa kaç tane yetenek ön plana çıkarır yada takibinde varsa söyle sun alalım
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Orkun transferiyle rafa taça çıkmış oldu.
Forvet arkası göbeği zayıflatıyor.
Kenara alsan olmuyor.
Eee kadro planlaması işte burada devreye giriyor.
Bizim planlamamızı hangi üst akıl yapıyor?

Etiketler: